Μετάβαση στο περιεχόμενο

GeorgeMarkatatosworld01

Members
  • Περιεχόμενο

    267
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    2

Καταχωρήσεις δημοσιεύτηκε από GeorgeMarkatatosworld01

  1. On 5/17/2009 at 10:49 AM, fredy said:

    Αν και περίμενα να έρθει πρώτα το anime στην χώρα μας τελικά το πρόλαβε το manga. Για το bleach να πούμε ακόμα ότι πέρα από την σειρά έχουν βγει 3 ταινίες.

     

    Αυτά προς το παρόν τα υπόλοιπα όταν πέσει το manga στα χέρια μου :)

     

    edit: έγινε η διόρθωση στην τιμή :beer:

    Καταπληκτικό manga, Είναι από τα αγαπημένα μου αν και κάποια σημεία κατά τη γνώμη μου είναι ελάχιστα καλοσχεδιασμένα για το στυλ μου

    • Like 1
  2. Ειδα και εγω την ταινια μπατμαν με την οικογενεια μου για μενα δεν ηταν καλη αλλα μερικα κομματια  δεν μου αρεσαν . Ο μπατμαν ηταν ψυχοπαθης και λιγο φτωχος οπως καταλαβα . . .   :batman:

    Επισης να προσθεσω οτι αν ειχε καταφερει να ανοιξει 《το αλεξιπτωτο》   αντι να ειχε κουτουλησει θα ηταν ωραια στιγμη !!!!!!!!

    • Like 2
  3.  

    Σήμερα αποφάσισα να κάνω αυτό το άρθρο μόνο για να υπάρχει κάτι που μπορούμε να λέμε για άρθρα, πληροφορίες κ. Α. για κομικς. Ξεκινώ εγώ!!! :hi:

     

    Disney κομικς : Τα Disney κομικς είναι  τα κομικς που φτιάχτηκαν με Disney χαρακτήρες όπως τον Μ. Μ =, (Μίκυ. Μάους), τον Κυρο Γραναζη, τον Ήτα Βιτα, τον ΝΤΟΝΑΛΤ και τα ανιψακια, την Νταιζυ, τον Φαντομ, τον Γκουφη, τον Γλόμπο, τον Σκρουτζ ( τσιφουτη, τσιγκουναρο :lol:), Φαντομιας, Ματζικα, Λυκοπουλο,  3 γουρουνάκια, κακός λύκος κ. Α. Αυτοί είναι οι βασικοι ήρωες που χρησιμοποίησε ο Χ. ΤΕΡΖ. Όμως τώρα δυστυχώς χρησιμοποιούνται οι μισοί :sad1:

     

    Μ. Μ : Το Μίκυ Μάους ήταν, είναι, και θα είναι εβδομαδιαίο και 8/10 τεύχος χάρη στις ιστορίες του! Όπως Μίκυ Μαλτεζε, Μαύρος κευρανος κ. Α. Το περιοδικό κυκλοφόρησε για πρώτη φορα στην Ελλάδα την 1η Ιουλίου 1966. Για 47 χρόνια εκδιδόταν από τις εκδόσεις του ΤΕΡΖ. Που η εκδοτική μετά ονομαστηκε Νέα Ακτίνα. Α. Ε. ΟΤερζ. Έχασε το συμβόλαιο του στις 6 Σεπτ. 2013. Η επόμενη εκδοτική που τα διεκδίκησε ήταν οι Καθημερινές Εκδόσεις. Και τώρα κοντεύουμε για τα 400 τεύχη.

    Κομιξ : Το Κομιξ είναι ένα ελληνικό μηνιαίο περιοδικό που κυκλοφόρησε στις 6 Ιουνίου 1988. Τα πρώτα τεύχη του είχαν περίπου 30 σελίδες (32), όμως ανεπτυσοταν ώσπου έφτασε τις 84 το 2011, τα περισσότερα όμως ξεπερνούσαν τις 100 σελ. Ο Τερζ. Είχε επίσης μια στάμπα πάνω στο τεύχος που έγραφε <ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΤΕΥΧΟΣ >. Επίσης δν ήταν λέξεις του αέρα. Τα περισσότερα σήμερα θεωρούνται συλλεκτικά. Το πρώτο είχε την ονομασία Χαμένοι στις Άνδεις και ήταν ένα σπουδαίο αριστούργημα του Κ. Μπαρκς. (Έχω να προσθέσω ότι στο κομιξ ότι στο Κομιξ 100 έχει το <δέντρο > των Ντακ. 

    ΝΤΟΝΑΛΤ : Τι να πω για αυτό το περιοδικό? Μου αρέσει και θα πω μόνο μια λέξη για αυτό το περιοδικό <Μπραβο>. 

    Κλασσικά : εκδότης Τερζ. Πρώτο τεύχος Ιούνιος 1969, τελευταίο τεύχος Αύγουστος 2013. Ήταν 2 μηνιαίο. Σελίδες 164 και η τιμή τους στα 2,40. Κατά την γνώμη μου είναι ένα τευχος για 9/10 

    Αλμανάκο : Πρώτο τεύχος Ιούνιος 1990. Αρχή ως διμηνιαίο. Μετέπειτα μηνιαίο λόγο επιτυχίας. Μετά εμφανίστηκε και το μέγα αλμανάκο με περισσότερες σελίδες αλλά ίδια θεματολογία. 

    Τα Disney έχουν ακόμα πολλές εκδόσεις όπως το Μιννι, Μ. ΜΥΣΤΉΡΙΟ, Φαντομ, μεγάλο Μίκυ κ.α.

     

    Μπλεκ :στα Ιταλικα ονομάτι II GRANDE BLEK. Δημιουργία από την ομάδα Esse Gesse.1  Κυκλοφορία : Ιταλία 3 Οκτ. 1954 από την Editoriale Dardo. (Μόνο εμένα μου θυμίζει τα editor's choice :lol:)  

    Ο μπλεκ είναι κυνηγός και βετεράνος στην Αμερικανική επανάσταση εναντίον τον Βρετανών 

    ( ο χαρακτήρας του οφείλετε στον ηθοποιό Ερολ Φλιν) 

    Ποπαυ : Ενα συγκλονιστηκο κομικ που διάβαζε η μάνα μου! Μου αρέσει όμως δυστυχώς δν έχω πληροφορίες για αυτό.  

     

    Υπάρχουν κ. Α. Κομικς που ξέχασα. Αν θέτε πείτε τα εσείς!!! :D

     

    • Like 4
  4. 37 λεπτά πριν, jimakoszs97 είπε:

    Κανονικά είναι «Μίκυ Μάους #00 (editor's choice)» δηλαδή το τεύχος 0 της σειράς Μίκυ Μάους της Καθημερινής.

    Το ξέρω όμως παρόλο που είναι Μ. Μ το λέω editor choice OK? 

    • Like 4
    • Respect 1
  5. Σήμερα έγινε ένα θαύμα για τη συλλογή μου !!Το τεύχος editor choice 00 είναι δικό μου :NoNo: καλό τεύχος ήταν για μένα είχε κάποια ωραίες ιστορίες όπως ο δράκουλας κ.α.:valt:παρόλου που είναι σε άθλια κατάσταση διαβάζεται !!!!! Επίσης νέα τεύχη ήρθαν !!!! 

     

    16379496964555192877312680610603.jpg

    16379497370447841666703779017243.jpg

    • Like 15
    • Respect 3
  6. On 7/10/2021 στο 11:54 ΠΜ, Blue_Devil είπε:

    Βρήκα την ιστορία που έψαχνα παιδια! :)

     

    Τελικά ονομάζεται "Τα παράξενα της φύσης" και είναι στο Μεγάλο Μίκυ 363.

    Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

    • Like 1
  7. 16 λεπτά πριν, sakistsar είπε:

    Καλησπερα!Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!Εμενα με επιασε η νοσταλγια και ψαχνω τις παλιες αν θυμασαι!Υπαρχει περιπτωση να βρω καπου?Αυτο που ειπες εχει απο εκεινες η εχει τις καινουριες?

    τις καινούργιες 

    • Like 3
  8.  Σήμερα βρήκα ένα βίντεο που μίλαγε για τα pokemon και έτσι σκέφτηκα να κάνω ένα θέμα για αυτά    !!! 

                                                                                                 

     

     

     

       Τα pokemon βγήκαν επίσημα το 1997  στο Gameboy :beer5:   ο δημιουργός τους είναι ο  Σατόσι Τάτζιρι    μετά από πολύ καιρό κυκλοφόρησαν επίσης κάρτες games :D

             μερικά σπάνια pokemon είναι το Entei ,ho-OH tapu koko κ.π.α,    Το κάθε pokemon έχει τις δικές του δυνάμεις  :imac: :Gantzos:  με αυτά γίνονται μάχες :bash:    

                                                                                                                                           K.O  

                                                                                                                                            επίσης : μερικές κάρτες μπορούν να πιάσουν τα 150 ευρώ :collapse:   

    • Like 2
    • Ευχαριστώ 1
  9. Μπορείς να μπείς στο legioncards 

    επειδή συλλέγω και κάρτες pokemon θα σου πρότεινα να πάρεις πρώτα ένα box των 20 ευρώ  ή το lets play pokemon boxe με τον pikachu και το eevee  

    για να τις φυλάξεις θα σου πρότεινα να πάρεις τον φάκελο : Ultraprobinder  επίσης θα σου πρότεινα επίσης όταν έχεις χτίσει μια βάση να πάρεις booster box  

    επίσης θα πρέπει να βάζεις τις συλλεκτικές σου κάρτες σε σακουλάκια :D

    • Like 4
  10. Αυτή η συλλογή δεν φαίνεται και άσχημη ,διότι μπορεί να έχει παλίες ιστορίες αλλά αυτές οι ιστορίες θα μας βοηθήσουν έτσι ώστε να μην της ψάχνουμε ατα αγγλικά ή κάτι τετοιο ? ή ειναί βαρετές νεες ιστοριες ???:thinking::morning:

    • Like 6
  11. On 25/8/2021 στο 2:13 ΜΜ, nikolas12 είπε:

    IMG_20210825_140302.jpg

     

    Επειδή ο φίλος @ Bilis  ζήτησε φωτό, αλλά ο φίλος @ olyssesmoore  όλο μέλι μέλι (πληροφορίες) και από τηγανίτα (φωτό) τίποτα, επιφορτίστηκα εγώ με το δύσκολο έργο και σας παραθέτω μία πρώτη φωτό από τη συλλογή των ζωυφίων όπως τη βρήκα. Κοινώς πήγα στο γνωστό πρακτορείο που τις φέρνει νωρίς νωρίς και θυμήθηκα ότι τις συζητάγαμε εδώ :lol: Έχει ένα περιοδικό και δίπλα σε μία ωραία προθήκη έναν σκορπιό νομίζω από Κίνα. Δεν τη βρήκα ακόμα στο site της Gb-Publishing. 

     

    Επίσης για τους μύστες βρήκα τον πρώτο και φανατικότερο αγοραστή της :lol:

     

    Others-ep04-Haga-30-poitnandcackle.jpg

    Ενδιαφέρον ... Ελπίζω να έχει κι άλλα εντυπωσιακά ζωύφια ! Όπως : αγκαθωτό διάβολο ,δασύχειρα , ζυγόπετρα , σκόρο , μυρμήγκια της φωτιάς , κοκκινόσφηγκα , σβούρο , σκαθάρια , μάυρους σκορπιούς της ερήμου Σαχάρα :party4: 

    • Like 5
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.