Μετάβαση στο περιεχόμενο

ggpower

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    15
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από ggpower

  1. Μήπως ξερετε αν και που μπορώ να βρω το σημειωματάριο του Μαίου γιατί το έχασα ενώ έχω όλα τα άλλα. Ευχαριστώ
  2. Και φυσικά στην Ελλάδα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι.... να μάθουμε Γαλλικά αφού τέτοιες εκδόσεις δεν θα δούμε ποτέ..
  3. Υπάρχει και 9ο τεύχος σε αυτή τη σειρά που το βρήκα στο site του Σπανού ως εξής: ΑΣΤΕΡΙΞ - ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ, “Ο Αστερίξ και η Κλεοπάτρα”, (σ.σ. 44), ΕΤΟΣ Β, ΤΕΥΧΟΣ 88, 1971 Δυστυχώς δεν έχει εικόνα εξωφύλλου για να την προσθέταμε στην παρουσίαση αλλά τουλάχιστον μπορούμε να διορθώσουμε τον αριθμό των τευχών της Β περιόδου από 8 σε 9. Επίσης για το τεύχος Νο 5 που δεν έχουμε τίτλο ο Σπανός λέει τα εξής: ΑΣΤΕΡΙΞ - ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ, 5. “O Γαλάτης «Αστερίξ»”,έτος Β, τεύχος 5 (84),Αύγουστος 1970 (κυκλοφορεί κάθε πρώτη πέμπτη έκαστου μηνός), (σ.σ. 44), ΕΤΟΣ Β, ΤΕΥΧΟΣ 84, 1970 Δυστυχώς ούτε σε αυτό ο Σπανός έχει εικόνα εξωφύλλου. Αυτά...
  4. ggpower

    ΑΝΤΙΡΙΞ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΞ

    Παρεπιπτόντως constantinople θα ήθελα να σε συγχαρώ για την εξαιρετική δουλειά που έχεις κάνει σχετικά με το συγκεκριμένο κόμικ στην οποία δεν σου κρύβω βάσισα κατά ένα μεγάλο μέρος την ολοκλήρωση της λίστας για τη συλλογή μου. Σ΄ευχαριστώ γι αυτό και μπράβο!!!
  5. ggpower

    ΑΝΤΙΡΙΞ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΞ

    Νομίζω ότι ούτε και οι ίδιοι ξέραν τι τους γινόταν τότε. Και προσπαθούμε τώρα εμείς να λύσουμε τα άλυτα... Παρ' όλα αυτά, επειδή προσπαθώ να φτιάξω μία πλήρη συλλογή με όλα τα Αντιρίξ & Συμφωνίξ που κυκλοφόρησαν ποτέ, όλων των εκδόσεων και περιόδων, πιστεύω ότι όταν (και αν) το καταφέρω, θα μπορέσω να βγάλω μία σχετική άκρη, αν και με τις ημερομηνίες στα τεύχη είναι προφανές ότι είχαν πάρει διαζύγιο τότε....
  6. ggpower

    ΑΝΤΙΡΙΞ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΞ

    Νομίζω ότι όλη η σειρά των τόμων πρέπει να φύγει από εδώ δηλαδή από την Δ' περίοδο και να μεταφερθεί στην Ζ' περίοδο με ημερομηνία έκδοσης 2002. Τα τεύχη που περιέχουν οι τόμοι είναι εκδόσεως του 2000 και 2001 και με δεομένο ότι οι τόμοι 7 & 8 που έχω στα χέρια μου έχουν τιμή ΜΟΝΟ σε ευρώ (3,70) σημαίνει ότι πρέπει να έχουν εκδοθεί το δεύτερο εξάμηνο του 2002 όπου η αναγραφή τιμών πια ήταν μόνο σε ευρώ και όχι και σε δραχμές. Σε καμία πάντως περίπτωση δεν μπορεί να είναι του 1993 που γράφει η παρουσίαση της συγκεκριμένης σειράς τόμων. Αυτή είναι η άποψή μου, τώρα εσείς κρίνετε και πράξτε αναλόγως.
  7. ggpower

    ΑΝΤΙΡΙΞ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΞ

    Πολύ ευχαρίστως με τη μόνη διαφορά ότι ....απλά δεν υπάρχει οπισθόφυλλο. Δηλαδή υπάρχει αλλά είναι μόνο ένα κατάλευκο χαρτόνι χωρίς ούτε ένα γράμμα απάνω του, οπότε δεν νομίζω ότι έχει νόημα να το σκανάρω. Αν πάλι το θέλετε έστω και έτσι πέστε το μου και ευχαρίστως να το κάνω.
  8. Έφτασε λοιπόν το αλμπουμάκι στα χέρια μου σήμερα. Παρ' ότι το ξετίναξα δεν υπάρχει πουθενά η παραμικρή ένδειξη ημερομηνίας έκδοσης. Δεν ξέρω που βρήκαμε την ημερομηνία 04/1969 που γράφουμε στην παρουσίαση ούτε αν είναι σωστή πάντως δεν την βρήκαμε από το άλμπουμ. Απορώ πως έβγαζαν εκδόσεις χωρίς ούτε καν να αναφέρουν το έτος έκδοσης... Η τιμή που αναγράφει επάνω είναι σαν αυτό του albert που έχουμε σκαναρισμένο ήδη. Δηλαδή έχει τυπωμένη τιμή 20 δρχ. και από πάνω είναι γραμμένο με στυλό το 30 δρχ. Άρα υποθέτω ότι η αρχική τιμή που κυκλοφόρησε ήταν 20 δρχ. και μετά έφαγε ανατίμηση στις 30 δρχ. Εκτός πάλι αν έβγαλαν όλη την έκδοση με λάθος τιμή από την αρχή και κάθησαν και την διόρθωσαν με το χέρι!!! Επαγγελματικές δουλειές δηλαδή...
  9. ggpower

    ΑΝΤΙΡΙΞ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΞ

    Είναι λίγο παλιό το θέμα βέβαια αλλά μόλις έφτασε στα χέρια μου ο 7ος και ο 8ος τόμος της συγκεκριμένης σειράς και επειδή είδα ότι έχουμε ανεβάσει μόνο τα εξώφυλλα από τους 4 πρώτους τόμους είπα να τα σκανάρω για να συμπληρωθεί η συλλογή. Ορίστε ο 7ος τόμος λοιπόν ο οποίος περιέχει το τεύχος 10 (10/2000) και το τεύχος 22 (10/2001). Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την ημερομηνία έκδοσης του τόμου αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι περίπου το 1993 όπως γράφει στην παρουσίαση αφού περιλαμβάνει τεύχη έκδοσης του 2000 και του 2001 και η τιμή του τόμου είναι 3,70 ευρώ!! Το εξώφυλλο προστέθηκε στο πινακάκι της παρουσίασης. Ορίστε και ο 8ος τόμος επίσης με τιμή 3,70 ευρώ! Περιέχει τα τεύχη 8 (2000) και 9 (2000), 800 δρχ έκαστο. Το εξώφυλλο προστέθηκε στο πινακάκι της παρουσίασης.
  10. Σήμερα κατάφερα και το βρήκα online και περιμένω να μου το στείλουν. Το αγόρασα στην "φιλική" τιμή των 30 ευρώ. Έγινε δηλαδή αυτό που λεμε ότι οι παλιές δραχμές έχουν γίνει ευρώ. 30 δραχμές το άλμπουμ, 30 ευρουλάκια το αγόρασα σήμερα. Αν θέλετε μόλις το πάρω ευχαρίστως να σας το σκανάρω ή να απαντήσω σε όποια απορία.
  11. Μόλις κυκλοφόρησε το δεύτερο άλπμουμ του Αρκά από τη σειρά Ναπολέων και Ασημίνα με τίτλο "Αχώριστοι Εχθροί". Σπαρταριστός Αρκάς όπως πάντα σε αυτό το δεύτερο αλμπουμάκι της σειράς "Ναπολέων και Ασημίνα" που κατά τη γνώμη μου σε μερικά χρόνια θα γίνει κλασικό όπως έγινε "Ο Ισοβίτης" ή ο "Κόκκορας". Εν αναμονή λοιπόν και του τρίτου άλμπουμ πάρτε μία γέυση: Μπορούν δυο άνθρωποι που μισούνται να παραμένουν μαζί για μια ολόκληρη ζωή; Μπορούν! Ο Ναπολέων και η Ασημίνα, το αιωνόβιο ζευγάρι του Αρκά, είναι η καλύτερη απόδειξη γι’ αυτό. Τα δυο γερόντια έχουν περάσει προ πολλού από τον μήνα του μέλιτος στις δεκαετίες του όξους και της χολής. Τα γλυκόλογα της μνηστείας τα έχουν διαδεχτεί τα θανατηφόρα σχόλια και η δηλητηριώδης γκρίνια του μίσους και της αποστροφής. Κι όμως, τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να τους χωρίσει. Ευτυχώς για μας! Γιατί σ’ αυτή την άχαρη και εχθρική συμβίωση οφείλουμε μια σειρά από τις πιο πικρές, αλλά και πιο σπαρταριστές ατάκες του Αρκά.
  12. Δηλαδή εννούν ότι θα κυκλοφορούν ένα κάθε 4 εβδομάδες? Και αν είναι έτσι τότε το σημειωματάριο του Ιανουαρίου το έφαγε η μαρμάγκα?
  13. ggpower

    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

    Αυτή την έκδοση του "Μετά την Καταστροφή" της Ars Longa μήπως την έχει κάποιος? Είναι από τα λίγα άλμπουμ που μου λείπουν για να συμπληρώσω την πλήρη συλλογή του Αρκά με όλα του τα άλμπουμ σε όλες τις εκδόσεις που έχουν κυκλοφορήσει. Φιλόδοξο σχέδιο βέβαια, ειδικά όταν δεν μένεις στην Αθήνα έτσι ώστε να έχεις πρόσβαση σε Παλιοβιβλιοπωλεία αλλά... ή ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
  14. Καλησπέρα, Εκτός από αυτό το ημερολόγιο που κυκλοφόρησε στο Πρώτο Θέμα υπάρχει και ένα άλλο μαγνητικό ημερολόγιο που το δίνει δωρεάν ο Αρκάς στο site του αν αγοράσεις αντικείμενα (κούπες, μπλουζάκια κτλ.). Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να το βρείς ή να το αγοράσεις από μόνο του.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.