Μετάβαση στο περιεχόμενο

MIts Mits

Members
 • Περιεχόμενο

  141
 • Εγγραφή

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Πόντοι

  974 [ Donate ]

Συνολική φήμη στο GC

647 Καλός

Σχετικά με το μέλος MIts Mits

 • Τάξη
  Ακόμα στο εξώφυλλο
 • Γενέθλια 21/12/1968

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

425 προβολές προφίλ
 1. ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑ

  Τα στοιχεία του 1ου τεύχους με εξώφυλλο την Τζένη Καρέζη και Φωτορομάντζο την Χριστίνα Στο εξώφυλλο γράφει "Φαντασία και αίσθημα" ενώ εσωτερικά μόνο "φαντασία" και διυθυντή τον Μόσχο. Σαν διευθυντής ο Νίκος Βυζαντινός εμφανίστηκε πότε;
 2. @rotagiatipino παρατηρώντας τα εξώφυλλα που ανέβασες βλέπω ό,τι το κεντράρισμα της εικόνας στα άδετα τεύχη που έχετε στο ΕΛΙΑ, είναι όπως και της βιβλιοδεσίας που έχω εγώ. Είχα την εντύπωση ό,τι ήταν κόψιμο για το δέσιμο. Ευχαριστώ
 3. ΤΟΝΥ ΜΠΟΫ

  Το εξώφυλλο (χωρίς την τσάκιση στην δεξιά κάτω γωνία) και το οπισθόφυλλο του τόμου νο 5 Το εξώφυλλο προστέθηκε στο πινακάκι της παρουσίασης.
 4. ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑ

  Δεν ξέρω πως μπορώ να βοηθήσω για αυτό το περιοδικό, η να βοηθηθώ από τις γνώσεις σας. Σήμερα κιόλας το μεσημεράκι, ήμουνα με ένα φίλο στο "μαγαζί;;;" - αποθήκη (όπως θέλει να το λέει), και πίναμε τα τσιπουράκια μας (άνευ γλυκάνισου σε παρακαλώ) και έπεσε το μάτι μου σε 2 τόμους κόκκινου χρώματος βιβλιοδεσίας, με τίτλο "Φαντασία" το κοιτάω, 2 και 3 φορές, και βλέποντας το καλύτερα, συνηδητοποιώ 'οτι κάπου το έχω ξαναδεί. Είναι 2 τόμοι, βιβλιοδεσία σκληρό κόκκινο εξώφυλλο, με 1ο τόμο τεύχη 1-17, και 2ο τόμο με τεύχη 18-35 (αν και στη ράχη του γράφει 34). Τα εξώφυλλα που είδα, και μια γρήγορη ματιά στο εσωτερικό του, είδα μία μεγάλη αγάπη προς την Βουγιουκλάκη. Πάρα πολλά εξώφυλλα και ορισμένα οπισθόφυλλα (π.χ. τεύχος 34), συν 4σέλιδα αφιερώματα εσωτερικά κλπ. Δυστυχώς, σαν τόμοι βιβλιοδεσίας έχουν τα γνωστά ζητηματάκια στο κόψε ράψε περιθώριο, με αποτέλεσμα σε ορισμένα να κόβονται 4 γράμματα κειμένου, ή υπογραφές, ονόματα στο εξώφυλλο. Είναι πολύ δύσκολο να μπεί σε σκάνερ. Θα προσπαθήσω με φώτο, και με επεξεργασία αν βγει η ανάλυση και ποιότητα που θέλει το φόρουμ, να συμπληρώσω τα κενά στα εξώφυλλα. Μήπως έχει γίνει κάπιου είδους αποδελτίωση του συγκεκριμένου περιοδικού, ή να μπω στη διαδικασία για τα πρώτα 35 τεύχη να το κάνω για να υπάρχει σαν αρχείο; Υ.Γ. Έχει βέβαια μέσα και φωτορομάντζα. πχ. ¨"Και ο θεός έπλασε την γυναίκα" με την Μπριζίτ Μπαρντώ και τον Αλαίν Ντελόν. Σε μία γρήγορη ματιά που έριξα, δεν εντόπισα κάπιο κόμιξ, τουλάχιστων σε αυτά τα 35 τεύχη.
 5. Μήπως κάποιος που γνωρίζει μπορεί να μας πει για τον καλλιτέχνη των εξωφύλλων που υπογράφει ως βέβαια δεν έχει σε όλα την υπογραφή του, αλλά υποθετικά μόνο μιλώντας, μπορούμε να πούμε ότι ήταν όλα δικά του, κρίνοντας από το στυλ των εξωφύλλων, και του ό.τι ήταν όλα στην ίδια σειρά περιοδικό; Κάποιος μόνιμο; συνεργάτης του περιοδικού ίσως
 6. Αν σου είναι εύκολο εκτός των άλλων τευχών, να δεις και τα τεύχη 131 και 132; (επειδή στον τόμο υπάρχουν, αλλά το 131 είναι κάπως κομμένο πάνω, χωρίς περιθώριο, και το 132 έχει κόλλα αριστερά. Τα σουλούπωσα λίγο και τα ανέβασα, αλλά αν βρεθούν σε καλλύτερη κατάσταση θα έιναι τέλεια) Σ΄ευχαριστώ πολύ.
 7. Άργησα λίγο, συγνώμη. τα τεύχη που περιέχονται στο 2 τόμο νούμερα 107/394 - 132/419 Τα εξώφυλλα μεταφέρθηκαν στην παρουσίαση.
 8. ΒΑΒΕΛ

  Το μόνο σίγουρο είναι ότι τους έμεινε η αφίσσα Εγώ πάντως που είχα κάτι μετοχές για μία εκδοτική (από έναν τύπο που έκανε στη Σητεία κάτι κατασκευές, και μετά πήρε μία μεγάλη Αθηναική Ομάδα,) να μη λέμε ονόματα, ούτε το περιοδικό που εκδιδότανε τότε δεν έπαιρνα. Μουμείνανε οι μετοχές και τις έκανα κορνίζα. και μερικά οπισθόφυλλα νο 20 νο 21 νο 22 Προστέθηκαν στο πινακάκι της παρουσίασης.
 9. BELL BEST SELLER

  και τα εξώφυλλα-οπισθόφυλλα νο 390, 400, 415 Τα εξώφυλλα προστέθηκαν στο πινακάκι της παρουσίασης
 10. ΠΑΤΤΥ (Β' ΠΕΡΙΟΔΟΣ)

  Αυτό που συνεχίζει ακόμα να μου αρέσει στις διαφημήσεις της Μανίνας στα οπισθόφυλλα ήταν και 2 οπισθόφυλλα από μένα 13 (219) για να μην πετάς τις παλιές σου κρεμάστρες 17 (223) Προστέθηκαν στο πινακάκι της παρουσίασης.
 11. Εγώ σε ευχαριστώ για την συμμετοχή και βοήθειά σου. Απλά σκανάρεις ό,τι σου είναι εύκολο. Εγώ τα έχω όλα, απλά λόγο της βιβλιοδεσίας σε τόμους, με δυσκολεύουν ορισμένα σκαναρίσματα, γιατί φοβάμαι να πιέσω πάρα πολύ τις ράχες των τόμων. (Άσε που άμα τα κάνει άλλος για σένα, ό,τι καλύτερο. (χιούμορ κάνω)
 12. Έχω σχεδόν έτοιμα και τα επόμενα που θα ανεβάσω το βραδάκι, τεύχη νο 107-132 που υπάρχουν στον δεύτερο τόμο. Αν μπορείς να σκανάρεις όσα μπορέσεις θα με βοηθήσεις γιατί τα λυτά τεύχη σκανάρονται ευκολότερα από τεύχη τόμου χωρίς φόβο καταστροφής. Και ότι λείψει θα το ολοκληρώσω. Επίσης, αν μπορείς να βρείς τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των τευχών του Πρώτου 288 και 445, που είναι η αρχή και το τέλος της σειράς, για να προστεθούν στο πινακάκι της παρουσίασης, θα είναι υπέροχο. και προς τη Δ.Ο. Ευχαριστώ για την επεξεργασία των εξωφύλλων, οπότε τα άλλα που θα σκανάρω θα το κάνω εγώ για να μη σας κουράζω. Και μία παράκληση. Στις πληροφορίες στο πινακάκι της παρουσίασης αναφέρονται (μάλον κατά λάθος) 106 τεύχη, ενώ στην παρουσίαση αναφέρονται 158 μαζί με τους τίτλους, τα οποία εξώφυλλα θα ανέβουν όλα και ότι πληροφορίες υπάρξουν για το κάθε τα τεύχος. Αν μπορούσε να διορθωθεί, θα είναι τέλειο. Υ.Γ. Μήπως γνωρίζει κάποιος τον καλιτέχνη που ζωγράφισε τα εξώφυλλα;
 13. ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

  Το ίδιο είναι και στα τεύχη 1441 και 1442 Βρήκα πρόσφατα έναν τόμο και τον πήρα από περιέργεια. Λειτουργούσε σαν Τζάκετ, με τρία ολόκληρα τεύχη εσωτερικά (Μικρός Σερίδης 1441 και 1442, και Μικρός Καουμπόυ 1177).
 14. ΑΓΟΡΙ (Β' ΠΕΡΙΟΔΟΣ)

  Κάποια στιγμή το 1987, το Αγόρι δημοσίευε την Rock μουσική εγκυκλοπαίδεια, στην αρχή σαν 8σέλιδο ένθετο (τα πρώτα τέσσερα σελ. 1-32), και μετά 4σέλιδα. Μήπως γνωρίζει κάπιος σε πιά τεύχη δημοσιεύτηκαν;
 15. μα για το συγκεκριμένο λογότυπο μιλάω. Μη σε μπερδεύει το ότι το χρώμα στην ανατύπωση είναι μπλε.
×

Σημαντικές πληροφορίες

By using this site, you agree to our Οροι χρήσης.