Jump to content
 • Announcements

  • Valtasar

   Το GreekComics ψηφίζει!   02/12/2018

   Ψηφίστε τα αγαπημένα σας κόμικς για την χρονιά που πέρασε στην ενότητα ΝΕΑ του GreekComics ή στις δημοσκοπήσεις που φαίνονται καθημερινά στο δεξί μέρος της κεντρικής σελίδας!

tsek

Members
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  11 [ Donate ]

Community Reputation

134 Active

About tsek

 • Rank
  Μόλις μπήκα
 • Birthday 12/18/1983
 1. ΜΠΑΤΜΑΝ - ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ

  Ωραία σειρά. Ξεκινάει με ωραίες ιστορίες και σχέδια στα πρώτα τεύχη και σταδιακά πέφτει η ποιότητα και στα 2.
 2. BATMAN: HUSH - ΣΙΩΠΗΛΑ ΑΙΝΙΓΜΑΤΑ

  Πολύ καλό! Μόλις το τελείωσα και ενθουσιάστηκα και με το σενάριο (κυρίως με τις ανατροπές αλλά και τις εκπλήξεις) και το σχέδιο δε θα μπορούσε να μην είναι καλό. Εγώ πήρα τους 2 τόμους από Αnoubis. Πολύ καλή εκτύπωση! 25-26 ευρώ και τα δύο.
 3. το πρώτο μου κομικ

  Στη συγκεκριμένη σελίδα το δοκίμασα το άσπρο και μ'αρεσε πιο πολύ το μαύρο, αλλά στις περισσότερες άσπρο έχω. Χαίρομαι που σου άρεσε!:D Αφού ο Χάρης τελειώνει το τηλεφώνημα του με τον Μπίλυ ξανα γυρνάμε εκεί που ξεκινήσαμε. Αυτή η σελίδα θα μπορούσε να ήταν και τρίτη στη σειρά. Επίσης το σκηνικό ξαναγυρνάει στην νύχτα και ελπίζω τα χρώματα να είναι πιο φωτεινά από την τελευταία φορα. τι λέτε?
 4. σχεδια Eπιθεωρητή LE PIT

  Απίστευτα σχέδια! Θα πάρω και comic σίγουρα να σε μελετήσω!
 5. Ενδιαφέρον το άρθρο στην πρώτη σελίδα για την άποψη της εποχής περί "νέου κύματος".
 6. Καλημέρα!!!!!!!

  Kαλημέρα Γιάννη καλως ήρθες στο GreekComics! Θα σε βοηθήσει πολύ σχετικά με τα comics και όχι μόνο.
 7. το πρώτο μου κομικ

  χαχαχαχα! Όχι φίλε μου καμία σχέση, είχα κάποιες δουλειές τελευταία και δεν πρόλαβα να τελειώσω την επόμενη σελίδα σύντομα. Για να μην επιβαρύνω το θέμα με posts απαντάω σε όλους με ένα μηνυμα και την επόμενη σελίδα επισυναπτόμενη. Τα κριτήρια σου τα ζήτησα εγώ ο ίδιος και σ'ευχαριστώ που ασχολήθηκες. Τώρα είμαι στα χρώματα θα ανεβάσω σύντομα.
 8. το πρώτο μου κομικ

  Καλησπέρα παιδιά! Λοιπόοον.. πολύ ωραίες συμβουλές και παρατηρήσεις. Φίλε @laz33 θα με ενδιέφερε ο "μπλε κομήτης" πως μπορεί να μπει το κομικ μου εκεί? Γενικότερα δεν έχω βλέψεις, το κάνω γιατί μ'αρέσει αλλά αν θα μπορούσε να υπάρξει μια μορφή έκδοσης οπουδήποτε θα ήθελα να εκδοθεί με χαρά! Τι θα ήθελες στο σενάριο? πιο πλούσιο λεξιλόγιο, πιο εκφραστικό ή δεν σου άρεσε η ιστορία? πάντως στην συνέχεια έχει ψωμί.. Φίλε @deadneighbours η πλαστικότητα του σώματος είναι εκεί που πονάω, κάνω εξάσκηση κάθε μέρα, ελπίζω μία μέρα να φτάσω στο επίπεδο που θα ήθελα. Δοκίμασα αυτό που μου είπες στις φούσκες της γκόμενας.. περιμένω εντυπώσεις. Φίλε @Nicolas παρατήρησα την εικόνα η αλήθεια είναι ότι ίσως είναι ο Χάρης μικρός και όχι το γουρούνι μεγάλο δεδομένου ότι τα ψυγεία συνήθως είναι ένα μέτρο κάτω από το ταβάνι, όπως και ναχει πάντως η παρατήρηση είναι σωστή και κάτι έγινε λάθος. Δοκίμασα στην παρακάτω σελίδα να κάνω κάποιες αντιγραφές ή να κλέψω κάποια στοιχεία Photo reference , είναι δύσκολο πάντως να βρεις εικόνα ίδια μ'αυτήν που έχεις στο μυαλό σου πχ. έφαγα όλο το ίντερνετ να βρώ ανθρώπους να συγκρούονται... μία φώτο βρήκα με τα κεφάλια γυρισμένα αλλού. Σας ευχαριστώ όλους!!.. το GC είναι σχολείο για μένα!
 9. το πρώτο μου κομικ

  Η γνώμη σας είναι σημαντική για μένα παιδιά. Αν δεν είστε εσείς ειδικοί που έχετε φάει τα κόμικς με το κουταλάκι τότε ποιος είναι? χαχαχα! @Dredd οι παρατηρησεις σου είναι πολύ σωστές, σε δευτερο χρόνο τα βλέπω κι εγώ και δεν έχεις άδικο. Συνεχίζω λοιπόν με την 5η σελίδα πρόσθεσα γραμμές με προοπτική για να μην φαίνονται άδειοι οι τοιχοι και κάποιες γραμμούλες στις γωνίες. Εδώ ο Χάρης μου βγήκε πολύ σκούρος αλλά δε θέλω να πειράζω το σκίτσο στον υπολογιστή και τον άφησα έτσι κατα τ'άλλα?
 10. το πρώτο μου κομικ

  Η επόμενη σελιδουλίτσα με ώραία φωτεινά χρώματα ε? ε?
 11. αυτό μου θυμησε:
 12. Πολύ ωραίο θέμα! ο καθένας ανάπολει την δικιά του παιδική ηλικία, τέλειο!
 13. το πρώτο μου κομικ

  είναι σκούρο όντως, είναι και νύχτα γι αυτό τα έκανα έτσι σκούρα, η επόμενη σελίδα είναι μέρα, θα την ανεβάσω μόλις τελειώσει να μου πείτε αλλιώς μετά θα δοκιμάσω νερομπογιά ή καμιά άλλη τεχνική.
 14. το πρώτο μου κομικ

  Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις.. η αλήθεια είναι ότι ο Χάρης δεν μου βγαινε απ την αρχή θα σηκώσω λίγο το αριστερό του μάγουλο να δούμε... να πω ότι τα έχω και σε αρχεία photoshop και αναπάσα στίγμή μπορώ να αλλάξω ότι χρειάζεται. προτείνεις κάτι σε νερομπογιά? δε κατάλαβα το πηχτά αν μπορεις να μου το διευκρινισεις κάπως θα μουν ευγνώμων και πάλι ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις γιατί αλλιώς δε μαθαίνεις!
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.