Μετάβαση στο περιεχόμενο

tsek

Members
  • Περιεχόμενο

    22
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος tsek

  • Γενέθλια 12/18/1983

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

tsek's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

164

Συνολική φήμη στο GC

  1. tsek

    το πρώτο μου κομικ

    @pit1983. Xαχαχαχαχα μ'εστειλες! Η αλήθεια είναι ότι δεν έβαλα προοπτική, το έκανα πρόχειρα με το μάτι.το είχα δει το λάθος αλλά το άφησα φλου. Κάτι δε σου κολούσε ε?
  2. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να δούμε μόνο τις προσφορές στο site της Anubis?
  3. Πολύ ωραία @mr-d. Tα στριπάκια όλα τα λεφτά! πολύ γέλιο. και οι καμβάδες σου μ'αρεσαν, ειδικά η νεκροκεφαλή.
  4. tsek

    το πρώτο μου κομικ

    Καλησπέρα - καλησπέρα! @deadneighbours Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Σχεδιάζω σε Α4 με μολύβι, μετά πενάκι ή πινέλο και τέλος χρωματίζω και βάζω γράμματα στο PC. Πενάκι και πινέλο μελάνι γενικά δουλεύω πρώτη φορά στη ζωή μου. Υστερώ πολύ στο μελάνωμα και στην τεχνική του ,αλλά κάνω προσπάθεια να γίνομαι καλύτερος. Τώρα το ντεγκραντέ μ'αρέσει και παίζει και πολύ στο σχέδιο των κομικ που διαβάζω. Οπότε συνεχίζω έτσι προσπαθώντας να γίνω καλύτερος στο μελάνωμα. Η παρακάτω σελίδα ίσως σου αρέσει περισσότερο, περιμένω κριτική @pit1983Αφού σου άρεσε η αίσθηση της πέτρας την έβαλα και στην επόμενη σελίδα. Όσων αφορά την σκηνοθεσία ο τρόπος που λειτουργώ είναι ο εξής : 1) Φαντάζομαι την ιστορία 2) Χωρίζω σε καρέ 3)Καταλήγω σε γωνίες λήψης (αν λέγεται έτσι, ελπίζω να κατάλαβες τι θέλω να πω) 4)Κάνω 3-4 προσχέδια 5)Σχεδιάζω το τελικό. Πολύ θα ήθελα να μάθω πως δουλεύεις εσύ ή αν έχεις κάποια συμβουλή πάνω στο στήσιμο της σκηνοθεσίας. Ευχαριστώ για την άποψη και την κριτική σου. Η συγκεκριμένη σελίδα με ζόρισε ιδιαίτερα
  5. Ωραία σειρά. Ξεκινάει με ωραίες ιστορίες και σχέδια στα πρώτα τεύχη και σταδιακά πέφτει η ποιότητα και στα 2.
  6. Πολύ καλό! Μόλις το τελείωσα και ενθουσιάστηκα και με το σενάριο (κυρίως με τις ανατροπές αλλά και τις εκπλήξεις) και το σχέδιο δε θα μπορούσε να μην είναι καλό. Εγώ πήρα τους 2 τόμους από Αnoubis. Πολύ καλή εκτύπωση! 25-26 ευρώ και τα δύο.
  7. tsek

    το πρώτο μου κομικ

    Στη συγκεκριμένη σελίδα το δοκίμασα το άσπρο και μ'αρεσε πιο πολύ το μαύρο, αλλά στις περισσότερες άσπρο έχω. Χαίρομαι που σου άρεσε!:D Αφού ο Χάρης τελειώνει το τηλεφώνημα του με τον Μπίλυ ξανα γυρνάμε εκεί που ξεκινήσαμε. Αυτή η σελίδα θα μπορούσε να ήταν και τρίτη στη σειρά. Επίσης το σκηνικό ξαναγυρνάει στην νύχτα και ελπίζω τα χρώματα να είναι πιο φωτεινά από την τελευταία φορα. τι λέτε?
  8. Απίστευτα σχέδια! Θα πάρω και comic σίγουρα να σε μελετήσω!
  9. Ενδιαφέρον το άρθρο στην πρώτη σελίδα για την άποψη της εποχής περί "νέου κύματος".
  10. Kαλημέρα Γιάννη καλως ήρθες στο GreekComics! Θα σε βοηθήσει πολύ σχετικά με τα comics και όχι μόνο.
  11. tsek

    το πρώτο μου κομικ

    χαχαχαχα! Όχι φίλε μου καμία σχέση, είχα κάποιες δουλειές τελευταία και δεν πρόλαβα να τελειώσω την επόμενη σελίδα σύντομα. Για να μην επιβαρύνω το θέμα με posts απαντάω σε όλους με ένα μηνυμα και την επόμενη σελίδα επισυναπτόμενη. Τα κριτήρια σου τα ζήτησα εγώ ο ίδιος και σ'ευχαριστώ που ασχολήθηκες. Τώρα είμαι στα χρώματα θα ανεβάσω σύντομα.
  12. tsek

    το πρώτο μου κομικ

    Καλησπέρα παιδιά! Λοιπόοον.. πολύ ωραίες συμβουλές και παρατηρήσεις. Φίλε @laz33 θα με ενδιέφερε ο "μπλε κομήτης" πως μπορεί να μπει το κομικ μου εκεί? Γενικότερα δεν έχω βλέψεις, το κάνω γιατί μ'αρέσει αλλά αν θα μπορούσε να υπάρξει μια μορφή έκδοσης οπουδήποτε θα ήθελα να εκδοθεί με χαρά! Τι θα ήθελες στο σενάριο? πιο πλούσιο λεξιλόγιο, πιο εκφραστικό ή δεν σου άρεσε η ιστορία? πάντως στην συνέχεια έχει ψωμί.. Φίλε @deadneighbours η πλαστικότητα του σώματος είναι εκεί που πονάω, κάνω εξάσκηση κάθε μέρα, ελπίζω μία μέρα να φτάσω στο επίπεδο που θα ήθελα. Δοκίμασα αυτό που μου είπες στις φούσκες της γκόμενας.. περιμένω εντυπώσεις. Φίλε @Nicolas παρατήρησα την εικόνα η αλήθεια είναι ότι ίσως είναι ο Χάρης μικρός και όχι το γουρούνι μεγάλο δεδομένου ότι τα ψυγεία συνήθως είναι ένα μέτρο κάτω από το ταβάνι, όπως και ναχει πάντως η παρατήρηση είναι σωστή και κάτι έγινε λάθος. Δοκίμασα στην παρακάτω σελίδα να κάνω κάποιες αντιγραφές ή να κλέψω κάποια στοιχεία Photo reference , είναι δύσκολο πάντως να βρεις εικόνα ίδια μ'αυτήν που έχεις στο μυαλό σου πχ. έφαγα όλο το ίντερνετ να βρώ ανθρώπους να συγκρούονται... μία φώτο βρήκα με τα κεφάλια γυρισμένα αλλού. Σας ευχαριστώ όλους!!.. το GC είναι σχολείο για μένα!
  13. tsek

    το πρώτο μου κομικ

    Η γνώμη σας είναι σημαντική για μένα παιδιά. Αν δεν είστε εσείς ειδικοί που έχετε φάει τα κόμικς με το κουταλάκι τότε ποιος είναι? χαχαχα! @Dredd οι παρατηρησεις σου είναι πολύ σωστές, σε δευτερο χρόνο τα βλέπω κι εγώ και δεν έχεις άδικο. Συνεχίζω λοιπόν με την 5η σελίδα πρόσθεσα γραμμές με προοπτική για να μην φαίνονται άδειοι οι τοιχοι και κάποιες γραμμούλες στις γωνίες. Εδώ ο Χάρης μου βγήκε πολύ σκούρος αλλά δε θέλω να πειράζω το σκίτσο στον υπολογιστή και τον άφησα έτσι κατα τ'άλλα?
  14. tsek

    το πρώτο μου κομικ

    Γεια σου @Dredd καταρχήν ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Έχεις δίκιο για τα backround είναι καθαρά απειρία. Έχεις μια εικόνα να μου δείξεις πως θα μπορούσε να γίνει? Άντε στο πάτωμα να έβαζα κανα πλακάκι ή καμιά γυαλάδα στον τοίχο τι θα μπορούσα να κάνω?? Αφίσα τσεκ,χέρια τσεκ, τελεία πρώτο μπαλονάκι τσεκ, τελεία 3ο καρέ περιγραφή που να την βάλω την τελεία μετά τα θαυμαστικά? Γενικά μία σελίδα μου παίρνει 3 μέρες περίπου Τέλος να πω ότι δουλέβω σε A4 είναι οκ?δε μπορώ να δώσω πολύ λεπτομέρεια όπως είπες για τα δαχτυλα στο 3 καρέ.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.