Μετάβαση στο περιεχόμενο

Deadpool MAX

Members
  • Περιεχόμενο

    26
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος Deadpool MAX

  • Γενέθλια 03/21/1997

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

995 προβολές προφίλ

Deadpool MAX's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

154

Συνολική φήμη στο GC

  1. Παιδιά σας παρακαλώ όσοι περισσότεροι μπορούν κάντε like στην σελίδα που έχω με κάτι φίλους μου να ανεβούμε κι εμείς!!! Επίσης αν μπορείτε κάντε like σε δημοσιεύσεις, σε γωτογραφίες γιατί πρέπει να έχουμε πολλά από αυτα για να ανεβουμε!!! Για αυτό οσοι αγαπύν ανιμε και μανγκα like εδώ---------------> https://www.facebook.com/AnimeAndMangaGreekFunpage?fref=ts επείσης στείλτε σε φίλους σας αν μπορειτε και κοινοποιίστε την!!! Είναι πολύ συμαντική για εμένα αλλά για να συνεχίσω να κάνω πόστ θα πρέπει να έχει ζήτηση!!! Ευχαριστώ και ελπίζω να με βοηθήσετε!!! Όσοι θελουν απο εδώ μπορούν να μου στέλνουν κείμενα με νέα από τον χώρο να τα ανεβάζω!!!
  2. Παιδιά υπέροχες συλλογές εκρεμμεί η δική μου κάποια στιγμή θα την ανεβάσω!!! Λοιπόν κατι άκυρο αλλά επειδή δεν ξέρω που να το ποστάρω και αν πρέπει να κανω θεμα για ενα τοσο μικρο πραγμα οσοι μπορουν πατιστε ενα like και μια κοινοποιηση εδω: https://www.facebook.com/AnimeAndMangaGreekFunpage?fref=ts
  3. ευχαριστω για τις απαντησεις.... εγω μαλλον θε περνω μονο φαντομ, μικυ και καμια φορα μικικυ μυστηριο ή κλασσικα!!! η αληθεια ειναι πως απο τα τευχη που μεταφραζονται στα ελληνικα μου αρεσει μονο το φαντομ!!! οποτε για να μαζεψω ολα τα ναρουτο μαλλον θα κοψω σειρες οπως μικυ, μικυ μυστηριο και κλασσικα ωστε νεμεν να περνω το φαντομ αλλα και να μαζευω 20-30 ευρω τον μηνα να περνω και τρεις τομους ωστε σιγα σιγα να τα μαζεψω αλλωστε ειμαι ακομα μικρος πιστευω και θα μπορεσω να πετυχω τον στοχο μου στα επομενα χρονια !!!! μαλλον θα αρχισω να μαζευω λευτα ωστε καθε λιγο καιρο να κανω καλες αγορες!!! μπορω ας πουμε να διαθετω 2 ευρω την μερα και σιγα σιγα να μαζευονται και καθε εικοσι μερες ας πουμε να περνω και κανενα νοβελ τελος παντον υπαρχουν πολλοι τροποι να μαζεψω κομικ!!!! ΑΑΑΑΑΑ να σας πω και πως τον τελευταιο χρονο μαζεξα οσα εχω στην συλλογη μου με εξερεση 10 τευχακια που τα ειχα παρει πριν κατι χρονια!!! τελευτεα η συλλογη μου εχει μεγαλωσει λιγακι (οχι πολυ) μπορει να βγαλω πικ με τα νεα μου πραγματακια
  4. τωρα πια περνω μονο ντοναλντ, φαντομ, μικυ μυστηριο και καμια φορα μικυ!!! μετα αν πετυχω κανενα τομο ανουμπις ή μανγκα (τα οποια δεν ξερω γτι κολησα τωρα τελευταια... μπορω να πω πως ειναι το αγαπηενο μου στιλ κομικ γ@---νο ναρουτο) τελος παντον γενικα δεν θελω να κανω ηλιθιες αγορες... μαζευω λευτα για αν τυχει καποια στιγμη να αγορασω κατι καλο... μολις σημερα πχ ανακαλυψα ενα πακετο απο το ναρουτο 1-27 που σεκφτομαι να το παρω!!! οποτε θα περιμενω λιγο καιρω περνοντας μονο τα φαντομ και μικυ μυστηριο για να μαζεψω τα λευτα!!! μετα ομως σκεφτομαι αν ειναι να μαζεψω απο το 1-27 (που επροκειτο να βγαλει η ανουμπις ) και να μαζεψω μονο shippuden στα αγγλικα!!! εσεις τι μου προτεινετε?
  5. ποσες σειρες τον μηνα βγαινουν στα ελληνικα και απο ποσα τευχη?
  6. Deadpool MAX

    BLEACH (BURICHI) [ TITE KUBO ]

    το ανιμε μου αρεσε το εχω δει ολο καιρος μαζι με ναρουτο να αρχισω και bleach!!!
  7. Deadpool MAX

    NARUTO [ MASASHI KISHIMOTO ]

    εγω πιστευα πως ΠΟΤΕ δεν θα ασχολιωμουν με ανιμε και μανγκα... ετσι αρχικα σε ανιμε ειδα πρωτη φορα το hellsing το οποιο δεν με ενθουσιασε και ειπα να δωσω μια δευτερη ευκαιρια στα ανιμε... ετσι αρχισα το ναρουτο στο οποιο εχω δει το πρωτο μερος της σειρας και τωρα αρχισα το shippuden το οποιο (στο μανγκα αρχιζει απο τον 38) μου αρεσει ακομα περισσοτερο.... εχω διαβασει ολο το μανγκα μεχρι τωρα αλλα εχω μονο 3 τομους και αποφασισα να μαζεψω και τους 60 (θα βγουν κι αλλοι)!!! το μανγκα συνεχιζει με πολλες ανατροπες και σημαντικους θανατους!!! γενικα οι χαρακτηρες ειναι καλα φτιαγμενοι και ο καθενας εχει τον δικο του χαρακτηρα!!! εχει συνεχη δραση και οπως ειπα πριν ανατροπες... δυνατους αντιπαλους nija και ωραιο σκιτσο!!! γενικα για εμενα ειναι το -μακραν- καλυτερο κομικ που εχω διαβασει απο ολα!!! και υπερηρωικα και τρομου !!! εχω κολησει ολους τους φιλους μου με ναρουτο και ελπιζω να κολησετε κι εσεις γιατι ειναι απο τις τοπ σειρες!!! οσοι θελουν να μαθουν περισσοτερα με ρωταναι!!! Υ,Γ: ειπα πως ειναι η καλυτερη σειρα? :blob3:
  8. εχει ερωτικες σκηνες-γυμνα κλπ ή μπα?
  9. καλυτερα θα ηταν να σταματουσε και να αρχιζε τιποτα νεο.... κατι που να μην εχουμε ξαναδει στα ελληνικα.... δεν ξερω τι αλλα δεν μου αρεσει πια ο spiderman και το παιρνω μονο για να ενυσχισω την ανουμπις!!!! εγω προσωπικα θελω db, χ-μεν ή και daredevil!!! δηλαδη κατι λιγο πιο σοβαρο απο μαρβελ.... μπουχτησα με σπαιντερ-μαν και εκδικητες δεν θελω αλλο!!!!
  10. παιδια πως μαζευεται τοσα πολλα? ζηλευω :'( θελω κι εγω μανγκα και νοβελς :'(
  11. λοιπον.... σημερα τελειωσα παλι το rip και διαβασα και naruto vol 8, batman:dark knight new 52 #1 & suicide squad #9!!! BATMAN RIP: λοιπον... μπορω να πω πως ηταν καλο. διαβαζοταν ευκολα και ειχε ωραιο σκιτσο αλλα δεν με ξετρελανε και πολυ η ιστορια σαν ιστορια!!! οποτε θα του βαλω ενα 7/10 NARUTO vol 8: ηταν ακομα πιο ωραιος απο τον προηγουμενο δεν θελω να κανω spoil σε οποιον δεν εχει διαβασει ποτε ναρουτο γενικα ηταν πολυ καλο και το βαθμολογω παλι με 10/10 SUICIDE SQUAD #9: δεν με ξετρελανε... harley quinn ειχε μονο σε ΜΙΑ σελιδα.. μπορω ομως να πω πως ειχε ικανοποιητικο σκιτσο!!! του βαζω 5/10 (και πολυ του ειναι...) BATMAN DARK KNIGHT (NEW 52) #1: για πρωτο τευχος μου αρεσε! ειχε ωραιο σκιτσο και πολυ καλη πλοκη αλλα δεν μπορω να πω πως εμεινα με το στομα ανοιχτο οποτε του βαζω ενα 7/10
  12. λοιπον, εγω διαβασα δυο κομικ σημερα αλλα θα επιλεξω το ενα γιατι για το αλλο θελω να του ριξω αλλη μια ματια...(αναφερομαι στο batman rip) τωρα ας πω για το naruto vol 7.... δεν εχω να πω πολλα..... μονο ενα πραγμα... ΕΞΕΡΕΤΙΚΟ!!! μπορω να πω πως αν και εχω δει το ανιμε πιστευω πως ειναι εξισου ωραιο και το μανγκα.... για να πω την αληθεια ειναι σχεδον το ιδιο.... τελος παντον αγαπαω ναρουτο και δεν θα βαρεθω να διαβαζω το μανγκα ποτε!!!! ετσι 10/10 ΤΩΡΑ πρεπει να παρω τον τομο 8 που τον βρηκα με την προσφορα της ανουμπις στα 5 ευρω και να βαζω καθε βδομαδα 5-7 ευρω ωστε να παω να παρω ή το σκοτεινος υπποτης ξαναχτυπα ή το superman birthlight vol 1.... επισης εχω να ξαναδιαβασω το rip και καμποσα τευχη disney που μαζευω τωρα τελευταια!!! κατι ασχετο... ενα θεμα που ειχα κανει... που μεταφερθηκε?
  13. αρχικα σας ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις!!! σιγουρα θα αγορασω watchmen και rage of the red lanterns!!! ειμαι αναμεσα σε battle for the cowl, black glove, and son, all star superman vol 1 και the long halloween αν μου φτασουν τα λευτα μπορει να παρω και 4-5 που δεν νομιζω γιατι δεν λεει να δωσω κατευθιαν 100 ευρω
  14. Αρχικά να πω πως είναι η δεύτερη φορά που ανοίγω θέμα στο φόρουμ οπότε δεν ξέρω αν είναι σωστά τοποθετιμένο σε θέμα!!! Πρέπει να ομολογήσω πως ακόμα δυσκολεύομαι στο να βρίσκω θέματα κλπ. Για να μπω λίγο γρήγορα στο θέμα θέλω να ρωτήσω: 1) γνωρίζουμε τίποτα για το comicdom 2013 δηλαδη πότε θα γίνει, ποιοι θα ειναι καλεσμένοι??? 2)αγόρασα πριν λίγο καιρό το BATMAN RIP και μου άρεσε πολύ και θέλω να πάρω την ολοκληρωμένη σειρά πριν από το ριπ... δηλαδή πριν και μετά του ριπ τι υπάρχουν? ποιο τόμοι? και 3) μου προτείνετε γενικά κομικ dc και κυρίως BATMAN, GREEN LANTERN, FLASH και JLA/JSA? η ερωτήσεις 2 και 3 είναι επείγον γιατί πρόκειτε να παραγγείλω από public και μπορεί να αλλάξω γνώμη για κάποια που σκέφτομαι να παραγγείλω!!! αν θέλετε φτιάξτε μου από μία λίστα ο καθένας!!! ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΩΡΑ!!!!
  15. από τις πιο όμορφες, συγκεντρωμένες και πάνω απ'όλα προσεγμένες συλλογές που έχω δει ποτέ!!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.