Μετάβαση στο περιεχόμενο

Atrelegis

Members
  • Περιεχόμενο

    39
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος Atrelegis

  • Γενέθλια 11/29/1985

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • MSN
    kanezeran@hotmail.gr
  • Website URL
    http://shapescapes.blogspot.com/
  • Skype
    konstantine.paradias

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Ακριβώς από πίσω σου.
  • Χώρα
    Greece
  • Ενδιαφέροντα
    Λογοτεχνία (φανταστικού και μη), επιστημονική φαντασία, κόμικ

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

1535 προβολές προφίλ

Atrelegis's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

173

Συνολική φήμη στο GC

  1. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί προέκυψε gay ο Alan Scott και όχι οι Hawk and Dove, αλλά νταξ. Μαγκιά τους που το έκαναν και θα 'θελα να δω πως αντέδρασαν τα χαζοαμερικανάκια. Θα μπρούσα να διαβάζω τα hate mail όοοολη μέεερρααααα
  2. Atrelegis

    Ray Bradbury 1920-2012

    Ναι το έμαθα προχθές. Αλλά από την άλλη, είναι ήδη τεχνικά αθάνατος. Το έργο του θα τον ξεπεράσει...
  3. Ρε γ@μ*το, δε με τρελαίνουν όλα τα γαλλικά, αλλά για τα scifi τους λιώνω! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΜΟΥΘΚΟΜΙΞ; ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ Γ@Μ*ΤΟ;
  4. Α οκέι. Αν υπάρχει πρόβλημα με αυτό, τότε μπορεί κάποιος moderator να κατεβάσει το θέμα.
  5. Οπότε είναι ξύλου; Και εγώ που χάρηκα όταν προσπέρασα το DC logo και είπα OH YEAH! Original characters at war!
  6. Όπως όλοι ξέρουμε, ένα blog (ή site, forum κλπ). Δεν είναι τίποτα χωρίς του αναγνώστες του. Για αυτό και ανοίγω αυτό το θέμα, για όσους από εσάς ενδιαφέρονται να διαβάσουν τη θεματολογία, ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν με τις δικές του προτάσεις στη δημιουργική διαδικασία. Κυρίως ενδιαφέρομαι για πορτάσεις κόμικ για review μέσα στο blog, με τίτλο σειράς What I Think About Stuff. Αν θέλετε να προτείνετε ένα κόμικ και να δείτε το review, απλά γράψτε το στο θέμα.
  7. Το κατέβασες τη στιγμή που ξέρεις ότι ο Ghost Rider σε καταριέται άμα το κατεβάσεις στην αρχή της ταινίας; ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ Ο @%#&$^! Ο ΚΕΙΤΖ!
  8. Ρε γαμώτο! Αυτό χρειάζονται οι Xmen! Έναν ελληναρά μεταλλαγμένο να κάνει παραδοσιακό γάμο!
  9. Μια και έχω ξεκινήσει εβδομαδιαίες κριτικές σε κόμικ, να και ένα που το ξέρουν και οι πέτρες! Για την κριτική, κάντε ένα κλικ στην υπογραφή μου.
  10. Εχμ οκέι. Και; Εντάξει είναι δύο γκέι υπερήρωες που παντρεύονται. Μας αφορά; Μπα. Εκτός αν αποφάσισε η Marvel να κάνει και την ομοφυλοφιλία υπερδύναμη. Τ'ωρα για το δράμα που ζουν οι Αμερικάνοι, μια εταιρεία σαν τη Marvel, που έχει επιβιώσει ακόμη και μετά από ΑΥΤΟ: Μπορεί άνετα να βγει και να ανακοινώσει ότι έχει τους πάντες χ*σμ*νους και να συνεχίσει να ρολλάρει.
  11. Tι νομίζω για τον Nicholas Cage (από το review μου) Because nothing communicates seriousness better than the man who ruined Ghost Rider and very nearly cockslapped the Superman movie franchise into oblivion
  12. MONGOL-το prequel στον Τζένγκις Χαν. Συγκινητική και γ@μάτη. What Dreams May Come-Ρόμπιν Γούιλλιαμς στα καλύτερά του και Σίγκμουντ Φρόιντ χωρίς λόγο. Μικρά αριστουργήματα της PIXAR- OOOOOHHHH YYYEAAAHHH!
  13. Catwoman. Γιατί θέλει κότσια να κάνεις μια ιστορία για μια κρέμα λίφτινγκ που σε κάνει άτρωτο και η ομάδα παραγωγής δεν τα είχε.
  14. Atrelegis

    V FOR VENDETTA

    To Watchmen είναι βαρετό λόγω των ΑΤΕΛΕΙΩΤΩΝ διαλόγων και γίνεται πολύ καλύτερο κατά το δεύτερο μισό, όταν όλοι βγάζουν το σκασμό και κάνουν σαν υπερήρωες. Το V πάει με χίλια από την πρώτη σελίδα. Debate Over, αγοράστε το κόμικ.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.