Μετάβαση στο περιεχόμενο

GrEg1

Members
  • Περιεχόμενο

    32
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος GrEg1

  • Γενέθλια 09/20/1996

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

GrEg1's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

96

Συνολική φήμη στο GC

  1. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια @paola Όχι και τόσο twilight fan, μπορείς να πεις απλώς ότι είχα απορία να δω πως τελειώνει @christ πραγματικά όλοι αυτοί είναι από τους καλύτερους συγγραφείς της γενιάς μας με κάποιους να ξεχωρίζουν όμως
  2. Παιδιά μπράβο για τις απίστευτες συλλογές σας Ντρέπομαι λίγο αλλά λέω να σας δείξω και την δικιά μου μικρή συλλογή Λοιπόν καταρχήν μια συνολική φώτο που έχει σχεδόν τα πάντα από κόμικ που έχω: Από ποιο κοντά θα δείτε: Manga: Αμερικάνικα TP/ HB: Τερζόπουλος (Μικυ Μάους,Ντόναλτ): Λίγα ακόμα του Τερζόπουλου και διάφορα Αστερίξ, Λούκυ Λουκ , Αρκά κ.α. : Μετά υπάρχει και το άλλο μισό ράφι, στην άλλη άκρη του δωματίου, με λίγα ακόμα πράγματα του Τερζόπουλου κυρίως: Και τέλος θέλω να σας δείξω την μικρή μου συλλογή από βιβλία: Αυτά είναι όλα Ελπίζω να σας άρεσαν αυτά που έχω
  3. Παιδιά ευχαριστώ και εγώ πολύ για τις απαντήσεις σας
  4. Χαχαχα παιδιά ξέρετε τι κατάλαβα? Ότι πρέπει να πάρω από όλα που μου προτείνατε τα πρώτα TB να δω τι παίζει Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Όμως από που παίρνετε τα απλά τεύχη? όχι τα TP ή hardback Από Bookdepository δεν έχει σωστά?
  5. Ποιες σειρές προτείνετε να αρχίσω?
  6. GrEg1

    Dc The New 52

    Παιδιά γνωρίζει κανείς τι χρειάζεται να έχει να διαβάσει κάποιος για να καταλάβει το new 52 της Dc? Θεωρείτε ότι αξίζει να ξεκινήσω να τα διαβάζω?
  7. Παιδιά ξέρετε που μπορώ να βρω να αγοράσω την σειρά από την αρχή μέχρι το τεύχος που κυκλοφορεί τώρα?
  8. GrEg1

    www.bookdepository.com

    Πόσο καιρό κάνει να έρθει η παραγγελία?? Μου έχει γίνει Shipped απο 12 Oct 11. Να περιμένο τα δεματάκια λετε σιγά σιγα? Μένω επαρχεία.
  9. GrEg1

    Βοηθεια για comicdom

    Λοιπον θέλω μια χάρη. Επειδη μένω στην επαρχεία δεν έχω την δυνατότητα να ερθω στο comicdom θελω μια μικρη χαρη. Θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε αν υπάρχει η δυνατότητα απο κάποιο μέλος της λέσχης να μου πάει για υπογραφή καποια τεύχοι ή να μου αγορασει καποιο που θα του πω. Μπορω να δωσω τα χρηματα κανοντας τα κατάθεση σε κάποιο τραπέζικο λογαριασμο ή με αντικαταβολή υπάρχει κανεις καλος ανθρωπος προθυμος να κανει το ψυχικο?
  10. GrEg1

    Ο ΜΑΥΡΟΣ ΠΥΡΓΟΣ

    επαρχεία να μην το περιμένω?
  11. GrEg1

    Ο ΜΑΥΡΟΣ ΠΥΡΓΟΣ

    Σημερα τσιμπησα και εγω τον πρωτο τομο και μπορώ να πω οτι μου αρεσε πολυ!!! Καταπληκτικο σχέδιο και ωραιά ιστορία. Must-have κομιξ για όλους!!
  12. GrEg1

    GC Fanzine 2

    Κρατήστε μου και εμένα ενα παρακαλω!
  13. Ποιο είναι το αποτέλεσμα της τρομακτικής σύγκρουσης; Μία μισοσκισμένη μάσκα, το τελευταίο ίχνος του Πήτερ Πάρκερ. Μία οικογένεια που έπεσε θύμα των ολέθριων δυνάμεων της φύσης. Μία ομάδα που αποδεκατίστηκε από τη φονική οργή του Μαγκνέτο. Στην πιο κρίσιμη στιγμή, οι ήρωες έδειξαν αυταπάρνηση. Κάποιοι θυσιάστηκαν για να ανατρέψουν τα παρανοϊκά σχέδια του Μαγκνέτο. Τώρα, όμως, όσοι κατάφεραν να επιβιώσουν από την τεράστια καταστροφή πρέπει να αντιμετωπίσουν την πιο δύσκολη στιγμή και να αποχαιρετίσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα... Τρεμε κοσμε τι αλλο θα δουμε!!!!!
  14. GrEg1

    ΠΑΡ' ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ!

    υπαρχουν διαθεσημα ή εξαντληθικαν?
  15. GrEg1

    THOR

    εδω στην επαρχια ποτε θα ερθει περιπου?
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.