Μετάβαση στο περιεχόμενο

Marsiana

Members
  • Περιεχόμενο

    343
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    1

Marsiana τελευταία νίκη Σεπτεμβρίου 8 2010

Marsiana είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος Marsiana

  • Γενέθλια 07/27/1993

Retained

  • Member Title
    Heaven can wait...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Female
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Marsiana's Achievements

Ενεργό Μέλος

Ενεργό Μέλος (3/9)

1.7k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Παρασκευή 14/12/12 οι Γιατροί του Κόσμου θα φτιάξουν ένα δέντρο από κουτιά με γάλα, για να έχουν όλα τα παιδιά ένα ζεστό ποτήρι γάλα αυτά τα Χριστούγεννα..!

    1. Indian

      Indian

      Κάποιοι άνθρωποι είναι πραγματικά άξιοι...!Μπράβο τους...!

    2. Glacier Star

      Glacier Star

      Πολύ όμορφη είδηση! Ευχαριστούμε που την μοιράστηκες μαζί μας. :)

  2. Οκ. Ξεκίνησα ZombiU... Απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! Σε κρατάει σε αγωνία, είσαι μόνιμα σε υπερένταση και γενικώς δεν είσαι πουθενά ασφαλής (ούτε όταν κλείνεις το παιχνίδι ). Σε κάνει να νιώθεις πολύ κοντά στη Zombie Apocalypse..!
  3. Είδα (πριν μερικές μέρες) το Breaking Dawn pt. 2 ... Καλή αλλά δεν με ενθουσίασε. Έχανε αρκετά σε σχέση με τα βιβλία. (Ίσως ξεπέρασα και λίγο τη φάση του κολλήματος ) Επίσης δεν άντεξα και κατέβασα το Wreck it Ralph... Απλά υπέροχη! Θα μπει σίγουρα στη συλλογή μου! Η επόμενη που έχω σκοπό να δω είναι το λατρεμένο Cloud Atlas!
  4. Whaaa...? Μα έχουν βγει διαμαντάκια! Ειδικά το Resident Evil: Revelations, το Super Mario 3D Land, το Batman Lego 2 και το καινούριο Super Paper Mario τα σπάνε!!!
  5. Έλεγα εδώ και καιρό ότι υπάρχει μια (μεγάλη) λίστα από ταινίες που δεν έχω δει και ΠΡΕΠΕΙ να δω (είτε γιατί έχουν πολυσυζητηθεί, γιατί είναι κλασικές, "οσκαρικές" κτλ.) και έτσι ξεκίνησα με το "Requiem for a Dream". Εντάξει. Πέρα από το φοβερό soundtrack και τις έντονες σκηνές είναι μια σοκαριστική ταινία με πολλές κοινωνικές και ψυχολογικές προεκτάσεις... Must see! (Περιττό να πω ότι μετά την ταινία πυροδοτήθηκε συζήτηση 3 ωρών στην παρέα...)
  6. Άλλο κόλλημα οι σειρές... Έχουμε και λέμε: 1. True Blood 2. Game of Thrones 3.Supernatural 4.The Vampire Diaries 5. How I Met Your Mother 6. The Big Bang Theory 7. Fringe 8. Once Upon A Time 9. The Walking Dead 10. Pretty Little Liars 11. House 12. Homeland 13. The X-Files (old series is old!) 14. American Horror Story Και άλλα που ξεκίνησα, παράτησα και κάποια στιγμή μπορεί να ξαναρχίσω...
  7. Τέλεια!!! Μπαίνει στη λίστα με τις προσεχείς αγορές.. Στις πρώτες θέσεις μαζί με το Resident Evil 6!!! (Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς παίζει με το deluxe πακέτο αλλά δεν πειράζει...)
  8. Harley Quinn ως νοσοκόμα.... Οκ, απλά έχουν ξεφύγει... Epic!
  9. :blob7: Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και για τις epic φώτος/αφιερώσεις..! Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα!!! Καλή συνέχεια στις διακοπές σας!!! :blob7:
  10. Bowser σε animation της Disney...Priceless! (Can't wait for the movie..!)
  11. Marsiana

    CLAYMORE [ NORIHIRO YAGI ]

    Καλή επιλογή να πάρεις το Claymore! Είναι ένα πολύ καλό manga που συνδυάζει το φανταστικό με την περιπέτεια, το δράμα και το μυστήριο (δε θα πω άλλα για να μη πετάξω κανένα spoilerάκι!). Εμένα πάντως, που διαβάζω One Piece, Fairy Tail και Naruto, μου άρεσε πολύ. Τώρα για το Bleach τι να πω... Μαζί με το One Piece είναι τα αγαπημένα μου. Έχει πολλούς ενδιαφέροντες χαρακτήρες, πιασάρικο story και φοβερό σχέδιο. Αλλά μην πάρεις προχωρημένα τεύχη. Πάρε τεύχη από την αρχή ή διάβασέ το online. Δε θα βγάλεις άκρη αλλιώς και μπορεί να μη σου αρέσει κιόλας. Άσε που τα πρώτα κεφάλαια είναι πολύ ωραία!
  12. Marsiana

    MoM Μαΐου 2012

    Συγχαρητήρια Tightwad!!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.