veriaris Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 6 Member ID: 40671 Group: Members Topic Count: 13 Content Count: 204 Reputation: 1303 Achievement Points: 259 Days Won: 2 With Us For: 1030 Days Status: Offline Last Seen: 3 ώρες πριν Age: 43 Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 6 Από την εκδοτική: Παράθεση JEMMA AthensCon 2025 Exclusive. 299 ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΑ ΑΝΤΙΤΥΠΑ. Με μια πλειάδα σημαντικών έργων στο ενεργητικό του, από το περιοδικό “Heavy Metal” μέχρι τις συνεργασίες του με τον Rob Zombie, τα “Conan”, “Lobo”, “Sharky”, “Suspiria – Βασίλισσα τον Νεκρόσκοσμου”, “World of Warcraft” και “Hearthstone” της Blizzard, “Magic the Gathering” αλλά και των πολυάριθμων εξωφύλλων του για τη Marvel και την τρέχουσα σειρά “Savage Sword of Conan” της Titan, ο Alex Horley έχει καταφέρει να παρουσιάσει ένα έργο μοναδικό και αναγνωρίσιμο καθώς και να επηρεάσει μια ολόκληρη γενιά νέων καλλιτεχνών! To συλλεκτικό sketchbook που βλέπετε θα περιέχει αντιπροσωπευτικά δείγματα της δουλειάς του και θα κυκλοφορήσει σε 299 αριθμημένα αντίτυπα. Θα το βρείτε μόνο στο περίπτερο της Jemma Prss, στο AthensCon 2025 και στο site μας – δεν θα γίνει διανομή στα βιβλιοπωλεία. Ωραίο sketchbook (με Conan, Suspiria κτλ.) που το τσίμπισα στο AthensCon με υπογραφούλα εκείνης της στιγμής του καλλιτέχνη. Μου έκανε πάντως εντύπωση που στο πρόσφατο Comic N' Play υπήρχαν ακόμη αριθμημένα αντίτυπα... 6 2 2 Παράθεση
ramirez Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 6 Member ID: 2298 Group: Members Topic Count: 2226 Content Count: 5960 Reputation: 38165 Achievement Points: 5970 Days Won: 15 With Us For: 6957 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 6 Είναι φωτογραφημένα με κινητό τα εξώφυλλα; Γιατί πέρα από τη "λάμψη", τα χρώματα είναι πολύ αδύναμα. 3 Παράθεση
veriaris Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 6 Member ID: 40671 Group: Members Topic Count: 13 Content Count: 204 Reputation: 1303 Achievement Points: 259 Days Won: 2 With Us For: 1030 Days Status: Offline Last Seen: 3 ώρες πριν Age: 43 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 6 ...ποια λαμψη;; Οχι ειναι σκαναρισμενα κανονικα!! 2 1 Παράθεση
ramirez Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 7 Member ID: 2298 Group: Members Topic Count: 2226 Content Count: 5960 Reputation: 38165 Achievement Points: 5970 Days Won: 15 With Us For: 6957 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 7 Δεν ξέρω, μου φάνηκαν "κάπως". Μπορεί να είναι θέμα σκάνερ. Τα πέρασα από το δικό μου για να φανεί η διαφορά. 2 3 Παράθεση
veriaris Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 7 Member ID: 40671 Group: Members Topic Count: 13 Content Count: 204 Reputation: 1303 Achievement Points: 259 Days Won: 2 With Us For: 1030 Days Status: Offline Last Seen: 3 ώρες πριν Age: 43 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 7 Εχω παππου σκανερ και τα αποτελεσματα δεν ειναι τελεια...αλλα σιγουρα το sketchbook μου δεν ειναι τοσο εντονο!! 3 Παράθεση
Comichunter Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 7 Member ID: 35513 Group: Members Topic Count: 7 Content Count: 1306 Reputation: 6418 Achievement Points: 1375 Days Won: 13 With Us For: 2353 Days Status: Offline Last Seen: 13 ώρες πριν Age: 43 Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 7 δεν το περνάτε και στη βάση δεδομένων να το τσεκαρουμε ότι το έχουμε.. πολύ καλή έκδοση πραγματικά 2 Παράθεση
Θοδωρής Καραπάνος Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 7 Member ID: 36975 Group: Moderator Topic Count: 180 Content Count: 5068 Reputation: 27501 Achievement Points: 3030 Days Won: 146 With Us For: 1982 Days Status: Offline Last Seen: 11 ώρες πριν Age: 17 Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 7 11 ώρες πριν, ramirez είπε: Δεν ξέρω, μου φάνηκαν "κάπως". Μπορεί να είναι θέμα σκάνερ. Τα πέρασα από το δικό μου για να φανεί η διαφορά. 10 ώρες πριν, veriaris είπε: Εχω παππου σκανερ και τα αποτελεσματα δεν ειναι τελεια...αλλα σιγουρα το sketchbook μου δεν ειναι τοσο εντονο!! Εφόσον ωστόσο οι εικόνες που ανέβασε ο @ veriaris πληρούν τις προδιαγραφές, ανέβηκαν κανονικά στη βάση! 2 ώρες πριν, Comichunter είπε: δεν το περνάτε και στη βάση δεδομένων να το τσεκαρουμε ότι το έχουμε.. πολύ καλή έκδοση πραγματικά Περάστηκαν! ΥΓ: Α και κάτι ακόμη... Η ράχη είναι με σκληρό ή μαλακό εξώφυλλο; Απ' τις εικόνες θεώρησα ότι επρόκειτο για σκληρόδετο! 1 1 Παράθεση
Ζάνταφ Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 7 Member ID: 41338 Group: Members Topic Count: 55 Content Count: 1160 Reputation: 8031 Achievement Points: 1230 Days Won: 22 With Us For: 865 Days Status: Offline Last Seen: 12 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε Μαρτίου 7 1 ώρα πριν, Θοδωρής Καραπάνος είπε: ΥΓ: Α και κάτι ακόμη... Η ράχη είναι με σκληρό ή μαλακό εξώφυλλο; Απ' τις εικόνες θεώρησα ότι επρόκειτο για σκληρόδετο! Μαλακό είναι το εξώφυλλο δυστυχώς. 1 1 Παράθεση
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις