spider-maniac Posted January 11, 2024 Member ID: 39,131 Group: Members Topic Count: 11 Content Count: 430 Reputation: 2,481 Achievement Points: 582 Days Won: 3 With Us For: 996 Days Status: Offline Last Seen: 5 hours ago Age: 17 Posted January 11, 2024 Οι Mandalorian και Grogu πάνε σινεμά με την νέα ταινία του Jon Favreau Σύμφωνα με το άρθρο : "ακόμα περιμένουμε νέα για την 4η σεζόν και, μετά από αυτήν την ανακοίνωση, δεν ξέρουμε αν θα δούμε πρώτα τον Din Djarin και τον Grogu μαζί στη μικρή ή στη μεγάλη οθόνη ή αν η ταινία θα ακυρώσει την σεζόν, όπως φημολογείται εδώ και κάποιους μήνες!" Quote
albertus magnus Posted April 29, 2024 Member ID: 11,226 Group: Members Topic Count: 139 Content Count: 2,944 Reputation: 18,390 Achievement Points: 3,001 Days Won: 12 With Us For: 5,677 Days Status: Offline Last Seen: 3 hours ago Age: 157 Posted April 29, 2024 (edited) Πιστος στην συνηθεια μου να γραφω σχολιο μηνες μετα αφου δω κατι το ιδιο θα κανω και τωρα! Αναμεσα πρωτοχρονια και φωτα βρηκα χρονο και ειδα back to back την 3η σεζον Mandalorian και το Ahsoka (που θα γραψω στο δικο του θεμα). Το μονο κακο οτι δεν προλαβα τοτε να δω το andor και εχουν περασει 4 μηνες και ακομα. Ελπιζω τωρα στο Πασχα να δω και το andor που εχω ακουσει τοσα καλα σχολια. Λοιπον ενω στην αρχη με ξενισε λιγο γιατι το πηγε διαφορετικα το concept απο τις δυο προηγουμενες σεζον και εβαλε και αλλους πρωταγωνιστες μεσα και θα ελεγα οτι εκανε ενα βημα πισω ο Mando τελικα μου αρεσε εξισου με τις προηγουμενες σεζον. Και αυτο συνεβη (spoiler αναγκαστικα) Spoiler γιατι η Μπο Καταν ειναι ενας ηρωας που την εχουμε δει πολλα χρονια τωρα απο το clone wars και το rebels και εχουμε δει την ιστορια της μεσα στα χρονια οποτε ειλικρινα γουσταρα να ολοκληρωθει με επιτυχια και το δικο της arc story και ας εκανε ενα βημα πισω ο Mando και ο Grogu. Και επισης εμενα προσωπικα μου αρεσε αρκετα η φαση με τον πλανητη Μανταλορ και οτι καταφερανε τελικα να τον απλευθερωσουν μετα απο χρονια οι νομιμοι ντοπιοι Τωρα απο εκει και περα με χαρα θα περιμενω και την επομενη σεζον και ελπιζω να εχουν καλες ιδεες και ισως ενα καλο φιναλε γιατι πολυ φοβαμαι οτι στο βωμο του κερδους μπορει να το ξεχειλωσουν υπεβολικα και να χαλασουν την πολυ θετικη εικονα μεχρι τωρα αν συνεχισουν να βγαζουν σεζον καργα (που ηδη το κανουν βγαζοντας πολλες σειρες) Edited April 29, 2024 by albertus magnus 1 Quote
Recommended Posts