Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δήγματα Αγάπης


begginfly

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  26058
  • Group:  Members
  • Topic Count:  10
  • Content Count:  191
  • Reputation:   1230
  • Achievement Points:  191
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4206 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  33

Αυτή είναι μια ιδέα που είχα πρόσφατα και θα ήθελα κάποια στιγμή να γίνει κόμικ.

 

 

 

Ένα εξωγήινο παράσιτο καταφτάνει στη Γη μέσω ενός μικρού μετεωρίτη και μολύνει τους γήινους Ο ξενιστής, αφού ο οργανισμός του πεθάνει εξαιτίας του παράσιτου, νεκρανασταίνεται και κυνηγάει να φάει ένα πρόσωπο που έχει μείνει στη μνήμη του, ένα πρόσωπο που όσο ήταν ζωντανός υπήρξε ο κρυφός του πόθος. Δύο φίλοι, ο Άρης και ο Θάνος, και ένα εξωγήινο κορίτσι, η Σατούρα, καλούνται να σώσουν την κατάσταση.

 

 

Το preview σε κανονική μορφή σεναρίου κόμικς πλέον:

 

 

1η Σελίδα:

 

Πάνελ 1 (οριζόντιο ορθογώνιο): Ουρανός με σύννεφα. Στη μια άκρη η κορυφή μιας πολυκατοικίας και στην άλλη η κορυφή στύλου της Δ.Ε.Η.

 

Πάνελ 2 (οριζόντιο ορθογώνιο): Συνέχεια του ουρανού, της πολυκατοικίας και του στύλου της Δ.Ε.Η του προηγούμενου πάνελ. Στο κέντρο πετάνε δύο πουλάκια.

 

Πάνελ 3 (οριζόντιο ορθογώνιο): Πεζοδρόμιο που βρίσκεται ο στύλος, δίπλα ο δρόμος και στην άλλη άκρη η βάση της πολυκατοικίας. Στο δρόμο πηγαινοέρχονται δυο-τρία ζόμπι που δείχνουν σαν σκιές στραβοχυμένες. Η προοπτική όλης της εικόνας θα είναι σαν να στέκεται κάποιος δίπλα στην πολυκατοικία κι έχει απέναντι και λίγο διαγώνια το στύλο. Πίσω από το στύλο θα υπάρχει μια συστάδα θάμνων ενός πάρκου.

 

 

2η Σελίδα:

 

Πάνελ 1 (οριζόντιο ορθογώνιο): Το στόμα του Θάνου προς τα δεξιά στρεφόμενο και τοποθετημένο στην αριστερή πλευρά του πάνελ και ένας τοίχος καλύπτει το υπόλοιπο πλάνο.

 

Θάνος: Ρε, μαλάκα, τι σκατά συμβαίνει;

 

Πάνελ 2 (οριζόντιο ορθογώνιο): Το πάνω μισό του προσώπου του Άρη προς τα δεξιά στρεφόμενο και τοποθετημένο στην δεξιά πλευρά του πάνελ και ένας τοίχος καλύπτει το υπόλοιπο πλάνο. Τα φρύδια σουφρωμένα. Επίσης στη δεξιά πλευρά να φαίνεται και η γωνιά του τοίχου.

 

Άρης: Πού θες να ξέρω ‘γω, ρε συ; Δεν βλέπεις τι γίνεται;

 

Πάνελ 3 (οριζόντιο ορθογώνιο): Η προοπτική είναι σαν να κάθεται κάποιος δίπλα στο Θάνο. Ο Θάνος ακουμπάει την πλάτη πάνω στον τοίχο, τα χέρια σταυρωμένα στο στήθος και τα πόδια διπλωμένα. Κοιτάζει προς τη μεριά του αναγνώστη με μια ενοχλημένη έκφραση. Δίπλα του και στο βάθος του πλάνου ο Άρης κοιτάζει από την γωνία. Η πλάτη γυρισμένη προς τον αναγνώστη και το αριστερό χέρι ακουμπάει στον τοίχο για στήριξη.

 

Θάνος: Αφού είσαι εσύ μπροστά.

 

Άρης: Λοιπόν σκάσε, γιατί την έχουμε άσχημα. Πολύ άσχημα.

 

 

3η Σελίδα:

 

Πάνελ 1 (πάνω μισό σελίδας): Εμφανίζεται το κάτω μισό του προσώπου της Σατούρας που μιλάει. Είναι τοποθετημένο στο κέντρο του πάνελ στραμένο προς τα δεξιά και το φόντο είναι λευκό.

 

Σατούρα: Άρη;

 

Πάνελ 2 (κάτω μισό σελίδας): Το πλάνο ανοίγει και βλέπουμε τον Άρη, το Θάνο και την Σατούρα και πίσω ο τοίχος του κτιρίου που ακουμπάνε. Κοντά στο θεατή θα είναι το πεζοδρόμιο που πατάνε. Ο Θάνος στο κέντρο ακουμπά στον τοίχο, το αριστερό πόδι (όπως το βλέπει ο αναγνώστης) μαζεμένο και το δεξί (όπως το βλέπει ο αναγνώστης) απλωμένο. Το δεξί χέρι (όπως το βλέπει ο αναγνώστης) ακουμπάει το έδαφος αφημένο χαλαρά κάτω, το αριστερό (όπως το βλέπει ο αναγνώστης) λυγισμένο, ο αγκώνας ακουμπά το λυγισμένο γόνατο και τα δάχτυλα μαζεμένα εκτός του αντίχειρα που δείχνει τη Σατούρα. Η έκφραση του είναι καχύποπτη (σουφρωμένα τα φρύδια). Η Σατούρα είναι γυρισμένη προφίλ, καθισμένη στα γόνατα, τα χέρια αφημένα να ακουμπάνε τα πόδια, σοβαρή έκφραση, στα αριστερά της εικόνας. Ο Άρης γυρισμένος πλάτη στον αναγνώστη κοιτάζει από τη γωνία στα δεξιά του πάνελ, το εξωτερικό πόδι λυγισμένο προβολή και το εσωτερικό λυγισμένο προς τα κάτω, πάνω σ’αυτό στέκεται. Το ένα χέρι ακουμπάει τον τοίχο, το άλλο να φαίνεται ότι ακουμπάει την άλλη μεριά της γωνίας που δε βλέπει ο αναγνώστης.

 

Θάνος: Ρε συ, αυτή τι κουβαλήθηκε εδώ;

 

Άρης: Τι ρωτάς; Λες κι έχει ξεκολλήσει καθόλου; Από τότε που τη συνάντησα, όλο από πίσω μου είναι.....

 

 

4η Σελίδα:

 

Πάνελ 1 (οριζόντιο ορθογώνιο): Προοπτική ότι κάποιος βρίσκεται πίσω από την Σατούρα. Η Σατούρα είναι γυρισμένη με την πλάτη προς τον αναγνώστη και νιώθει αμηχανία με μια σταγόνα ιδρώτα στο κεφάλι. Ο Θάνος φαίνεται από τη μέση και κάτω και στο βάθος ο Άρης έχει γυρισμένο το κεφάλι προς τη Σατούρα με μια αστεία έκφραση (καρικατούρα) που βάζουν στα μάγκα για να το κάνουν πιο κωμικό και το ένα χέρι να κάνει κίνηση σαν να τη διώχνει.

 

Άρης: Ε, Καμούρα, Ταμούρα, πώς σκατά σε λένε, δίνε του. Δεν έχω όρεξη τώρα. Δεν βλέπεις τι γίνεται;

 

 

Πάνελ 2 (τετράγωνο): Η Σατούρα με λίγο χαμηλωμένο το κεφάλι και τα μάτια κλειστά.

 

Σατούρα: Βλέπω και γι’αυτό είμαι εδώ. Και είναι Σατούρα.

 

Πάνελ 3 (τετράγωνο): Ο Θάνος με προοπτική σαν κάποιος να τον κοιτάζει από πάνω (κοντά στο πρόσωπο όμως) με ανυψωμένο το ένα του φρύδι.

 

Θάνος: Αλβανίδα είναι;

 

 

5η Σελίδα:

 

Πάνελ 1 (οριζόντιο ορθογώνιο): Προοπτική σαν κάποιος να στέκεται μπροστά στον Άρη. Ο Άρης κοιτάζει προς τα δεξιά όπως το βλέπει ο αναγνώστης κι έχει ουδέτερη έκφραση. Πίσω του ο Θάνος τον κοιτάζει με καρικατούρα έκληξης και πιο πίσω η Σατούρα κοιτάζει χωρίς πρόσωπο με μύτη και σοβαρό στόμα. Μια σταγόνα ιδρώτα σε μια μεριά του κεφαλιού. Φαίνεται ο κορμός ενός λεπτού δέντρου στην αριστερή πλευρά του πάνελ.

 

Άρης: Παλφονιανή.

 

Θάνος: Excuse me?

 

Πάνελ 2 (οριζόντιο ορθογώνιο): Προοπτική σαν κάποιος να βλέπει από ψηλά. Στην πάνω μεριά του πάνελ, προς το κέντρο περίπου ο Άρης γυριμένος προς τον Θάνο με θυμωμένη έκφραση, τα πόδια στην ίδια στάση με το Πάνελ 2 στη σελίδα 3, το δεξί χέρι απλωμένο προς το Θάνο (σαν να δείχνει τη Σατούρα). Ο Θάνος δίπλα φαίνεται στη γνωστή στάση (διπλωμένα χέρια στο στήθος, ακουμπισμένος στον τοίχο) από το κεφάλι και κάτω. Η εικόνα συμπληρώνεται με κομμάτι του πεζοδρομίου και του τοίχου που βρίσκονται.

 

 

Άρης: Εξωγίηνη είναι, ρε Θάνο. Το χρώμα της δε το βλέπεις; Σου φαίνεται φυσιολογικό;

 

 

 

Πάνελ 3 (οριζόντιο ορθογώνιο): Το κεφάλι του Θάνου στο κέντρο του πάνελ προς τα δεξιά και τα αριστερά με δύο διαφορετικές εκφράσεις (να φαίνεται ότι πάει από τη μια κατάσταση στην άλλη, στρέφει το κεφάλι από τα αριστερά στα δεξιά). Στην έκφραση στα αριστερά κοιτάει προς τα κάτω απορημένος με σουφρωμένα τα φρύδια και πιάνει το πηγούνι του. Όταν κοιτάζει στα δεξιά έχει έκφραση έκλπηξης. Στην αριστερή πόζα είναι γυρισμένος ¾ ενώ στη δεξιά πόζα είναι τελείως προφίλ. Στην δεξιά πλευρά του πάνελ φαίνεται μέρος της πλάτης του Άρη και από πάνω η φούσκα με τα λόγια του.

 

 

Θάνος: Ε, την έβλεπα λίγο χλωμή που ήταν αλλά που να πάει το μυαλό μου.....Δηλ. πρόκειται για καραμπινάτη εξωγίηνη;

 

Άρης: Ε, ναι!

 

6η Σελίδα:

 

Πάνελ 1 (οριζόντιο ορθογώνιο): Προοπτική σαν να κάθεται κάποιος δίπλα στον Άρη. Φαίνεται μέρος του σώματος στου Άρη στην δεξιά πλευρά του πάνελ. Πίσω του ο Θάνος με τα χέρια διπλωμένα στο στήθος, μάτια κλειστά, φρύδια σουφρωμένα, κεφάλι ελαφρώς κατεβασμένο. Πιο πίσω η Σατούρα με έκφραση ότι μόλις άκουσε να μιλάνε γι’αυτή. Ένα θαυμαστικό πάνω από το κεφάλι της.

 

 

Θάνος: Λες και δε μας φτάναν οι νεκροί, τώρα πλακώσαν κι εξωγίηνοι.....

 

 

Πάνελ 2 (οριζόντιο ορθογώνιο): Στη δεξιά πλευρά μέρος του σώματος του Άρη. Στο κέντρο ο Θάνος στη γνωστή στάση ακουμπισμένος στον τοίχο με την ίδια έκφραση στο πρόσωπο με το προηγούμενο πάνελ. Το ένα χέρι (το αριστερό όπως το βλέπει ο αναγνώστης) γνέφει πάνω κάτω προς τη Σατούρα του στυλ «άσ’τα αυτά σε μένα». Η Σατούρα στην αριστερή πλευρά με σοβαρό ύφος στην ίδια στάση με το Πάνελ 2 στη σελίδα 3 στραμμένη προφίλ κοιτάζει το Θάνο.

 

 

Σατούρα: Έρχομαι ειρηνικά για να........

 

Θάνος: Ναι, καλά. Όλοι τα ίδια λέτε και μετά.....

 

Άρης: Αλήθεια σου λέει, ρε!

 

 

 

 

 

7η Σελίδα:

 

Πάνελ 1 (τετράγωνο): Προοπτική σαν κάποιος να στέκεται μπροστά στο Θάνο. Ο Θάνος με γυρισμένο το κεφάλι στα δεξιά με έκφραση θυμού, φαίνεται από το στήθος και πάνω, χέρια σταυρωμένα πάνω στο στήθος.

 

 

Θάνος: Κι εσύ πού το ξέρεις; Μπας και σε υπνώτισε και σε έχει υπό τον έλεγχό της;

 

 

Πάνελ 2 (τετράγωνο): Φαίνεται ο Άρης σαν να τον κοιτάει κάποιος διαγώνια με έκφραση που βάζουν στα μάγκα για να δείξουν ότι κάποιος ξεφυσάει και σε κάποιο σημείο είναι η φούσκα με τα λόγια του Θάνου.

 

 

Άρης: (ξεφυσάει)

Θάνος: Γιατί δε μιλάς; Αυτή φταίει;

 

Πάνελ 3 (ελεύθερο): Ο Θάνος στον αέρα χυμάει προς τη Σατούρα με θυμωμένη έκφραση και σφιγμένα δόντια. Η Σατούρα στην αριστερή πλευρά του πάνελ μαζεμένη από φόβο. Στη δεξιά πλευρά του πάνελ σε ένα μικρό κουτάκι μια καρικατούρα του Άρη φωνάζει.

 

 

Θάνος:Τι του έκανες, μωρή σκρώφα;;;;

Άρης: Μη.

 

 

 

 

8η Σελίδα (Splash Page):

 

Πάνελ 1 (ελεύθερο): Στο κέντρο περίπου της σελίδας αιωρείται ο Θάνος (το κεφάλι στα δεξιά και τα πόδια στα αριστερά) με ελαφρώς σουφρωμένα φρύδια, γουρλωμένα μάτια και μεγάλο στόμα. Η Σατούρα τον κοιτάζει με βλέμμα που μοιάζει τρομαγμένο ακόμα μαζεμένη, το ένα χέρι ακουμπά το στήθος στο σημείο της καρδιάς, το άλλο έχει υψωμένο ένα δάχτυλο και δείχνει προς το Θάνο. Η Σατούρα είναι στα κάτω αριστερά της σελίδας. Κάτω δεξιά είναι ο Άρης πεσμένος μπρούμυτα με σοβάρη έκφραση να φωνάζει, το ένα χέρι τεντωμένο προς τη Σατούρα σαν να προσπαθεί να την πιάσει και να τη σταματήσει.

 

Θάνος: Ααααα, κατέβασέ κάτω, ρε. Τι μαγικά είναι αυτά;

Άρης: Σατούρα!

 

9η Σελίδα:

 

Πάνελ 1 (ελέυθερο): Ο Θάνος πέφτει με τον πισινό (ήχος: ΠΑΦ) σε σχήμα V αλλά λίγο πιο ανοιχτό με τα χέρια ψηλά. Στο κέντρο της εικόνας και το πρόσωπο με την ανάλογη έκφραση. Στα αριστερά η Σατούρα καθισμένη στα γόνατα, στραμμένη 3/4 προς τα δεξιά, το ένα χέρι κάτω (το εσωτερικό) και το άλλο υψωμένο να χτυπάει τα δάχτυχα (ήχος: ΤΣΙΚ), σοβαρή έκφραση κοιτάζει το Θάνο. Ο Άρης στα δεξιά της εικόνας καθισμένος στα γόνατα, στραμμένος 3/4 προς τα αριστερά, τα χέρια ανοιχτά μπροστά σαν να θέλουν να πιάσουν μια μπάλα, έκλπηκτη έκφραση κοιτάζει το Θάνο.

 

Άρης: Είσαι καλά;

 

Πάνελ 2 (οριζόντιο ορθογώνιο): Θάνος με θυμωμένη έκφραση, στραμμένο το κεφάλι προς τον Άρη στο κέντρο περίπου του πάνελ. Προοπτική σαν να στέκεται κάποιος πίσω από τον Άρη και λίγο διαγώνια στα αριστερά. Βλέπουμε πλάτη Άρη και μια σταγόνα στο κεφάλι του.

 

 

Θάνος: Ρωτάς αν είμαι καλά; Την γκόμενα να ρωτήσεις αν είναι καλά.

 

 

10η Σελίδα:

 

Πάνελ 1 (Ανοιχτό): Στο κέντρο της εικόνας η Σατούρα, προοπτική σαν να τη βλέπει κάποιος διαγώνια προς τα αριστερά με ουδέτερη έκφραση.

 

 

Σατούρα: Συγγνώμη, νόμιζα ότι κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα

 

 

Πάνελ 2 (οριζόντιο ορθογώνιο): Καρικατούρα Θάνου, Σατούρας και Άρη. Η Σατούρα στα αριστερά χωρίς πρόσωπο και μια σταγόνα στο κεφάλι κοιτάει στα δεξιά. Στο κέντρο ο Θάνος με εξαγριωμένη έκφραση να θέλει να ξαναχυμήξει στη Σατούρα και ο Άρης στα δεξιά του πάνελ να τον συγκρατεί με προσπάθεια, τραβώντας τον από τη μπλούζα έχοντας την ανάλογη έκφραση.

 

 

Θάνος: Θα σου......

Άρης: Καλά, καλά. Θα τις λύσουμε αργότερα τις διαφωνίες. Τώρα μόνο να μην............

 

 

Πάνελ 3 (τετράγωνο): Η εικόνα ενός ποδιού σαν να το βλέπει κανείς από πάνω. Το πόδι έχει ένα μισοσκισμένο παντελόνι και ένα παπούτσι σε παρόμοια κατάσταση.

 

Πάνελ 4 (τετράγωνο): Ζουμ στο μάτι του Άρη, το οποίο εκφράζει έκπληξη.

 

Άρης: Ωχ, όχι.........

 

 

11η Σελίδα:

 

Πάνελ 1 (τετράγωνο): Προφίλ του Άρη, με σοβαρή έκφραση κοιτάζει στα δεξιά με σουφρωμένα φρύδια. Πλάνο από το λαιμό και πάνω.

 

Άρης: Ρε, σαν τον Τάκη δε μοιάζει αυτός;

 

Πάνελ 2 (οριζόντιο ορθογώνιο): Κοιτάζει ευθεία τον αναγνώστη με σφιγμένα δόντια, λίγο γερμένο στα αριστερά το κεφάλι και ανυψωμένο το ένα φρύδι.

 

Θάνος: Ποιον Τάκη;

 

Πάνελ 3 (ελεύθερο): Ολόσωμη απεικόνιση του ζόμπι το οποίο τεντώνει το ένα χέρι, τα πόδια είναι στραβά κι έχει μπουκλωτά ξανθά μαλλιά. Φοράει ροζ Τ-Shirt και τζιν παντελόνι.

 

Άρης: Τον Παπαχρήστου από το δημοτικό....

 

 

12η Σελίδα:

 

Πάνελ 1 (οριζόντιο ορθογώνιο): Θάνος στραμμένος ελαφρώς διαγώνια σαν τον βλέπει κάποιος από κάτω διαγώνια στα αριστερά. Έκφραση ενθουσιασμού. Πλάνο από το λαιμό και πάνω.

 

Θάνος: Ναι, ρε συ. Τον κακομοίρη...Δεν γλύτωσε ούτε αυτός.

 

Πάνελ 2 (οριζόντιο ορθογώνιο): Στη δεξιά πλευρά του πάνελ καρικατούρα Άρη και στην αριστερή καρικατούρα Σατούρας. Στο κέντρο η πλάτη του ζόμπι. Η προοπτική είναι έτσι ώστε η πλάτη του ζόμπι να φαίνεται πιο κοντά στον αναγνώστη και οι δύο ήρωες πιο απομακρυσμένοι.

 

Άρης: Σατούρα, τι περιμένεις; Εξουδετέρωσέ τον!

 

Σατούρα: Μου τέλειωσαν οι σφαίρες. Πρέπει να πάω στο σκάφος να εξοπλιστώ.

 

Πάνελ 3 (οριζόντιο ορθογώνιο): Ίδιο πάνελ με το προηγούμενο με διαφορετικούς διαλόγους.

 

Άρης: Και πού είναι το σκάφος;

 

Σατούρα: Στον κήπο σου.

 

 

 

 

 

13η Σελίδα:

 

 

Πάνελ 1 (τετράγωνο): Στην πάνω δεξιά πλευρά το πρόσωπο του Άρη θυμωμένο καρικατουρίστικα με ανοιχτό το στόμα κοιτάζει προς την κάτω αριστερή πλευρά και το αριστερό χέρι της Σατούρας από την κάτω δεξιά πλευρά απλώνεται με ανοιχτή παλάμη προς το πρόσωπο του Άρη.

 

Άρης: Γαμ.....

 

 

Πάνελ 2 (τετράγωνο): Το χέρι της Σατούρας κλείνει το στόμα του Άρη, ο οποίος έχει την ανάλογη καρικατουρίστικη έκφραση.

 

Άρης: Πφφχγχχ.

 

 

Πάνελ 3 (ελεύθερο): Η Σατούρα κοιτάζει γονατιστή τον αναγνώστη με λίγο γερμένο στα αριστερά το κεφάλι και με σοβαρή έκφραση και το απλωμένο χέρι να φαίνεται σαν να αγγίζει το δεξί μάγουλο του αναγνώστη.

 

Σατούρα: Όχι μπροστά σε μια κυρία.

 

 

 

 

 

 

14η Σελίδα:

 

 

Πάνελ 1 (τετράγωνο): Θάνος με απορημένη έκφραση, κοιτάζει προς τα δεξιά, προοπτική από κάτω και διαγώνια δεξιά, εμφανίζεται από το λαιμό και πάνω.

 

 

Θάνος: Γιατί κάνεις έτσι, ρε συ; Αυτά δεν κυνηγάνε τους κρυφούς τους πόθους μόνο; Έτσι δε μου’χεις πει;

 

 

Πάνελ 2 (τετράγωνο): Κοιτάζει στα αριστερά, από το λαιμό και πάνω, προοπτική από πάνω και διαγώνια στα αριστερά με έκφραση απολογητική σαν αυτή που πιάνουν το πίσω μέρος του κεφαλιού και το χαϊδεύουν. Χαμογελάει το στόμα και τα μάτια.

 

 

Άρης: Ναι, ρε, αλλά αυτός στο δημοτικό σε γούσταρε.

 

 

 

Πάνελ 3 (ελεύθερο): Προοπτική πίσω από την πλάτη του Άρη. Μια καρικατούρα Θάνου που φωνάζει πανικόβλητος πιάνοντας το κεφάλι του και με τα δυο του χέρια και ο Άρης γυρισμένος πλάτη στον αναγνώστη με μια σταγόνα στο κεφάλι. Πίσω από το Θάνο η Σατούρα παρακολουθεί χωρίς πρόσωπο αλλά με σοβαρό στόμα και ένα ερωτηματικό

 

Θάνος: Ορίστε; Μη μου πεις ότι είναι......

15η Σελίδα:

 

Πάνελ 1 (οριζόντιο ορθογώνιο): Ζουμ στο κεφάλι του ζόμπι το οποίο βρυχάται κοιτάζοντας στα αριστερά και βρίσκεται στο κέντρο του πάνελ.

 

 

Τάκης: Ρααααααααααααααααααααααααα!!!!

 

 

Πάνελ 2 (ελεύθερο): Προοπτική από κάτω προς τα πάνω. Στα αριστερά η Σατούρα, στο κέντρο ο Θάνος και στα δεξιά ο Άρης. Οι δύο ακριανοί είναι μαζεμένοι προς τη μεριά του Θάνου και όλοι τους έχουν εκφράσεις φόβου στα πρόσωπά τους. Η Σατούρα λιγότερο και τα αγόρια περισσότερο (Ο Θάνος λίγο παραπάνω από τον Άρη).

 

 

 

16η Σελίδα: Την καλύπτει ολόκληρη η φράση του Θάνου.

 

 

 

Θάνος: Όχι, ρε μαλ...........αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!

Επεξεργασία από begginfly
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • Απαντήσεις 62
  • Created
  • Τελευταία Απάντηση

Top Posters In This Topic


  • Member ID:  23287
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  161
  • Content Count:  4890
  • Reputation:   33637
  • Achievement Points:  4890
  • Days Won:  15
  • With Us For:  4585 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο μιλάνε ο Θάνος και ο Άρης, φαίνεται αρκετά φυσικός και γνήσιος.

 

Η Σατούρα μας τα χαλάει λίγο. Οι χαρακτήρες μιλάνε πολύ χαλαρά παρά την παρουσία της (είναι εξωγήινη, η casual αντίδραση τους δεν είναι καθόλου καλή). Το δεύτερο πρόβλημα που έχω είναι οτι διατηρούν τον ίδιο χαλαρό τόνο και ενώ τους επιτείθενται τα ζόμπι.

 

Υπάρχει σωστός τόπος και χρόνος για χαλαρή ανταλλαγή διαλόγων και υπάρχει και ο σωστός τόπος και χρόνος για πιο έντονες αντιδράσεις. Η κατάσταση που περιγράφεις μάλλον ταιριάζει καλύτερα στην δεύτερη κατηγορία.

 

Συνέχισε να αναλύεις την πλοκή και τους χαρακτήρες, το όλο θέμα φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. :)

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  26058
  • Group:  Members
  • Topic Count:  10
  • Content Count:  191
  • Reputation:   1230
  • Achievement Points:  191
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4206 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  33

Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν είναι μέρος της κύριας πλοκής αλλά ένα δείγμα για το πού περίπου θα κινηθεί το ύφος της ιστορίας.

 

Η χαλαρότητα των χαρακτήρων απέναντι στη Σατούρα οφείλεται στο ότι: α) έχουν συνηθίσει την παρουσία της και β) έχει ανθρώπινη μορφή, επομένως η εξωτερική της εμφάνιση δεν τους ξενίζει. Ασφαλώς όταν πρωτογνωρίζονται θα υπάρξει μια στιγμή αμηχανίας.

 

Η χαλαρότητα απέναντι στα ζόμπι οφείλεται στο ότι στην ουσία δεν κινδυνεύουν από αυτά εκτός αν κάποιος από τους δύο υπήρξε κρυφός πόθος κάποιου από αυτά. Με άλλα λόγια μπορεί να υπάρχει μια ορδή κι απλώς να τους προσπεράσει χωρίς να τους πειράξει. Αυτό βέβαια μπορεί και να αλλάξει.

 

Γενικότερα όμως με ενδιαφέρει να δώσω περισσότερο σουρεαλισμό στην όλη πλοκή, για αυτό και η χαλαρή ανταλλαγή διαλόγων σε μια κατάσταση που χρήζει πιο έντονων αντιδράσεων.

 

Εδώ έχω και μια εικόνα που έφτιαξε η αδερφή μου με τους τρεις βασικούς χαρακτήρες.

post-26058-0-32801400-1351102567_thumb.jpg

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  23287
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  161
  • Content Count:  4890
  • Reputation:   33637
  • Achievement Points:  4890
  • Days Won:  15
  • With Us For:  4585 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Ναι, με βάση το context που δίνεις και με λίγη φαντασία, η κατάσταση που έχω σχηματίσει στο μυαλό μου παρουσιάζει ενδιαφέρον. Πιστεύεις οτι θα καταφέρεις να το προχωρήσεις και σε σχέδιο;

 

Υ.Γ. ο τίτλος σου είναι πολύ έξυπνος. :)

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  26058
  • Group:  Members
  • Topic Count:  10
  • Content Count:  191
  • Reputation:   1230
  • Achievement Points:  191
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4206 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  33

Ευχαριστώ, το σκέφτηκα συνειρμικά όταν παρακολουθούσα μια εκπομπή που μιλούσε για αρχαιοελληνικές λέξεις κι όταν ανέφεραν το ρήμα δήκνυμι (δάκνω είναι το σωστό-ήμουν και θεωρητική :hit: )από το οποίο προέρχεται η λέξη δήγμα, μου ήρθε έτσι. Μάλιστα, πρώτα σκέφτηκα τον τίτλο και μετά μου ήρθε η υπόθεση.

 

Δυστυχώς με το σχέδιο δεν το έχω πολύ, επομένως θα περιμένω μέχρι να βρω έναν συνεργάτη. Η αδερφή μου σπουδάζει στην Καλών Τεχνών αλλά δεν θεωρεί τον εαυτό της έτοιμο ακόμα για να το φτιάξει........ :(. Στο μέλλον ίσως.....Θα δω μήπως αρχίσω να γράφω τα κεφάλαια ένα ένα.

Επεξεργασία από begginfly
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  556
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  1537
  • Content Count:  22474
  • Reputation:   121005
  • Achievement Points:  22479
  • Days Won:  791
  • With Us For:  6348 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

!!!!!!!! Πες στην αδερφή σου πως έχει πολύ καλή γραμμή! :wow: Ξεκινήστε σιγά-σιγά να το φτιάχνετε, το'χετε! :best: Σελιδούλα-σελιδούλα, part by part!

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

  • 2 weeks later...

  • Member ID:  26058
  • Group:  Members
  • Topic Count:  10
  • Content Count:  191
  • Reputation:   1230
  • Achievement Points:  191
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4206 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  33

Ξεκίνησα το πρώτο κεφάλαιο αν και νομίζω πάσχω λίγο στην περιγραφή των πάνελ. Εδώ έχω το πρώτο μέρος

 

 

Δήγματα Αγάπης-Κεφάλαιο 1ο (Μέρος 1ο):

 

 

1η Σελίδα:

 

 

Πάνελ 1 (οριζόντιο ορθογώνιο): Στο κέντρο του πάνελ βλέπουμε το κάτω μισό ενός αντρικού προσώπου σε αριστερό προφίλ να μιλάει.

 

 

Άντρας: Κλαούντια, πρέπει να το καταλάβεις πως αγαπώ άλλη γυναίκα.

Πάνελ 2 (τετράγωνο): Το πρόσωπο του άντρα ανφάς, κοντινό πλάνο από τους ώμους και πάνω, με απολογητική έκφραση, κλειστά μάτια, κεφάλι στραμμένο προς τα κάτω. Τα μαλλιά είναι μαύρα, κοντοκομμένα.

 

 

 

 

Άντρας: Ό,τι περάσαμε μαζί ήταν ωραίο αλλά όλα τα ωραία έχουν κι ένα τέλος.

 

 

Πάνελ 3 (τετράγωνο): Απλώνει το αριστερό χέρι μπροστά, η παλάμη ανεστραμμένη προς τα κάτω, φοράει μία καμπαρτίνα κι από μέσα ένα κοστούμι. Πλάνο από τους ώμους και κάτω.

 

 

 

Άντρας: Ελπίζω να μείνουμε δυο καλοί φίλοι.

Πάνελ 4 (ελεύθερο): Το πλάνο δείχνει ό,τι βρίσκεται μπροστά στο οπτικό πεδίο του άντρα. Στο κέντρο μια γυναίκα με ένα μακρύ φόρεμα σαν νυχτικιά, κυρτό σώμα, σκυμμένο κεφάλι με ανάκατα μαλλιά που κρύβουν το πρόσωπο (σαν τη Σαμάρα από το Ring). Φαίνεται το αριστερό χέρι του άντρα που της πιάνει τον αριστερό ώμο (όπως τον βλέπει ο αναγνώστης). Αριστερά και δεξιά του πάνελ υπάρχουν τοίχοι που δίνουν την εντύπωση ότι βρίσκονται σε στενάκι. Ο αναγνώστης επίσης διαπιστώνει ότι είναι αργά το βράδυ από έναν σκοτεινό ουρανό.

 

 

 

 

Άντρας: Τι λες;

 

 

 

 

2η Σελίδα:

 

Πάνελ 1 (οριζόντιο ορθογώνιο): Στο κέντρο του πάνελ βλέπουμε τη γυναίκα από τους ώμους και πάνω σε αριστερό προφίλ με το χέρι του άντρα να παραμένει στον ένα της ώμο (τον εσωτερικό ώμο όπως είναι το πλάνο), σκυφτή και με τα μαλλιά να καλύπτουν το πρόσωπο.

 

 

 

Πάνελ 2 (οριζόντιο ορθογώνιο): Το ίδιο πλάνο με το προηγούμενο, μόνο που τώρα η γυναίκα απλώνει το δεξί της χέρι (το εξωτερικό χέρι όπως είναι το πλάνο) προς τα αριστερά με τα δάχτυλα αγκυλωμένα σαν να θέλει να αρπάξει κάτι.

 

 

 

 

Γυναίκα: Χρρρρρρρρρρρ.

 

Πάνελ 3 (τετράγωνο): Κοντινό στο πρόσωπο του άντρα ελαφρώς διαγώνια δεξιά, ο οποίος κοιτάζει την γυναίκα γλυκά και μειδιά.

 

 

 

Πάνελ 4 (τετράγωνο): Κοντινό στο πρόσωπο της γυναίκας ελαφρώς διαγώνια αριστερά, τα μαλλιά κρύβουν τα μάτια αλλά φανερώνεται ένα μέρος της μύτης και το στόμα ελαφρώς ανοιχτό με ξεγυμνωμένα τα δόντια.

 

 

 

 

Γυναίκα: Γκρρρρρρρρρρρ

 

3η Σελίδα:

 

 

Splash Page:

Το πλάνο είναι τραβηγμένο σαν κάποιος να είναι τοποθετημένος πίσω από τον άντρα και λίγο αριστερά και καθιστός, η απόσταση είναι τέτοια που φαίνονται ολόκληρα τα σώματα και των δύο και κάποιες λεπτομέρειες του γύρω χώρου (π.χ τοίχοι).

Η γυναίκα έχει πιάσει με το χέρι που τέντωσε στην προηγούμενη σελίδα τον αριστερό ώμο του άντρα (όπως το βλέπει ο αναγνώστης), η παλάμη προς τα κάτω και με το άλλο, παλάμη προς τα πάνω, κρατά το αριστερό χέρι του άντρα από την εξωτερική πλευρά του αγκώνα. Το σώμα της σχηματίζει καμπύλη σαν να βουτά προς το χέρι, το ένα πόδι (δεξί όπως το βλέπει ο αναγνώστης) στον αέρα και το άλλο (αριστερό όπως το βλέπει ο αναγνώστης) ακουμπάει στις μύτες στο έδαφος. Στο πρόσωπο της ξεχωρίζουν τα μάτια που είναι μεγάλα και γουρλωτά, τα μαλλιά πετάνε προς τα πάνω αποκαλύπτοντας και το μέτωπο, το στόμα είναι κρυμμένο στο μπράτσο του άντρα που δαγκώνει. Γύρω από το δάγκωμα πετάγονται πιτσιλιές αίματος.

Το σώμα του άντρα πέφτει προς τα πίσω. Το αριστερό πόδι (όπως το βλέπει ο αναγνώστης) είναι ελαφρώς λυγισμένο και σηκωμένο στον αέρα, το άλλο πόδι πατάει στο έδαφος αλλά έχει μια ελαφριά κλίση όπως και όλο το σώμα λόγω της πτώσης. Τα χέρια είναι παράλυτα δίπλα στο σώμα εκτός από το αριστερό που είναι τεντωμένο εξαιτίας της γυναίκας. Το πρόσωπο φαίνεται μόνο από την αριστερή πλευρά κι έχει μια έκφραση έκλπηξης.

 

 

 

4η Σελίδα:

 

 

Πάνελ 1 (ελεύθερο): Πλάνο σαν κάποιος να κοιτάζει από πάνω. Βλέπουμε ένα σαλόνι με μια τηλεόραση κι έναν καναπέ. Πάνω στον καναπέ, στις δυο άκρες κάθονται ο Άρης και ο Θάνος. Ο Θάνος στην αριστερή πλευρά (όπως το βλέπει ο αναγνώστης) έχει γερμένο το κεφάλι και το στηρίζει στο ένα του χέρι με μια έκφραση δυσαρέσκειας και βαρεμάρας στο πρόσωπο. Τα πόδια του μαζεμένα στον καναπέ, το ένα λυγισμένο και ριγμένο στο πλάι ενώ το άλλο λυγισμένο σε όρθια στάση με το άλλο χέρι να βαστά το γόνατο. Στην άλλη άκρη του καναπέ ο Άρης έχει απλωμένα τα πόδια κι ανάμεσά τους έναν κουβά με ποπκόρν Τρώει βαριεστημένα. Και οι δύο είναι ντυμένοι με αθλητικές φόρμες και φορούν κάλτσες. Από την τηλεόραση ακούγονται κραυγές πόνου: ΑΑΑΑΑΑ).

 

 

 

Πάνελ 2 (οριζόντιο ορθογώνιο): Ο Θάνος κοιτάζει προς τον Άρη με την ίδια έκφραση δυσαρέσκειας. Πλάνο κοντινό στον Θάνο. Μια λεζάντα γράφει: Θάνος-Ο ξερόλας ερωτύλος.

 

 

 

Θάνος: Τι παπαριά πήγες και νοίκιασες, ρε;

Πάνελ 3 (οριζόντιο ορθογώνιο): Κοντινό στον Άρη, ο οποίος κοιτάζει μπροστά κι έχει αδιάφορη έκφραση. Μια λεζάντα γράφει: Άρης-ο καλόβολος σοφιστικέ.

 

 

 

 

Άρης: Όλες τις καλές τις είχαν νοικιάσει.

Πάνελ 4 (ελεύθερο): Κοντινό στον Θάνο, ο οποίος κοιτάζει με αποδοκιμασία και το ένα φρύδι ανασηκωμένο προς τα κάτω.

 

 

 

Θάνος: Χμμμ;

 

 

5η Σελίδα:

 

Πάνελ 1 (οριζόντιο ορθογώνιο): Κοντινό σε μια θήκη DVD που είναι ακουμπισμένη στον καναπέ. Το εξώφυλλο έχει μεγάλα γράμματα που γράφουν «MY ZOMBIE EX» και έχει μια γυναίκα με σκελετωμένο πρόσωπο και ανάκατα μαλλιά να κοιτάζει μπροστά με ορθάνοιχτο στόμα σαν να ουρλιάζει.

 

 

 

Θάνος: My Zombie Ex? Και μόνο από τον τίτλο καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για πέτσα.

Πάνελ 2 (τετράγωνο): Κοντινό στο πρόσωπο του Θάνου, ο οποίος έχει μια ειρωνική έκφραση.

 

 

 

Θάνος: Πρέπει να έψαξες πολύ για την βρεις.

Πάνελ 3 (τετράγωνο): Κοντινό στο πρόσωπο του Άρη που συνεχίζει να δείχνει αδιαφορία.

 

 

 

Άρης: Αν δεν σ’αρέσει, μπορείς να φύγεις.

Πάνελ 4 (ελεύθερο): Στο κέντρο του πάνελ ο Θάνος φαίνεται από την κοιλιά και πάνω σαν κάποιος να στέκεται μπροστά του. Έχει γύρει πίσω το κεφάλι και με την παλάμη του αριστερού χεριού (όπως το βλέπει ο αναγνώστης) έχει καλύψει τα μάτια, το μέτωπο και την ράχη της μύτης.

 

Θάνος: Δεν το πιστεύω ότι έχασα το βράδυ μου τόσο μάταια.

 

 

 

6η Σελίδα:

 

Πάνελ 1 (ελεύθερο): Στο κέντρο του πάνελ το αριστερό χέρι (όπως το βλέπει ο αναγνώστης) του Άρη τεντωμένο προς τα δεξιά κρατάει ένα τηλεκοντρόλ και πατάει το κουμπί που σβήνει την τηλεόραση (ακούγεται το ΚΛΙΚ).

 

 

Πάνελ 2 (τετράγωνο): Κοντινό στο πρόσωπο του Θάνου που κοιτάζει προς τη μεριά του Άρη με ύφος γκρινιάρη και σουφρωμένα φρύδια.

 

 

 

 

Θάνος: Τι έγινε; Ούτε εσύ αντέχεις να τη δεις;

Πάνελ 3 (τετράγωνο): Πλάνο στο πλάι του Άρη από τη μεριά του Θάνου και από τους ώμους και κάτω, ετοιμάζεται να σηκωθεί από τον καναπέ.

 

 

 

 

Πάνελ 4 (ελεύθερο): Το πλάνο δείχνει τον Άρη να βρίσκεται στην δεξιά πλευρά του πάνελ από τους ώμους μέχρι τη μέση σαν να πηγαίνει προς το φακό της κάμερας κρατώντας τον κουβά με τα ποπκόρν Πίσω στο βάθος ο Θάνος ακόμα στον καναπέ σε μορφή καρικατούρας φωνάζει τσαντισμένος. Στην αριστερή πλευρά του πάνελ βρίσκεται η τηλεόραση και το έπιπλο πάνω στο οποίο στηρίζεται.

 

 

 

Θάνος: Ε!!! Σου μιλάω! Μη με γράφεις.

 

Άρης: Πάω να βάλω μπουγάδα.

 

7η Σελίδα:

 

 

Πάνελ 1 (οριζόντιο ορθογώνιο): Στο κέντρο του πάνελ βλέπουμε το κάτω μέρος του Θάνου, ο οποίος βάζει τα παπούτσια του.

 

 

 

 

Θάνος: Μπουγάδα, λέει. Τέτοια ώρα.

 

Πάνελ 2 και 3 (τετράγωνα): Ανάμεσα τους θα μπουν τα λόγια του Θάνου

 

2: Το αριστερό χέρι του Θάνου τεντωμένο διαγωνίως προς τα πάνω. Περνάει το μανίκι του μπουφάν του στο χέρι.

 

3: Πλάνο από τους ώμους μέχρι τη μέση, στραμμένο το σώμα στα δεξιά. Ο Θάνος έχει πιάσει με τα χέρια του τις δυο πλευρές του μπουφάν και το ισιώνει στο σώμα του.

 

 

 

Θάνος: Μου φαίνεται ότι ο τύπος δεν την παλεύει καθόλου.

Πάνελ 4 (ελεύθερο): Ο Θάνος είναι τοποθετημένος στη δεξιά πλευρά του πάνελ, στραμμένος προς τα δεξιά, πλάνο τραβηγμένο σαν κάποιος να τον κοιτάζει από το πλάι. Μια πόρτα μπροστά του μισάνοιχτη, το ένα χέρι στο πόμολο. Την αριστερή πλευρά γεμίζει μια κρεμάστρα με παλτά κρεμασμένα.

 

 

 

Θάνος: Καλά, εγώ φεύγω. Θα τα πούμε αύριο.

 

Άρης: (ακούγεται η φωνή του από κάπου) Έγινε! Πάρε εσύ γιατί δεν έχω μονάδες.

 

 

8η Σελίδα:

 

 

Πάνελ 1 (οριζόντιο ορθογώνιο): Βλέπουμε τον ουρανό, νυχτερινή ώρα με άστρα και λίγα σύννεφα.

 

 

Πάνελ 2 (ελεύθερο): Πλάνο του Θάνου, σαν να στέκεται κάποιος μπροστά του, να περπατάει με τα χέρια στις τσέπες σκεφτικός. Αριστερά υπάρχουν σπίτια ή κτίρια και δεξιά αυτοκίνητα παρκαρισμένα, δέντρα και ένα κομμάτι ασφάλτου.

 

 

 

 

Θάνος: Ώρες ώρες δεν μπορώ να τον καταλάβω αυτόν τον άνθρωπο.

Πάνελ 3 (οριζόντιο ορθογώνιο): Κοντινό στο πρόσωπο του Θάνου σαν να τον κοιτάζει κάποιος από κάτω τοποθετημένο στην αριστερή πλευρά και στη δεξιά πλευρά φαίνεται ένα κομμάτι του ουρανού κι ένα πεφταστέρι. Η έκφραση του Θάνου δείχνει προβληματισμό.

 

 

 

Θάνος: Λες και το κάνει επίτηδες.

 

 

9η Σελίδα:

 

Πάνελ 1 (οριζόντιο ορθογώνιο): Στο κέντρο του πάνελ ο Θάνος σαν να στέκεται κάποιος στο πλάι και τον κοιτάζει από πάνω. Ο Θάνος κοιτάζει προς την μεριά του αναγνώστη και πάνω με έκφραση περιέργειας.

 

 

 

Θάνος: Χμ;

Πάνελ 2 (ελεύθερο): Το πλάνο σαν να κοιτάζει κάποιος το Θάνο από κάτω προς τα πάνω. Ο Θάνος φαίνεται από τις γάμπες και πάνω, στην αριστερή πλευρά του πάνελ, κοιτάζει προς τα πάνω έκπληκτος το σώμα του ελαφρώς μαζεμένο, δείχνει ότι βρίσκεται και λίγο σε άμυνα. Το υπόλοιπο πάνελ καλύπτει ο έναστρος ουρανός πάνω στον οποίο τρέχουν πολλά πεφταστέρια.

 

 

Θάνος: Ωωωωωωωω!

Πάνελ 3 (οριζόντιο ορθογώνιο): Στο κέντρο του πάνελ ο Θάνος σαν να στέκεται κάποιος στο πλάι και τον κοιτάζει από πάνω. Ο Θάνος κοιτάζει προς την μεριά του αναγνώστη και πάνω με έκφραση έκπληξης.

 

 

 

Θάνος (σκέφτεται): Τόσα πολλά μαζί.......

 

 

10η Σελίδα:

 

Πάνελ 1 (οριζόντιο ορθογώνιο): Μακρινό πλάνο μιας πολυκατοικίας με πυλωτή στην οποία μπαίνει ο Θάνος.

 

 

 

 

Πάνελ 2 (τετράγωνο): Κοντινό πλάνο στο χέρι του Θάνου, η παλάμη ανεστραμμένη προς τα πάνω, κρατάει τα κλειδιά του σπιτιού.

 

 

 

 

Πάνελ 3 (τετράγωνο): Το χέρι του προηγούμενου πάνελ βάζει σε μια κλειδαριά ένα κλειδί και το στρίβει.

 

 

 

 

Πάνελ 4 (ελεύθερο): Στο κέντρο του πάνελ μισανοίγει μια πόρτα. Γύρω από το πάνελ είναι σκοτάδι και μόνο από το άνοιγμα της πόρτας μπαίνει φως.

 

 

 

11η Σελίδα:

 

Πάνελ 1 (τετράγωνο): Στο σκοτάδι το χέρι του Θάνου ανάβει το διακόπτη του ρεύματος. Ακούγεται ένα ΚΛΙΚ. Το πάνελ δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεται στο σκοτάδι αν και φαίνεται το χέρι του.

 

 

 

Πάνελ 2 (τετράγωνο): Κοντινό στο πρόσωπο του Θάνου, ο οποίος έχει μια έκφραση περιέργειας. Το πάνελ δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεται στο σκοτάδι αν και φαίνεται το πρόσωπό του.

 

 

 

Θάνος: Τι στο....Έγινε καμιά διακοπή;

Πάνελ 3 (οριζόντιο ορθογώνιο): Ο Θάνος κοιτάζει ξαφνιασμένος προς τον αναγνώστη. Βρίσκεται στο κέντρο του πάνελ, κοντινό στο πρόσωπο, φαίνεται μόνο το κεφάλι. Το πάνελ δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεται στο σκοτάδι αν και φαίνεται το πρόσωπό του.

 

 

 

 

Γυναικεία Φωνή: Επιτέλους ήρθες.

Πάνελ 4 (οριζόντιο ορθογώνιο): Μια λάμψη φωτός στο κέντρο του πάνελ.

 

 

 

Γυναικεία Φωνή: Σε περίμενα.

Επεξεργασία από begginfly
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  25899
  • Group:  Members
  • Topic Count:  13
  • Content Count:  970
  • Reputation:   5989
  • Achievement Points:  970
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4231 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  37

μη μου κακιώσετε αλλά το δήγματα δεν γράφεται με 'ει' ακα δείγματα??? κατά τα άλλα έκρως ενδιαφέρον θα έλεγα:)

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  23287
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  161
  • Content Count:  4890
  • Reputation:   33637
  • Achievement Points:  4890
  • Days Won:  15
  • With Us For:  4585 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

μη μου κακιώσετε αλλά το δήγματα δεν γράφεται με 'ει' ακα δείγματα??? κατά τα άλλα έκρως ενδιαφέρον θα έλεγα :)

Δήγμα = Δάγκωμα

 

Είναι λογοπαίγνιο. ;)

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  25899
  • Group:  Members
  • Topic Count:  13
  • Content Count:  970
  • Reputation:   5989
  • Achievement Points:  970
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4231 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  37

oups, i just got owned:)

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  26058
  • Group:  Members
  • Topic Count:  10
  • Content Count:  191
  • Reputation:   1230
  • Achievement Points:  191
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4206 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  33

Το δεύτερο μέρος του πρώτου κεφαλαίου!!! :)

 

 

12η Σελίδα:

 

Πάνελ 1 (οριζόντιο ορθογώνιο): Στο κέντρο του πάνελ βλέπουμε το Θάνο από το πλάι να καλύπτει με τα χέρια το πρόσωπό του εξαιτίας του

ξαφνικού φωτός.

 

Θάνος: Ποιος....;

 

Πάνελ 2 (τετράγωνο): Κοντινό στα χείλη της γυναίκας από το πλάι στραμμένα προς τα αριστερά.

 

 

Γυναικεία Φωνή: Σου έλειψα καθόλου; Ε;

 

 

Πάνελ 3 (τετράγωνο): Κοντινό στο μάτι του Θάνου, το οποίο φανερώνει την έκπληξή του.

 

 

 

Πάνελ 4 (ελεύθερο): Το πλάνο είναι τραβηγμένο πίσω από τον δεξί ώμο του Θάνου. Φαίνεται το δεξί μέρος της ωμοπλάτης του Θάνου και η δεξιά πλευρά του προσώπου του. Έχει μια σφιγμένη έκφραση. Στο βάθος είναι μια κοπέλα με μαύρα μακριά μαλλιά πιασμένα σε δύο μεγάλες κοτσίδες και μια τούφα καλύπτει το μέτωπο. Ακολουθεί ένα γκόθικ στυλ στο ντύσιμο και το μακιγιάζ. Κρατά ένα φακό, ο οποίος είναι στραμμένος πάνω της και τη φωτίζει από κάτω δημιουργώντας έντονες σκηνές στο πρόσωπό της. Χαμογελάει πονηρά και κάθεται στο μπράτσο ενός καναπέ.

 

 

Θάνος: (σκέφτεται) Όχι, ρε γαμώτο.

 

 

 

13η Σελίδα:

 

Πάνελ 1 (οριζόντιο ορθογώνιο): Στο κέντρο του πάνελ βλέπουμε το πρόσωπο του Θάνου σε κοντινό με την ίδια σφιγμένη έκφραση. Το πρόσωπό του στραμμένο προς τα δεξιά. Μια καρικατούρα του Θάνου στην άκρη του πάνελ ανοίγει τον γενικό για τα φώτα.

 

 

 

 

Θάνος: Είναι εκείνη η γκόμενα που γνώρισα προχθές στη συναυλία. Πώς τη λένε να δεις.......

 

 

Πάνελ 2 (τετράγωνο): Κοντινό στο πρόσωπο της κοπέλας, η οποία έχει πάρει μια έκφραση ικανοποίησης, σαν να χαίρεται που ξάφνιασε το Θάνο. Το πρόσωπό της στραμμένο προς τα αριστερά.

 

 

Κοπέλα: Δε με πήρες τηλέφωνο όπως μου είχες υποσχεθεί.

 

 

 

Πάνελ 3 (τετράγωνο): Κοντινό στο πρόσωπο του Θάνου στραμμένο στα δεξιά με μια έκφραση που δείχνει αμηχανία.

 

 

Κοπέλα: Περίμενα δυο ολόκληρες μέρες.

 

 

Πάνελ 4 (οριζόντιο ορθογώνιο): Στο κέντρο του πάνελ η κοπέλα φαίνεται από τη μέση και πάνω με σταυρωμένα τα χέρια στο στήθος, το ένα φρύδι ανασηκωμένο, το κεφάλι ελαφρώς προς τα πάνω. Το πλάνο είναι σαν να την κοιτάζει κάποιος από μπροστά.

 

 

Κοπέλα: Δε νομίζεις ότι μου οφείλεις μια εξήγηση;

 

 

14η Σελίδα:

 

Πάνελ 1 (οριζόντιο ορθογώνιο): Στην αριστερή πλευρά του πάνελ (όπως το βλέπει ο αναγνώστης) βλέπουμε το πρόσωπο του Θάνου στραμμένο προς τα δεξιά με μια απολογητική έκφραση.

 

 

 

 

 

 

Θάνος: Ε, να, κοίτα.....(σκέφτεται: γαμώτο, ξέχασα το όνομά της).....έτυχαν πολλές δουλειές και......

 

 

Φιγούρα στα δεξιά της σελίδας: Μια ολόσωμη απεικόνιση της κοπέλας που καλύπτει τη δεξιά πλευρά της σελίδας στην ίδια στάση και έκφραση που είχε στο τελευταίο πάνελ της προηγούμενης σελίδας στραμμένη προς τα αριστερά.

 

 

Κοπέλα: Και ήταν τόσες πολλές που δεν μπορούσες ούτε ένα τηλέφωνο να πάρεις; Μήπως με δουλεύεις Θανούλη;

 

 

 

Πάνελ 2 (οριζόντιο ορθογώνιο): Το ίδιο πάνελ με το πάνελ 1 αυτής της σελίδας μόνο που η έκφραση του Θάνου φανερώνει τώρα ξάφνιασμα.

 

 

 

15η Σελίδα:

 

Πάνελ 1, 2, 3 (μεγάλο ορθογώνιο που κόβεται στη μέση από ένα διαγώνιο πάνελ, επίσης σχήματος ορθογωνίου):

 

 

1: Η κοπέλα γυρνάει την πλάτη στο Θάνο. Το πλάνο είναι τραβηγμένο από την μεριά της κοπέλας και στα αριστερά σε λίγη απόσταση από αυτήν. Φαίνεται ο καναπές και γύρω έπιπλα του μικρού σαλονιού. Τα χέρια της κοπέλας είναι σταυρωμένα στο στήθος, τα μάτια κλειστά και το φρύδια σουφρωμένα. Ο Θάνος φαίνεται στο βάθος με μια κενή, καρικατουρίστικη έκφραση (δυο τελείες για μάτια και μια γραμμή για στόμα)

 

 

Κοπέλα: Αλλά δε με απασχολεί πια.

 

 

2: Στο κέντρο του πάνελ το πρόσωπο του Θάνου με σοβαρή έκφραση και φρύδια σουφρωμένα στραμμένο προς τα δεξιά. Πλάνο κοντινό.

 

 

Κοπέλα: Τώρα βρήκα που μένεις και αυτό έχει σημασία.

 

 

 

3: Κοντινό πλάνο στην κοπέλα, η οποία φαίνεται από τον ώμο και πάνω. Κοιτάζει τον αναγνώστη πάνω από τον ώμο με μια γλυκιά έκφραση.

 

 

Κοπέλα: Και αν το ξέχασες, με λένε Ματίνα.

 

 

 

 

16η Σελίδα:

 

Πάνελ 1 (οριζόντιο ορθογώνιο): Στο κέντρο του πάνελ βλέπουμε δύο καρικατούρες του Θάνου και της Ματίνας. Η Ματίνα τραβάει το Θάνο από το χέρι και ο Θάνος σηκώνεται ελαφρά στον αέρα.

 

 

 

 

 

 

Ματίνα: Έλα! Δεν έχουμε πολύ χρόνο.

 

 

 

Πάνελ 2 (οριζόντιο ορθογώνιο): Φαίνονται τα χέρια της Ματίνας να σπρώχνουν στον καναπέ το Θάνο, ο οποίος βυθίζεται στα μαξιλάρια με γουρλωμένα μάτια. Το πλάνο είναι τραβηγμένο προς τη μεριά της Ματίνας.

 

 

Ματίνα: Λοιπόν, κάτσε εδώ.....

 

 

 

Πάνελ 3 (ελεύθερο): Κοντινό στο πρόσωπο της Ματίνας, η οποία κοιτάζει τον αναγνώστη με προκλητική έκφραση.

 

 

 

Ματίνα: Τώρα, ήρθε η ώρα να παίξουμε άγρια.....

 

 

 

17η Σελίδα (Splash page):

 

Το πλάνο είναι από πάνω και σαν κάποιος να κοιτάζει πίσω από την πλάτη του Θάνου και λίγο αριστερά. Η Ματίνα καθισμένη πάνω στους μηρούς του Θάνου έχει ανοίξει διάπλατα το πουκάμισο της αφήνοντας να αποκαλυφθεί το στήθος της που "ξεχειλίζει" από το στηθόδεσμο. Το πρόσωπό της είναι αγριωπό. Ο Θάνος έχει μια καρικατουρίστικη έκφραση όπου τα μάτια του έχουν πεταχτεί έξω.

 

 

 

 

 

 

 

Ματίνα: Φάε!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

 

18η Σελίδα:

 

Πάνελ 1 (οριζόντιο ορθογώνιο): Στο κέντρο του πάνελ φαίνεται το στήθος και τα χέρια της Ματίνας που έχουν αγκαλιάσει το σβέρκο του Θάνου και έχουν σπρώξει το πρόσωπό του να βυθιστεί στο στήθος της. Φαίνεται το ένα χέρι του Θάνου που έχει σηκωθεί εξαιτίας της ξαφνικής κίνησης. Το πλάνο είναι τραβηγμένο από το πλάι, ο Θάνος στα δεξιά και η Ματίνα στα αριστερά.

 

 

 

 

 

 

 

Ματίνα: Σ'αρέσει αυτή η αίσθηση;

 

 

 

Πάνελ 2 (οριζόντιο ορθογώνιο): Το πρόσωπο της Ματίνας σαν να την κοιτάει κάποιος από κάτω με μια λάγνα έκφραση.

 

 

 

Ματίνα: Και που'σαι ακόμα!!!

 

 

 

Πάνελ 3 (ελεύθερο): Το πλάνο τραβηγμένο από την πλευρά του Θάνου. Ο Θάνος πετάει από πάνω του τη Ματίνα και στρέφεται στο πλάι κλείνοντας σφιχτά τα μάτια

 

Θάνος: Όχιιιιιιιιιιιιιιι

 

 

19η Σελίδα:

 

Πάνελ 1 (οριζόντιο ορθογώνιο): Στην αριστερή μεριά του πάνελ φαίνεται μέρος του Θάνου στραμμένος προς τα αριστερά. Πίσω η Ματίνα φωνάζει έχοντας τεντωμένο το ένα της χέρι, καθισμένη με τα γόνατα πάνω στον καναπέ.

 

 

 

 

 

 

Ματίνα: Εεεεε, πού πας;;;;

 

 

 

Πάνελ 2 (οριζόντιο ορθογώνιο): Το πρόσωπο του Θάνου στο κέντρο του πάνελ κοιτάζει τον αναγνώστη πάνω από τον ώμο και του φωνάζει θυμωμένα.

 

 

 

Θάνος: Πάω να κοιμηθώ αλλού γιατί φαίνεται ότι στο σπίτι μου έχω μια ψυχοπαθή.

 

 

 

Πάνελ 3 (τετράγωνο): Κοντινό στο πρόσωπο της Ματίνας, η οποία κοιτάζει προς τα αριστερά με λυπημένη έκφραση. Ακούγεται κλείσιμο πόρτας (ΣΜΑΚ)

 

 

 

Θάνος: Δε φτάνει που ο άλλος μου έβαλε να δω μια αηδία, έχω να τα βάλω και με τις εμμονικές γκόμενες.

 

 

 

20η Σελίδα:

 

Πάνελ 1 (οριζόντιο ορθογώνιο): Στη δεξιά πλευρά του πάνελ βλέπουμε τη Ματίνα με σταυρωμένα τα χέρια στο στήθος από το στήθος και πάνω με μια έκφραση αποδοκιμασίας.

 

 

 

 

Ματίνα: Tι μαλάκας!

 

 

 

Πάνελ 2 (οριζόντιο ορθογώνιο): Στο κέντρο του πάνελ φαίνεται ο κορμός της Ματίνας καθώς εκείνη κουμπώνει τα κουμπιά του πουκαμίσου της.

 

 

 

Ματίνα: Αν νομίζει ότι έτσι θα τη γλυτώσει είναι γελασμένος.

 

 

 

 

 

Πάνελ 3 (ελεύθερο): Η Ματίνα στρέφεται ξαφνικά προς τον αναγνώστη με μια έκφραση απορίας. Ακούγεται ο ήχος που σπάνε τζάμια (ΚΡΑΚ)

 

 

 

Ματίνα: Θα του......ε;

 

 

 

 

21η Σελίδα:

 

Πάνελ 1 (οριζόντιο ορθογώνιο): Στο κέντρο του πάνελ βλέπουμε το κεφάλι της Ματίνας από το πλάι να κοιτάει δεξιά με προβληματισμένη.

 

 

 

Ματίνα: (σκέφτεται) Τι ήταν αυτό τώρα;

 

 

Πάνελ 2 (οριζόντιο ορθογώνιο): Πολύ κοντινό στο πρόσωπο της Ματίνας, η οποία εξακολουθεί να είναι προβληματισμένη και φοβισμένη.

 

 

 

Ματίνα: (σκέφτεται) Λες να'χει μπει κανένας διαρρήκτης.....Και είμαι μόνη μου εδώ πέρα.

 

 

 

Πάνελ 3 (ελεύθερο):Κοντινό στην ανοιχτή πόρτα που οδηγεί σε έναν σκοτεινό διάδρομο που ενώνει το σαλόνι με τα υπόλοιπα δωμάτια.

 

 

 

Ματίνα: (σκέφτεται) Θα πάω να κοιτάξω.

 

 

22η Σελίδα:

 

 

Πάνελ 1 (οριζόντιο ορθογώνιο): Η Ματίνα κινείται στο σκοτεινό διάδρομο. Το πλάνο είναι τραβηγμένο από το πλάι και είναι στραμμένη στα δεξιά.

 

 

Πάνελ 2 (κάθετο ορθογώνιο): Τραβηγμένο από ψηλά. Η Ματίνα φτάνει στην πόρτα της κουζίνας και κοιτάζει μέσα (στραμμένο κεφάλι στα δεξιά). Το ένα χέρι (το δεξί όπως το βλέπει ο αναγνώστης) ακουμπάει στο κούφωμα της πόρτας.

 

 

Πάνελ 3 (τετράγωνο): Κοντινό στο πρόσωπο της Ματίνας η οποία κοιτάζει φοβισμένα.

 

 

23η Σελίδα:

 

Πάνελ 1 (τετράγωνο): Το χέρι της Ματίνας πατάει το διακόπτη και το φως ανοίγει.

 

 

Πάνελ 2 (τετράγωνο): Η Ματίνα κοιτάζει σοβαρά το φωτισμένο χώρο. Κοντινό πλάνο.

 

 

Πάνελ 3 (τετράγωνο): Κοντινό σε ένα από τα παράθυρα της κουζίνας που είναι σπασμένο.

 

 

 

Ματίνα: (σκέφτεται) Το τζάμι σε εκείνο το παράθυρο έχει σπάσει.

 

 

 

 

Πάνελ 4 (τετράγωνο): Κοντινό πλάνο στο πρόσωπο της Ματίνας, η οποία κοιτάζει απορημένη κάτι στο πάτωμα.

 

 

 

Πάνελ 5 (οριζόντιο ορθογώνιο): Κοντινό σε μια στρογγυλή πέτρα στο πάτωμα.

 

 

Ματίνα: (σκέφτεται) Άραγε να είναι αυτή η αιτία;

Επεξεργασία από begginfly
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  13440
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  101
  • Content Count:  3476
  • Reputation:   28910
  • Achievement Points:  3476
  • Days Won:  12
  • With Us For:  4938 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  38

Ωραία πάει μέχρι τώρα! Έχει και αγωνία!! :best: Μου αρέσει πάρα πολύ που έχεις ακριβώς στο μυαλό σου πως θα είναι κάθε καρέ! Μακάρι να το οπτικοποιήσεις κιόλας κάποια στιγμή!

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  25030
  • Group:  Members
  • Topic Count:  17
  • Content Count:  1229
  • Reputation:   5838
  • Achievement Points:  1229
  • Days Won:  1
  • With Us For:  4394 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  25

Μπραβο πολυ καλο!!!Το εχεις μεσα σου!Απο οτι μου φαινεται εισαι γυναικα σωστα;Παρ' αυτα,περιμενουμε και το κομικ!!! post-25030-0-92380700-1352819789.gif

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  12722
  • Group:  Members
  • Topic Count:  176
  • Content Count:  7346
  • Reputation:   39533
  • Achievement Points:  7346
  • Days Won:  40
  • With Us For:  5064 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  27

Μπραβο πολυ καλο!!!Το εχεις μεσα σου!Απο οτι μου φαινεται εισαι γυναικα σωστα;Παρ' αυτα,περιμενουμε και το κομικ!!!

 

(εκτός και αν έβαλε λάθος στοιχεία)

 

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  26058
  • Group:  Members
  • Topic Count:  10
  • Content Count:  191
  • Reputation:   1230
  • Achievement Points:  191
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4206 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  33

Μπραβο πολυ καλο!!!Το εχεις μεσα σου!Απο οτι μου φαινεται εισαι γυναικα σωστα;Παρ' αυτα,περιμενουμε και το κομικ!!!

 

Όχι, δεν είμαι γυναίκα. Ίσως να γράφω σαν γυναίκα αλλά δεν μπορώ να το πω με σιγουριά γιατί δεν σκέφτομαι αυτό όταν γράφω. Απλώς....γράφω!!!

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  23287
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  161
  • Content Count:  4890
  • Reputation:   33637
  • Achievement Points:  4890
  • Days Won:  15
  • With Us For:  4585 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Tι μανία έχετε όλοι να κεντράρετε τα wall of text σας, ωρε; Για να δυσκολεύετε την ανάγνωση;

 

Βασικά δεν έχω κάτι ιδιαίτερο να πω για το σενάριο, φαίνεται να έχει επιρροές από Walking Dead, αλλά επειδή δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω πλήρως χωρίς σχέδιο δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω για την ποιότητα του.

 

Υ.Γ

 

Το ηθικό δίδαγμα είναι: Ποτέ μη χωρίσετε με την ατάκα "Ελπίζω να μείνουμε καλοί φίλοι". :idea:

Επεξεργασία από Tightwad
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  26058
  • Group:  Members
  • Topic Count:  10
  • Content Count:  191
  • Reputation:   1230
  • Achievement Points:  191
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4206 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  33

Tι μανία έχετε όλοι να κεντράρετε τα wall of text σας, ωρε; Για να δυσκολεύετε την ανάγνωση; Βασικά δεν έχω κάτι ιδιαίτερο να πω για το σενάριο, φαίνεται να έχει επιρροές από Walking Dead, αλλά επειδή δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω πλήρως χωρίς σχέδιο δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω για την ποιότητα του. Υ.Γ Το ηθικό δίδαγμα είναι: Ποτέ μη χωρίσετε με την ατάκα "Ελπίζω να μείνουμε καλοί φίλοι". :idea:

 

Συγγνώμη για την όποια δυσκολία στην ανάγνωση, νομίζω φταίει που στο Word αλλιώς τα γράφω κι αλλιώς μεταφέρονται εδώ. Στην ουσία οι διάλογοι μόνο είναι κεντραρισμένοι.

 

Το Walking Dead δεν έχει τύχει να το διαβάσω (ακόμα) αλλά επειδή έχω μια προτίμηση στα ιαπωνικά μάνγκα θα έλεγα ότι με εμπνέουν σειρές όπως το ΗΟΤD και το Apocalypse no Toride (περισσότερο το πρώτο), επομένως η όλη οργάνωση των πάνελ γίνεται με βάση αυτά, πόσο μάλλον η απεικόνιση των χαρακτήρων όταν τους φαντάζομαι.

 

Δεν μπορώ να ζωγραφίσω :crying: για να σε βοηθήσω να έχεις μια καλύτερη εικόνα (που σίγουρα το σχέδιο μπορεί να του δώσει άλλη αίσθηση). Τουλάχιστον φαντάσου του όπως ένα μάνγκα!

Επεξεργασία από begginfly
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  23287
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  161
  • Content Count:  4890
  • Reputation:   33637
  • Achievement Points:  4890
  • Days Won:  15
  • With Us For:  4585 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Δεν χρειάζεται να ζωγραφίσεις-ζωγραφίσεις, μπορείς να μουντζουρώσεις μερικά πρόχειρα καρέ, πρώτα για σένα, ωστέ να καταλάβεις πως ρέει η ιστορία σου, και έπειτα για να εκφέρουμε και εμείς άποψη και να προτείνουμε ιδέες.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  26058
  • Group:  Members
  • Topic Count:  10
  • Content Count:  191
  • Reputation:   1230
  • Achievement Points:  191
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4206 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  33

Δεν χρειάζεται να ζωγραφίσεις-ζωγραφίσεις, μπορείς να μουντζουρώσεις μερικά πρόχειρα καρέ, πρώτα για σένα, ωστέ να καταλάβεις πως ρέει η ιστορία σου, και έπειτα για να εκφέρουμε και εμείς άποψη και να προτείνουμε ιδέες.

 

Δεν έχω αντίρρηση να το κάνω, απλώς δεν νομίζω να είναι πολύ ξεκάθαρο τι δείχνω. Θα προσπαθήσω πάντως.

 

Επίσης, αν υπάρχει κάποιος που το έχει πιο πολύ στο σχέδιο και θέλει να το οπτικοποιήσει για να δω κι εγώ αν δίνω σαφείς οδηγίες στο στήσιμο των πάνελ, είναι ευπρόσδεκτος να το κάνει!!!!

Επεξεργασία από begginfly
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  25030
  • Group:  Members
  • Topic Count:  17
  • Content Count:  1229
  • Reputation:   5838
  • Achievement Points:  1229
  • Days Won:  1
  • With Us For:  4394 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  25

Εγω δεν εχω κανενα προβλημα αν και ειμαι λιγο γεματος,θα μπορουσα να συνεργαστω μαζι σου post-25030-0-99022600-1352833079.gif

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  26058
  • Group:  Members
  • Topic Count:  10
  • Content Count:  191
  • Reputation:   1230
  • Achievement Points:  191
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4206 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  33

Εγω δεν εχω κανενα προβλημα αν και ειμαι λιγο γεματος,θα μπορουσα να συνεργαστω μαζι σου

 

Wunderbar!!! :up:

Δε χρειάζεται να πιεστείς, πάρε το χρόνο σου.

 

 

Άλλωστε σκέφτομαι να ανεβάσω και τα δικά μου πρόχειρα καρέ. Το μετάνιωσα. Με το σχέδιο δεν έχω πολλή υπομονή, επομένως θα προχωρήσω μόνο το σενάριο.

 

Για του λόγου το αληθές......

post-26058-0-37177600-1352919997_thumb.jpg

post-26058-0-99372700-1352919999_thumb.jpg

post-26058-0-76198700-1352920002_thumb.jpg

Επεξεργασία από begginfly
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  25030
  • Group:  Members
  • Topic Count:  17
  • Content Count:  1229
  • Reputation:   5838
  • Achievement Points:  1229
  • Days Won:  1
  • With Us For:  4394 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  25

Ok αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν μπορω να αποδωσω αυτο ακριβως που θελεις!Εννοω πως εχω συνηθισει σε πιο καρτουνιστικο στυλ...Αλλα θα δοκιμασω!Λιγο πως ειναι οι χαρακτηρες;; :P Ετσι οπως τους εκανε η αδερφη σου;Ok θα προσπαθησω....αλλα δεν υποσχομαι τιποτα post-25030-0-22816300-1352921321.gif

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  26058
  • Group:  Members
  • Topic Count:  10
  • Content Count:  191
  • Reputation:   1230
  • Achievement Points:  191
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4206 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  33

Οι χαρακτήρες είναι, ναι, αυτοί που έφτιαξε η αδερφή μου. Mην τρελαίνεσαι. Ό,τι μπορείς κάνε. Άλλωστε, περισσότερο με νοιάζει το σενάριο να κρατάει το ενδιαφέρον όσων το διαβάζουν! :xm:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  10885
  • Group:  Members
  • Topic Count:  20
  • Content Count:  669
  • Reputation:   4988
  • Achievement Points:  669
  • Days Won:  1
  • With Us For:  5377 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  39

διάβασα μερικές από τις πρώτες σελίδες, δεν κατάφερα παραπάνω, η ιδέα είναι σούπερ! και από το λίγο που κατάλαβα, το σενάριο το έχεις επίσης καλά δουλεμένο.

 

Συμβουλεύω να μην μπαίνεις σε τόσες λεπτομέρειες όταν περιγράφεις τα πάνελ σου. Το καλύτερο για τον υποψήφιο σχεδιαστή σου θα ήταν να περιγράφεις απλά και λητά... πχ πάνελ 1 (σκέτο, μην αναφέρεις την θέση του στην σελίδα): κοντινό (μακρινό ή μεσαίο) στον θάνο (ή σε κάποιο αντιείμενο ή σε μέρος/τοποθεσία (στον δρόμο, στο αυτοκίνητο ή όπου αλλού)) ο οποίος κοιτάζει τον ουρανό (ή κάνει οτιδήποτε άλλο). Και μετά ακολουθεί ο διάλογος: ΘΑΝΟΣ: θα βρέξει απόψε!

 

αυτό! οποιαδήποτε παραπάνω περιγραφή είναι περιτή και δυσκολεύει τον οιρμό του σχεδιαστή ο οποίος προσπαθεί να μπεί στην ιστορία σου και να βρει τρόπους να την αποδώσει σχεδιαστικά.

 

επίσης, όταν ξεκινάει μια "σκηνή" να αναφέρεις σε τι χώρο βρίσκεται (κλειστό/ανοιχτό) και τον φωτισμό (νύχτα/μέρα)... όχι σε κάθε πάνελ, σε κάθε νέα σκηνή μόνο.

 

 

Αν είναι να μπαίνεις στον κόπο να περιγράφεις τόσο ένα πάνελ, που σημαίνει πως πρώτα θα πρέπει να το έχεις φανταστεί και πλήρως, τότε -ότνως- γιατί δεν το απεικονίζεις ο ίδιος;; δεν χρειάζεται να σχεδιάζεις καλά... το κάνεις και με στικμαν.

 

Αν δε νιώθεις πως μπορείς να το αποδώσεις (ούτε σα "μουτζούρα") τότε με ποιο σκεπτικό κάθεσαι και το αναλύεις; Θέλω να πω... αυτό είναι η δουλειά του σχεδιαστή. Η δουλειά του οποίου δεν είναι απλά να σχεδιάζει όμορφα. Η δουλειά του είναι κυρίως να αφηγηθεί σωστά (με βάση το ύφος του σεναριογράφου) το οπτικό μέρος της ιστορίας. Αυτό σημαίνει πως κάθε τι στο πλάνο του και στην σελίδα θα πρέπει να είναι τοποθετημένο έτσι ώστε να εξυπηρετεί την αφήγηση. Αν λοιπόν δεν μπορείς να σχεδιάσεις, έστω και με όσο πιο απλό τρόπο γίνεται, το βασικό στήσιμο του πάνελ σου... τότε δεν έχεις ούτε την στοιχειώδη ικανότητα του να αποφασίσεις ποια στοιχεία του πάνελ αυτού θα "χρησιμοποιείσεις" και το πως. Άρα περισσότερο καταλήγεις να μπερδεύεις τον σχεδιαστή. Μην παραξενεύεσαι... μπορεί τα πλάνα σου να είναι καλοδουλεμένα και όμορφα... αλλά αν όταν φαντάζεσαι το πλάνο σου ξεχνάς πως θα δείχνει δίπλα στα υπόλοιπα πλάνα της σελίδας... τότε κινδινεύεις να τα κάνεις αχταρμά. Εδώ ταλαντούχοι, έμπειροι και ξακουστοί σχεδιαστές και κάθονται και σχεδιάζουν 2-3 φορές την κάθε σελίδα μέχρι να βρουν τρόπο να μοιράσουν σε αυτήν τα σεναριακά τους στοιχεία όμορφα και ωραία και σωστά... Υπάρχει λόγος που οι περισσότεροι σεναριογράφοι αποφεύγουν τις εκτενείς περιγραφές, δεν είναι από βαρεμάρα ή αμέλεια.

 

 

μπράβο σου πάντως που γράφεις το σενάριό σου σε μορφή κόμικς. Πολλοί επίδοξοι σεναριογράφοι γράφουν με λογοτεχνικό τρόπο τα σενάριά τους... σε μορφή πεζού κειμένου... όχι σε μορφή κόμικ. Με εκπλήσσει ευχάριστα λοιπόν που, αν και νεαρός, γράφεις σωστά ένα σενάριο κόμικ.

 

ελπίζω να μην σε κούρασα. Καλή συνέχεια εύχομαι... πιστεύω κι εγώ πως η αδελφή σου θα σου έλεινε τα χέρια.

 

υγ. το καταλληλότερο βέβαια θα ήταν, έχόντας ως βάση τα πλάνα που έχεις ήδη δουλέψει στο μυαλό σου, να τα υλποιησεις σε πρωτη φάση και μαζί με τον σχεδιαστή σου.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  26058
  • Group:  Members
  • Topic Count:  10
  • Content Count:  191
  • Reputation:   1230
  • Achievement Points:  191
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4206 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  33

διάβασα μερικές από τις πρώτες σελίδες, δεν κατάφερα παραπάνω, η ιδέα είναι σούπερ! και από το λίγο που κατάλαβα, το σενάριο το έχεις επίσης καλά δουλεμένο.

 

Συμβουλεύω να μην μπαίνεις σε τόσες λεπτομέρειες όταν περιγράφεις τα πάνελ σου. Το καλύτερο για τον υποψήφιο σχεδιαστή σου θα ήταν να περιγράφεις απλά και λητά... πχ πάνελ 1 (σκέτο, μην αναφέρεις την θέση του στην σελίδα): κοντινό (μακρινό ή μεσαίο) στον θάνο (ή σε κάποιο αντιείμενο ή σε μέρος/τοποθεσία (στον δρόμο, στο αυτοκίνητο ή όπου αλλού) ο οποίος κοιτάζει τον ουρανό (ή κάνει οτιδήποτε άλλο). Και μετά ακολουθεί ο διάλογος: ΘΑΝΟΣ: θα βρέξει απόψε!

 

αυτό! οποιαδήποτε παραπάνω περιγραφή είναι περιτή και δυσκολεύει τον οιρμό του σχεδιαστή ο οποίος προσπαθεί να μπεί στην ιστορία σου και να βρει τρόπους να την αποδώσει σχεδιαστικά.

 

επίσης, όταν ξεκινάει μια "σκηνή" να αναφέρεις σε τι χώρο βρίσκεται (κλειστό/ανοιχτό) και τον φωτισμό (νύχτα/μέρα)... όχι σε κάθε πάνελ, σε κάθε νέα σκηνή μόνο.

 

 

Αν είναι να μπαίνεις στον κόπο να περιγράφεις τόσο ένα πάνελ, που σημαίνει πως πρώτα θα πρέπει να το έχεις φανταστεί και πλήρως, τότε -ότνως- γιατί δεν το απεικονίζεις ο ίδιος;; δεν χρειάζεται να σχεδιάζεις καλά... το κάνεις και με στικμαν.

 

Αν δε νιώθεις πως μπορείς να το αποδώσεις (ούτε σα "μουτζούρα") τότε με ποιο σκεπτικό κάθεσαι και το αναλύεις; Θέλω να πω... αυτό είναι η δουλειά του σχεδιαστή. Η δουλειά του οποίου δεν είναι απλά να σχεδιάζει όμορφα. Η δουλειά του είναι κυρίως να αφηγηθεί σωστά (με βάση το ύφος του σεναριογράφου) το οπτικό μέρος της ιστορίας. Αυτό σημαίνει πως κάθε τι στο πλάνο του και στην σελίδα θα πρέπει να είναι τοποθετημένο έτσι ώστε να εξυπηρετεί την αφήγηση. Αν λοιπόν δεν μπορείς να σχεδιάσεις, έστω και με όσο πιο απλό τρόπο γίνεται, το βασικό στήσιμο του πάνελ σου... τότε δεν έχεις ούτε την στοιχειώδη ικανότητα του να αποφασίσεις ποια στοιχεία του πάνελ αυτού θα "χρησιμοποιείσεις" και το πως. Άρα περισσότερο καταλήγεις να μπερδεύεις τον σχεδιαστή. Μην παραξενεύεσαι... μπορεί τα πλάνα σου να είναι καλοδουλεμένα και όμορφα... αλλά αν όταν φαντάζεσαι το πλάνο σου ξεχνάς πως θα δείχνει δίπλα στα υπόλοιπα πλάνα της σελίδας... τότε κινδινεύεις να τα κάνεις αχταρμά. Εδώ ταλαντούχοι, έμπειροι και ξακουστοί σχεδιαστές και κάθονται και σχεδιάζουν 2-3 φορές την κάθε σελίδα μέχρι να βρουν τρόπο να μοιράσουν σε αυτήν τα σεναριακά τους στοιχεία όμορφα και ωραία και σωστά... Υπάρχει λόγος που οι περισσότεροι σεναριογράφοι αποφεύγουν τις εκτενείς περιγραφές, δεν είναι από βαρεμάρα ή αμέλεια.

 

 

μπράβο σου πάντως που γράφεις το σενάριό σου σε μορφή κόμικς. Πολλοί επίδοξοι σεναριογράφοι γράφουν με λογοτεχνικό τρόπο τα σενάριά τους... σε μορφή πεζού κειμένου... όχι σε μορφή κόμικ. Με εκπλήσσει ευχάριστα λοιπόν που, αν και νεαρός, γράφεις σωστά ένα σενάριο κόμικ.

 

ελπίζω να μην σε κούρασα. Καλή συνέχεια εύχομαι... πιστεύω κι εγώ πως η αδελφή σου θα σου έλεινε τα χέρια.

 

υγ. το καταλληλότερο βέβαια θα ήταν, έχόντας ως βάση τα πλάνα που έχεις ήδη δουλέψει στο μυαλό σου, να τα υλποιησεις σε πρωτη φάση και μαζί με τον σχεδιαστή σου.

 

Κάνεις πολύ καλές παρατηρήσεις και η αλήθεια είναι ότι με ανακουφίζει αυτό που λες για τη λεπτομέρεια στην περιγραφή των πάνελ. Σαν άτομο μπορεί να μ'αρέσει το γράψιμο αλλά όταν κρατάει λίγο γιατί μετά αρχίζω και βαριέμαι. Γι'αυτό όταν γράφω κάτι προτιμώ να τελειώνει σχετικά σύντομα και αυτό δεν συμβαίνει όταν πρέπει να περιγράψω με τόση λεπτομέρεια ένα πάνελ. Επίσης, νομίζω αν δίνω τα πάνελ με λιγότερες λεπτομέρειες έχω περισσότερες πιθανότητες να εκπλήσσομαι ευχάριστα από το σχεδιαστή και όχι ίσως να απογοητεύομαι επειδή δεν το απέδωσε όπως εγώ το είχα στο νου μου. Παράλληλα, δεν είχα σκεφτεί αυτό που λες και έχω τονίσει με έντονα (ότι δηλ. εστιάζω στο δέντρο και χάνω το δάσος).

 

Από την άλλη επειδή πριν ξεκινήσω να το γράφω πήρα από το διαδίκτυο διάφορες οδηγίες για τον τρόπο συγγραφής του σεναρίου κόμικ, είδα ότι υπάρχουν δυο δρόμοι: ή ο σεναριογράφος κάνει μια γενική περιγραφή της κατάστασης χωρίς πολλές λεπτομέρειες και προσθέτει τους διαλόγους αφήνοντας περισσότερο χώρο στον σχεδιαστή ή δίνει πιο πολλές λεπτομέρειες περιορίζοντας την πρωτοβουλία του σχεδιαστή. Επίσης, σε μια συνέντευξη ενός σεναριογράφου κόμικ διάβασα ότι όταν ξεκίνησε να συνεργάζεται με το σχεδιαστή του στην αρχή του έδινε πολλές οδηγίες για το στήσιμο των πάνελ αλλά μετά όταν κατάλαβε πώς εργάζεται περιόρισε τα πολλά λόγια. Για παράδειγμα, στην αρχή του έλεγε "θέλω να φτιάξεις ένα εργαστήριο τρελοεπιστήμονα: έχει αυτόν κι αυτόν τον εξοπλισμό και εκείνα και εκείνα τα αντικείμενα" και όταν συνήθισαν ο ένας τον άλλον απλώς του έλεγε "φτιάξε ένα εργαστήριο τρελοεπιστήμονα". Και βέβαια βρίσκονταν από κοντά, αντάλλασσαν ιδέες, έκαναν brainstorming, κλπ, κλπ.

 

Εγώ κινούμαι με το σκεπτικό ότι δεν έχω σχεδιαστή (κι αν λογαριάσουμε την αδερφή μου, είναι πιεσμένη με τη σχολή της αρκετά για να την πιέσω κι εγώ παραπάνω να με βοηθήσει) ή αν πούμε ότι είναι η αδερφή μου μου ζητάει να την κατευθύνω αρκετά, επομένως το γράφω σαν να απευθύνεται σε εκείνη.

 

Περισσότερο όμως με νοιάζει η ιστορία να αρέσει και να προκαλεί το ενδιαφέρον χωρίς να κάνει κοιλιά και να επαναλαμβάνεται, έστω κι αν προς το παρόν είναι σε μορφή κειμένου, γιατί, κακά τα ψέματα, το κόνσεπτ στον πυρήνα του είναι δοκιμασμένο, όπως επίσης και να μπορέσω να τη συνεχίσω χωρίς να πέσω σε δημιουργικό κενό. Αν καταφέρω αυτό, από την πλευρά μου είμαι ευχαριστημένος. Επομένως, μπορώ να τη συνεχίσω και με λιγότερη περιγραφή, αφού κουράζουν και εμένα τα πολλά λόγια.

 

Και πάλι ευχαριστώ :best:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  26058
  • Group:  Members
  • Topic Count:  10
  • Content Count:  191
  • Reputation:   1230
  • Achievement Points:  191
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4206 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  33

Δήγματα Αγάπης-Κεφάλαιο 1 (Τρίτο και Τελευταίο Μέρος):

 

 

 

24η Σελίδα:

 

Πάνελ 1: Μεσαίο πλάνο. Μέσα σε σύννεφα, ημέρα και γύρω από ένα στρογγυλό τραπέζι καθισμένους οκλαδόν βλέπουμε στην αριστερή πλευρά τον Άρη και στην δεξιά έναν άντρα με αρχαιοελληνικό χιτώνα, φαλακρό και μεγάλη γεννιάδα σαν αρχαίος φιλόσοφος. Ο Άρης φοράει λευκές πιτζάμες και πίσω του μια σκλάβα, επίσης ντυμένη με χιτώνα, του κάνει μασάζ. Το όλο σκηνικό θυμίζει τοπίο από τον Όλυμπο του Δωδεκάθεου.

 

Άντρας: Λοιπόν, δάσκαλε, ποια είναι γνώμη σου για το ζήτημα του θανάτου;

 

 

Πάνελ 2: Κοντινό στον Άρη, ο οποίος ανασηκώνει το ένα φρύδι και τρίβει το πηγούνι του.

 

 

Άρης: Θα έλεγα ότι ο καθένας ζει τελικά μια φορά και δεν πρόκειται να ξαναζήσει εκτός αν επανέλθει στη ζωή ως ζόμπι ή φάντασμα, σε εκείνη όμως την περίπτωση δεν χαίρεται τη ζωή γιατί τον απασχολεί μόνο ένα συγκεκριμένο πράγμα και όπως δείχνουν οι στατιστικές από τις διάφορες ταινίες σε καμία περίπτωση δεν μακροημερεύει στην καινούργια του μορφή. Επομένως, πρέπει να ζει τη ζωή του σαν να έχει ξεχάσει τι έκανε χτες.

 

 

Πάνελ 3: Η σκλάβα σκύβει από πάνω του εντυπωσιασμένη και ο Άρης χαμογελάει αμήχανα.

 

Σκλάβα: Πω, πω, δάσκαλε, πόσο σοφός είσαι!

 

Άρης: Χε, χε! Όχι να το παινευτώ!

 

 

Πάνελ 4: Ο Άρης έχει γυρισμένη την πλάτη προς το θεατή και ελαφρώς στραμμένο το κεφάλι προς αυτόν.

 

Σκλάβα: Να σε τρίψω και στην πλάτη;

 

Άρης: Ναι, αν δε σου κάνει κόπο.

 

 

25η Σελίδα:

 

Πάνελ 1: Το πλάνο σαν να κοιτάζει κάποιος από κάτω. Το πρόσωπο της σκλάβας έχει γίνει μια θυμωμένη καρικατουρίστικη έκφραση του Θάνου που φωνάζει ενώ το ένα της πόδι έχει ρίξει κάτω τον Άρη. Ο γεννειοφόρος άντρας κοιτάζει σαστισμένος. Το πρόσωπο του Άρη είναι χωμένο μέσα στα σύννεφα. Κοντά στον αναγνώστη είναι το σώμα του Άρη και πιο απομακρισμένο το πρόσωπο της σκλάβας-Θάνου.

 

 

 

 

 

 

Σκλαβα-Θάνος: Τι θα γίνει, ρεεεε; Θα ανοίξεις καμιά φορά;

 

 

Πάνελ 2: Μέσα στα σκοτάδια βλέπουμε τη φιγούρα του Άρη να σηκώνεται μέχρι τη μέση από το κρεβάτι. Ακούγονται χτύποι στην πόρτα (ΓΚΑΠ, ΓΚΑΠ)

 

 

Θάνος: Άνοιξεεεε

 

 

Πάνελ 3: Το χέρι του Άρη ανάβει το λαμπατέρ. Ακούγονται χτύποι στην πόρτα (ΓΚΑΠ, ΓΚΑΠ)

 

 

 

Πάνελ 4: Τα πόδια του Άρη κατεβαίνουν από το κρεβάτι. Ακούγονται χτύποι στην πόρτα (ΓΚΑΠ, ΓΚΑΠ)

 

 

 

 

26η Σελίδα:

 

Πάνελ 1: Ο Άρης χασμουριέται. Κοντινό πλάνο.

 

Άρης: Άουνγκ! Τι θέλει τέτοια ώρα;

 

 

Πάνελ 2: Ο Άρης στέκεται πίσω από την πόρτα, η πλάτη γυρισμένη στoν αναγνώστη.

 

 

Άρης: Τι έγινε; Ξέχασες τίποτα;

 

 

Πάνελ 3: Το χέρι του Άρη πιάνει το πόμολο της πόρτας.

 

 

Πάνελ 4: Ο Θάνος εισβάλλει στο δωμάτιο φωνάζοντας κι ανοίγοντας την πόρτα πλατιά εξαφανίζοντας τον Άρη από πίσω της, ο οποίος τινάζει χέρια και πόδια από το χτύπημα.

 

 

 

 

Θάνος: Επιτέλους, ρε! Τι έκανες τόσην ώρα;;;; Δεν άκουγες που χτύπαγα;

 

 

 

 

27η Σελίδα:

 

Πάνελ 1: Ο Θάνος γυρνάει απορημένος προς την πόρτα.

 

 

 

 

 

 

Θάνος: Πού πήγες πάλι;

 

 

Πάνελ 2: Ο Άρης βγαίνει πίσω από την πόρτα πιάνοντας τη μύτη του και σφίγγοντας τα δόντια.

 

 

Άρης: Τι θες εδώ βραδιάτικα;

 

 

Πάνελ 3: Ο Θάνος γυρίζει από την άλλη πλευρά με περιφρονητικό ύφος. Πίσω του ο Άρης στην ίδια πόζα με το προηγούμενο πάνελ.

 

 

Θάνος: Θα κοιμηθώ εδώ απόψε.

 

 

Άρης: Γιατί; Σπίτι δεν έχεις;

 

 

Πάνελ 4: Ο Θάνος με γυρισμένη την πλάτη στον αναγνώστη και γυρισμένο το κεφάλι προς αυτόν σε δεξί προφίλ, φρύδια σμιγμένα, σοβαρό ύφος.

 

 

 

Θάνος: Έχω αλλά το ‘χει καταλάβει μια μουρλέγκω.

 

 

 

 

28η Σελίδα:

 

Πάνελ 1: Ο Άρης τινάζει τον καρπό του χεριού πάνω-κάτω και έχει κλειστά τα μάτια σε ύφος «Μου τα λες άλλη ώρα».

 

 

 

 

 

 

 

Άρης: Καλά, τα συζητάμε άλλη στιγμή. Τώρα δεν έχω όρεξη. Καληνύχτα.

 

 

Πάνελ 2: Ο Θάνος με θυμωμένη έκφραση και σηκωμένη τη μια γροθιά φωνάζει.

 

 

 

Θάνος: Εεε! Σκεπάσματα δε θα μου δώσεις;

 

 

 

Πάνελ 3: Ο Άρης έχοντας κυρτούς τους ώμους αναστενάζει με απογοήτευση.

 

 

 

 

 

 

 

 

29η Σελίδα:

 

ΛΕΖΑΝΤΑ: Εκείνη η νύχτα έληξε χωρίς άλλα προβλήματα για τους δύο φίλους.............

 

 

Πάνελ 1: Κοντινό στο Θάνο που κοιμάται στον καναπέ σκεπασμένος με ένα πάπλωμα. Σάλιο τρέχει από το στόμα του που είναι ανοιχτό και ροχαλίζει. (ΧΡΡΡΡΡ)

 

 

Πάνελ 2: Κοντινό στον Άρη που κοιμάται πιπιλώντας το δάχτυλό του.

 

 

Πάνελ 3: Άποψη της πόλης που μένουν οι ήρωες την νύχτα.

 

 

 

 

 

 

 

 

30η Σελίδα:

 

ΛΕΖΑΝΤΑ: Το επόμενο πρωί όμως.............

 

 

Πάνελ 1: Άποψη της πόλης που μένουν οι ήρωες τη μέρα.

 

 

Πάνελ 2: Ο Άρης ανασηκωμένος μέχρι τη μέση στο κρεβάτι του τεντώνεται και χασμουριέται.

 

 

Άρης (σκέφτεται): Ξημέρωσε και πάλι....

 

 

Πάνελ 3-5: Ο Άρης πλένει το πρόσωπό του, ντύνεται και φτιάχνει καφέ.

 

 

 

 

 

31η Σελίδα:

 

Πάνελ 1: Με το ένα χέρι στην τσέπη και ρουφώντας τον καφέ ο Άρης μπαίνει στο σαλόνι. Ακούγονται τα ροχαλητά του Θάνου (Χρρρρρρ).

 

 

Πάνελ 2: Κοντινό στο Θάνο που κοιμάται με το στόμα ανοιχτό να τρέχει σάλιο και

ροχαλίζοντας.

 

 

Άρης (σκέφτεται) : Πρέπει να βρω καλύτερες παρέες.

 

 

 

Πάνελ 3: Το χέρι του Άρη παίρνει το τηλεκοντρόλ από το τραπεζάκι του σαλονιού.

 

 

Πάνελ 4: Πλάνο πάνω από την τηλεόραση, ο Άρης φαίνεται από το στήθος και πάνω και κοιτάζει τη συσκευή.

 

 

 

Άρης: Να δούμε αν παίζει κάτι καλό.

 

 

 

 

32η Σελίδα:

 

Πάνελ 1: Κοντινό στην τηλεόραση. Φαίνεται μια εκφωνήτρια ειδήσεων με ταγιέρ και σοβαρό ύφος, νεαρής ηλικίας. Γύρω γύρω πετάνε γράμματα από διάφορες ειδήσεις.

 

 

 

 

 

 

Εκφωνήτρια ειδήσεων:......ενώ δε θέλησε να προβεί σε περεταίρω δηλώσεις.

 

 

 

Πάνελ 2: Γενική άποψη του σαλονιού από πάνω. Φαίνεται ο Άρης με τον καφέ και το τηλεκοντρόλ στο χέρι, ο Θάνος να ροχαλίζει στον καναπέ, η τηλεόραση και άλλα έπιπλα του σαλονιού.

 

 

 

Εκφωνήτρια ειδήσεων: Πρωτοφανή περιστατικά βίαιων δολοφονιών σημειώνονται σε όλη τη χώρα, καθώς σε διάφορες πόλεις έχουν εντοπισθεί σωροί νεκρών πολιτών με κατακρεουργημένη την περιοχή των γεννητικών οργάνων ενώ συνεχώς φτάνουν στο κανάλι τηλεφωνικές καταγγελίες για επιθέσεις κανιβάλων σε ανυπεράσπιστους πολίτες.

 

 

 

Πάνελ 3: Κοντινό στο πρόσωπο του Άρη που κοιτάζει προβληματισμένος. Ακούγεται ένα ΓΚΟΥΠ.

 

 

 

Εκφωνήτρια ειδήσεων: Η αστυνομία δεν έχει προβεί ακόμα σε επίσημες δηλώσεις, συνιστούμε όμως τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να παραμείνουν στο σπίτι εκτός αν είναι απόλυτη ανάγκη

 

 

Άρης (σκέφτεται): Άλλο πάλι και τούτο; Τι ακόμα θα σκαρφιστούν για την τηλεθέαση;

 

 

 

 

 

 

 

33η Σελίδα:

 

Πάνελ 1: Ο Άρης γύριζει το κεφάλι απορημένος προς τον αναγνώστη. Ακούγονται χτύποι στην πόρτα ΓΚΟΥΠ, ΓΚΟΥΠ, ΓΚΟΥΠ

 

 

 

 

 

 

Άρης: Ε;

 

 

 

Πάνελ 2: Κοντινό στην πόρτα του διαμερίσματος όπου συνεχίζονται να ακούγονται τα ΓΚΟΥΠ.

 

 

 

Πάνελ 3: Κοντινό στο πρόσωπο του Άρη ο οποίος σφίγγει τα χείλια κι έχει σμιγμένα τα φρύδια. Εξακολουθούν να ακούγονται τα ΓΚΟΥΠ.

 

 

 

 

34η Σελίδα:

 

Πάνελ 1: Κοντινό στο λαιμό του Άρη, ο οποίος ξεροκαταπίνει. Εξακολουθούν να ακούγονται τα ΓΚΟΥΠ.

 

 

Πάνελ 2: Ο Άρης πλησιάζει την πόρτα. Εξακολουθούν να ακούγονται τα ΓΚΟΥΠ.

 

 

 

Πάνελ 3: Το χέρι του Άρη πιάνει το πόμολο και το κατεβάζει. Εξακολουθούν να ακούγονται τα ΓΚΟΥΠ.

 

 

 

 

35η Σελίδα:

 

Splash Page: Πλάνο σαν να κοιτάζει κάποιος από κάτω. Η πόρτα μισάνοιχτη μέσα από την οποία πέφτει μπρούμυτα στο πάτωμα το σώμα της Ματίνας χωρίς να φαίνεται πρόσωπο. Ο Άρης στέκεται στην πόρτα κρατώντας ακόμα το πόμολο και κοιτώντας προς τα κάτω τη Ματίνα με ξαφνιασμένη έκφραση έχοντας όμως γενικότερα σοβαρό ύφος.

 

 

ΛΕΖΑΝΤΑ: Ένα σώμα προσγειώνεται στο σπίτι. Είναι άψυχο ή απλά αναίσθητο;

 

 

 

 

 

Αποτυχημένες σκηνές:

 

Πάνελ 1: Κοντινό στον Θάνο, ο οποίος κοιτάζει με αποδοκιμασία και το ένα φρύδι ανασηκωμένο προς τα κάτω.

 

 

Θάνος: Χμμμ;

 

 

Πάνελ 2: Κοντινό σε μια θήκη DVD που είναι ακουμπισμένη στον καναπέ. Το εξώφυλλο έχει μεγάλα γράμματα που γράφουν «Αμαρτωλές Καλόγριες» και δείχνει δύο πορνοσταρ ντυμένες με ράσα.

 

 

Θάνος: Ε;;;; Ποιος τ’άφησε αυτό εδώ;

 

Άρης: Σίγουρα δεν είναι δικό σου;

 

Θάνος: Ρε, άντε και......

 

Φωνή σκηνοθέτη: ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤ!!!

 

 

Πάνελ 1, 2, 3: Το πλάνο δείχνει τον Άρη να βρίσκεται στην δεξιά πλευρά του πάνελ από τους ώμους μέχρι τη μέση σαν να πηγαίνει προς το φακό της κάμερας κρατώντας τον κουβά με τα ποπκορν. Πίσω στο βάθος ο Θάνος ακόμα στον καναπέ σε μορφή καρικατούρας φωνάζει τσαντισμένος. Στην αριστερή πλευρά του πάνελ βρίσκεται η τηλεόραση και το έπιπλο πάνω στο οποίο στηρίζεται.

 

1: ΛΕΖΑΝΤΑ: Λήψη 1

 

Θάνος: Ε!!! Σου μιλάω! Μη με γράφεις.

 

Άρης: Πάω να πλύνω τα πιάτα.

 

Φωνή σκηνοθέτη: Να βάλεις μπουγάδα λέει.

 

Άρης: Α, συγγνώμη.

 

 

2: ΛΕΖΑΝΤΑ: Λήψη 2

 

Θάνος: Ε!!! Σου μιλάω! Μη με γράφεις.

 

Άρης: Πάω να καθαρίσω το μπάνιο.

 

Φωνή σκηνοθέτη: Να βάλεις μπουγάδα, είπαμε.

 

Άρης: Ωχ, σόριιι.

 

 

3: ΛΕΖΑΝΤΑ: Λήψη 3

 

Θάνος: Ε!!! Σου μιλάω! Μη με γράφεις.

 

Άρης: Πάω να.....εεεεε.....να......

 

 

Φωνή σκηνοθέτη (φωνάζει): Να πλύνεις το χαλί από τα αίματα που θα χύσεις όταν σε σφάξω. Άντε με όλους τους άχρηστους που έχω μπλέξει.

 

Άρης:..............

 

 

 

Πάνελ 1: Απόλυτο σκοτάδι.

 

Φωνή Ματίνας: Σε περίμενα.

 

 

Πάνελ 2: Απόλυτο σκοτάδι. Ακούγεται ΚΛΙΚ διακόπτη.

 

Πάνελ 3: Απόλυτο σκοτάδι. Ακούγονται πολλά ΚΛΙΚ διακόπτη.

 

Πάνελ 4: Απόλυτο σκοτάδι.

 

Φωνή σκηνοθέτη: Κοπελιά, τι θα γίνει; Θα το ανάψεις το ρημάδι;;;

 

Φωνή Ματίνας: Εεεε, συγγνώμη. Μάλλον δεν έχει μπαταρίες.

 

Φωνή σκηνοθέτη: Πείτε στον φροντιστή ότι απολύεται.

 

 

 

Πάνελ 1: Η Ματίνα πάνω στο Θάνο παλεύει να ξεκουμπώσει το πουκαμισό της. Η Ματίνα έχει έκφραση προβληματισμένη ενώ ο Θάνος ξαφνιασμένη (μες στο ρόλο).

 

 

 

Πάνελ 2: Η Ματίνα στην ίδια στάση κοιτάζει ξαφνιασμένη προς τον αναγνώστη ενώ ο Θάνος την κοιτάζει περίεργα.

 

 

Φωνή σκηνοθέτη: Κοπελιά, τι θα γίνει; Θα το ξεκουμπώσεις το ρημάδι το πουκάμισο;;;

 

 

Πάνελ 3: Η Ματίνα στην ίδια στάση κοιτάζει προς τον αναγνώστη με απολογητική έκφραση ενώ ο Θάνος πιάνει το μέτωπό του με μια αποδοκιμαστική έκφραση.

 

 

Φωνή Ματίνας: Εεεε, συγγνώμη. Μάλλον σκάλωσαν τα κουμπιά.

 

Φωνή σκηνοθέτη: Πείτε στην ενδυματολόγο ότι απολύεται.

 

 

Πάνελ 1: Η Ματίνα κινείται στο σκοτεινό διάδρομο. Το πλάνο είναι τραβηγμένο από το πλάι και είναι στραμμένη στα αριστερά.

 

 

Πάνελ 2: Η Ματίνα σκοντάφτει και πέφτει αφήνοντας μια κραυγή.

 

 

Ματίνα: Ααααααχ!!!

 

 

Πάνελ 3: Φαίνεται μόνο ο χώρος που κινείτο η Ματίνα.

 

 

Φωνή σκηνοθέτη: Κοπελιά, τι θα γίνει; Θα μάθεις να περπατάς σωστά στα ρημαδοπάπουτσα;;;

 

Φωνή Ματίνας: Εεεε, συγγνώμη. Μάλλον έσπασε το τακούνι.

 

Φωνή σκηνοθέτη: Μα πόσους πρέπει να απολύσω πια για να κάνω ένα σωστό γύρισμα;;;;

 

 

 

Πάνελ 1: Ο Θάνος εισβάλλει στο δωμάτιο φωνάζοντας κι ανοίγοντας την πόρτα πλατιά εξαφανίζοντας τον Άρη από πίσω της, ο οποίος τινάζει χέρια και πόδια από το χτύπημα.

 

 

Θάνος: Επιτέλους, ρε! Τι έκανες τόσην ώρα;;;; Δεν άκουγες που χτύπαγα;

 

 

Πάνελ 2: Ο Άρης βγαίνει από την πόρτα με σφιγμένο πρόσωπο πιάνοντας τη μύτη του. Ο Θάνος στρέφει το κεφάλι προς το μέρος του.

 

 

Άρης: Ρε μαλάκα!!! Πρόσεχε λίγο. Σακατεύτηκε η μύτη μου....

 

 

Πάνελ 3: Ο Θάνος κοιτάζει απορημένος προς τον αναγνώστη ενώ ο Άρης παραμένει στην ίδια στάση.

 

 

Θάνος: Μα, αυτό δεν είναι το ζητούμενο;

 

Φώνη σκηνοθέτη: Κααααατ, με το μαλάκα που ’μπλεξα!!!

 

 

Πάνελ 1: Ο Θάνος εισβάλλει στο δωμάτιο φωνάζοντας κι ανοίγοντας την πόρτα πλατιά εξαφανίζοντας τον Άρη από πίσω της, ο οποίος τινάζει χέρια και πόδια από το χτύπημα.

 

 

Θάνος: Επιτέλους, ρε! Τι έκανες τόσην ώρα;;;; Δεν άκουγες που χτύπαγα;

 

 

Πάνελ 2: Ο Θάνος γλιστράει και πέφτει, έχει ξαφνιασμένη έκφραση ενώ ο Άρης κρυφοκοιτάζει πίσω από την πόρτα.

 

 

Θάνος: Ουωωωωωω!!!!!

 

 

Πάνελ 3: Φαίνεται μόνο ο Άρης ο οποίος κοιτάζει προς τον αναγνώστη πιάνοντας το πηγούνι του σκεφτικός.

 

 

Φωνή σκηνοθέτη: Κααααααατ! Δεν πάει άλλο! Ή θα βαρέσω διάλυση ή ενέσεις!!!!!!!

Επεξεργασία από begginfly
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  13440
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  101
  • Content Count:  3476
  • Reputation:   28910
  • Achievement Points:  3476
  • Days Won:  12
  • With Us For:  4938 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  38

:lol: Μ'αρέσει που έχει και after scene καρέ! :lmao: Περιμένω το δεύτερο κεφάλαιο! :mafia:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  26058
  • Group:  Members
  • Topic Count:  10
  • Content Count:  191
  • Reputation:   1230
  • Achievement Points:  191
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4206 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  33

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  26058
  • Group:  Members
  • Topic Count:  10
  • Content Count:  191
  • Reputation:   1230
  • Achievement Points:  191
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4206 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  33

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  26058
  • Group:  Members
  • Topic Count:  10
  • Content Count:  191
  • Reputation:   1230
  • Achievement Points:  191
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4206 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  33

:)

post-26058-0-00465600-1353635283_thumb.jpg

post-26058-0-85810000-1353635288_thumb.jpg

post-26058-0-65744200-1353635354_thumb.jpg

Επεξεργασία από begginfly
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.