Jump to content

ΙΟΥΛΙΟΣ 2009


germanicus
 Share

Recommended Posts

και ναι. κάπως έτσι, με ανηλεές σπαμάρισμα, αλλά με διακριτικό τρόπο, έχω φτάσει τα περισσότερα ποστ στο φόρουμ :)

 

Λοιπόν. Επειδή για τον χ/ψ λόγο καθυστέρησε κάπως το ξεκίνημα, το πρώτο έντυπο δεν θα βγει 1/7 αλλά λίγο μετά. Νομίζω ότι 10/7 είναι μια αξιοπρεπής ημερομηνία. Άρα να έχω στα χέρια μου το υλικό μέχρι την Κυριακή ώστε να το δουλέψω με τον fredy την άλλη εβδομάδα? Ειλικρινά πάντως, και να μη βγει 10/7, αλλά να βγει 15/7, δεν χάθηκε ο κόσμος. Απλώς να βρούμε τα πατήματά μας, ώστε το επόμενο να βγει κανονικά 1/8. Ας μη ξεχνάμε άλλωστε ότι αυτό εδώ έχει την δυσκολία του πρώτου, εκείνο εκεί θα έχει τη δυσκολία της οργάνωσης, ειδικά όπως θα τη κάνουμε ένας-ένας για διακοπές.

 

:cheers5:

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Την άλλη βδομάδα Δευτέρα και Τρίτη δίνω 3 μαθήματα, μετά έχω ένα τεράστιο κενό μέχρι την άλλη Δευτέρα οπότε και θα είμαι ελεύθερος ;)

 

:beer:

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

ή σήμερα το βράδυ, ή αύριο το βράδυ, θα το αφιερώσω αποκλειστικά στο εφημεριδάκι. χτες/προχτες ήταν η παρουσίαση/η μάζωξη της ΔΟ, σήμερα έφαγα το πρωί στην εφορία. απλώς λίγο να κατεβάσω στροφές και να κάνω και 5 δουλειές στο γραφείο :)

 

για να μην εκληφθεί η σιωπή μου ως κάτι άλλο :) θέλει και λίγη αφοσίωση/προσήλωση αυτό εδώ :)

 

:cheers5:

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

... λοιπόν. Ειλικρινά συγγνώμη αλλά έχω τέτοιο φόρτο εργασίας, που όπως τραβάει σε μάκρος η δουλειά, δεν βλέπω να προλαβαίνω να κουμαντάρω τα πράγματα πριν τις 15. Και αν το φτάσουμε εκεί, τι εκεί, τι 1η Αυγούστου.... Ζητάω ειλικρινά συγγνώμη από όλους τους εμπλεκόμενους, αλλά αποδυκνείεται ότι κάτι το ένα, κάτι το άλλο, κάτι το παραπέρα..... Έχω καταλήξει αντί να διασκεδάζω, να βλέπω αυτό το θέμα και να νοιώθω σαν μια θηλιά να με πνίγει....

 

Έχει κανείς κάποιο πρόβλημα/θέμα/ένσταση/πεςτοόπωςθες με μετάθεση της έκδοσης του 1ου για την 1η Αυγούστου? Ειλικρινά θα χαρώ να ακούσω οποιαδήποτε άποψη εάν δημιουργείται κάπως κάποιο πρόβλημα/ζήτημα.

 

Όσον αφορά τις εκδόσεις, σκέφτηκα να βαφτιστεί Ιουλίου-Αυγούστου, όπως λχ βγαίνουν ορισμένα περιοδικά (πχ το Σινεμά), οπότε να έχει μέσα το δίμηνο 6+7. Βγαίνει κάπως ενισχυμένο, αλλά :) Υπό το πρίσμα του ενισχυμένου, θα μπορούσε να έχει περισσότερο και άπο κάτι άλλο, εάν τυχόν κάποιος έχει κάτι τις έτοιμο ή θέλει να προσθέσει κάτι....

 

Θέλω να διαβάσω τα όσα (μου) έχουν σταλεί και δεν έχω τον χρόνο και το καθαρό μυαλό ρε γμτ.......

 

το μόνο θετικό είναι ότι ξαφνικά, μετά από περίπου ένα δίμηνο που στίβω το κεφάλι μου, μου ήρθε φλασιά προχθές και έστειλα επιτέλους στην Αριάδνη ορισμένες σελίδες για σενάριο για το Φανζινάκι 2. Αυτό βέβαια είναι μια άλλη ιστορία, αλλά είπα να την πω :)

 

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

 

:cheers5:

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

:) Τώρα θα πω την αμαρτία μου, αλλά χαίρομαι σα παιδάκι που έμαθε ότι οι εξετάσεις αναβάλονται για την επόμενη εβδομάδα και έτσι έχω το χρόνο να διαβάσω και εκείνα τα καταραμένα τελευταία κεφάλαια που δεν είχα προλάβει να εμπεδώσω όλο το χρόνο..:)

 

Ήθελα κι εγώ να γίνει κάτι ωραίο σε αυτήν την προσπάθεια και ένιωθα ότι όλο αυτό τον καιρό δεν μου ερχόταν η σωστή έμπνευση, δεν έρρεε όπως έπρεπε, (και όλο κάποιοι ενοχλητικοί να μπαίνουν στην κανάτα του καφέ μου και να τα αναποδογυρίζουν όλα, όλο και κάποιο φεγγάρι κάνει πανσέληνο και κατευθύνει την ενέργεια σε μυστήριους αποκλείνοντες διαδρόμους, όλο και κάποια ηλεκτρικά βρίσκουν την ώρα να χαλάσουν και κάποιοι γονείς να αρρωσταίνουν κλπ κλπ..γενικώς είναι αυτό που λένε ότι είναι η ζωή: συμβαίνει όσο εσύ κάνεις σχέδια για αυτήν..:))

Πάνω απ'όλα πρέπει να βγει με κέφι και όχι καταναγκαστικά ούτως ή άλλως, έτσι δεν είναι?

Ζητώ κι εγώ συγγνώμη για την καθυστέρηση στα δικά μου και ζητωκραυγάζω θαυμάζοντας αυτούς που τέλειωσαν ήδη τα δικά τους!!

 

:beer::cheers3::respect:

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Αφού εξομολογούμαστε...

 

να πω και εγώ ότι με βολεύει με την έννοια ότι θα δουλέψω πολύ καλύτερα χωρίς το άγχος της εξεταστικής.

 

:beer:

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

+1 κι από μένα για 1η Αυγούστου! Αντικειμενικά, γιατί θα γράφει καλύτερα για πρώτο φύλλο, υποκειμενικά γιατί έχω βρει τι θα γράψω, αλλά δεν έχω προλάβει και αυτή η βδομάδα πάλι είναι λίγο... :P (χώρια που πρέπει να βάλω μπρος και για την ιστοριούλα μας στο ζειν)

 

 

Relaaax take it eaaasyyyy :beer5:

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Sooooooo......Ενόψει καλοκαιριού μας πήγαν πίσω τα σχέδια!!Αλλά δεν πειράζει...!!Ήθελα να ρωτήσω...υπάρχει σκέψη για να βγει αρχές Σεπτέμβρη...?Υπάρχει καμιά άλλη γενικότερη σκέψη περί της κυκλοφορίας του εφημεριδακίου??

 

Back on action!!!! :yahoo:

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει τεράστια σκέψη. :)

 

πίσω μόνο? :) και λίγο λες.

 

απλώς να σε παρακαλέσω να μου ξαναφτιάξεις μια ανάλογη λίστα με τις πρόσφατες κυκλοφορίες.

 

από εκεί και πέρα, λείπει το λογότυπο (Αριάααααδνηηηηηηηηηηη???? ου ου? :) Ο λαός σου σε φωνάζει ) και να κάτσω να ρίξω ένα βλέφαρο/ξεσκόνισμα/whatever στα όσα μου έχουν έρθει

 

:cheers5:

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.