Μετάβαση στο περιεχόμενο

lunatic

Members
  • Περιεχόμενο

    916
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    2

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από lunatic

  1. Ακολουθεί πλούσιο σε φωτογραφικό υλικό ποστ από τα αποκτήματα εορτών κι έπειτα....! :yahoo: :D Κούπες για τα ζεστά καφεδάκια του χειμώνα.... και παντούφλες για τα κρύα πατώματα.... μπρελοκάκι για τα απαραίτητα κλειδιά... το διαμάντι της συλλογής..... ένα συμπλήρωμα... και πολλά fumettiiiiiiii!!!!! Ποιος είπε πως τα Χριστούγεννα γιορτάζονται μία φορά το χρόνο?? :P Θα επανέρθω σύντομα και με άλλα!!! :beer:
  2. lunatic

    MARVEL CARDS part 2

    Iron Man for me please!!
  3. Αν και δεν θα το προλαβω, μιας και φτάνω στις 30 Ελλάδα, καταπληκτική ιδέα!!!Ελπίζω να το ευχαριστηθείτε!!Κι ο καλύτερος να νικήσει! ΥΓ: Το "φεύγα" είναι το καλύτερο από τα 3...... :havefun:
  4. lunatic

    MARVEL CARDS part 2

    Ένα σετάκι των 70 και για εμένα παρακαλώ!! :)
  5. Αύριο από τι ώρα θα αρχίσουν να μοιράζονται νούμερα προτεραίοτητας?
  6. Μπορεί να κρατηθεί ένα αντίτυπο και να φέρω τα λεφτά κατευθείαν τα χρήματα στη λέσχη, την Πέμπτη που γυρνάω Ελλάδα??
  7. Πάντως εγω όσο ήμουν Ελλάδα Δεκεμβρη Γεναρη Φλεβαρη πρόλαβα μόνο τα 3 από τα 6 σετ που έδιναν τα πρατήρια!Τα άλλα 3 μάλλον είχαν εξαντληθεί αν και διάβασα πως μπορεί να μην είχαν έρθει και καν...
  8. Ναι δυστυχώς είναι εξαντλημένα!Βέβαια έτσι είναι ακόμα πιο ωραία όταν τα πετυχαίνω μπροστά μου σε ξεκάρφωτες στιγμές!
  9. lunatic

    ZICHE SILVIA [ (1967) ]

    Το πήρα σήμερα!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo:
  10. Phantom Master ή αν το πάω με βάση το John, τότε μεταλάσσομαι σε The Brutal Master.Χοχοχο!
  11. Από αύριο κυκλοφορεί και νέο περιοδικό από την Panini με τα άπαντα των ιστοριών του Carl Barks!!! http://www.paninicomics.it/web/guest/news?id=85029 Λεφτά να έχεις να χαλάς θέλουν οι Ιταλοί!
  12. Όπως και στη θητεία, μετράμε μία μία τις ημέρες μέχρι να έρθει η πολυπόθητη στιγμή!
  13. Τελευταία φορά που θυμάμαι να διαβάζω κανονικό βιβλίο εκτός από κόμικς ή πανεπιστημιακό ήταν στην Γ' Λυκείου που είχα ζητήσει από έναν καθηγητή μου το Γκέμμα του Λιαντίνη. Πάντα έβλεπα το τεράστιο μέγεθος των βιβλίων και πίστευα ότι δεν έχω χρόνο να τα διαβάσω. Σίγουρα όμως προτεραιότητα είχαν τα βιβλία της σχολής και τα κόμικς!Έπαιζε και αυτό το ρόλο του στο να μη διαβάζω άλλα βιβλία. Εν πάση περιπτώσει, όσο ήμουν Ελλάδα είχε βγάλει το public σε προσφορά το "Νέμεσις" του Jo Nesbo και το τσίμπησα. Και εκ των υστέρων έκανα πολύ καλά που το πήρα!!!!! Σκεφτόμουν καιρό να πάρω κάτι σε αστυνομικό μιας και το πιο κοντινό που είχα διαβάσει μετά το Λύκειο ήταν τα βιβλιαράκια της σειράς "Ο Αλφρεντ Χίτσκοκ και οι 3 ντετέκτιβ στην περιπέτεια..." που εντάξει δε τα λες και βιβλία για την ηλικία μου!!χαχα!! (βέβαια να επισημάνω εδώ ότι ακόμα διαβάζω τη σειρά και πρόσφατα πέτυχα 5-6 παλιά της σειράς σε bazaar και εννοείται πως τα πήρα αβλεπεί ). Οπότε λίγο λίγο κάποια βράδια, διάβαζα το καινούριο μου αστυνομικό βιβλίο και πραγματικά το καταευχαριστήθηκα!!!Πλοκή,χαρακτήρες,δράση ένα υπέροχο μείγμα που με κρατούσε σε αγωνία!!!Τώρα με πρώτη ευκαιρία θα πάρω και κάποιο άλλο βιβλίο της ίδιας σειράς!!
  14. Τι να πούμε κι εμείς οι που τις μαζέψαμε όλες !! Ευτυχώς είναι έτσι φτιαγμένες ματ που η σκόνη δεν πολυφαίνεται!
  15. Τα Disney Traditions είναι όντως καλύτερα αλλά είναι κι άλλο πράγμα!Αγάλματα τα μεν,φιγούρες τα δε!Διαφορετικό υλικό κατασκευής και φυσικά διαφορετική προς τα πάνω τιμή! Όσο για το ερώτημα σου, θα έλεγα ότι δεν βρίσκονται σε λογικές τιμές κατά τη γνώμη μου αλλά εντάξει αγάλματα είναι...είναι πιο υποκειμενικό σε σχέση με τα κόμικς....Πάντως στην Ελλάδα του 2014 νομίζω πως δεν τα εισάγουν πια τόσα μαγαζιά όσο συνέβαινε παλιότερα...
  16. How Would You Die In “Game Of Thrones?” You got: You’d fall through the Moon Door! Via HBO You’re tough, but not as tough as you think. Your best trait is your loyalty, not your strength — you’d do well to rely more on your friends. This miscalculation is enough to send you straight through the Moon Door.
  17. Πολύχρονος Κώστα!!!Πάντα υγιής και γεμάτος χαρές!!! :birthday:
  18. lunatic

    WATCHMEN

    Ημερολόγιο Lunatic, 17 Φλεβάρη 2014 Κατάφερα και το διάβασα πριν τις γιορτές στα διαστήματα που δεν ήθελα να διαβάζω για το πανεπιστήμιο..Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και το πιο εύκολο ανάγνωσμα αλλά εν τέλει θεωρώ πως αυτό αποτέλεσε περισσότερο πρόκληση παρά εμπόδιο...Είχα δει την ταινία πριν το διαβάσω, οπότε ήξερα προς τα που πάει η δουλειά, αλλά αυτό δεν με εμπόδισε να απολαύσω κάθε σελίδα της αφήγησης, να αφεθώ μέσα στις εναλλαγές των ιστοριών και των παραλληλισμών αλλά και να αποκρυπτογραφήσω τους ήρωες, τις πράξεις τους και τη γενικότερη αίσθηση του έργου...Θα το ξαναδιαβάσω σίγουρα μετά από κάποια χρόνια και πιστεύω πως θα το εκτιμήσω ακόμα πιο πολύ τότε που το μυαλό μου θα έχει πήξει περισσότερο...
  19. Οκ οι φώτο που ακουλουθούν δεν έχουν τα κόμικς μου μέσα(εκτός από μία που έχει κάτι ψιλά) αλλά τις είχα βγάλει πριν 4 χρόνια περίπου για να σας δείξω το δωμάτιο μου. Πλέον το δωμάτιο έχει γεμίσει ασφυκτικά και το καλοκαίρι χρειάζεται μια γερή ανακατανομή και τακτοποίηση!! Απολαύστε ελεύθερα!!
  20. Δεν το πήρα σήμερα, αλλά όσο ήμουν Ελλάδα στις γιορτές η κοπέλα μου μου πήρε αυτό το καταπληκτικό δώρο και ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μαζί σας!!! :yahoo: :yahoo:
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.