Μετάβαση στο περιεχόμενο

pantouflas

Members
  • Περιεχόμενο

    62
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος pantouflas

  • Γενέθλια 09/08/1977

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Brazil

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

1091 προβολές προφίλ

pantouflas's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

446

Συνολική φήμη στο GC

  1. παρελήφθησαν οι Ζοζέφ Ρουλεταμπιλ σε άψογη κατάσταση θενκς!!
  2. ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ (Κόσμος του Επενδυτή) #5, 15 και Φρέντι Λομπάρ-Ο κομήτης της Καρχηδόνας (αν δεν το πάρει ο φίλτατος από επάνω) -- η Ζακουλα είπες είναι για δωρακιον;
  3. pantouflas

    ΦΑΝOΥΡΗΣ ΑΠΛΑΣ

    Όπως τα είπες φίλε Θρηνωδέ. Οι "Μέρες Τυριών και Μοναστηριών" μοναδικό στην ιστορία του ελληνικού χιουμοριστικού κόμικ - μέχρι την εμφάνιση της Χωματερής εγώ θα έλεγα. Τα υπόλοιπα 3 οκ για περιστασιακά γελάκια (Ματίλντα/βοηθός Φανούρη/διάσπαρτα γκαγκ), αλλά δε δένουν πλήρως. Να αναφέρω πάντως τεράστιο αστείο που παρατήρησα στην τρίτη ανάγνωση: στον πρώτο Φανούρη, στο τελωνείο, κάθε δωμάτιο έχει μόνο αντικείμενα που αρχίζουν από συγκεκριμένο γράμμα. (Αν είμαι ο μόνος που του πήρε τόσες αναγνώσεις για να το πιάσει σόρυ)
  4. τι; πώς; που; μήπως ξέρεις ποια τεύχη; παρεπιπτόντως, το πρώτο τεύχος (ή καλύτερα το τεύχος 0) είχε βγει σε συνέχειες και στον Αστερίξ του 60-70..
  5. Φτου δεν πέρασε το πιο αστείο κατά τη γνώμη μου αλμπουμάκι, ο Αγώνας των Αρχηγών με εκείνον τον πολύχρωμο Ρωμαίο που κάνει το μπούφο, αλλά το δέχομαι γιατί όντως η λίστα είναι καταπληκτική, και ο Αγώνας πάσχει λίγο σε στόρι. Το μόνο που θα άλλαζα θα ήταν το Δώρο του Καίσαρα με την Κορσική. Μήπως το μπέρδεψαν κάποιοι με τις Δάφνες του Καίσαρα; Δεν ήταν και τόσο πρωτότυπο το Δώρο, ούτε αστείο.. Το μπιζουδάκι απ του Τύφους από την άλλη.. Όνειρο.
  6. Την πένα του Ντίαζ Κανάλες την εμπιστεύομαι. Ο μόνος που θα μπορούσε να πλησιάσει την ποίηση του Πρατ. Το σενάριο να δούμε..
  7. Θα το πάρω μόλις κατέβω Ελλάδα, αλλά να ρωτήσω κάτι που με προβληματίζει: Γιατί ακριβώς σας φαίνονται πολλά 4.5 ευρώ;; Αυτό έχει 172 σελίδες έγχρωμες ενώ εκείνο του Κούμπερτ με 240 σελίδες *ασπρόμαυρες* είχε 15 ολάκερα ευρω! Δε βγαίνουν τα νούμερα παιδιά, πάμφτηνο είναι για καινούρια έκδοση. Μιας και δε βγαίνουν τα νούμερα η μόνη εξήγηση είναι ότι η ποιότητα και κυρίως το εξώφυλλο το κάνουν να φαίνεται πρόχειρο.. Είναι όντως έτσι; (Αν ναι πάντως, με μια μικρή βελτίωση στο εξώφυλλο θα πουλήσετε περισσότερα κκ εκδόται)
  8. pantouflas

    Lucifer (2016-2021)

    εγώ όχι.. κάηκα με Constantine (και ταινία και σειρά), με Agents of Shield, με Powers, με όλες τις σειρές από κόμικ γενικά. Δεν την ξαναπατάω. Άντε μπορεί να δω το πρώτο επεισόδιο Preacher αλλά ως εκεί
  9. pantouflas

    Lucifer (2016-2021)

    Γιατί παίζει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης;
  10. Πήγε τόσο καλά που ετοιμάζεται δεύτερη. Δεν υπάρχει σενάριο ακόμα βέβαια (δεν υπάρχουν κόμικς), και μέχρι να βγει δεν ξέρουμε αν θα το σκηνοθετήσει ο ίδιος ο Vaughn ή θα το αναθέσει σε άλλον με τα εμετικά αποτελέσματα του Kick-Ass 2..
  11. Εκτός του ότι ακολουθούν τη γραμμή Ultimates του Μίλαρ, μπήκαν και για να στήσουν το τέλος με τον Quicksilver. Όλα τα κλισέ μαζί για να νομίζεις ότι κάτι θα γίνει.. Και μετά.. Άλλα δε λέω γιατί δεν ξέρω πως βάζουμε σπόιλερς σ αυτό το φόρουμ. Εγώ ενθουσιάστηκα. Το ίδιο και με τη σχέση Banner - Widow που μου φάνηκε από τα λίγα ενήλικα πράγματα της ταινίας. Αλλιώς θα παραήταν για 12χρονα. Ήταν μία μίνι-ταινία Hulk μέσα στο Avengers. Πήγαν και για μίνι-ταινία Θορ η οποία κόπηκε στο μοντάζ. Επιφυλασσομαι για μια director's cut εκδοση που μπορει να αφησει το στορυ να αναπνευσει περισσοτερο αλλα χλωμο το βλεπω... To dvd θα έχει εκτεταμένη βερσιον 3 ώρες 15' με περισσότερα όνειρα/πλοτ και ίσως περισσότερο Ούλτρον. Σίγουρα θα έχει Λόκι στο όνειρο του Θορ και κάτι μαγικά όντα ονόματι Νορν. Που τα ξέρω όλα αυτά; Τα λέει ο Whedon σ αυτό το φανταστικό φρέσκο (χτεσινό) podcast: https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/203458029&color=ff7700 (αν δε δουλεύει το λινκ το βρίσκετε εδώ)
  12. pantouflas

    300 (ΕΠΙΤΟΜΟ)

    Όλα αυτά για παραχάραξη της ιστορίας και αδικαιολόγητο glamourization της βίας είναι λίγο αστεία. Δε θυμάται κανένας ότι το κόμικ διηγείται ένας επιζώντας σε στρατιώτες έτοιμους για μάχη με τους ίδιους Πέρσες κάποια χρόνια μετά; Φυσικά και τα παραφουσκώνει και ηρωοποιεί τους πάντες.. Πχ "ναι, αυτός ο Ξέρξης είναι δίμετρος αλλά είναι αδερφάρα φιλαράκι" "είχανε κάτι ντερέκια σα τρολς που τα φάγαμε για πρωινό" "μας την έκανε ο βρωμερός τρισάθλιος καμπούρης Εφιάλτης" κλπ κλπ Βέβαια για να δικαιολογήσω λίγο τους φίλους αριστερούς που το σιχαίνονται, στην ταινία δε δουλεύει το κόνσεπτ, ακριβώς επειδή το όλο νόημα του κινηματογράφου είναι να σε κάνει να πιστέψεις ότι βλέπεις κάτι που έγινε στην πραγματικότητα. Λείπει η αποστασιοποίηση που δουλεύει στα κόμιξ - άλλη η οπτική γωνία του κινηματογράφου.. Καλά τα λέει ο Άλαν Μουρ. In short: δε ντρέπομαι με την καμία που το έχω στη βιβλιοθήκη μου. Ακόμα κι αν ο Μίλερ μας βγήκε φασιστόμουτρο περιοπής.
  13. Καλύτερη από την πρώτη για μας τους κομιξόφιλους, αλλά χειρότερη για το απλό κοινό. Κυρίως γιατί τα plots άνοιγαν/έκλειναν/άφηναν παραθυράκια πολύ περισσότερο από το απλοϊκό "όλοι εναντίον των εξωγήινων" της πρώτης ταινίας. Κάποιοι φίλοι μη κομιξάκηδες που είχαν ξεχάσει πχ τις 'δυνάμεις' του Hawkeye ή το ότι ή Widow ήταν κατάσκοπος ψιλοχάθηκαν. Εγώ το απόλαυσα - ενώ στην πρώτη ταινία είχα βαρεθεί με το ακατάπαυστο ξύλο. Γενικά: πολύ πιο Marvel
  14. pantouflas

    ΣΠΑΪΝΤΕΡ-ΜΑΝ

    σούπερ γιέα απίστευτος (και άλλα τέτοια) μπράβο Constantinople
  15. Μπα, πολύ φτηνό βγήκε, μπράβο τους. Δεν είναι και σος αυτές οι ιστορίες.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.