Μετάβαση στο περιεχόμενο

thessalonikios

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    13
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από thessalonikios

  1. Χρόνια πολλά και από μένα Ρε μητσάκο καμιά πιο πρόσφατη και πιο καθαρή φωτογραφία δεν μπορούσες να βάλεις
  2. Εγώ θα κάνω απλά μια διαπίστωση, όπως πολλοί από εμάς, πλέων λίγοι είναι αυτοί που μείνανε σταθεροί στο metal, heavy και μη, τώρα οι πιο πολλοί το γύρισαν στο heavy αλουμίνιο και στα κοπρ..σκυλάδικα
  3. Συγχαρητήρια και από μένα. Σου εύχομαι καλή δύναμη και να ελπίζω να έχεις υγεία, χρόνο, και κουράγιο για να συνεχίσεις το ωραίο έργο σου.
  4. Καρντάση συνονόματε και πατριωτάκι καλώσηρθες στο πιο τρελό και άπιαστο comic club Έλα και γινόμαστε πολλοί από Θεσσαλονίκη ….. πάμε για κατάληψη του club
  5. Τα θερμά μου συγχαρητήρια, πάντα τέτοια, Να έχεις πάντα δύναμη και κουράγιο να ανταπεξέρχεσαι στα δύσκολα Τα συγχαρητήρια μου και καλή δουλεία :clap: :3:
  6. thessalonikios

    ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙΑ;

    Γυρνάει μία κοπέλα από το ραντεβού της, τελείως καταπτοημένη. - Τι έχεις; ρωτά η μητέρα της. Χωρίσατε; - Όχι, αντίθετα! Ο Μιχάλης μου ζήτησε να τον παντρευτώ! - Και γιατί στενοχωριέσαι; - Γιατί μου είπε επίσης ότι είναι άθεος. Μαμά, δεν πιστεύει καν ότι υπάρχει Κόλαση!!! - Παντρέψου τον. Και μην φοβάσαι, θα του δείξουμε πόσο άδικο έχει.
  7. thessalonikios

    Funny Pictures!

    για να δειτε ποσο .... μας αγαπαει η τράπεζα
  8. thessalonikios

    ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙΑ;

    Μία γριά περπατάει στο πεζοδρόμιο σέρνοντας δυό σακκούλες σκουπιδιών, μιά σε κάθε χέρι. Μιά απ'αυτές έχει μιά τρύπα χαμηλά και κάθε λίγο ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ βγαίνει και παρασέρνεται σιγά-σιγά από το ελαφρό αεράκι. Ένας αστυφύλακας το προσέχει και πηγαίνει προς το μέρος της γριάς λέγοντας... "Γιαγιά, σου έπεσε ένα χαρτονόμισμα απο τη σακκούλα" Η γριά σταματάει και λέει... "Φτου σου, ήταν τρύπια. Ας τρέξω προς τα πίσω μήπως μπορέσω να μαζέψω μερικά." Ο αστυφύλακας λέει..."Εεεεπ, που πας; Που βρήκες τόσα λεφτά; Δεν πιστεύω να τα έκλεψες;" "Όχι, όχι να σου εξηγήσω. Το σπίτι μου και ο κήπος μου είναι ακριβώς δίπλα από το πάρκινγκ του γηπέδου και όταν έχει αγώνα, έρχονται πολλοί και κατουράνε τα λουλούδια μου. Έτσι και εγώ πηγαίνω πίσω από τα λουλούδια με το ψαλίδι του κλαδέματος και όταν κάποιος τη βγάζει γιά κατούρημα του λέω: ή δίνεις 20 ευρώ ή στην έκοψα!" "Χα, χα πολύ έξυπνο γιαγιά" λέει το όργανο της τάξης, "...πολύ καλά τους κάνεις. Άντε να πας στο καλό...Α! και τι έχεις στην άλλη σακκούλα;" Τότε λέει η γριά: "Ε, δεν πληρώνουνε και όλοι."
  9. καλός τον Θανο και γω με την σειρά μου σου ευχομαι να βρεις αυτό που αναζητας στην παρέα του greekcomics
  10. σαν νέος και εγω σου ευχομαι το καλος ηρθες και καλα μπυρονια με τριγωνα και μπουγατσες
  11. Καλημέρα σε όλους τους νέους και ωραίους φίλους μου. Σας ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα σας και ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών της παρέας. Για το καλός σας βρήκα και για την υπογλυκαιμία και επειδή η μπύρα θέλει συνοδεία…..
  12. Γεία σας με λένε Χρήστο καταγωγή απο Θεσ/νικη και χαίρομαι που μπήκα και εγώ στην παρέα σας!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.