Μετάβαση στο περιεχόμενο

Draw a comic

Members
  • Περιεχόμενο

    34
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Καταχωρήσεις δημοσιεύτηκε από Draw a comic

  1. 2 ώρες πριν, Manitou είπε:

    Είδατε τι έρχεται την επόμενη εβδομάδα?

    Το αλιευσα από το fb.

    FB_IMG_1690697359122.jpg

    Ανυπομονώ να διαβάσω τις ιστορίες που θα έχουν μέσα αλλά γιατί μου φαίνεται ότι έχουνε ξεχάσει ότι υπάρχουν και τα Άπαντα του Σκάρπα;

    • Like 7
    • Λύπη 3
  2. 7 λεπτά πριν, Θοδωρής Καραπάνος είπε:

    Διάβασα τη νέα τετράδα τόμων( μετά από καιρό η αλήθεια είναι) και η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτηκα! Το επίπεδο των ιστοριών εννοείται ότι είναι υψηλότατο, καθώς ο Σκάρπα βρίσκεται στο απόγειό του, αλλά είχαμε δύο τόμους αποκλειστικά αφιερωμένους στην "Ιστορία και δόξα της δυναστείας των Ντακ" , η οποία ναι μεν είναι εκπληκτική ιστορία, αλλά προσωπικά, έχω τον τόμο των Μεγάλων Σήριαλ( ο οποίος μάλιστα δεν είναι δύσκολο να βρεθεί), ενώ είχα αρχίσει κάποτε να ψάχνω και τεύχη Μίκυ Μάους που δημοσιεύτηκε( στα 1344- 1351). Επίσης, στον τέταρτο τόμο, είχαμε και μία ιστορία του Φάντομ, η οποία επίσης είχε δημοσιευθεί στα Μεγάλα Σήριαλ. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, διαβάσαμε ουσιαστικά κάτι λιγότερο από δύο τόμους, σίγουρα όχι κάτι ευχάριστο όταν σου τους δίνουν με το σταγονόμετρο! Ενώ δηλαδή, λάτρεψα το περιεχόμενο, θα επιθυμούσα περισσότερους, ενώ θεωρώ τουλάχιστον απαράδεκτο το σπάσιμο του ήδη μικρού πακέτου των τεσσάρων τόμων σε δύο δόσεις! Ποιος ξέρει γιατί συνέβη αυτό; Τέλος πάντων, ελπίζω να συνεχίσει κανονικά η σειρά το καλοκαίρι, μιας που τώρα αναμένονται εξαίσιες ιστορίες των δεκαετιών του '70 και του '80. Επίσης, η κάθε δεκαετία είναι περίπου είκοσι τόμοι. Αν κάθε καλοκαίρι υπολογίσουμε ότι κυκλοφορούν εφτά με δέκα τόμοι, τότε το καλοκαίρι του 2026, θα έχουμε τελειώσει με τη δεκαετία του '70 και θα μπαίνουμε στου '80. :beer:

    Με τέτοιο ρυθμό βλέπω τα δισέγγονά μας να ολοκληρώνουν τη συλλογή...:boom:

    • Like 11
    • Αστείο 4
  3. Πριν λίγες ημέρες παρέλαβα το Harleen και έχω να πω πως είναι πραγματικά ένα κομψοτέχνημα. Το σχέδιο είναι εντυπωσιακό και το σενάριο απολαυστικό! Ποτέ δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ότι θα δενόμουν τόσο πολύ με την Χάρλεϊ. Σίγουρα μια από τις καλύτερες παραγγελίες που έχω κάνει τους τελευταίους μήνες!

     

     

    20230122_225357.jpg

    20230122_225953.jpg

    20230122_225459.jpg

    20230122_225751.jpg

    20230122_225912.jpg

    • Like 19
    • Respect 2
    • Ευχαριστώ 1
  4. 10 ώρες πριν, DM64007 είπε:

    Φτάσαμε και στο τελευταίο τεύχος της χρονίας, #446!

     

     

    MIKYMAOUSE_0446.jpg    MIKYMAOUSE_0446z.jpg

     

     

    Μεταφέρθηκαν στην βάση.

     

    Στο επόμενο τεύχος, οι "Μικρές Κυρίες" σύμφωνα με τον φίλτατο @ doom .

     

     

    12.thumb.jpg.f88fa92764d3db261031619a4c3b750f.jpg

     

    Τα λέμε του χρόνου! :P 

     

     

     

    Κάτι μου λέει ότι θα ξεκινήσει καλά η χρονιά! :)

    • Like 8
  5. 3 ώρες πριν, doom είπε:

    @ Draw a comic  183. Έχει και το πρώτο μέρος μιας ιστοριάρας του Κάστυ μέσα, οπότε σου προτείνω να πάρεις και τα 2 επόμενα τεύχη αν τα βρεις.

    https://inducks.org/issue.php?c=gr%2FMMB+183

    Οκ ευχαριστώ πολύ! :thanks:

    • Like 4
  6. 3 ώρες πριν, Λούντβιχ Φον Ντρέηκ είπε:

    Και μάλιστα φίλε @jimmy mcduckτους ρώτησα αν είναι προσωρινό αυτό, και μου απάντησαν ότι σκοπός του περιοδικού είναι η δημοσίευση όσο περισσότερων ιστοριών παραγωγής Disney γίνεται! Άμα θέλουμε άρθρα μας είπαν είτε να περιμένουμε τους τόμους του Σκάρπα (ρώτησα και γι' αυτό και μου απάντησαν ότι δεν μπορεί να ανακοινωθεί η κυκλοφορία τους ακόμη) καθώς και στους τόμους του Μπαρκς! Μου είπαν λοιπόν ότι πλέον εκεί θα μπορούμε να βρίσκουμε τέτοιου είδους "κείμενα"!

    Ούτε αντιγραφή επικόλληση τα άρθρα δεν μπορούν να κάνουν; Ο σκοπός του περιοδικού, όπως θα έπρεπε να ξέρουν, είναι και για να ενημερώνει τον κόσμο για διάφορα θέματα στον χώρο των κόμικς και των ιστοριών τους...:dadira: (αυτό το ανθρωπάκι δείχνει έκπληκτο καθώς δεν βλέπει τα άρθρα στο κόμιξ :lol:)!

    • Like 7
    • Αστείο 5
  7. 19 ώρες πριν, ΚΟΜΙΞ είπε:

    Λοιπόν η Καθημερινή μάλλον φαίνεται πως ξυπνά λίγο διότι έκανε εν μέρη αυτό που φωνάζει ο @PhantomDuck αλλά δυστυχώς και πάλι διακρίνω τσαπατσουλιές. Έχουμε πλέον σε ηλεκτρονική μορφή τα περιοδικά. Θα μου πείτε για αυτό υπήρχε το readpoint αλλά έκλεισε. Ναι αλλά πλέον έχουμε και ηλεκτρονικές συνδρομές + ότι η Καθημερινή έφτιαξε app για android και ios.

     

    Το ανακοίνωσαν πολύ ψυχρά στην σελίδα τους στο φβ + ότι έβαλαν το σύνδεσμο στα σχόλια. :lol:


    Πάντως εικόνες σαν τις παρακάτω δεν τις λες και φουλ θετικές. Σε κάποια ΜΜ στο λογότυπο λείπει το stroke :P

    Εικόνα στιγμιότυπου οθόνηςΕικόνα στιγμιότυπου οθόνης

     

     

    Φαίνεται πολύ ωραίο από την μεριά της Καθημερινής αλλά δεν θα ήταν πιο ωραίο να έκαναν ένα σάιτ στο οποίο θα μπορούσαμε να παραγγείλουμε τα τεύχη που θέλουμε και να έρθουν στο σπίτι μας σε κανονική μορφή; :thinking:

    • Like 13
    • Respect 2
  8. 1 λεπτό πριν, Scrooge Mc Poor είπε:

    Εγώ προτείνω το 2032 όταν τελειώσουμε με τα άπαντα του Ρομανο Σκάρπα, να αρχίσουμε πάλι με Σκάρπα, Μπαρκς, Ρόσα, Μπαρκς και πάλι Ρόσα αντιστρόφως από τη σειρά που βγαίνουν τώρα. Μισός αιώνας θα έχει περάσει και το περιοδικό κομιξ θα δημοσιεύει κορυφαίους σχεδιαστές!!! Επίσης, αφού φύγουν τα περιεχόμενα, θα φύγει το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο! Χρειάζονται; 

    Ε μα τι χρειάζεται; Εδώ οι ιστορίες δεν θα μείνουν.

    • Like 4
  9. Παιδιά ηρεμία! Μόλις τελειώσει ο Μπαρκς θα εμφανιστεί ένας άλλος ταλαντούχος σχεδιαστής που θα έχει να μπει καιρό σε περιοδικό και δεν πάει το μυαλό σας! Μιλάω βέβαια για τον ταλαντούχο Ντον Ρόσα που μετά από δώδεκα χρόνια με τις κεντρικές ιστορίες του Μπαρκς θα επανέλθει στο κόμιξ με τις δικές του!! Θα μπουν τα άπαντα του και μετά θα ξαναμπεί ο Καρλ Μπαρκς για να καλύψει το κενό! Μην αγχώνεστε! Όσο για τον Σκάρπα; Όταν περάσει το 2028 θα επανέλθει το 2029 με τα άπαντα του στο Κόμιξ!!! Ποιος το περίμενε;;; :lol:

    • Like 3
    • Αστείο 4
    • Ευχαριστώ 1
  10. Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες!! :party4:

     

    Επανέρχομαι με ένα σχέδιο για την εθνική μας επέτειο των 200 χρόνων!!!

     

    Το σημερινό σχέδιο δεν έχει να κάνει με έναν δικό μου χαρακτήρα αλλά με τον Ντόναλντ ντυμένο τσολιά να κρατάει την ελληνική σημαία! 

     

    Μακάρι κάποτε να τελειώσει όλο αυτό με τον ιό και να βγούμε έξω και πάλι να απολαύσουμε τα εδάφη του τόπου μας!

    IMG_20210325_121501_822.jpg

    • Like 10
    • Respect 1
    • Αστείο 1
  11. Καλησπέρα και πάλι σε όλους!

    Πριν ξεκινήσω αυτά που θέλω να πω θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο @Indian που με βοήθησε να βρω βρω αυτήν την ενότητα γιατί είχα μπερδευτεί λίγο! :lol:

     Τώρα στο κυρίως θέμα: Σε αυτό το νέο θέμα θα παρουσιάσω κάποιους νέους μου χαρακτήρες, κυρίως παπιά, που δημιουργώ! Ας ξεκινήσουμε με αυτό το σχέδιο: 

     

    Είναι μια ανάμειξη του Doctor Strange, της Μάρβελ, και του Ντόναλντ από τον άρχοντα των δράκων, στα Disney Comics! Το ξέρω πως τα χρώματα της μπλουζας του και του καπέλου του είναι τα ίδια με του Ντόναλντ, αλλά δεν μου ταίριαζαν ούτε το πράσινο, ούτε το γαλάζιο να πω την αλήθεια.

    Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για τον νέο χαρακτήρα! Θα ήθελα πολύ να την ακούσω!

    IMG_20210323_084830_1.jpg

    • Like 8
    • Αστείο 1
    • Ευχαριστώ 1
  12. 2 ώρες πριν, Bouyio είπε:

    Hi, είμαι καινούργιος στο forum, επαισα κυριολεκτικά τυχαία πάνω σε αυτό και σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο να γράψω κάποιες σκέψεις που με βασανίζουν.Εχω ακούσει άπειρες φορές τον όρο συλλέκτης κόμικς, είτε από κάποιον που απλά  θέλει να διακοσμήσει την κατάσταση φαιρνοντας ως παράδειγμα την κλασική καρικατούρα του 30αρη με χιλιάδες τεύχη σε άριστη κατάσταση σε σακουλάκια , είτε από κάποιο άτομο που συνάντησα σε ένα event και ήταν ενθουσιασμένος για το θέμα αυτό. Εγώ προσωπικά είμαι ένα άτομο που γεννήθηκα την εποχή που ο Τερζόπουλος ήταν στα τέλη του αλλά δεν επερνα εβδομαδιαία τεύχη του, γουστάρα περισσότερο το λούκι Λουκ η αλήθεια είναι. Όταν με το καλό πήρε τα κόμιξ της Disney η Καθημερινή άρχισα να τα παίρνω και γενικά όσο και αν έχω κάποια κόμικς και γουστάρω να διαβάζω ιστορίες δεν θα με πείραζε αν δεν είχα πάρει ένα τεύχος ή τσαλακονοταν ένα κόμικ πάντα τα θεωρούσα διασκέδαση  και ακόμα και τώρα συνεχίζω να παίρνω τα κόμικς σε ταξίδια ή στην παραλία ενώ ξέρω ότι υπάρχει κίνδυνος να σκηστουν, βραχούν,τσαλακοθουν. Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να συντηρήσω μακροχρόνια ένα κόμικ έτσι ώστε να μην κατάληξη με πιεσμενες άκρες όπως η τόμοι του Μπαρκς από την καθημερινή ή με "φουσκομενη" ράχη όπως κάποιοι τόμοι της marvel από την οξύ πού έχω;

    Καλημέρα και καλωσόρισες στο Greek Comics! 

    Σχετικά με τα τεύχη με την "φουσκωμένη" ράχη δεν ξέρω εάν μπορείς να κάνεις κάτι γιατί έτσι είναι η βιβλιοδεσία τους, όμως εάν θέλεις να τα συντηρήσεις απλώς χρειάζεται λίγη προσοχή και έναν καλό χώρο για αποθήκευση! :) Στα ταξίδια μπορείς να τα βάλεις τα κόμικς που θες στο σακίδιο σου και μακριά από το νερό γιατί σε αυτήν την περίπτωση γίνονται γάτες! :lol:

    • Like 2
    • Αστείο 1
  13. 1 ώρα πριν, Donald Duck είπε:



    Λοιπόν, αποφάσισα να ανεβάσω και αλλά σκίτσα μετά από το σχόλιο του φίλου @deadneighbours!

    Και εδώ βλέπουμε τον Νικολάφ Ά!
    image.thumb.jpg.ad1a3e5e89b1a50f618942122170f70d.jpg      image.thumb.jpg.08c6c7eaf9638ee516c5fa74ffb3460c.jpg    image.thumb.jpg.d76f56fab67c363453f36ce7fc3830f6.jpg

     

    Καταπληκτικά! Υπέροχα! Απίθανα! Δεν ξέρω τι να πω! Ειδικά εκεί που ξαφνιάζεται και του πετάγεται το μαλλί! :lol:

    • Like 5
  14. On 8/3/2021 στο 11:18 ΠΜ, ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ TV είπε:

    Όλοι θα θέλαμε να δρυμέ μερικά αριστουργήματα διαφόρων μεγάλων δημιουργών στην ΚΟΜΙΞ.

    Παρακάτω θα αναφέρω μερικέ ιστορίες:

     

    1.  Το χρονικό του Κλοντάικ (The McDuck Journals)

     

    Είναι μια σειρά που δημιουργήθηκε το 2019 από τον Κάρι Κάρχομεν. 

    Αποτελεί συνέχεια του ΒΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ του ΝΤΟΝ ΡΟΣΑ και δίνει 

    έμφαση στα χρόνια οπού έζησε ο Σκρούτζ στο Κλοντάικ.

     

    Εκδοχές:

     

    Γερμανικά: Damals am Klondike
    Δανέζικα: Beretninger fra Klondike
    Νορβηγικά (bokmal): Dagbok fra Klondike
    Ολλανδικά: De Klondike dagboeken
    Πολωνικά: Wspomnienia z Klondike
    Σουηδικά: Krönikor från Klondike
    Φινλανδικά: Klondiken-päiväkirjat / Ankkalinnan-päiväkirjat

     

    Επεισόδια: 

     

    Α. Home, Sweet Home 

    Β. Dime Novels

    Γ. Dawson or Bust

    Δ. Family Matters

    Ε. The Law of the North

    ΣΤ. The Black Roots

    Ζ. Reaching for the Skies

    Η. The Disappearance of the Gearloose Brothers

    Θ. Duckburg, Year One

     

     

    nl_dd2020x31c_001.thumb.jpeg.660052b96244b36869bbd2320225e540.jpegnl_dd2020x31d_001.thumb.jpeg.11d26d300091b687176cf5e9820678db.jpegnl_dd2020x31e_001.thumb.jpeg.fa03856698d45b137c62f228776beafe.jpegnl_dd2020x31f_001.thumb.jpeg.e4ba87638cb93a70983e35e7a9d5fcda.jpegnl_dd2020x31g_001.thumb.jpeg.b6620e1134a76a49ae796a855e385ff8.jpegfr_pm_0553p094_001.thumb.jpeg.e9b6d054749a22520fb82c111aec9043.jpeg

     

    Αναπαράσταση τεύχους ΚΟΜΙΞ:

     

    no_dd2019_37a_001.jpg&normalsize=1 Εξώφυλλο που αναφέρεται στην ιστορία HOME SWEET HOME και βασίζεται στο Aku Ankka 2019-32 

     

    2.  Κανένα βουνό δεν είναι αρκετό (No Mountain High Enough)

     

    fi_aa2013_09d_001.thumb.jpeg.b569d3d3589ce3d496607500efc1f74f.jpegfi_ansu2014p000_001.thumb.jpeg.ce7a78d34e4be921ccf5bf49127883d5.jpeg

     

    Στοιχεία:

     

    Κωδικός ιστορίας: D/SAN 2012-058
    Προέλευση: Δανία
    Τίτλος: No Mountain High Enough
    Ήρωας(ες): Θείος Σκρουτζ
    Σελίδες: 10
    Είδος: 4 γραμμές ανά σελίδα
    Εμφανίσεις: Θείος Σκρουτζ, Μακ Λέρας, Ντόναλντ Ντακ, Οι Μικροί Εξερευνητές [εμφάνιση πορτραίτων χαρακτήρων]
    Σενάριο: Kari Korhonen
    Σχέδιο (μολύβι και μελάνι): Kari Korhonen
    Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: Φεβρουαρίου 27, 2013
    Αρχειοθέτηση: Μαρτίου 5, 2013
    Υποσειρές: The Ducks in Finland (Chapter 1)

    https://inducks.org/story.php?c=D%2FSAN+2012-058

     

    Αναπαράσταση τεύχους ΚΟΜΙΞ:

     

    fr_pm_0547p126a_001.jpg&normalsize=1 Εξώφυλλο που βασίζετε στο  Aku Ankka 2013-09 (2013)

     

     

    3.  Time Travelling Treasure Thief

     

    Στοιχεία:

     

     

    Κωδικός ιστορίας: D 2015-307
    Προέλευση: Δανία
    Τίτλος: Time Travelling Treasure Thief
    Ήρωας(ες): Οι Μικροί Εξερευνητές
    Σελίδες: 12
    Είδος: 4 γραμμές ανά σελίδα
    Εμφανίσεις: Εμίλ Κόρακας, Κύρος Γρανάζης, Μίκυ Μάους, Οι Μικροί Εξερευνητές [εμφάνιση πορτραίτων χαρακτήρων]
    Σενάριο: Tormod Løkling
    Σχέδιο (μολύβι και μελάνι): Arild Midthun
    Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: Ιουλίου 18, 2016
    Αρχειοθέτηση: Αυγούστου 4, 2016

    https://inducks.org/story.php?c=D+2015-307

     

    Αναπαράσταση τεύχους ΚΟΜΙΞ:

     

     id_db_1826a_001.thumb.jpeg.9696fca5dc13eefee6dd7dbe1e19964b.jpegΕξώφυλλο που βασίζεται στο Aku Ankka 2016-30 

     

    Θα μας βρείτε https://bit.ly/3rAISTj

     

    ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

    Από τις καλύτερες ιστορίες των "καινούργιων" δημιουργών!!

    • Like 1
  15. 19 ώρες πριν, KingArthur είπε:

    Προλάβετε όσο είναι ακόμα διαθέσιμα! ΕΜΠΕΙΡΗ συλλέκτρια ξεπουλάει σε τιμές ΣΟΚ στο VENDORA! Μεγάλα Σήριαλ σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση! 25 τεύχη στο σύνολο, πωλούνται πάμφθηνα στην τιμή των 20 ευρώ ΤΟ ΕΝΑ! Και για να σας στείλω... Εάν επιλέξετε μαζική αγορά όλων των τευχών, πραγματοποιείται έκπτωση, και τα παίρνετε για 500 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ! Και όποιος προλάβει πρόλαβε! :lol:

     

    (Πέρα απ' την πλάκα, απ' ότι είδα η ίδια έχει και σε δημοπρασία τον Βίο και τα Χαμένα. Λογικά θα περιμένει ανταλλαγή με διαυγές ρετιρέ στο Κολωνάκι και για τα δύο):clap2:Τί να πει κανείς...

    Screenshot_2021-02-27-19-23-56-113_gr.vendora.app.jpg

    IMG_20210227_192310.jpg

    IMG_20210227_192336.jpg

    IMG_20210227_192323.jpg

    Screenshot_2021-02-27-19-24-08-176_gr.vendora.app.jpg

    Ε όχι. Ε όχι! Τέτοια κελεπούρια να παν χαμένα; :lol:

    • Αστείο 9
  16. Εάν συνεχίσουν με ιστορίες του Καρλ Μπαρκς τουλάχιστον να βάλουν τα original εξώφυλλα που έφτιαξε ο ίδιος και αφού θέλουν να συνεχίσουν το Κόμιξ με κεντρικές αμερικάνικες ιστορίες τουλάχιστον να μπαίνουν και διάφοροι αμερικανοί καλλιτέχνες. Εάν έβαζαν κιόλας "ισχυρές" ιστορίες (αμερικάνικες, ιταλικές, δανέζικες), γενικότερα σε όλο το τεύχος, νομίζω πως θα γινόταν μια μεγάλη ανατροπή και το περιοδικό θα έφτανε στα ύψη! 

     

    • Like 8
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.