Μετάβαση στο περιεχόμενο

N-TG

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    10
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από N-TG

  1. Έπρεπε να δεις σε ένα σημείο που έβγαζαν ένα comic με όλα τα μέλη των Defenders, συν το Defenders. Γενικά η Marvel έχει ένα σύστημα "Βγάλτε σειρές και ότι πετύχει, πέτυχε" και πορώνονται. Σταμάτησα να διαβάζω Marvel εδώ και λίγο καιρό, αλλά συνεχίζω και διαβάζω κάποια τεύχη επιλεκτικά, μόνο και μόνο για να ξέρω εν μέρη τι γίνεται. Αν και γενικά το όλα business model τους είναι αρκετά κακό.
  2. Το Tomboy ήταν αρκετά καλό, έχω κάνει και σχετικό review στο κανάλι μου στο YouTube , μου είχε αρέσει τρομερά και στεναχωριέμαι που τέλειωσε έτσι. Ελπίζω για sequel (πρέπει να στείλω tweet να ρωτήσω αν υπάρχει τίποτα να χαρώ) Για latest αγορές πάντως πήρα Batman Metal 2 Batman Red Dead 1 Batman #23 - The Brave and the Mold και περιμένω και το Batman / Elmer Fudd crossover soonTM
  3. Θα κάτσω να ασχοληθώ λίγο με το Witchblade, αλλά αυτό το "All female team" κλπ δεν με ενθουσιάζει ή κάτι τέτοιο που άρχισαν να λένε αρκετά πράγματα στην Αμερική. Να βγει καλό το comic ελπίζω
  4. Γενικά το "όχι ρομάντζο μεταξύ των δύο" είναι κάτι που μου αρέσει και σε πολλούς άλλους και είναι κάτι που φοβάμαι να μην γίνει γιατί παίζει να ρίξει πολύ την όλη σειρά. Για τώρα πάντως αναμονή.
  5. Εδώ είναι που ανησυχώ λίγο. Η δυναμική αυτών των δύο μου αρέσει, αλλά μόνο σαν buddy-cops που υποστηρίζει ο ένας τον άλλο και γίνονται και οι καλύτεροι σε αυτό. Ελπίζω με τον νέο σεναριογράφο να μην αρχίζει και προσθέτει ρομαντικά θέματα γιατί εκεί είναι που θα πέσει ξενέρα.
  6. Το πρόβλημα με όλη αυτήν την ιστορία, είναι οι του δίνει ο κόσμος αξία. Είναι ακόμα ένας, που μιλάει και βρίζει και λέει ότι βλάκειες θέλει, όλοι μπορούμε να το κάνουμε αυτό (και εγώ το κάνω αυτό αλλά λέω mostly good things). Σίγουρα θα μπορούσαν όλοι οι δημιουργοί που "θίγονται" με αυτά που έχει να πει κάποιος, να τον γράψουν και απλά να μην του δώσουν σημασία, δηλαδή να συμπεριφερθούν λίγο πιο ενήλικα και κόσμια. Τώρα όλα αυτά τα "Θα τον κάνω να με χτυπήσει" είναι γελιότητες. Είχα δει ένα σχόλιο που λένε να πουν στο convention να τον πετάξει έξω και εκεί είναι εκεί που θα του δώσουν το μεγαλύτερο "όπλο" που θα μπορούσαν. Φαντάζεστε να κάνει ένα βίντεο και να λέει "Με έδιωξαν από το τάδε convention χωρίς λόγο"; Θα γίνει τρομερά μεγάλο θέμα. Απλά η Marvel/DC και η όποια εταιρία υπήρχε σε αυτό το γρουπάκι, θα πρέπει να δεί τους εργαζόμενους που λέγαν τέτοια και να τους απολύσεις, ή να τους δωθεί κάποια ποινή ή ότι άλλη τιμωρία θα μπορούσαν να τους δώσουν, μιας και αυτό περισσότερο βλάπτει τις εταιρίες και όχι τα ίδια τα άτομα, που λέγαν αυτά τα πράγματα.
  7. Εγώ έχω ένα Xiaomi Redmi Note3 Pro εδώ και 1μιση χρόνο και είμαι εκπληκτικά ευχαριστημένος. Οι επιδόσεις του, για την τιμή του είναι 10/10 και το μοναδικό θέμα που έχει, είναι ότι μερικές φορές το audio jack δεν κάνει καλή επαφή και πρέπει να το βάζω-βγάζω, αν μπει καλά όμως κάθετε.
  8. Σήμερα έμαθα για το Forum και είπα μετά από χρόνια, από την ευκολία του Facebook, να μπω ξανά σε ένα για την αγαπημένη μου ασχολία. Ελπίζω να ταιριάξω εδώ, να μάθω πράγματα και γιατί όχι να βοηθήσω και άλλα άτομα στο να μάθουν κάτι περισσότερο.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.