Μετάβαση στο περιεχόμενο

viking4a

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    17
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από viking4a

  1. Σταύρο εσύ είσαι, απο retromaniax? Είδα την φωτο με το playmobil, ελπίζω να μη κάνω λάθος...

     

  2. viking4a

    STORM

    Καλησπέρα....δε μπαίνω συχνα στο φόρουμ, η μόνη μου έγνοια για κόμικς ειναι το ΣΤΟΡΜ.. ενδιαφερομαι για τους τόμους που έχετε στην λέσχη, υπάρχουν ακόμη? Καποιος να επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους και να μου πει η να με παραπέμψει σε κάποιον παρακαλώ... μενω Γερμανία και θα ήθελα να αγοράσω τα τεύχη ολα όσα υπάρχουν... ευχαριστω (δε ξέρω αν λάβω κάποτε απάντηση, ειναι απέλπιδα προσπάθεια)..
  3. Μπραβο ρε παιδια, ευχαριστω!! Το ειχα δει αυτο το site. απλα οταν εψαξα για αλμπουμ panini αν εχει, δεν ειδα να εχει, οποτε λεω: γιατι δε τα εχει βαλει αυτα στο e-store, κρυφα τα εχει? Ε μαλλον ναι, κρυφα τα εχει...χααχα!! Αnyway, ευχαριστω..Θα περασω ξανα κι αν βρω κατι ενδιαφερον (για αλμπουμ μιλαμε παντα), θα το χτυπησω αναλογως.. edit: τυχεροι ειστε οι Αθηναιοι, με τα μοναστηρακια σας και ολα εκει που εχετε, περισσοτερες πιθανοτητες ευρεσης...
  4. Kαπως ετσι λεγοταν το ''καταστημα''.. Ειναι 2 στενα πισω απο τον ΟΣΕ αν θυμαμαι καλα, και το εχουν ενα ζευγαρι.. Aπ'εξω φαινεται σαν τσαντηρι... .Τους πηγαινουν τα χαρτικα που θα πεταγαν κι αυτοι καποια τα κρατανε και τα πουλανε κι αλλα τα δινουν για ανακυκλωση.. Οποιος ασχολειται μ'αυτα, πιστευω θα τους ξερει και θα μπορει να με ενημερωσει καταλληλως.. Πηγα περυσι που εκανα ψακτικη και βρηκα αλμπουμ που ηθελα..Αυτοι πιο πολυ εχουν βιβλια, αλλα εχουν κι ενα μικρο δωματιακι με comics... Tην διευθυνση θελω κι ενα τηλεφωνο.. Ελατε ρε Θεσσαλονικεις, καντε κατι, ξερω οτι το ξερετε...
  5. Eρχομαι Θεσσαλονικη σε 5 ημερες και θα ξαναπαρω αμπαριζα ολα αυτα τα μαγαζια (κυριως Φειδια και περιπτερο του Τριανταφυλλου, επειδη αυτα μου εκαναν καλη εντυπωση και βρηκα καποια αλμπουμ panini πριν 1 περιπου χρονο που κατεβηκα Θεσσαλονικη)..... Ειμαι συλλεκτης αυτοκολλητων αλμπουμ κυριως... Ακομα δε μπορω να θυμηθω ενα κεντρο ανακυκλωσης χαρτου νομιζω λεγοταν, πισω απο τον ΟΣΕ που ειχα παει την προηγουμενη φορα, και δε το ειδα σε ολα τα ποστ εδω.. Μηπως το ξερει κανενας και μπορει να με βοηθησει με διευθυνση, τηλεφωνο, ονομα ιδιοκτητη κτλ? Θα το εκτιμουσα...
  6. Αν εννοεις τον κυριο Φειδια που εχει μια παλια αποθηκη παιχνιδιων στο υπογειο, βρισκεται στην Ιων.Δραγουμη, διπλα στο ξενοδοχειο Πελλα. Οπως εισαι Εγνατια και πας για ΟΣΕ δηλαδη, περνας την Βενιζελου, και στην Ιων.Δραγουμη πας δεξια. Μετα απο 2 στενα στο αριστερο χερι εχει μια πορτιτσα που κατεβαινεις στο υπογειο.. Τεραστιος χωρος για "ανασκαφες" κατω.
  7. Να πω κι εγω την εμπειρια μου απο το σημερινο 7ωρο tour ποδαροδρομου που εκανα στην πολη, αν και δεν ειμαι συλλεκτης κομικς: 1η σταση: περιπτερο στην Βασ.Ολγας 155. Ο Τριανταφυλλος ειναι πολυ ψαγμενος, ωραιος τυπος, εχει φοβερα πραγματα και ισως απο τα καλυτερα περιπτερα που εχω δει ποτέ! 2η σταση: Παλαιοβιβλιοθηκη Καραμουζά. Κοντα στην Ροτοντα, διπλα απο το σινεμα Φαργκανη. Μεγαλος χωρος, αλλα πιο πολυ για βιβλια, λιγα κομικς. 3η σταση: Βιβλιοπωλειο Κου Αριστειδη. Βρισκεται στην σταση Αναληψη, κοντα στην Βασ.Ολγας. Ειναι ομως αυτο που λεει η λεξη, βιβλιοπωλειο (με λιγα κλασσικα και μικυ μαους διπλα στο ταμειο). 4η σταση: Δισκοπαζαρο. 11:20 κι εγω να περιμενω ακομα ν'ανοιξει..Απαραδεκτος! Εφυγα..κι απο ο, τι ειδα ειναι παρα πολυ μικρο.. 5η σταση:Παλιο πρακτορειο Τυπου. Βρισκεται στην Καραολη Δημητριου, ή εκει κοντα και ειναι στο υπογειο. Ο Θοδωρης ευγενικοτατος, cool και ο χωρος καταπληκτικος. 6η σταση: Μπιτ Μπαζαρ, αρκετα μαγαζια στην Τοσίτσα, αλλα λιγα πραγματα γενικα κι αν βρεις κατι ενδιαφερον θα ειναι ακριβο σιγουρα. 7η σταση: Αποθηκη παιχνιδιων. Βρισκεται στην Ιωνος Δραγουμη, διπλα στο ξενοδοχειο Πελλα. Με το που κατεβηκα τις σκαλες στο υπογειο, εμεινα ακινητος για 1-2 λεπτα να κοιταω το χωρο, πραγματικα τεραστιος! Παρτε φτυαρι, φορεστε βρωμικες φορμες και ξεκινηστε το ψαξιμο, τελειωμο δε θα'χει! Αν και ξεποδαριαστηκα, μεσα σ'ακρες εμεινα ικανοποιημενος απο την ψακτικη μου σημερα, πιο πολυ ερευνα αγορας θα τη χαρακτηριζα. Για οποιον εχει περιεργεια να βρει τετοιου ειδους μαγαζια και δεν ψαχνει συγκεκριμενες συλλογες και νουμερα, ειναι ΟΚ. Αλλα αν θελει κατι εξειδικευμενο, απ'ο, τι καταλαβα θα μεινει με την ελπιδα, γιατι θα βρει μονο μεγαλα νουμερα και κομικς που δεν ειναι σπανια καθολου.. Για μενα παντως, ηταν ωραια για πρωτη κι ισως κ μοναδικη φορα που επιχειρησα κατι τετοιο.. Βack to Germany again now.. Nα ειστε καλα!
  8. Ολα οσα πεταχτηκαν πριν πολλα χρονια και τα ειχαμε σπιτι. Μερικα που μου ερχονται προχειρα: Σουπερμαν, Spiderman, Βαβουρα, Ποπαι, Μικυ Μαους, Λουκι Λουκ, Αλμανακο, Φαντομ Ντακ, Αντιριξ και Συμφωνιξ, μικροι εξερευνητες, Μπλεκ, Κατερινα κα. Αλλα αυτα που μαυρισε η ψυχη μου και ειναι απωθημενο μου να ξανααποκτησω ειναι το κορυφαιο ολων των εποχων κομικ ΣΤΟΡΜ. Το απολυτο!!
  9. Εγω δεν εχω να ευχαριστησω κανεναν που το εγραψε καπου η μου το προτεινε, καθως σας ανακαλυψα μονος μου.. Το θυμηθηκα διαβαζοντας καποιο θεμα στο ρετρομανιαξ και ξαφνικα εφαγα φλασια για ενα κομικ επιστ.φαντασιας που ειχαν οι γονεις μου παλια και θυμομουν αμυδρα καποιες εικονες, το ΣΤΟΡΜ. Εψαξα στο google και η αναζητηση εβγαλε το θεμα παρουσιασης του εδω.. Απο τοτε που γραφτηκα, αναπολω τα χρονια που ειχα στην κατοχη μου απειρα κομικς, τα οποια πλεον δεν υπαρχουν, εκτος απο ολη τη σειρα Αστεριξ.. Λεφτα για αγορα της σειρας ομως δεν υπαρχουν, οποτε με τη πικρα θα μεινω..
  10. @dimious, αν ηξερα γερμανικα, θα τα κρατουσα για παρτη μου.. Μ αρεσουν τα κομικς, μικρος ειχα παρα πολλα και πεταχτηκαν , κλασσικα.. Μιας που ηρθα Γερμανια εδω και 4 μηνες και πηγαινω συνεχεια σε παζαρια γιατι συλλεγω αλμπουμ αυτοκολλητων συλλογων μετα μανιας, ειπα να ρωτησω αν ξερετε τι ειναι σπανιο στην Γερμανια, μηπως το πετυχω καμια φορα παραλληλα με το κυριως ψαξιμο μου, τα αλμπουμ. Οποτε, επειδη δε θα ηξερα και γερμανικα, εννοειται θα το πουλουσα μετα. Αν ζουσα Αθηνα, θα εψαχνα συνεχεια στα παζαρια στο κεντρο που εχετε, δε θα γλιτωνε τιποτα.. @geotrou, ευχαριστω , το εχω διαβασει αυτο το θεμα.. ομως εδω δε προκειται να βρω ποτε ελληνικα τευχη..Ουτε εχουν τα ιδια κομικς μ'εμας, ουτε ειναι σπανια αυτα που λεει το θεμα που με παρεπεμψες.. @tik, το εδω ειναι στην Γερμανια, ναι..
  11. Γενικα, ξερετε κανενα κομικ που να αξιζει να παρω αν πετυχω μπροστα μου στα παζαρια που πηγαινω συχνα πυκνα εδω? Η κατι που να ενδιαφερεστε για σας, να το χτυπησω αν ειναι..
  12. Τωρα ειδα οτι το μετεφερες Dr.Paingiver.. Νομιζα οτι εκανα κατι λαθος και σβηστηκε το μηνυμα μου στο "περι σπανιοτητας" θεμα και το ξαναβαλα.. Οποτε αν μπορεις ξανασβηστο απο εκει.. Απ'ο, τι βλεπω απο τις απαντησεις σας κι απο το ebay, δεν πετυχα "λαβρακι" στο παζαρι..χαχα!! Ποιος ξερει, μπορει καποτε να αξιζουν παραπανω... Αν ξαναπαρω τιποτα ακομα, εδω θα ξαναβαλω φωτο κτλ, να κανουμε και κουβεντουλα επι ευκαιριας..
  13. Kostenlos Bilder hochladen Δεν ηξερα που αλλου να αναρτησω κι επειδη εχει να κανει η ερωτηση μου με την σπανιοτητα αυτων των 3 κομικς κι αν τα γνωριζετε (κι ας ειναι στα Γερμανικα), παρακαλω οποιος γνωριζει κατι να με ενημερωσει..
  14. ΧΕΛΩΝΟΝΙΝΤΖΑΚΙΑ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ: 17 25 33 37 41 43 44 45 ΔΙΠΛΑ: 2 4 4 5 8 8 8 9 10 11 14 14 14 16 18 20 22 23 23 24 26 27 27 28 30 32 32 35 36 38 39 39 40 42 47 47 48 49 50 50 52.
  15. Εγω εδω κι εναν περιπου χρονο, ξανααρχισα να συλλεγω αλμπουμ αυτοκολλητων συλλογων με χαρτακια, PANINI, ποδοσφαιρικα/αθλητικα κι οχι μονο.. Μεχρι στιγμης εχω περιπου 130 αλμπουμς. Ενα φανταστικο "αδερφο" φορουμ οπως εδω, ειναι το προσφατο www.paninistas.forumgreek.com, ολοι καλοδεχουμενοι, εχουμε αναρτησει και διαφορες συλλογες κομικς, μπλεκ χαρτοκοπτικη, ταπες, νομισματα, φακελους ταχυδρομειου και πολλα αλλα..!!
  16. Τι έγινε ρε παιδιά, όλοι έχουμε το σετ και ΚΑΝΕΙΣ το άλμπουμ? Πως στο καλο γίνεται αυτο, που να πάρει???!!! Μα δεν Υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ?? Έστω, φωτοτυπία, να το βγάλουμε μεταξύ μας, οποίος έχει..για να τα κολλήσουμε κάποια στιγμή..!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.