Μετάβαση στο περιεχόμενο

tiburon

Members
  • Περιεχόμενο

    60
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από tiburon

  1. Έχει παρατηρήσει κανείς στα τεύχη του Μίκυ Μάους (και Ντόναλντ) ότι μετά από 1-2 εβδομάδες σκληραίνουν τα φύλλα και δεν ανοίγουν με ευκολία ή συνέβη μόνο σε μένα;
  2. Καμία απάντηση στο φίλο στο fb, καμία διαφήμιση του επόμενου τεύχους..εχω αρχίσει να απογοητεύομαι..
  3. Αύριο θα μάθουμε σίγουρα λογικά..για το Μίκυ Μάους τουλάχιστον. Δε μ'αρέσει πάντως..
  4. Nα αρχίσω να ανησυχώ; Καμία ανακοίνωση στο site της καθημερινής μέχρι σήμερα ούτε για το Μίκυ Μάους ούτε για το Κόμιξ!
  5. Χμφ! Θα το παιρνα αλλά έχει 3 συνδετήρες αντί για 2
  6. Σας παρακαλώ να λείπουν τα σχόλια..είναι το μοναδικό αντίτυπο που υπάρχει βεβαίως βεβαίως
  7. Βρε παιδια, τι γίνεται με το Κόμιξ ακόμα να βγει;
  8. Απλά τα πράγματα παιδιά..είμαι σίγουρος ότι αρκετοί θα πικραθούν που θα ανακαλύψουν ότι κατέχουν ένα αντίγραφο του πρώτου τεύχους και άλλοι θα χαρούν που όντως έχουν το πρωτότυπο. Για να το κάνω πιο λιανά κριτήρια δεν είναι οι συνδετήρες, οι ετικέτες τιμής, το κιτρίνισμα του χαρτιού κλπ κλπ..Πάρτε απλά το πρώτο τεύχος (όσοι το έχετε στην κατοχή σας) και συγκρίνετε το λογότυπο του ΚΟΜΙΞ με ένα οποιοδήποτε άλλο τεύχος από τα πρώτα 78. Αν διαπιστώσετε ότι υπάρχει θολούρα και πιξέλιασμα, λυπάμαι χάσατε..επίσης αν αυτό δεν είναι αρκετό προσπαθήστε να διακρίνετε τις γραμμές στο πόδι του κίτρινου κόκκορα. Αν οι γραμμές φαίνονται τονισμένες και ευκρινείς είστε οκ. Αν πάλι υπάρχει θολούρα τότε δυστυχώς..Είναι 2 κριτήρια που θα σας σώσουν και ας μην έχετε πιάσει το αυθεντικό τεύχος στα χέρια σας. Ελπίζω να βοήθησα.. Το συγκεκριμένο τεύχος είναι μια όντως πολύ καλή φωτοτυπία του αυθεντικού αλλά λίγο τσαπατσούλικη θα λεγα..οπότε προσοχή από δω και πέρα.
  9. Το τεύχος είναι μοναδικό και ας λέτε ότι θέλετε..εγώ που ξέρω από τέχνη (lol) ήμουν ο μόνος που πραγματικά ξεχώρισε το σχέδιο στο κάτω μέρος του οπισθόφυλλου..Παρατηρήστε καλά! Η μαγική εικόνα αρχίζει από την τσάντα του Ντόναλντ και τελειώνει στο τέλος της περίληψης του 2ου τεύχους. Ε μη μου πείτε ότι δε σας θυμίζει κάτι αυτό
  10. Eγώ μίλησα για ελάχιστη κόλλα ίσα ίσα για να κολλήσει το εξώφυλλο, στο σημείο που έχει το σκίσιμο μόνο, πάνω στη γωνία της ράχης...αν αποφασίσει αργότερα να αλλάξει πιαστηράκια μπορεί άνετα να το κάνει χωρίς να λύσει όλο το τεύχος. Μιλάω για λεπτοδουλειά στην ουσία και σε καμία περίπτωση να κολλήσει όλο το εξώφυλλο πάνω στο πρώτο φύλλο κάτι που θα ήταν εντελώς καταστρεπτικό!
  11. Πιστεύω θα τα καταφέρεις αλλά σίγουρα όπως είπαν όλοι δοκίμασέ το πρώτα σε τεύχος που δε χρειάζεσαι και για μένα πάρε καινούργια κόλλα χαρτιού και αυτό γιατί θα έχει γωνίες και έτσι θα καταφέρεις να εφαρμόσεις ελάχιστη κόλλα εκεί που χρειάζεται...Σώνεται άνετα κατά την άποψή μου..Στην περίπτωση που το εξώφυλλο είχε σκιστεί στην ευθεία των συνδετήρων εκεί δυστυχώς είσαι αναγκασμένος να βάλεις ταινία..
  12. Εγώ αν ήθελα να το επισκευάσω θα έβαζα ελάχιστη κόλλα χαρτιού (διάφανη) πάνω στη ράχη των εσωτερικών φύλλων και θα κολλούσα πάνω τους το εξώφυλλο...επαναλαμβάνω ελάχιστη και πάνω στην τσάκιση..Με αυτόν τον τρόπο έχω επισκευάσει πάρα πολλές ξεφλουδισμένες ράχες τις οποίες τις κολλάω ελάχιστα στο σημείο που έχουν ξεφλουδίσει και μετά τις επαναφέρω στο αρχικό τους σημείο. Με αυτό τον τρόπο δε μένει κόλλα στο εξωτερικό του περιοδικού, και ακόμη και αν μείνει είναι πάνω στην τσάκιση και η οποία επειδή είναι σε ελάχιστη ποσότητα στεγνώνει σε 2 μέρες. Προσοχή όμως γιατί θέλει πολύ προσοχή...Αν θέλεις μπορώ να αναλάβω να στο κάνω εγώ
  13. Και γω το ίδιο πλέον..ατμίζω και έκτοτε δεν το ξανάβαλα στο στόμα μου ούτε για πλάκα..
  14. Θα πρότεινα ζελατίνα για να προστατεύονται στο βάλε βγάλε. Για μένα η ταινία είναι απαγορευτική εκτός και αν υπάρχει τεράστιο πρόβλημα φθοράς..
  15. Δημήτρη τους ρώτησα και για αυτό, δεν έχουν τέτοιο σύστημα..Το σύστημα ενημερώνεται από υπάλληλο, τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος δυστυχώς και δεν είναι αυτοματοποιημένο. Προφανώς το θεώρησαν πιο βολικό να ακυρώνουν παραγγελίες παρά να έχουν τέτοιο σύστημα, όταν βέβαια γνωρίζουν το χαμό που θα γίνει. Πραγματικά είναι κρίμα! Προσωπικά με πίκραναν όσο δεν πάει με αυτή τη συμπεριφορά, αλλά δυστυχώς αυτή η συμπεριφορά τους οδήγησε σε αυτό το σημείο..
  16. Το γεγονός ότι προμηθεύτηκαν στοκ από εμπόρους και συλλέκτες ούτε εμένα μου κολλάει, αλλά το γεγονός της πολτοποίησης ισχύει. Πλέον η νέα ακτίνα δε μπορεί να πουλήσει τίποτα απολύτως καθώς δεν υφίσταται πλέον και επειδή στερείται πλέον των δικαιωμάτων της από τη Disney που της απαγορεύει ρητά να διαθέσει για πώληση οτιδήποτε φέρει τη στάμπα της . Ίσως αν ξεπουλούσε νωρίτερα σε χονδρεμπόρους να μην υπήρχε αυτό το μπάχαλο όπου τα τελευταία τεύχη κατάντησαν να είναι πιο δυσεύρετα και από τα πρώτα..
  17. Όταν με πήραν τηλέφωνο για να με ενημερώσουν για την ακύρωση της παραγγελίας μου, πήρα το θάρρος και ρώτησα από που τα βρήκαν τα τεύχη. Η απάντηση ήταν πραγματικά τραγελαφική: ''από εμπόρους και μερικά από συλλέκτες που δεν τα ήθελαν'' και πως ''στα περισσότερα τεύχη τα αντίτυπα δεν ήταν περισσότερα από δέκα, σε αρκετά μάλιστα μόνο δύο''!!.. Αυτή ακριβώς ήταν η απάντηση της ευγενέστατης κατά τα άλλα κυρίας που κάλεσε και εμένα. Τέλος ρώτησα για το αβέβαιο ξεπάγωμα του στοκ που βρίσκεται στις αποθήκες τους. Η απάντηση; Tα τεύχη υπάρχουν ωστόσο δε μπορούν να κινηθούν προς το παρόν και το πιο πιθανό είναι, από ότι μου είπε να μην κινηθούν..Ανέφερα και το ενδεχόμενο της πολτοποίησης,..''πολύ πιθανό'' απάντησε..Τι να πω..ένα φιάσκο με μανδύα ευκαιρίας του τύπου τρέξτε να προλάβετε! Απογοήτευση μου προκάλεσε για να μην το θέσω χειρότερα...εμμετο!
  18. Ενημέρωση: Πριν από λίγα λεπτά με κάλεσαν και μου ανακοίνωσαν ότι η παραγγελία μου ακυρώνεται διότι πρόλαβαν άλλοι τα τεύχη ενώ το σύστημα την είχε δεχθεί από χθες το βράδυ..τι να πω πραγματικα. Απίστευτη πίκρα..
  19. Περιττό να πω πως σήμερα το πρωί τα περισσότερα τεύχη του Κόμιξ τουλάχιστον εξαφανίστηκαν...πάλι καλά που πρόλαβα να παραγγείλω..
  20. Βρε Τρύφωνα δεν πρέπει να μετανιώνεις πραγματικά..αντιθέτως να είσαι περήφανος που έχεις τόσους θησαυρούς στη βιβλιοθήκη σου...
  21. Eγώ πάλι αναγνώρισα το νο 2 του jval Δημήτρη από παλαιότερη δημοπρασία του..Προφανώς ο τύπος βαριέται να βγάλει φωτό ή πουλάει φούμαρα. Ορίστε και το λινκ http://www.ibid.gr/ViewItem.asp?itemid=6182097 Προφανώς όμως είναι ένας από μας..
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.