Μετάβαση στο περιεχόμενο

cybergoulion

Members
  • Περιεχόμενο

    31
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος cybergoulion

  • Γενέθλια 09/14/1975

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://cybergoulion.blogspot.com

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

cybergoulion's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

38

Συνολική φήμη στο GC

  1. Όπως είπε και ο Μέλανδρος, εμείς ευχαριστούμε και ελπίζουμε να τα ξαναπούμε σύντομα! Ήταν ευχάριστη βραδιά και καλή παρέα. Την επόμενη φορά πάντως θα φορέσω καρτελάκι που θα γράφει Cybergoulion (ή έστω και με την εναλλακτική ορθογραφία!) :beer7: Υ.Γ. Ερώτηση κρίσεως, τι μάρκα είναι οι μπύρες παραπάνω;
  2. Εγώ σαν Τρικαλινός εννοείται ότι θα είμαι εκεί, σήμερα έτυχε μου το έλεγε ο Κουρσό. Τον οποίο Κουρσό μια που το έφερε η κουβέντα, κάνω ενέργειες να τον βγάλω στο διαδύκτιο αυτές τις μέρες! Αν τον ψήσω να ενημερώνει το blog του σχετικά συχνά, θα υπάρξει ανακοίνωση!
  3. Θα προτιμούσα να είχα επηρεαστεί από καμιά ξαπλώστρα δίπλα σε καμιά πισίνα να σου πω την αήθεια! :-P
  4. Ας βάλω κι εγώ το κατιτίς μου μιας και βλέπω δραστηριότητα τελευταία στα σχέδια. Το σκίτσο δικό μου στο χέρι, το βάψιμο επίσης δικό μου στον υπολογιστή.
  5. cybergoulion

    300 (2006)

    Πάντως μου κάνει εντύπωση ότι η ταινία σε όποιο φόρουμ και να κοιτάξεις, ελληνικό ή ξένο, έχει προκαλέσει μακροσκελέστατες αντιδράσεις, θετικές και αρνητικές! Αυτό δεν είναι ένα μέτρο επιτυχίας για το οποιοδήποτε έργο; Από 'κει και πέρα να καθόμαστε και να κρίνουμε τους 300, ένα κόμικ (γιατί αυτό κατά βάθος είναι) με βάση την ιστορία είναι το ίδιο άτοπο με το να κρίνουμε το Ghost Rider (από το οποίο μόλις γύρισα, πολύ μου άρεσε btw) με βάση τα θρησκευτικά, το Superman με βάση τη φυσική, το Spiderman με βάση τη βιολογία και το Flash με βάση τη γυμναστική! Στα μαθήματα του λυκείου θα το ρίξουμε τώρα; Ας κάνουμε ένα διάλειμα και ας δούμε τις ταινίες για αυτό που κατ'ουσία είναι, ένας ευχάριστος τρόπος για να περάσεις ευχάριστα καναδυό ώρες!
  6. cybergoulion

    300 (2006)

    Σίγουρα η πιο ενδιαφέρουσα άποψη από όσες έχω διαβάσει για την ταινία και συμφωνώ σχεδόν με όλα. Παρόλα αυτά όμως, ακόμα και έτσι, εμένα η ταινία μου άρεσε! Μήπως είμαι πολύ μοβόρος τελικά;
  7. Πολύ σουρεαλισμός για τα γούστα μου η υπόθεση, αλλά το σκίτσο δεν παύει να είναι καταπληκτικό! Μια που συζητούσαμε για το φύλο, έχω την αίσθηση ότι οι γυναίκες που σκιτσάρουν έχουν πιο πολύ υπομονή να φτιάχνουν λεπτομέρειες σε σχέση με τους άντρες, τουλάχιστον όσο μπορώ να κρίνω από άτομα που ξέρω ο ίδιος..
  8. Τι να το κάνεις μια μέρα νωρίτερα... Πέντε βδομάδες νωρίτερα υπάρχει κανένας τρόπος να τα βρούμε από καμιά άλλη χώρα; Καναδά, Ιαπωνία, Αυστραλία, Αιθιοπία, κάπου τέλως πάντων! Με τη βοήθεια του Hiro μήπως γίνει κάτι!
  9. cybergoulion

    Ο ΧOΜΠΙΤ

    Ωπα, για να μην παρεξηγηθούμε να συμπληρώσω. Δεν είπα εγώ ότι ο turbulent δεν το διάβασε. Προφανώς το διάβασε και η γνώμη του είναι αυτή που είπε. Απλώς εγώ το θεωρώ πιο ευχάριστο σαν ανάγνωσμα και με πιο καλό ρυθμό από το Σιλμαρίλιον για παράδειγμα το οποίο έχει τελείως άλλο στυλ αλλά και απείρως περισσότερη δουλειά. Και σαφώς δεν πιστεύω ότι επειδή γράφτηκε για παιδιά δεν αξίζει να το διαβάσει κάποιος μεγάλος! Όσο για την τελευταία πρόταση δεν ήταν αναφορά στο συγκεκριμένο κόμικ, αλλά στα κόμικς γενικά. Δεν πιστεύω να υπάρχει άνθρωπος εδώ μέσα που να μην έχει βρεθεί κάποιος να του πει "Καλά ρε, κοτζάμ γάιδαρος και διαβάζεις μικιμάου;"
  10. cybergoulion

    Ο ΧOΜΠΙΤ

    Απλώς να παρατηρήσω εδώ ότι δεν είναι ανάγκη να υποτιμούμε το Χόμπιτ επειδή είναι παραμύθι. Η ιστορία που περιγράφει είναι πολύ ωραία δοσμένη και ειδικά αν διαβάσει κανείς το πρωτότυπο πιστεύω ότι το ευχαριστιέται μόνο και μόνο για τη γλώσσα του Tolkien. Και στο κάτω κάτω οι περισσότεροι το ίδιο πιστεύουν και για τα comics, ότι είναι για παιδιά!
  11. Όπως στο σκίτσο 3 που το χρώμα του είναι στο χέρι με χρώματα ακουαρέλες, πριν περαστεί με νερό. Αυτό που μου αρέσει στον υπολογιστή είναι ότι μπορώ να κάνω πειράματα σχετικά με το ποιά χρώματα μου αρέσουν και τις σκιές. Δε με απασχολεί τόσο να βάλω κάποια εφέ περίεργα, απλώς μου αρέσει το πόσο εύκολο και ευχάριστο είναι να περνάς πλακάτο χρώμα στο κομπιούτερ. Βέβαια δεν είναι και πολύς καιρός που έχω πάρει στα ζεστά το θέμα οπότε είμαι ακόμη στην αναζήτηση στυλ και κατά συνέπεια ανοικτός σε προτάσεις. Ο απώτερος σκοπός μου είναι μόλις νιώσω έτοιμος να φτιάξω κάτι σε στριπάκι και μετά βλέπουμε. Πιστεύω έτσι να καλύψω και την επιθυμία του turbovolou ;-P
  12. Αν και δεν είναι και τόσο δουλειές στον υπολογιστή πέρα από το χρώμα, ας σας δείξω κι εγώ μερικά σκιτσάκια μου να μου πείτε τη γνώμη σας. Σκίτσο 1 Σκίτσο 2 Σκίτσο 3
  13. Πιθανότατα οι μόνες ιστορίες που οι εφευρέσεις του Κύρου λειτουργούν άψογα και ό ίδιος έχει πιο ακριβή συναίσθηση του τι κάνουν αυτά που φτιάχνει, είναι οι ιστορίες του Φάντομ Ντάκ. Εκεί έχει ένα ρόλο περισσότερο σαν τον Q τον τύπο που εξόπλιζε τον James Bond!
  14. dimis σ'ευχαριστώ! Αν και δεν πρόσεξες ότι με το photoshop έκανε μόνο τις φούσκες, στην πραγματικότητα μου απάντησες, γιατί το Corel Painter με το οποίο έκανε τα υπόλοιπα νομίζω ότι είναι αυτό που έψαχνα! Εκτός από αυτό φαίνεται και ενδιαφέρον το blog του τύπου αν είσαι σε φάση που προσπαθείς να μάθεις να σκιτσάρεις!
  15. Κατέβασα μια δοκιμαστική έκδοση του comic book creator και είναι ενδιαφέρον, κάνει τη δημιουργία παιχνίδι, μόνο που όσο πρόλαβα να το ψάξω και ο ρόλος του περιορίζεται στο να πάρεις τις εικόνες, να τους βάλεις κείμενο και να τις βάλεις στη σειρά πράγμα που το κάνει πολύ καλά με μόνο παράπονο ότι δεν είδα να υποστηρίζει καλά τα ελληνικά. Αυτό που έψαχνα εγώ να βρω όμως είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας που να μην είναι προσανατολισμένο τόσο στη φωτογραφία όπως το paintshop pro για παράδειγμα αλλά να έχει εργαλεία που να βοηθάνε στο να πάρεις ένα σκαναρισμένο σκίτσο με μολύβι και να το κάνεις αγνώριστο. Υπάρχει άραγε;
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.