Μετάβαση στο περιεχόμενο

Bahatouridhs

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    16
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος Bahatouridhs

  • Γενέθλια 08/09/1988

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Αθηνα
  • Χώρα
    Greece

Bahatouridhs's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

70

Συνολική φήμη στο GC

  1. Bahatouridhs

    Funny videos

    απο τις πιο υπερβολικες σκηνες που εχω δει υ.γ πως γινεται να βαλουμε thumbail του video αντι να φαινεται μονο το λινκ?
  2. Το πρωτο μου κομικ ηταν το αλμανακο #11 και το ειχα παρει απο ενα περιπτερο κοντα στην παραλια μαζι με ενα παγωτο σοκολατα, οχι μην ανυσηχειτε δεν το εκανα χαλια με το παγωτο απο κει και περα καθε φορα που εβλεπα περιπτερο ζηταγα να σταματησουμε να παρω κομικς
  3. Ma φυσικα απο τον υπερτατο ζωγραφο Μαεβιους Παχατουριδη, απλα εβαλα μπ=B αντι π γιατι μου ακουγεται καλυτερα. Το αβαταρ εχω τον ντοναλντ επειδη μου μοιαζει σαν χαρακτηρας, νευριαζει ευκολα, ειναι τεμπελης αλλα αν βαλει κατι στο μυαλο του θα το κανει με επιτυχια και επειδη ειναι πολυ γκαντεμης στην ζωη του
  4. Θελουμε και αλλα!!!!! χαχαχαα πολυ ωραια φιλε μου και πολυ πρωτοτυπα καλη συνεχεια
  5. Bahatouridhs

    ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙΑ;

    Πάει ένας αστερίσκος (*) σε ένα πάρτυ,μόνο για τελείες (.). Στην είσοδο του μαγαζιού, όπου γινόταν το πάρτυ δυο φουσκωτές τελείες (μπράβοι) τον σταματάνε και του απαγορεύουν την είσοδο. Τότε ο αστερίσκος τους λέει: - "Ρε παιδιά και εγώ τελεία είμαι, απλά έβαλα ζελέ στα μαλλιά!!"
  6. Να σται καλα ολοι παιδια, ευχαριστω για την υποδοχη.
  7. Ευχαριστω πολυ φιλε Τρυφωνα, οντως εψαχνα για αρκα οταν το ειδα να εχει μαζεμενα τα τευχη ισοβιτη και να λεει επιτομο διπλα και παραξενευτηκα, αρα ειναι λαθος ετσι οπως το εχουν βαλει.
  8. Bahatouridhs

    ΑΡΚΑΣ

    Αλλος ενας φαν του Αρκα εδω αυτο που θελω να μαθω ειναι αν γραφει ακομα αυτος ο αγνωστος σκιτσογραφος η επανακυκλοφορουν τα παλια συνεχεια?
  9. Α επισης πηρα μετρητη για την υγρασια και ειμαι στο 60% αυτο τη σημαινει? μπορω να τα εχω σε ζελατινες εξω η θα χαλασουν? απαντηστε παιδια χρειαζομαι βοηθεια
  10. Καλησπερα παιδια αποφασισα να φτιαξω και εγω την συλλογη μου σε ζελατινες και να τα στοιβαξω στην βιβλιοθηκη, διαβασα πιο πανω για acid free ζελατινες μπορει να μου εξηγησει καποιος τι διαφορα τους?
  11. Bahatouridhs

    ΓΚΑΡΦΙΛΝΤ [ GARFIELD ]

    Χαιρεται και απο μενα ειμαι λατρης του γκαρφιλντ ελληνικης και αγγλικης εκδοσης αν και εχω πιο πολλα με ελληνικη. Υπαρχει καταστημα που να εχει γκαρφιλντ? βγαινουν ακομα?
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.