Μετάβαση στο περιεχόμενο

Saki

Members
  • Περιεχόμενο

    30
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Saki

  1. Τα αποτελέσματα πότε και πώς θα τα μάθουμε ;;Έστειλα κομικ βλέπετε
  2. Πώς πήγε από πωλήσεις το φανζίν.Α,και κάτι άλλο,μόλις είδα οτι έχασα ένα πόλυ μεγάλο διαγωνισμό κόμικ,έληξε στις 30 Μαρτιου.Υπάρχει κάποιο μέρος που να ανακοινώνονονται οι διαγωνισμοί στην ιστοσελίδα ,για να μην χάσω και κανέναν άλλο.
  3. Εγώ προτιμώ να το φέρω αυτοπροσώπος και σε USB και κανονικό ,ποτε μπορώ να περάσω από τη λέσχη να το δώσω στον Editor DJO (πσσσσσσ);
  4. Saki

    TO KOMIKS MOY..

    Για να μπει κάποιος στο φανζίν του greekcomics τί πρέπει να κάνει;Και κάτι άλλο ,υπάρχει κάποιο μέρος στο site που να μιλάνε όλοι μεταξύ τους σε στυλ messenger;
  5. Saki

    TO KOMIKS MOY..

    Ξέρει κανείς από που αρχίζει κάποιος αν θέλει να ασχολήθει επαγγελματικά με το κομικ;Σε ποιον μιλάει;Σε καμιά εκδοτική;Πείτε μου οτι ξέρετε pls.
  6. Saki

    TO KOMIKS MOY..

    πολυ!...σχετίκα με τα στύλ μου ( μεχρι τώρα) τα έχω χώρισει χοντρικά σε ένα cartoony και ένα πιό ρεάλιστικο.Θέλω να τα βελτιώσω και τα δύο φυσίκα,οπότε πες μου οτι θες εγώ δεν έχω κανένα προβλήμα. Τι είναι οι λέζάντες και το ντεκουπάζ?
  7. Saki

    TO KOMIKS MOY..

    Πρέπει όντως διάφορα να γινουν στο πρ'ωτο κομικ ,μαζί με αυτό που είπες.
  8. Saki

    TO KOMIKS MOY..

    Ένα μικρό χιουμοριστικό κόμικ που έκανα πρόσφατα....καμιά γνώμη;
  9. Το 9 δεν υπάρχει πια,ξέρετε όμως αν κατά τυχή ο διαγωνισμός θα ισχύσει και φέτος;
  10. ρε...είναι πολύ καλό....μπράβο!...το περιβάλλον είδικα μου έκανε τρελή εντύπωση αλλά βασίκα όλα μου έκαναν τρελή εντύπωση..είναι..είναι.....ΕΠΑΓΓΕΜΑΤΙΚΗ δουλειά!!Πας σε κάποια σχολή;
  11. Saki

    TO KOMIKS MOY..

    ΥΓ. Πω, πάω να βρω κι άλλα comics να σχολιάσω... εθίστηκα στην κριτική τώρα... wtf!έσυ είσαι που έφτιαξες το apocalypse??!!Δεν το χω διάβασει άλλα έχω ακούσει πολλές φόρες γι αύτο...wow...nice!! δήλαδη ένας επαγγελματίας μου έκανε κρίτικη! ......(***) ...ναι....tespa...ευχαριστώ!
  12. Saki

    TO KOMIKS MOY..

    Να ρωτήσω ....πότε θα γίνει η περισυλλογή των ιστοριών για το fanzine?Εμ...εχώ καμία ελπίδα με το πρώτο που έστειλα?
  13. Saki

    geokon's

    Τέλειο,μπράβο,απίθανο ...πάντως κρίμα για τον τύπο...πρέπει να ήταν φρικιαστική εμπειρια.. Α...τι χαρτί χρησιμοποίησες για το συγκεκριμένο...you know..πριν το σκάναρεις?
  14. Saki

    TO KOMIKS MOY..

    και άλλο ένα πού έκανα πέρσι ,πιο χαλαρό σε θέμα. Xάλια ανάλυση όμως. -"(Και να μην ήταν μόνο η ανάλυση..)"
  15. Τι υλικά χρησιμοποίησες γι αυτο?
  16. Saki

    Δημιουργίες [ by Marsiana T. ]

    Βλέπω οτί έχουν πέρασει 3.5 μήνες από αυτή τη καταχώρηση αλλά δε βαριέσαι.Η όλη ιστόρια διαδραματίζεται σε ένα κύτταρο,όποτε για μένα είναι φυσικό τα backround ναι είναι όπως είναι!Θέλω να πω για μένα ταιριάζει
  17. Saki

    Δημιουργίες [ by Marsiana T. ]

    WOW...Εσύ το είχες φτιάξει αυτό?Και το είχα δει στο 9.Μου άρεσε.. Καλά..πρέπει να είναι ώραιο συναίσθημα να σε αναγνώριζει κάποιος μέσα από τη δούλεια σου σε ένα διάσημο περιοδικό Συνέχισε τη καλή δουλειά.
  18. Πέρα από το φωτοτυπικό χαρτί και τούς μαρκαδόρους πένες που βρίσκονται σε όλα τα χαρτοπωλεία μπορεί κανείς να προτείνει, αμά ξέρει, τίποτα πιο εξιδικευμένα υλίκα σχέτικα με τη δημιουργία κόμικ?
  19. Saki

    TO KOMIKS MOY..

    o.k man αποδέχομαι όλα όσα λες άλλα η αλήθεια είναι ότι αυτό το κομικσάκι δεν ήταν προιον ούτε ελλήνικών ψαγμένων τραγουδιών ούτε αυτοβιογράφικών κομικ....και όσο για το μαζόχισμο μάλλον έχεις δίκιο...άλλα απλά μερίκες φορές έρχεται από μόνο του....αυτααααααααα Υ.Γ Ρε τα διάβαζα και γω αυτά τα "ψαγμένα" στο 9 του ..εμ...Πανταζή ας πούμε..δεν μπορώ να πω οτί μου άρεσαν και πολύ..το κομικ αυτο που έστειλα μοιάζει με ένα από αυτά?Ψευτοψαγμένο που δεν κατάλαβαινεις τίποτα...γιάτι νόμιζω οτί έδωσα πόλλες εξηγήσεις πάνω στο θέμα.Ήταν όντως τόσο δυσνόητο?
  20. Saki

    TO KOMIKS MOY..

    Κατάλαβα...
  21. Saki

    TO KOMIKS MOY..

    κατάλαβα ευχαριστώ..πειραματίζομαι ακόμα ξέρεις...α...άμα δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου δίξεις τα καρέ που η ανατόμια δεν είναι σώστη...α και...έσενα σε έχω δει στο 9 νομιζω..wow!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.