Μετάβαση στο περιεχόμενο

maxangelos00

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    10
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

maxangelos00's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

57

Συνολική φήμη στο GC

  1. 10ος Πανελληνιος Διαγωνισμος Κομικς! ολοκληρο το εργο οπως ειχα υποσχεθει... (απο τον Αγγελο παπαντωνιου)
  2. συγχαρητηρια για την νικη σου στον διαγωνισμο. αν και αδικηθηκες λιγακι αφου στο περιοδικο εισαι με αλλο ονομα..

  3. ευχαριστω πολυ για τα σχολια γιατι εξαιτιας αυτων θα γινω και καλυτερος... η αληθεια ειναι πως καταλαβα το λαθος με την γεφυρα αλλα ηταν ηδη αργα οταν εγινε αυτο. και ενα σχολιο που αναφερεται ειδικα στον cond. (η σελιδα με την γεφυρα ειναι η τελευταια της ιστοριας απλα τις ανεβασα με λαθος σειρα.. sorry αμα σε απογοητευσα). οσοι θα ηθελαν να δουνε και την υπολοιπη δουλεια μου, θα χαρω να τους συναντησω την πεμπτη 16/9 στο Θησειο.
  4. Με αφορμη τον 10ο πανελληνιο διαγωνισμο κομικς του 9 και την διακριση του κομικ μου, σκεφτηκα να ανεβασω την πρωτη και την τελευταια σελιδα της ιστοριας (αυτες που μου αρεσαν πιο πολυ). Ολα τα σχολια ειναι δεκτα.. (ελπιζω να σας αρεσουν). Ααα και συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια που συμμετειχαν στον διαγωνισμο!
  5. η πρωτη σελιδα της ιστοριας μου.. την οποια ισως εχετε δει και στο περιοδικο 9. μονο που δεν ειχε γινει και πολυ καλο scanaρισμα.
  6. βασικα συγχαρητηρια για την δευτερη θεση... και πιστευω πως το εργο σου αξιζε την θεση αυτη. θα συμφωνισω μαζι σου πως το comix της εβγενιας ηταν αρκετα επαγγελματικο και αυτο γιατι ειχε κινηση και εκφραση.. (κατι που δεν ειχε το δικο μου, γι αυτο και βρισκομαι μολις στις διακρισεις). μια ερωτηση ομως εχω να σου κανω. ο σκυλος στην ιστορια σου βασιζεται στον akamaru? (απο την σειρα naruto). γιατι κατα την γνωμη μου βλεπω μια τρομερη ομοιοτητα.
  7. maxangelos00

    "9"

    ειναι η ιδεα μου ή ολα τα τευχη του 9 ειχαν γυναικιες φιγουρες στα εξωφυλλα?
  8. συγνωμη... μπορει να ειμαι ο μονος που δεν εχει facebook.. ειχα ομως ελπιδα φιλε μου!
  9. ευχαριστουμε πολυ ρε φιλε... που μας εκοψες τα φτερα και δεν εχουμε πλεον αγωνια... τελος παντων συγχαρητηρια στην ευγενια.!
  10. τα αποτελεσματα του 7ου πανελληνιου διαγωνισμου κομιξ παντως βγηκαν στισ 26 Σεπτεμβριου... δηλαδη περιπου εναν μηνα μετα απο την προθεσμια αποστολης. Υποθετω πως και φετος θα πεσει προς τελη σεπτεμβριου.
  11. -ξερει κανεις να μου πει ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα του διαγωνισμου?
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.