Ο επισκέπτης georgia89 Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 5, 2012 Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 5, 2012 Γεια σας, ονομάζομαι Γεωργία και έχω σαν θέμα πτυχιακής Πολυχώρος Comic στον Κεραμικό. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας όσον αφορά στο τι θα θέλατε να έχει μέσα ένας πολυχώρος αποκλειστικά για comic. Έχουμε σκεφτεί με την ομάδα μου ότι πρέπει να έχει αίθουσες σεμιναρίων, εκθεσιακούς χώρους, εργαστήρια σχεδίασης , αίθουσα προβολών, βιβλιοθήκη… Επίσης κάθε αίθουσα θα μπορεί να λειτουργεί και μεμονωμένα, δλδ για οποιαδήποτε χρήση και όχι αποκλειστικά ως σύνολο έκθεσης. Ευχαριστώ για την βοήθεια σας. 8 Παράθεση
Jim® Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 5, 2012 Member ID: 17295 Group: Members Topic Count: 171 Content Count: 2190 Reputation: 11247 Achievement Points: 2190 Days Won: 6 With Us For: 5492 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 3, 2022 Age: 32 Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 5, 2012 Αναγνωστήριο.... 8 Παράθεση
supertramp Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 5, 2012 Member ID: 23772 Group: Members Topic Count: 5 Content Count: 643 Reputation: 3619 Achievement Points: 643 Days Won: 0 With Us For: 5314 Days Status: Offline Last Seen: Απριλίου 25, 2018 Age: 37 Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 5, 2012 απο περιεργεια,σε τι σχολη εισαι και κανεις πτυχιακη εργασια για κομικς ? ενδιαφερον ! καλο ακουγεται οπως το λες ,αυτη τη στιγμη εστω δε μου ερχεται στο μυαλο κατι αλλο να προσθεσω..ο απο πανω ο μαους εχει ενα ποιντ,βιβλιοθηκη-αναγνωστηριο ας πουμε.αλλα ισως αυτο να εννοεις οταν λες βιβλιοθηκη,να το εννοουσες.θα το σκεφτω λιγο ακομα ! ευχομαι να παει καλα! 7 Παράθεση
mits63 Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 5, 2012 Member ID: 7341 Group: Veterans Topic Count: 101 Content Count: 1379 Reputation: 6533 Achievement Points: 1379 Days Won: 5 With Us For: 6421 Days Status: Offline Last Seen: Σεπτεμβρίου 14, 2017 Age: 62 Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 5, 2012 Επειδή κάτι σε αρχιτεκτονική μου μυρίζει μια γενική παρατήρηση: τα κόμικς, αντίθετα με πολλά αλλά είδη τέχνης, απαιτούν κάποιες ιδιαίτερες συνθήκες για την καλύτερη παρουσίαση τους. Εννόω ότι το συνηθισμένο "κρεμάμε πρωτότυπα στους τοίχους¨στην πραγματικότητα δεν είναι πολύ ενδιαφέρον, για τους μη επαΐοντες, εώς και λίγο περισσότερο για τους γνώστες. Ένας τέτοιος χώρος λοιπόν θα έπρεπε νομίζω να προσφέρει την δυνατότητα εγκατάστασης διαφόρων τύπων "τρισδιάστατης" εισόδου σε ένα κόμικ. Φυσικά η βιβλιοθήκη και το αναγνωστήριο είναι αυτονόητα. Αλλά σκέψου π.χ ένα χώρο όπου θα βρίσκεις, τυχαίο παράδειγμα, τον Μπλέικ σε φυσικό μέγεθος μαζί με μεγενθύσεις εξωφύλλων ή πάνελς σε μέγεθος που θα επιτρέπουν στον επισκέπτη να φαντάζεται τον εαυτό του μέσα σε αυτά. Νταξ', μια κουβέντα είπαμε... 8 Παράθεση
DJO Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 5, 2012 Member ID: 556 Group: Veterans Topic Count: 1534 Content Count: 22474 Reputation: 122383 Achievement Points: 22479 Days Won: 792 With Us For: 7121 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 31, 2020 Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 5, 2012 Μια χαρά είσαστε! Ρίχτε μια ματιά και σε μια άλλη εργασία, για ιδέες: http://www.greekarchitects.gr/gr/%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%B5%CF%82-2009-10/164-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B5%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%BA%CE%AC%CE%B6%CE%B9-id3835 7 Παράθεση
germanicus Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 6, 2012 Member ID: 277 Group: Root Admin Topic Count: 1677 Content Count: 28569 Reputation: 192253 Achievement Points: 27559 Days Won: 761 With Us For: 7145 Days Status: Offline Last Seen: 20 ώρες πριν Age: 54 Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 6, 2012 στα χοντρά-χοντρά φαίνεται να καλύφθηκε το θέμα. Όπως όμως παρατήρησε και ο Πρασινομήτσος, η προσέγγιση ή μάλλον η ερώτηση φαίνεται να είναι "αρχιτεκτονικής" δομής λχ η έννοια "αίθουσα σεμιναρίων" ή η έννοια "εκθεσιακός χώρος" νομίζω ότι καλύπτουν τα πάντα Κοπανάς και ένα "χώρος διαδραστικών επαφών" και τίγκαρες Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν, ένα τσεκάρισμα του τι παράσχουν 5 μεγάλα μουσεία ή 5 μεγάλες γκαλερί/εκθεσιακοί χώροι, αυτομάτως νομίζω ότι έχει καλύψει κανείς όλες τις δυνατές μορφές/υπηρεσίες. Υπό ένα άλλο πρίσμα, θα σου πρότεινα να τσεκάρεις κατ'αρχάς τη δομή του φόρουμ. Δλδ να κάτσεις να δεις μια-μια τις ενότητες-υποενότητες (όχι τα ποστ, απλώς το τι περιέχουν οι ενότητες). Η δομή είναι αποτέλεσμα των όσων έχουν συζητηθεί εδώ μέσα όλα αυτά τα χρόνια και μια προσπάθεια να σουλουπωθούν και να κατηγοριοποιηθούν όσο καλύτερα γίνεται. λχ 2 πράγματα που μου "βγαίνουν" με τη μια από τη δομή του φόρουμ και δεν τα ανάφερες (αν και είναι ευνόητα και λογικά τα έχετε ήδη συμπεριλάβει) είναι (α) οι διοικητικοί χώροι (management, γραμματειακή υποστήριξη κλπ) και (β) ο εμπορικός χώρος Από εκεί και πέρα, ίσως με μια περατζάδα στα πιο πρόσφατα ποστ που υπάρχουν σε μεγάλες-γενικευμένες ενότητες, όπως λχ η Γενική Συζήτηση, θα βγάλουν πράγματα-προσεγγίσεις στο κόμικ που ναι μεν έχουν περισσότερη σχέση με το τι μπορεί να εκτεθεί σε έναν εκθεσιακό χώρο, αλλά ίσως να δείχνουν συγκεκριμένες ανάγκες υποδομών (λχ το ποστ που αφορά το κόμικ σε τραγούδια ή το κόμικ σε εξώφυλλα βιβλίων-δίσκων). anyhow. Εδώ είμαστε και όπως βλέπεις υπάρχει κέφι για συνεισφορά/βοήθεια, οπότε ρωτάς/ζητάς ότι σου κάνει κέφι Και περιττό να αναφέρω πως όταν με το καλό την τελειώσετε, θα χαρούμε να την αναρτήσουμε εδώθε 4 Παράθεση
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις