Μετάβαση στο περιεχόμενο

supertramp

Members
  • Περιεχόμενο

    643
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από supertramp

  1. supertramp

    Constantine (2014-2015)

    Εντάξει, η καμπαρντίνα, αν και με χάλασε αρχικά που ήταν κοντή, δε με πειράζει. Όχι όμως και το τσιγάρο. Όχι το τσιγάρο. Το τσιγάρο πρέπει να υπάρχει.
  2. Μενιγ, batigoal, christs, φλοκ, imacmaria, maniac, leonidio, Τρύφωνα, GreekComicfFan, 1530, σας ευχαριστώ πάρα πολύ ! Να' στε καλά!
  3. Έχω μεγαλώσει με παπιά, αλλά πλέον δε διαβάζω ποτέ. Εκτός από όταν διαβάζω το βίο και πολιτεία. Για αυτό και μόνο, Ρόσα.
  4. supertramp

    GC ΦΑΝΖΙΝ

    Διάβασα το GCF#4 μόλις, αυτά που μου άρεσαν ήταν το σχέδιο του deadneighbours-δηλώνω fan, το καταπληκτικό εξώφυλλο, η ιστορία pit & strativarious- pit το τερμάτισες παιδί μου, και ο ρόμποκοπ. Μπράβο σε όλα τα παιδιά!
  5. supertramp

    Malk's Artworks & Illustrations...

    Ο καλύτερος. Κοιτάω και ξανακοιτάω τα σχέδια. Sold! Όποτε βλέπω το όνομα Malk θα αγοράζω.
  6. supertramp

    Malk's Artworks & Illustrations...

    'Αρρωστα πράγματα. Πολύ άρρωστα. Αρρωσταίνω λέμε!
  7. Συγχαρητήρια ρε, είδα ότι παίζει και παρουσίαση, θα είμαστε εκεί. Άντε να το διαβάσουμε κιόλας ! Φαίνεται πολλά υποσχόμενο αν κρίνουμε από το ποιός το έφτιαξε και από τις πρώτες γεύσεις που έχουμε πάρει. Cheers!
  8. Τουλάχιστον δε σποίλαρα τα γεγονότα του επεισοδίου! (Πόσο ωραία τα references που κάνει η σειρά εν τω μεταξύ) Πάνε τα φρύδια λοιπόν, με το παλιό ξυράφι.. The Black Stars! Ia Ia Cthulhu Fhtagn!
  9. Germanicus, το άρθρο που είδες στο facebook που είπες , το διάβασες? Καλά, μόλις το δεις το επεισόδιο επέστρεψε και ενημέρωσέ με για το τι μοίρα θα έχουν τα φρύδια μου
  10. Χαχαχαχα ήθελα να πω μερικά πράγματα, αλλά δεν είπα! Ήμουν όσο πιο αόριστος μπορούσα! Δε θα έλεγα πως έκανα σπόιλερ πάντως, γενικά δεν κάνω! Περισσότερο λέω τη γνώμη μου για ότι δείχνει παρά το τι δείχνει.Καλά , καλύτερα σε σποιλερ υ.γ. εε μήπως να σβήσω το ποστ εντελώς, ή να ξυρίσω τα φρύδια μόνος μου για να γλυτώσω?
  11. Το True Detective συνεχίζει στα ίδια υψηλά επίπεδα. Μόνο που *σκοτεινιάζει* ακόμα περισσότερο. Μετά το επεισόδιο 5 δε θα μου κάνει καμία εντύπωση αν δω στη σειρά Σκοτεινιάζουν επικίνδυνα τα πάντα-και η ατμόσφαιρα, και το σενάριο, και οι χαρακτήρες. Αρρωσταίνω λέμε!
  12. totally_wired, αν συμφωνούμε, όντως δεν κατάλαβα σωστά αυτά που είπες!
  13. Καθόλου δεν είναι έτσι. SPOILERS ahead.Το σενάριο δε χρειάζεται να φέρει την αλλαγή και την καινοτομία για να είναι καλό.Μπορεί να χρησιμοποιήσεις τα ίδια πράγματα με χίλιους άλλους, αλλά το πως θα τα χειριστείς μπορεί να σε κάνουν μοναδικό. Ανατροπές είναι νωρίς για να δούμε, και δεν είναι και απαραίτητο. Το συγκεκριμένο σενάριο είναι πολύ καλογραμμένο, με φοβερούς χαρακτήρες και κοφτερούς και έξυπνους διαλόγους. Επίσης, παίρνει το χρόνο της η σειρά , δε βιάζεται, δεν έχει επιπόλαιες και αχρείαστες σκηνές (δράσης ή μη). Έχουμε ακόμη λεπτομέρειες όπως το spaghetti monster που περιγράφτηκε στο πρώτο επεισόδιο, και μετά τα τελευταία δέκα λεπτά του τρίτου(τα οποία ήταν από τα καλύτερα δέκα λεπτά που έχω δει στην τηλεόραση). Έχουμε προσοχή στη λεπτομέρεια, και έχουν καταφέρει να βάλουν και μια νότα χιούμορ(πάντα μέσα στο κλίμα όμως). Ο καλός και κακός μπάτσος δεν υπάρχει ποτέ και καθόλου.Η σειρά δεν έχει τόσο απλούς χαρακτήρες για να τους περιγράψεις με αυτές τις δύο λέξεις. Έχουν πολλά περισσότερα στοιχεία, και είναι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους, δεν είναι η κλασική καρικατούρα καλού/κακού μπάτσου. Ο θρησκευτικός φανατισμός είναι κάτι που σίγουρα εμφανίζεται και ιδιαίτερα σε παρόμοιες κοινωνίες με αυτές που είδαμε. Με τις πόρνες δεν είδα κάτι ενοχλητικό, ούτε κάτι ιδιαίτερα τίμιο. Είδα να είναι χαρακτήρες καθημερινοί, όχι πολύ διαφορετικά αντιμετωπισμένοι σεναριακά από τους υπόλοιπους. Επίσης, η ατμόσφαιρα δεν είναι απαραίτητα καλή όταν έχουμε μεγάλη παραγωγή. Είναι περισσότερο θέμα ιδεών και εκτέλεσης παρά χρήματος. Βέβαια και βοηθάει να είναι υψηλή η παραγωγή, δεν εγγυάται τίποτα όμως. Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ βαρύ κλίμα,μαεστρικά δωσμένο μέσα από εικόνες, μουσική, ερμηνείες, τοποθεσίες, τα πάντα. Η σκηνοθεσία είναι κορυφαία και οι ηθοποιποί τη συμπληρώνουν. Αυτά περί φτώχειας και τροχόσπιτων, εφόσον είναι καλό setting γιατί να μην υπάρχουν? Εξάλλου μιλάμε για πόσα χρόνια πριν, στην Αμερική και μέρη που δεν έχω παει, δεν ξέρω πως μοιάζουν και αφού ταιριάζουν καλά στο σενάριο, δε με πολυνοιάζει. Δε θα ταίριαζε να ήταν σε κάποια διαφορετικό μέρος τόσο πολύ νομίζω . Τώρα για το Βιετνάμ, προσπαθείς να αναλύσεις περισσότερο από όσο πρέπει μάλλον.Επίσης, ο λευκός και ο μαύρος μπάτσος? Αυτό πρέπει να σταματήσει, γιατί ουκ ολίγες φορές παραπονιέται ο κόσμος ότι ''δεν είδαμε κανέναν μαύρο''. Είναι σε μέρος που θα υπάρχει μαύρος μπάτσος, και υπάρχει αλλά δε στρέφεται εκεί η προσοχή. Ούτε και ο διοικητής είναι στριμμένος.. Αυτά που λες από πάνω, σορυ αλλά μου φαίνονται το κλασικό ποιηματάκι που λένε πολλοί κατά των αμερικάνικων προϊόντων, το οποίο έχει καταλήξει να είναι πιο κλισέ από τα ίδια.
  14. DJO μπορείς να του δώσεις άλλη μια ευκαιρία του κόμικ. εμένα τα πρώτα δε μου άρεσαν καθόλου, αλλά μετά το βρήκα αρκετά καλό. (τα είχα αγοράσει, και παρόλο που δε μου άρεσε συνέχισα, λεφτά είναι αυτά) το παιχνίδι ακόμα να το παίξω, αλλά θα γίνει.
  15. germanicus ευχαριστούμε για την πρόταση του True Detective. Έκανα διάλειμα από μαθηματικά για να αράξω και είδα το πρώτο επεισόδιο. Απίστευτα καλό. Δε θυμάμαι καν πότε ξαναείδα σειρά και ενθουσιάστηκα τόσο με το πρώτο επεισόδιο. Ο Matthew McConaughey καταπληκτικός, και γενικά δε μου άρεσε ποτέ. Κατεβάζω το δεύτερο αμέσως.
  16. Θα είχε πλάκα να ήταν όλα από το ίδιο κόμικ! Για τα σχέδια δε λέω τίποτα. Οι τοποθεσίες μ'αρέσουν άπειρα!
  17. εχω να πω οτι, εχοντας δει την εικονα εμπνευσης, και παρ'ολο που μοιαζει πολυ, εχει διαχυτο το προσωπικο σου στυλ, φαινεται αμεσως οτι ειναι δικο σου και σου παει πολυ το στυλ αυτο. το προσωπο ειδικα τα σπαει
  18. Καλά κατάλαβα 'οτι το έκανες μέσα σε 5 ώρες?
  19. Άπιαστο φίλε. Πολλά μπράβο.
  20. Και μένα μάλλον, Twin Peaks και X-files. Ειδική αναφορά στο σημείο τομής τους, aka David Duchovny.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.