Kabuki Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 16, 2008 Member ID: 5259 Group: Veterans Topic Count: 207 Content Count: 9437 Reputation: 77110 Achievement Points: 9439 Days Won: 100 With Us For: 6285 Days Status: Offline Last Seen: Ιουνίου 4 Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 16, 2008 υπόθεση (από το οπισθόφυλλο) Ο Λυόν και η Ντιόν είναι δυο πολύ αγαπημένα αδέλφια. Τίποτα στον κόσμο δεν μπορεί να κλονίσει τη σχέση τους - ούτε καν το γεγονός πως οι γονείς τους δείχνουν ιδιαίτερη αδυναμία στον Λυόν, παραμελώντας την Ντιόν. Αλλά η μοίρα τούς επιφυλάσσει ένα τραγικό παιχνίδι, που θα ανατρέψει τα πάντα και θα οδηγήσει σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη.. Κοριτσίστικο (shojo) manga, που κυκλοφορούσε σε συνέχειες στο περιοδικό Αkasuki. Tώρα, για να πω τη γνωμη μου ούτε αυτό ήταν του γούστου μου... ξεκινά σαν μια φυσιολογική ιστορία, σχέσεις αναμεσα σε αδέρφια, γονεις κλπ, λίγο love story, και μετά δράμα. Κι εκεί που λέω, όλα καλά, μια νορμάλ manga ιστορία, εμφανίζεται απ' το πουθενά μια... κλωνοποίηση. Θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρον αν είχε στοιχεία μαύρης κωμωδίας, αλλά εμένα περισσότερο προς soap opera σενάριο μου έφερνε... Για να πω και ένα καλό όμως, το σκίτσο μου άρεσε αρκετα... 3 Παράθεση
PhantomDuck Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 16, 2008 Member ID: 2414 Group: Veterans Topic Count: 206 Content Count: 5725 Reputation: 46327 Achievement Points: 5822 Days Won: 48 With Us For: 6592 Days Status: Offline Last Seen: 2 ώρες πριν Age: 38 Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 16, 2008 Για να πω και ένα καλό όμως, το σκίτσο μου άρεσε αρκετα... Και τέτοιες ώρες είναι να αναρωτιέσαι: Γιατί χαραμίζονται αυτοί οι άνθρωποι με ανούσιες ιστορίες ? Εντάξει, όχι ότι είχε κανένα απίστευτο σχέδιο αλλά ήταν αξιοπρεπέστατο. Παραλίγο να βγει και η ντόλυ (όχι του Λούκυ Λουκ, η άλλη) 3 Παράθεση
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις