Ion Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 17 Member ID: 2285 Group: Veterans Topic Count: 964 Content Count: 4448 Reputation: 36703 Achievement Points: 4503 Days Won: 27 With Us For: 7055 Days Status: Offline Last Seen: Αυγούστου 31 Age: 43 Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 17 Τον Σεπτέμβριο του 2014, οι εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορούν μια σειρά βιβλίων με τα Στρουμφάκια, που συνδυάζουν μία εικονογραφημένη ιστορία με παιχνίδια (παζλ, διαφορές, κουίζ σχετικά με την ιστορία που προηγήθηκε κλπ). Αν και έχω μόνο το πρώτο βιβλίο στην κατοχή μου, στο ίντερνετ κυκλοφορούν και τα εξώφυλλα των επόμενων δύο βιβλίων: 1. Η Στρουμφομπάντα 2. Η φίλη μου η αράχνη 3. Φθινοπωρινή κωμωδία 4 2 Παράθεση
Θοδωρής Καραπάνος Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 19 Member ID: 36975 Group: Moderator Topic Count: 184 Content Count: 5423 Reputation: 29357 Achievement Points: 3030 Days Won: 176 With Us For: 2079 Days Status: Offline Last Seen: 4 ώρες πριν Age: 18 Δημοσιεύτηκε Φεβρουαρίου 19 Κι εδώ θα βρείτε την καταχώρηση του πρώτου βιβλίου... Δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχουν και τα υπόλοιπα, πράγμα που σημαίνει, ότι μάλλον είχαν διαφορετικό isbn(;) Τέλος πάντων, από εδώ άντλησα τα ονόματα των δημιουργών, αλλά και τον πρωτότυπο τίτλο, τα οποία πέρασα στο πινακάκι! 5 Παράθεση
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις