Μενίγ Πουαγώ Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 8, 2025 Member ID: 25448 Group: Honored Topic Count: 607 Content Count: 4973 Reputation: 38871 Achievement Points: 5107 Days Won: 12 With Us For: 5076 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Age: 44 Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 8, 2025 Περιγραφή από το Solaris (που το διαθέτει στα 5€) Ένα αφηγηματικό πείραμα, αποτέλεσμα συρραφής κειμένων, ανακατεμένων και επανατοποθετημένων πάνελ παλιών κόμικ (Public domain) με νέα δομή και διαλόγους που συνθέτουν μία εντελώς καινούρια ιστορία, κάπου ανάμεσα στον σουρεαλισμό,το κολλάζ και το brain rot. Λίγα λόγια από εμένα... Όσο προχώραγα την ανάγνωσή του τόσο πιο πολύ γινόταν βαθιά κατανοητό πως το έκανα για τις ανάγκες της εν λόγω παρουσίασης. Χαρακτηρισμός με μία λέξη; Χάος. Χαρακτηρισμός με μία πρόταση; Το απόλυτο χάος. Πραγματικά δε ξέρω τί είχαν στο μυαλό τους οι δημιουργοί όταν προέβησαν στο εν λόγω πόνημα. Λογοπαίγνια που κατ' εμέ δεν επιτελούσαν το σκοπό τους σε ένα σενάριο που όροι όπως τρελό και παλαβό ίσως είναι φτωχοί για να το περιγράψουν. Ίσως να φταίω και εγώ που δε μπόρεσα να το κατανοήσω; Τι να σας πω... Διαβάζεται με προσωπική ευθύνη του καθενός... τον @ nikos99 για την διάθεση του τεύχους!!! 2 5 Παράθεση
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις