rolandofshire Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 9 Member ID: 31638 Group: Members Topic Count: 15 Content Count: 1143 Reputation: 7648 Achievement Points: 1195 Days Won: 6 With Us For: 3284 Days Status: Offline Last Seen: 3 ώρες πριν Age: 36 Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 9 Πρώτη μου παρουσίαση στο φόρουμ, ελπίζω να πάει καλά, αλλά αν κάτι δε σας αρέσει πείτε μπας και βελτιωθούμε Σύνοψη του εκδότη Η Μεγάλη Κακιά Αλεπού, όπως θέλει να τη φωνάζουν, δεν είναι ούτε τόσο μεγάλη ούτε τόσο κακιά. Παρότι εφαρμόζει τις θεωρητικά αλάνθαστες τακτικές εκφοβισμού του μέγα θηρευτή, του Λύκου, η πικρή αλήθεια είναι πως δεν πείθει κανέναν. Πόσες ρέβες όμως μπορεί να φάει μια σαρκοφάγος αλεπού προτού καταστρώσει μαζί με τον Λύκο το πιο ποταπό σχέδιο που κατέβασε ποτέ μυαλό θηρευτή; Θα δεχτεί να κλωσήσει και να μεγαλώσει το φαγητό της; Και τι σχέση έχει με όλα αυτά μια Ομάδα Εξόντωσης Αλεπούδων, της οποίας τα μέλη εξασκούνται εντατικά στους 100 Τρόπους Εξολόθρευσης μιας Αλεπούς; Μια ξεκαρδιστική ιστορία γεμάτη αναπάντεχες ανατροπές, που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου) Σενάριο Παρότι δε με ενέπνευσε στην αρχή, έπεσα πάνω στο θέμα που έχει κάνει ο συμφορουμίτης @ Kurdy Malloy εδώ και το αγόρασα στην προηγούμενη έκθεση βιβλίου. Και με αποζημίωσε 100%. Δε θα παραθέσω εδώ τα βραβεία που έχει πάρει, θα πω απλώς πως από τη στιγμή που καταστρώνεται το προαναφερόμενο σχέδιο μπαίνουμε σε καταστάσεις γκοσινικού τύπου. Μη παρεξηγηθώ, δεν εννοώ ότι φτάνει στο χιούμορ του Γκοσινύ αλλά ότι οι καταστάσεις στις οποίες μπλέκει η αλεπού είναι γκοσινικές. Παρεξηγήσεις μέχρι θανάτου που κλιμακώνονται όλο και περισσότερο μέχρι τη τελική λύτρωση. Και πέρα από το γέλιο είχαμε και συγκίνηση και φόβο, γενικώς ξυπνήσαν συναισθήματα οπότε αποστολή εξετελέσθη. Σχέδιο Το σχέδιο είναι απλό και επαρκές θα έλεγα για την αφήγηση της ιστορίας. Δεν έχει καρέ όπως τα ξέρουμε με τα τετραγωνάκια αλλά τα απαραίτητα για την αφήγηση της ιστορίας υπάρχουν και ο Benjamin Renner αρκείται σε αυτά. Οι γραμμές είναι απλές και τα χρώματα όμορφα αλλά όποιος το δει για BD, διαβάσει και την περίληψη της ιστορίας και περιμένει να δει ολόκληρο το δάσος και το αγρόκτημα σχεδιασμένα στη λεπτομέρειά τους, θα απογοητευτεί. Δεν είναι ότι το σχέδιο δεν εξυπηρετεί την αφήγηση, σε καμία περίπτωση. Είναι ότι το βάρος δίνεται στο σενάριο. 5 1 2 Παράθεση
Θοδωρής Καραπάνος Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 9 Member ID: 36975 Group: Moderator Topic Count: 117 Content Count: 3899 Reputation: 22985 Achievement Points: 3030 Days Won: 115 With Us For: 1632 Days Status: Online Last Seen: 3 λεπτά πριν Age: 16 Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 9 2 ώρες πριν, rolandofshire είπε: Πρώτη μου παρουσίαση στο φόρουμ, ελπίζω να πάει καλά, αλλά αν κάτι δε σας αρέσει πείτε μπας και βελτιωθούμε Μάλιστα! Μία πολυαναμενόμενη παρουσίαση, που περίμενα από καιρό, μιας που την είχες προαναγγείλει από το Κέντρο Ελέγχου! Και θα σου πω... Είναι πάρα πολύ καλή!!!! Βάζε περισσότερες εικόνες: Ούτε εγώ το κάνω πάντα, αλλά να ξέρεις ότι είναι αρκετά βοηθητικές γιατί σπάνε τη μονοτονία του γραπτού λόγου και γεμίζουν με χρώμα την οθόνη!!! Σου λέω, δεν είναι απαραίτητες, αλλά αν θέλεις να προσθέσεις λίγο χρώμα, λίγη ποικιλία είναι μια χαρά! Τα εξώφυλλα δεν μπορούν να ανέβουν: Δυστυχώς τα εξώφυλλα δεν μπορούν να ανέβουν, καθώς η βάση: Παράθεση Δέχεται εικόνες jpg & png Επομένως, αν δεν σου κάνει τρομερό κόπο, μπορείς να τα σκανάρεις εκ νέου σε κάποια από αυτές τις μορφές;;;; 1 Παράθεση
rolandofshire Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 9 Member ID: 31638 Group: Members Topic Count: 15 Content Count: 1143 Reputation: 7648 Achievement Points: 1195 Days Won: 6 With Us For: 3284 Days Status: Offline Last Seen: 3 ώρες πριν Age: 36 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 9 24 λεπτά πριν, Θοδωρής Καραπάνος είπε: άζε περισσότερες εικόνες: Ούτε εγώ το κάνω πάντα, αλλά να ξέρεις ότι είναι αρκετά βοηθητικές γιατί σπάνε τη μονοτονία του γραπτού λόγου και γεμίζουν με χρώμα την οθόνη!!! Σου λέω, δεν είναι απαραίτητες, αλλά αν θέλεις να προσθέσεις λίγο χρώμα, λίγη ποικιλία είναι μια χαρά! Ήθελα ρε γαμώτο αλλά κάπως μου φαινόταν δύσκολο να τις σκανάρω και από το μέσα κομμάτι, φοβήθηκα ότι θα έβγαινε χάλια η σελίδα ανοικτή 28 λεπτά πριν, Θοδωρής Καραπάνος είπε: Επομένως, αν δεν σου κάνει τρομερό κόπο, μπορείς να τα σκανάρεις εκ νέου σε κάποια από αυτές τις μορφές;;;; How about now? 1 Παράθεση
Θοδωρής Καραπάνος Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 9 Member ID: 36975 Group: Moderator Topic Count: 117 Content Count: 3899 Reputation: 22985 Achievement Points: 3030 Days Won: 115 With Us For: 1632 Days Status: Online Last Seen: 3 λεπτά πριν Age: 16 Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 9 4 λεπτά πριν, rolandofshire είπε: Ήθελα ρε γαμώτο αλλά κάπως μου φαινόταν δύσκολο να τις σκανάρω και από το μέσα κομμάτι, φοβήθηκα ότι θα έβγαινε χάλια η σελίδα ανοικτή How about now? Ωχ, δεν σε πρόλαβα... Λοιπόν, τελικά βρήκα έναν μετατροπέα που από tif κάνει τις εικόνες jpeg αρχεία και κινήθηκα κάπως έτσι... Ωστόσο πολλά που μπήκες στον κόπο να τα σκανάρεις ξανά! 1 Παράθεση
rolandofshire Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 9 Member ID: 31638 Group: Members Topic Count: 15 Content Count: 1143 Reputation: 7648 Achievement Points: 1195 Days Won: 6 With Us For: 3284 Days Status: Offline Last Seen: 3 ώρες πριν Age: 36 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 9 3 λεπτά πριν, Θοδωρής Καραπάνος είπε: Ωχ, δεν σε πρόλαβα... Λοιπόν, τελικά βρήκα έναν μετατροπέα που από tif κάνει τις εικόνες jpeg αρχεία και κινήθηκα κάπως έτσι... Ωστόσο πολλά που μπήκες στον κόπο να τα σκανάρεις ξανά! Ήμουν έτοιμος να στο προτείνω αλλά λέω "πόσα θα κάνει αυτή η ΔΟ ΠΧΙΑ" 1 Παράθεση
Θοδωρής Καραπάνος Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 9 Member ID: 36975 Group: Moderator Topic Count: 117 Content Count: 3899 Reputation: 22985 Achievement Points: 3030 Days Won: 115 With Us For: 1632 Days Status: Online Last Seen: 3 λεπτά πριν Age: 16 Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 9 11 λεπτά πριν, rolandofshire είπε: Ήμουν έτοιμος να στο προτείνω αλλά λέω "πόσα θα κάνει αυτή η ΔΟ ΠΧΙΑ" ΔΟ GC- Και του πουλιού το γάλα ΔΟ GC- Αυτή ξέρετε, αυτήν εμπιστεύεστε Και άλλα ωραία σλογκαν( υπάρχει εδώ ένα ωραίο άρθρο)! 1 Παράθεση
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις