Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις

• Member ID:  41338
  • Group:  Members
  • Topic Count:  53
  • Content Count:  1021
  • Achievement Points:  1090
  • Days Won:  22
  • With Us For:  588 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

MV5BNDM0NzY3OTUtNGZhMC00NTU3LWI1N2YtZjg5MzBiMDA2MWJmXkEyXkFqcGc@._V1_.thumb.jpg.7feb62b72a4e7256f6e0cacdd21cace3.jpg

Με αφορμή την "MAY THE 4TH" (παγκόσμια ημέρα STAR WARS) το Disney+ κυκλοφόρησε μία ακόμη μικρή (96 λεπτά συνολικός χρόνος παρακολούθησης) animated σειρά με Tales, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια (βλέπε Tales of the Jedi, Tales of the Empire). Αυτή την φορά η σειρά επικεντρώνεται σε δύο αρκετά ενδιαφέροντες χαρακτήρες, τον Cad Bane και την Asajj Ventress. Βλέπουμε το origin story του γνωστού Bounty Hunter και τι απέγινε η πρώην μαθητευόμενη του Κόμη Ντούκου. 

Bρήκα την σειρά αρκετά καλή, κάτι αναμενόμενο αφού δημιουργήθηκε από τον τεράστιο Dave Filoni και γράφτηκε από τον Matt Michnovetz, που έκανε μεγάλη επιτυχία στο "Clone Wars".  Ωραίες  ιστορίες, περισσότερο ενδιαφέρουσες νομίζω από τις περσινές. Δεν είναι και και κανένα αριστούργημα, αλλά πέρασα ευχάριστα τον χρόνο μου. Αν έχετε δει το Clone Wars σας το συστήνω ανεπιφύλακτα. Αν όχι, δεν νομίζω ότι είναι πολύ κατανοητή η ιστορία, αφού οι δυο πρωταγωνιστές έκαναν εκεί το ντεμπούτο τους. 

• Member ID:  33354
  • Group:  Moderator
  • Topic Count:  701
  • Content Count:  5053
  • Achievement Points:  2310
  • Days Won:  284
  • With Us For:  2545 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Είμαι πολύ μεγάλος φαν της σειράς Tales. Θεωρώ ότι προσθέτει λίγο λίγο το δικό της λιθαράκι στη μυθολογία διαφορετικών χαρακτήρων και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι. Τα πρώτα τρία επεισόδια επικεντρώνονται στην Asajj Ventress και την περιπέτεια της με έναν νεαρό Jedi, ενώ τα επόμενα μας δείχνουν το origin story του Cad Bane και το πως χωρίστηκε σαν παιδί με τον καλύτερο του φίλο και εν τέλει ξαναβρέθηκαν όσο διαμόρφωνε τον αμείλικτο χαρακτήρα του. Τα Tales δεν τα βρίσκω καθόλου αχρείαστα, αφού όπως προείπα προσθέτουν αφηγηματικά layers σε πολλούς χαρακτήρες και αυτοί οι δύο φαίνεται ότι τους γουστάρουν οι υπεύθυνοι του franchise. Περιμένω να δω αν θα υπάρξει και άλλη τέτοια σειρά και σε ποιους θα επικεντρωθεί.

• Member ID:  41338
  • Topic Count:  53
  • Content Count:  1021
  • Achievement Points:  1090
  • Days Won:  22
  • With Us For:  588 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
6 ώρες πριν, nikolas12 είπε:

Είμαι πολύ μεγάλος φαν της σειράς Tales. Θεωρώ ότι προσθέτει λίγο λίγο το δικό της λιθαράκι στη μυθολογία διαφορετικών χαρακτήρων και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι. Τα πρώτα τρία επεισόδια επικεντρώνονται στην Asajj Ventress και την περιπέτεια της με έναν νεαρό Jedi, ενώ τα επόμενα μας δείχνουν το origin story του Cad Bane και το πως χωρίστηκε σαν παιδί με τον καλύτερο του φίλο και εν τέλει ξαναβρέθηκαν όσο διαμόρφωνε τον αμείλικτο χαρακτήρα του. Τα Tales δεν τα βρίσκω καθόλου αχρείαστα, αφού όπως προείπα προσθέτουν αφηγηματικά layers σε πολλούς χαρακτήρες και αυτοί οι δύο φαίνεται ότι τους γουστάρουν οι υπεύθυνοι του franchise. Περιμένω να δω αν θα υπάρξει και άλλη τέτοια σειρά και σε ποιους θα επικεντρωθεί.

Συμφωνώ απόλυτα! Το φετινό νομίζω ήταν για δύο πολύ ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Ίσως του χρόνου να βγάλουν κι άλλο για May the 4th. 

• 1 month later...

• Member ID:  11226
  • Topic Count:  143
  • Content Count:  3150
  • Achievement Points:  3217
  • Days Won:  12
  • With Us For:  5836 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Ειδα την πρωτη ιστορια πριν καμια δεκαρια μερες και σημερα βρηκα χρονο να δω και την δευτερη. Πολυ ομορφες και οι δυο επεκτεινουν τον κοσμο αυτο και μας δειχνει οτι ακομα και δευτεραγωνιστες εχουν πολυ ψωμι  και μπορουν να βγαλουν ενδιαφερουσες ιστοριες. Ελπιζω να συνεχιζει και του χρονου.

Τωρα για μενα θα ακολουθησει οταν βρω χρονο η 2η σεζον Andor.