GreekComicFan Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 15, 2007 Member ID: 2265 Group: Veterans Topic Count: 999 Content Count: 20072 Reputation: 118158 Achievement Points: 20162 Days Won: 336 With Us For: 6898 Days Status: Offline Last Seen: Νοεμβρίου 10, 2021 Age: 49 Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 15, 2007 ftsgr είπε: Επίσης κυκλοφόρησε σε άγνωστη ημερομηνία (δεν αναγράφεται πουθενά στο τεύχος) και χωρίς να ξέρω πότε ολοκληρώθηκε και το CONAN Extra. Στο οπισθόφυλλο αναφέρει ότι είναι SUPER CONAN. Το CONAN Extra δεν εβγαλε αλλο τευχος. Βγηκε αναμεσα στα τευχη 41-42. Τον μηνα που κυκλοφορησε δεν βγηκε SUPER CONAN. Το ειχα αγορασει εκεινη την εποχη ,και για να μην το μπερδεψω μιας και δεν ειχε ημερομηνια οπως αναφερες και εσυ, το εβαλα αναμεσα τους. Το τευχος 41 του SUPER CONAN τωρα ,εχει σαν ημερομηνια τον Νοεμβριο του 1992,και το 42 τον Ιανουαριο του 1993, οποτε το Extra ταιριαζει στον Δεκεμβριο. Ακομα το μπερδεμα με τις ημερομηνιες που ειχε ο τιτλος δεν ειχε συμβει.Τωρα γιατι βγηκε αυτη η εκδοση δεν ξερω,μονο να εικασω μπορω, οποτε κατ'εμε, ηταν μια κινηση για να προσελκυσουν νεο κοσμο. Συμπληρωματικα να αναφερω οτι πριν ξεκινησει η εκδοση του SUPER CONAN ειχαν βγει μια τουλαχιστον , μπορει και και 2 εγχρωμες εκδοσεις.δεν θυμαμαι αν τα λεγανε Extra η' SUPER. Το πρωτο το εχω διαβασει απο φιλο. 8 Παράθεση
leonidio Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 5, 2010 Member ID: 12189 Group: Veterans Topic Count: 848 Content Count: 3050 Reputation: 41983 Achievement Points: 3061 Days Won: 28 With Us For: 5873 Days Status: Offline Last Seen: Μαρτίου 22 Age: 53 Δημοσιεύτηκε Αυγούστου 5, 2010 Το CONAN Extra δεν εβγαλε αλλο τευχος. Βγηκε αναμεσα στα τευχη 41-42. Τον μηνα που κυκλοφορησε δεν βγηκε SUPER CONAN. Το ειχα αγορασει εκεινη την εποχη ,και για να μην το μπερδεψω μιας και δεν ειχε ημερομηνια οπως αναφερες και εσυ, το εβαλα αναμεσα τους. Το τευχος 41 του SUPER CONAN τωρα ,εχει σαν ημερομηνια τον Νοεμβριο του 1992,και το 42 τον Ιανουαριο του 1993, οποτε το Extra ταιριαζει στον Δεκεμβριο. Ακομα το μπερδεμα με τις ημερομηνιες που ειχε ο τιτλος δεν ειχε συμβει.Τωρα γιατι βγηκε αυτη η εκδοση δεν ξερω,μονο να εικασω μπορω, οποτε κατ'εμε, ηταν μια κινηση για να προσελκυσουν νεο κοσμο. Συμπληρωματικα να αναφερω οτι πριν ξεκινησει η εκδοση του SUPER CONAN ειχαν βγει μια τουλαχιστον , μπορει και και 2 εγχρωμες εκδοσεις.δεν θυμαμαι αν τα λεγανε Extra η' SUPER. Το πρωτο το εχω διαβασει απο φιλο. Νομίζω ότι αυτό, που γράφει ο GreekComicFan επιβεβαιώνεται πλήρως από το ότι η ιστορία "Το Ποτάμι του Θανάτου", που ξεκινάει στο CONAN Extra, συνεχίζεται στα SUPER CONAN 42 και 43. 11 Παράθεση
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις