rotagiatipino Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 6, 2022 Member ID: 4271 Group: Veterans Topic Count: 507 Content Count: 2501 Reputation: 13915 Achievement Points: 2520 Days Won: 13 With Us For: 6486 Days Status: Offline Last Seen: Ιουλίου 28 Age: 44 Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 6, 2022 Καλή ανάγνωση! 8 Παράθεση
Θοδωρής Καραπάνος Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 8, 2022 Member ID: 36975 Group: Moderator Topic Count: 159 Content Count: 4629 Reputation: 25465 Achievement Points: 3030 Days Won: 139 With Us For: 1705 Days Status: Offline Last Seen: 2 ώρες πριν Age: 17 Δημοσιεύτηκε Οκτωβρίου 8, 2022 On 6/10/2022 στο 9:07 ΠΜ, rotagiatipino είπε: Καλή ανάγνωση! Ευχαριστούμε πάρα πολύ! Το διάβασα. Ωραίο αρθράκι, με χρήσιμες πληροφορίες. Το άρθρο πραγματεύεται την αντιπαράθεση μεταξύ Disney και ανεξάρτητων ιταλικών κόμικς, στον τομέα της "πολιτικής ορθότητας"( η έννοια, δε νομίζω ότι υπήρχε τότε, όμως ουσιαστικά, γι' αυτό μιλάει). Είχε πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες και αποδεικνύει αυτό που όλοι λέμε ότι, σαφώς το ιταλικό κόμικ, έχει πολύ πιο "κάφρικο" χιούμορ από το -σχετικά- πιο "αποστειρωμένο" της Diseny( όπως είναι λογικό άλλωστε). Δύο παρατηρήσεις μόνο για το τι με χάλασε: Αρχικά, ο αρθρογράφος, δε κάνει μια ευρεία ανασκόπηση στην ιταλική σκηνή, αλλά μιλάει πολύ συγκεκριμένα για την παρωδία του Ζορρό από τον Jacovitti, και λίγο στην ιταλική εκδοχή της Χιονάτης. Θα ήθελα ανάλυση σε περισσότερους τίτλους. Ο τίτλος, δε νομίζω ότι είναι πολύ ταιριαστός με το περιεχόμενο. Ποια παιδεία υπήρχε δηλαδή στα κόμικς; Θα μπορούσε κατά τη γνώμη μου, το άρθρο να τιτλοφορείται :"Κόμικς: από την αθωότητα της Disney στα ανατρεπτικά ιταλικά κόμικς" ή κάτι παρεμφερές. Όποιος θέλει κάνει τη δική του πρόταση! @ rotagiatipino , συνέχισε την καλή δουλειά! 4 Παράθεση
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις