Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις

Τίτλος:
ΦΟΝΑΞ
Σενάριο/Kείμενα:
Χ.Κούρος, Άσιμος, Valan Alan
Σχέδιο:
Χ.Κούρος, Άσιμος, Valan Alan
Εκδοτική:
ΑΥΤΟΕΚΔΟΣΗ Λίστα εκδόσεων
Hμερ. έκδοσης:
2001
Εξώφυλλα:
2 + 1 Οπισθόφυλλα ΕΔΩ - Λίστα Κυκλοφορίας
Τεύχη:
2
Κατηγορία:
Σειρά/Αυτοτελή
Είδος εντύπου:
Κόμικ
Βιβλιοδεσία:
Καρφίτσα
Περιεχόμενο:
Κοινωνικό
Μέγεθος:
14.5 x 20.5
Σελίδες:
16
Χρώμα:
Ασπρόμαυρο (ΑΜ)
Προέλευση:
Ελληνική
Ονομαστική τιμή:
1€

• Member ID:  556
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  1534
  • Content Count:  22474
  • Achievement Points:  22479
  • Days Won:  792
  • With Us For:  6763 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Φανζίν αποφοίτων και σπουδαστών της Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας.

Το Βικάκι λέει πως ξεκίνησε το 2001 και βγήκαν 2 τευχάκια. Οι δημιουργοί του #1 είναι οι Άσιμος, Valan Alan και Χ.Κούρος, ενώ ευχαριστούν τον Con για τις συμβουλές και τη συμπαράστασή του.

Περιεχόμενα

post-556-0-31325700-1348706624_thumb.jpg

~Το Παιδί Που Έγινε Άντρας Η μόνη ιστορία που θυμίζει εικονογραφημένο, οι άλλες είναι κανονικά κόμικς. Αντεξουσιαστής πιτσιρικάς ρίχνει πέτρες στα ματ και... ε δεν το πολυκατάλαβα.

Ή μεγάλωσε και πήρε όπλο και πυροβολάει ή τον πυροβολάει "κρατικός" για να δείξει ότι η βία απορρέει από το κράτος

0/10

~Ανύπαρκτη Γη Η μεγαλύτερη ιστορία του τεύχους, η οποία διαβάζεται οριζόντια: Ο Σούπο έπιασε με την κάμερα τον πρωθυπουργό να ερωτοτροπεί σαδομαζοχιστικά με τη Madam Floyd (την καλύτερη της πόλης) και καταζητείται. Έτσι ανεβαίνει σε ένα ψηλό κτίριο να απευθύνει προς το λαό μια τελευταία ομιλία. 6.3/10

~Εισ' Το Όνομα... του Θεού, του Νόμου, του Πατρός, της Ελευθερίας. Δυνατό στριπ. 7/10

~Η Δύναμη... Καλό αλλά πάσχει όπως το παραπάνω στην εκτέλεση. 6.123/10

Γενική Βαθμολογία #1: 4.53/10. Δε χάνετε και κάτι...

Ευχαριστούμε για το εξώφυλλο τον Melandros.

---

• Το μέλος Melandros πρόσθεσε ΕΔΩ:

Παίζει και άλλο σίγουρα.. Πολύ πιο πρίν.. Απλά δεν μπορώ ακόμα να συλλάβω στο μυαλό μου τη μορφή με την οποία έπαιζε.. Φωτοτυπία? έγχρωμο? α/μ? (αυτό είναι το πρωτότυπο και δεν μπορώ να καταλάβω άμα βγήκαν όλα έτσι)..

http://fonax.tumblr...._ref_map=%5B%5D

Ναί μεν δεν είχε αρίθμηση, ή τα άλλα δύο να είναι διαφορετικά, απλά νομίζω πως ο/οι δημιοργός/οί του χρησιμοποίησαν για διαφορετικούς λόγους τον τίτλο για τον ίδιο ακριβώς σκοπό.. Στη δημιουργία κάποιας αυτοέκδοσης, την χρονική πςρίοδο που ήθελαν για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό (που αυτοί γνωρίζουν)..

• Member ID:  24997
  • Group:  Members
  • Topic Count:  44
  • Content Count:  527
  • Achievement Points:  527
  • Days Won:  2
  • With Us For:  4816 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε (Επεξεργασία)

Απο Καλων Τεχνων, ε; :thinking:

Απο κομικς δεν κανουν και τιποτα στη σχολη, παντως καλη η προσπαθεια! :blob3:

Επεξεργασία από theocomics
  • 1 month later...

• Member ID:  4830
  • Topic Count:  480
  • Content Count:  2663
  • Achievement Points:  2665
  • Days Won:  3
  • With Us For:  6335 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε (Επεξεργασία)

Παίζει και άλλο σίγουρα.. Πολύ πιο πρίν.. Απλά δεν μπορώ ακόμα να συλλάβω στο μυαλό μου τη μορφή με την οποία έπαιζε.. Φωτοτυπία? έγχρωμο? α/μ? (αυτό είναι το πρωτότυπο και δεν μπορώ να καταλάβω άμα βγήκαν όλα έτσι)..

http://fonax.tumblr...._ref_map=%5B%5D

Ναί μεν δεν είχε αρίθμηση, ή τα άλλα δύο να είναι διαφορετικά, απλά νομίζω πως ο/οι δημιοργός/οί του χρησιμοποίησαν για διαφορετικούς λόγους τον τίτλο για τον ίδιο ακριβώς σκοπό.. Στη δημιουργία κάποιας αυτοέκδοσης, την χρονική πςρίοδο που ήθελαν για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό (που αυτοί γνωρίζουν).. Πω ρε φίλε... πιο δύσκολα δεν μπορεσα να το γραψω :P

Επεξεργασία από Melandros

• Member ID:  277
  • Group:  Root Admin
  • Topic Count:  1673
  • Content Count:  28516
  • Achievement Points:  27559
  • Days Won:  761
  • With Us For:  6788 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

θυμάμαι ότι θυμόμουν κάτι για να θυμηθώ στο περίπου, αλλά μετά ήρθαν οι άλλοι και έφυγαν αυτοί, οπότε πήγα εκεί και γυρνώντας πέτυχα, νομίζω το άλλο (τονίζω το νομίζω... πιθανώς) και μετά θυμήθηκα ότι θυμάμαι ότι θυμόμουν κάτι για να θυμηθώ στο περίπου, αλλά μετά ήρθαν οι άλλοι και έφυγαν αυτοί, οπότε πήγα εκεί και γυρνώντας πέτυχα, νομίζω το άλλο (τονίζω το νομίζω... πιθανώς) και μετά θυμήθηκα ότι θυμάμαι ότι θυμόμουν κάτι για να θυμηθώ στο περίπου, αλλά μετά ήρθαν οι άλλοι και έφυγαν αυτοί, οπότε πήγα εκεί και γυρνώντας πέτυχα, νομίζω το άλλο (τονίζω το νομίζω... πιθανώς) και μετά θυμήθηκα ότι θυμάμαι ότι θυμόμουν κάτι για να θυμηθώ στο περίπου, αλλά μετά ήρθαν οι άλλοι και έφυγαν αυτοί, οπότε πήγα εκεί και γυρνώντας πέτυχα, νομίζω το άλλο (τονίζω το νομίζω... πιθανώς) και μετά θυμήθηκα ότι θυμάμαι ότι θυμόμουν κάτι για να θυμηθώ στο περίπου, αλλά μετά ήρθαν οι άλλοι και έφυγαν αυτοί, οπότε πήγα εκεί και γυρνώντας πέτυχα, νομίζω το άλλο (τονίζω το νομίζω... πιθανώς) και μετά θυμήθηκα ότι θυμάμαι ότι θυμόμουν κάτι για να θυμηθώ στο περίπου, αλλά μετά ήρθαν οι άλλοι και έφυγαν αυτοί, οπότε πήγα εκεί και γυρνώντας πέτυχα, νομίζω το άλλο (τονίζω το νομίζω... πιθανώς) και μετά θυμήθηκα ότι θυμάμαι ότι θυμόμουν κάτι για να θυμηθώ στο περίπου, αλλά μετά ήρθαν οι άλλοι και έφυγαν αυτοί, οπότε πήγα εκεί και γυρνώντας πέτυχα, νομίζω το άλλο (τονίζω το νομίζω... πιθανώς) και μετά θυμήθηκα ότι θυμάμαι ότι θυμόμουν κάτι για να θυμηθώ στο περίπου, αλλά μετά ήρθαν οι άλλοι και έφυγαν αυτοί, οπότε πήγα εκεί και γυρνώντας πέτυχα, νομίζω το άλλο (τονίζω το νομίζω... πιθανώς) και μετά θυμήθηκα ότι θυμάμαι ότι θυμόμουν κάτι για να θυμηθώ στο περίπου, αλλά μετά ήρθαν οι άλλοι και έφυγαν αυτοί, οπότε πήγα εκεί και γυρνώντας πέτυχα, νομίζω το άλλο (τονίζω το νομίζω... πιθανώς) και μετά θυμήθηκα ότι θυμάμαι ότι θυμόμουν κάτι για να θυμηθώ στο περίπου, αλλά μετά ήρθαν οι άλλοι και έφυγαν αυτοί, οπότε πήγα εκεί και γυρνώντας πέτυχα, νομίζω το άλλο (τονίζω το νομίζω... πιθανώς) και μετά θυμήθηκα ότι θυμάμαι ότι θυμόμουν κάτι για να θυμηθώ στο περίπου, αλλά μετά ήρθαν οι άλλοι και έφυγαν αυτοί, οπότε πήγα εκεί και γυρνώντας ...

:flower2:

• Member ID:  4830
  • Topic Count:  480
  • Content Count:  2663
  • Achievement Points:  2665
  • Days Won:  3
  • With Us For:  6335 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
  • DaDiRa changed the title to ΦΟΝΑΞ .