Indian Posted January 21, 2019 Member ID: 20,685 Group: Administrator Topic Count: 797 Content Count: 13,937 Reputation: 101,899 Achievement Points: 9,268 Days Won: 477 With Us For: 4,948 Days Status: Offline Last Seen: 18 hours ago Age: 43 Posted January 21, 2019 Κινδυνεύοντας να έχω ποστάρει σε λάθος ενότητα, να πούμε ότι η εκδοτική ΓΝΩΣΗ έχει εκδώσει το 2006 (αλιευμένη ημερομηνία από το site) ένα βιβλίο που αναφέρεται στις καλύτερες ταινίες που γυρίστηκαν την δεκαετία του 1970. Από το οπισθόφυλλο Παράθεση "...Οι ωραίες και συχνά ερωτικές εικόνες του μας γεμίζουν μια γλυκιά μελαγχολία για έναν κινηματογράφο που υπήρχε ως χτες, αλλά που δεν υπάρχει πια." Los Angeles Times Book Review, Λος Άντζελες Και δύο εσωτερικές σελίδες. Προσωπικά δεν έχω το βιβλίο στα χέρια μου, αλλά ήρθε στο inbox μου μία προσφορά που κάνει η Πρωτοπορία και το δίνει στα 3,90€, με έκπτωση 67%, οπότε είπα να το ποστάρω για κάποιον που ίσως θελήσει να το αγοράσει. Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση είναι σε λάθος ενότητα, μπορείτε να την μεταφέρετε ή να την διαγράψετε. 5 Quote
Recommended Posts