The_Sandman 52,355 Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 Όταν το δίλημμα είναι "Sex Wars" ή "Βλάσφημες Ανήλικες ΙΙ", τότε η σωστή απάντηση είναι οι Βλάσφημες Ανήλικες -το ΙΙ, γιατί αν ήταν το Ι αλλάζει. Και όταν η πρωταγωνίστρια είναι η υπάλληλος του βίντεο κλαμπ που νοίκιασες (όχι εσύ, ένας φίλος σου ) την βιντεοκασέτα, τότε τα πράγματα μπερδεύονται αρκετά...Το τευχάκι αυτό δημιουργήθηκε στις 27 προς 28/10 του 2005 με αφορμή την 24 Hours Comic Day και κυκλοφόρησε (υποθέτω) την ίδια χρονιά. Φέτος ο Τάσος αποφάσισε να το επανεκδώσει σε 69 αριθμημένα αντίτυπα για όλους εμάς που το μακρινό 2005 τρώγαμε βαλανίδια Μου έχει λείψει μια πολυσέλιδη ολοκληρωμένη δουλειά του Τάσου ρε διάολε... 15 Quote Link to post Share on other sites
Indian 64,420 Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 (edited) Τι μου θύμισες τώρα...! (Συγνώμη για το off topic) Edited April 27, 2016 by Indian 7 Quote Link to post Share on other sites
Βασιλεύς των κόμικς 34,655 Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Η αλήθεια είναι ότι μου έλλειψαν και εμένα οι δουλειες του Τάσου αλλά και της GIGANTO,ας ελπιζουμε για μια αναγέννηση της. 4 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts