Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στη σειρά: Οι 10 υπερηρωικές ταινίες της DC με σειρά ενδιαφέροντος


Γάντζος

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις


  • Member ID:  23222
  • Group:  Moderator
  • Topic Count:  194
  • Content Count:  3505
  • Reputation:   24643
  • Achievement Points:  3325
  • Days Won:  6
  • With Us For:  4588 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  28

Η Warner ανακοίνωσε 10 υπερηρωικές ταινίες σε ένα απόγευμα. Τις κατατάσσουμε με σειρά ενδιαφέροντος.

 

 jl_c01.jpg

 

Είναι γνωστό πως η Marvel με το ενοποιημένο της σύμπαν άλλαξε το πρόσωπο του μοντέρνου μπλοκμπάστερ. Το αν το έκανε προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο είναι κάτι που απομένει να φανεί καθώς αυτά τα πράγματα παίρνουν χρόνο. Τύπου, πολύ χρόνο. Αν μια μπλοκμπάστερ παραγωγή χρειάζεται χρόνια για να βγει στην οθόνη, καταλαβαίνεις πόσος καιρός και πόσος σχεδιασμός χρειάζεται για ένα ολόκληρο σύμπαν ταινιών και αλληλένδετων franchise.

Προσωπικά, αυτή η τακτική έχει ήδη αρχίσει να με εξαντλεί κι ακόμα δεν έχουμε αρχίσει καν να βλέπουμε τα αποτελέσματα. Και μόνο που το κάθε στούντιο θέλει να το παίξει Marvel, είναι μια ιδέα αρκετά τρομακτική για το μέλλον, όπου πλέον το να βρεις ένα original φιλμ δράσης το καλοκαίρι θα είναι δυσκολότερο από το να βρεις στιγμή ελαφρότητας σε ταινία του Ζακ Σνάιντερ.

Μιλώντας για ελαφρότητα και Ζακ Σνάιντερ, η Warner σύμφωνα με φήμες και ντεμι-ρεπορτάζ, έχει επιβάλλει μια πολιτική μη χρήσης αστείων στις ταινίες της DC, πιθανώς επειδή η Marvel ρίχνει χρώματα και χιούμορ στην οθόνη, οπότε σου λέει εμείς θα ρίξουμε λάσπη και σοβαρότητα. Εγώ διαφωνώ με όλα αυτά αλλά ποιος είμαι εγώ, ένας τύπος με ένα πληκτρολόγιο είμαι, οπότε ναι, είναι αλήθεια, έχουμε πλέον μπροστά μας μια φουλ πενταετία γεμάτη υπερηρωικές ταινίες δίχως αίσθηση του χιούμορ:

Η Warner μόλις ανακοίνωσε ένα αναλυτικό πρόγραμμα κυκλοφοριών για τα επόμενα χρόνια, που τη θέλει να βγάζει 10 υπερηρωικές ταινίες από ήρωες της DC μέχρι το 2020, όλες τους μέρος ενός ευρύτερου σύμπαντος, και με αποκορύφωμα την DC εκδοχή των Avengers, την Justice League.

(Στιγμή παύσης για όλους τους παλαιότερους αναγνώστες κόμικς που ακόμα τους φαίνεται περίεργη η ιδέα πως οι Avengers είναι τώρα η γνωστή υπερ-ομάδα και η Justice League είναι απλά, ξέρεις, η DC εκδοχή τους.)

Δεν είναι όμως όλα μονόπλευρα. Γιατί όσο κι αν υπάρχουν γκρίνιες και μια ευρύτερη "ωχ τώρα" σκέψη απέναντι στην υπερφιλόδοξη αυτή ανακοίνωση της Warner, δε μπορείς παρά να δεις πολλά θετικά. Οι κάστινγκ επιλογές παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Το πλάνο είναι βατό κι όχι περίπλοκο. Υπάρχουν 1-2 αληθινά ρίσκα. Περιλαμβάνεται στα σχέδια ο The Rock, κάτι πάντα καλό. Και, κυριότερα, είναι ένα ρόστερ ιδεών και ονομάτων που μοιάζει αρκετά πιο σύγχρονο από εκείνο της Marvel.

Οι ταινίες της Marvel, ειδικά από το "Avengers" και μετά, ακολουθούν όλες ακριβώς το ίδιο μοτίβο, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως ένα συνταρακτικά υψηλό ποσοστό τους έχει για πρωταγωνιστή κάποιον λευκό, ξανθό άντρα με το όνομα Κρις. (Thor, Thor: The Dark World, Captain America, Captain America: The Winter Soldier, The Avengers, Guardians of the Galaxy.) Η Marvel μπορεί να άλλαξε τους κανόνες μα έμεινε πάρα πολύ πιστή στο σενάριό της- τα αποτελέσματα στο box office (αλλά και στις ίδιες τις ταινίες, οι οποίες βγαίνουν πλέον από καλές έως τρομερά διασκεδαστικές) τη δικαιώνουν, μα δε μπορείς να μείνεις συντηρητικός για πολύ καιρό.

Η DC ανακοίνωσε 10 ταινίες στις οποίες οι πρωταγωνιστές επιτέλους διαφέρουν και ποικίλλουν. Αυτό είναι από μόνο του ένα θετικό στοιχείο, που ίσως μάλιστα πείσει τη Marvel να βάλει επιτέλους μπροστά ταινίες όπως τη Black Widow ή τον Black Panther ή την Captain/Ms. Marvel.

Ως τότε όμως, έχουμε ένα χορταστικό μενού από την DC να αναλύσουμε. Ευτυχώς αντί να μας βασανίζουν επί χρόνια με κομμάτι-κομμάτι τις πληροφορίες, έκαναν την αιφνιδιαστική κίνηση να τα αποκαλύψουν όλα σε ένα απόγευμα.

Εμείς θα τις κατατάξουμε, από αυτή που περιμένουμε με λιγότερο ενδιαφέρον, ως εκείνη που μας κάνει ειλικρινά να μη βλέπουμε την ώρα. (Το κινηματογραφικό σύμπαν της DC στην παρούσα του ενσάρκωση δε με εξιτάρει ιδιαίτερα, μα μία τουλάχιστον ταινία μοιάζει φοβερή.)

 

10. Justice League Part One (2017)

       jl1.jpg

 

Να το βγάλουμε αυτό από τη μέση γρήγορα; Βρωμάει set-up από εδώ ως τη Γκόθαμ. Έχω σιχαθεί τα "Part One" σε franchise ταινίες. Πραγματικά, πες αυτό που θες, έχεις δύο-δυόμιση ώρες ιστορίας στη διάθεσή σου. Απλά πες το. Άσε τα Part One. Δηλαδή θέλουν να μας πουν ότι έχεις στη διάθεσή σου ένα ολόκληρο σύμπαν ταινιών αλλά και πάλι θες 2 ταινίες για να πεις μια ιστορία; Όχι, απλά όχι. Ανάμεσα στα "Justice League" Μέρος Το Πρώτον και Μέρος Το Δεύτερον παρατηρεί κανείς πως εμφανίζονται 3 σόλο ταινίες ηρώων, οπότε είναι πιθανότατο το σενάριο που λέει πως εδώ απλώς θα έχουμε μια πρώτη μάζωξη, το πρώτο χτύπημα του εχθρού, ένα cliffhanger, απλά και μόνο για καθαρά πρόμο σκοπούς, ώστε να περιμένουμε πώς και πώς τις σόλο ταινίες του 2018. Εντάξει, κάντε τη δουλίτσα σας και τα λέμε το 2019.

 

9. Green Lantern (2020)

      jl4.jpg

 

Θυμάμαι να παίρνω συνέντευξη από τον σκηνοθέτη Εκείνης Της Ταινίας, και να τον ρωτάω την λίγο-πολύ στάνταρ ερώτηση "τι σας έκανε να θέλετε να γυρίσετε αυτή την ταινία". (Ακόμα κι έτσι, προσπάθησα περισσότερο από ό,τι εκείνος γυρίζοντάς την.) Η απάντησή του: "ότι μου έριξαν μια επιταγή κάτω από την πόρτα, χαχαχα!" Η Warner θα πρέπει να κάνει λίγο καλύτερη δουλίτσα αυτή τη φορά.

 

8. Aquaman (2018)

 

Τέτοιο γλέντι όπως εκείνο στο "Entourage" δεν έχει ξαναγίνει για ταινία. Το ότι πάνε όντως στα αλήθεια να την γυρίσουν, είναι κάτι που με ξεπερνάει. Σε ολόκληρο σύμπαν ηρώων, δε μπορούσαν να βρουν κάτι καλύτερο από τον τύπο που μιλάει στα δελφίνια; Τουλάχιστον ο Νάμορ της Marvel έχει ολόκληρη Ατλαντίδα από πίσω του, συμβαίνει ένα κάτι. Αλλά Aquaman; Μα, Aquaman;

Ωστόσο πρωταγωνιστεί ο Καλ Ντρόγκο, οπότε μπόνους πόντοι στην Warner για την προσπάθεια. Σίγουρα δε θα κορόιδευα ποτέ τον Καλ Ντρόγκο για κάτι (ούτε καν για το "Conan") οπότε μπορεί να μην είναι καταγέλαστος ο Aquaman του.

 

 7. Batman v Superman: Dawn of Justice (2016)

       jl5.jpeg

 

Το πηγούνι του Μπεν Άφλεκ V η αδιάφορα πόστερ ύπαρξη του Χένρι Καβίλ, σε σκηνοθεσία Ζακ Σνάιντερ. Οι δύο πρώην Μεγαλύτεροι Υπερήρωες Του Σύμπαντος θα παίξουν ξύλο για τα δύο τρίτα της ταινίας πριν καταλάβουν πως θα έπρεπε να είναι σύμμαχοι (ίσως με τη βοήθεια της Wonder Woman που εδώ θα πρωτοεμφανιστεί) και ενωθούν στην τρίτη πράξη για να πολεμήσουν κάτι ακόμα πιο κακό. Μπάτμαν εναντίον Σούπερμαν στο μεγαλύτερο φεστιβάλ οπτικής λάσπης που θα έχουν δει τα μάτια μας, αν οι πρόμο εικόνες (και το "Man of Steel") είναι καμία ένδειξη. Είναι από αυτά τα πράγματα που ξέρεις πως θα κάνεις επειδή πρέπει, ξέρεις πως δε θα τα διασκεδάσεις καθόλου, αλλά και επίσης ξέρεις πως δεν παίζει να τα αποφύγεις.

 

6. The Flash (2018)

    jl8.jpg

 

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι συνετό να προμοτάρει η Warner μια εκδοχή του χαρακτήρα την ακριβή στιγμή που έχει μόλις ξεκινήσει μια διαφορετική, τηλεοπτική του εκδοχή με πολύ μεγάλη επιτυχία και άλλον ηθοποιό στο ρόλο, αλλά το ουσιαστικό είναι πως το ρόλο στο σινεμά θα κρατά ο Έζρα Μίλερ του "We Need to Talk About Kevin" και του "The Perks of Being a Wallflower". Ο Μίλερ είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες της γενιάς του και θα βλέπαμε οτιδήποτε με αυτόν στον κεντρικό ρόλο, πόσο μάλλον μια υπερηρωική ταινία. (Το ότι είναι ήδη γνωστό το κάστινγκ σημαίνει πως, όπως και με τις περιπτώσεις των Aquaman και Cyborg, ο χαρακτήρας λογικά θα εμφανιστεί και στο επερχόμενο Batman "Five" Superman.)

 

5. Cyborg (2020)

    jl7.jpg

 

Παραείναι μακριά αυτό για να έχουμε σοβαρές ενδείξεις για το ποιόν του όλο εγχειρήματος, αλλά προτιμώ να ποντάρω στο άγνωστο για τη διασκέδασή μου από ό,τι στον Ζακ Σνάιντερ. Όμως. Όμως! Ο Ρέι Φίσερ είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση. Αντί να πάρει έναν ακόμα λευκό ξανθό με κοιλιακούς για το ρόλο, η DC ποντάρει σε έναν σχετικά άγνωστο πιτσιρικά, με ρόλους μόνο στο θέατρο όπου απέσπασε τα τελευταία χρόνια πολύ θετικά σχόλια για ρόλους από Μάκβεθ μέχρι Μοχάμεντ Άλι.

Όσο για τον ίδιο τον Cyborg, η ιστορία του τραγικού αυτού νεαρού ήρωα εμπλέκει οδυνηρή σχέση με τους γονείς του, τέρατα από άλλες διαστάσεις και roboχάος.

To save his son, Silas outfits him with experimental prosthetics of his own design. However, the equipment can not be worn inconspicuously, thus horrifying Victor upon seeing much of his body and part of his face replaced with sheer metallic limbs and implants. (via wikipedia)

Μαγικά πράγματα, φίλοι αναγνώστες. Στα χέρια του σωστού σκηνοθέτη αυτό μπορεί να βγει αληθινό trash "βήτα" αριστούργημα.

 

4. Justice League Part Two (2019)

      jl6.jpeg

 

Αυτό εξακολουθεί να πρόκειται να το σκηνοθετήσει ο Ζακ Σνάιντερ και η απουσία χιούμορ και fun που πάντα διακρίνει το έργο του, όμως από την άλλη έχω αυτό το πρόβλημα όπου μου είναι αδύνατον να μην είμαι ενθουσιασμένος έστω και μετρημένα, για μια ταινία της οποίας η βασική προσέγγιση είναι "αυτοί οι δέκα υπερήρωες τώρα θα παίξουν ξύλο, για την επόμενη μία ώρα".

 

3. Wonder Woman (2017)

      jl2.jpg

 

Το σωτήριο έτος 2017 όπου θα αποσυρθεί αναγκαστικά η φόρμα αστείων "πρώτα εμφανίστηκε σε ταινία _________(*) παρά η Wonder Woman". Χωρίς πλάκα όμως, αυτή θα είναι μια πολύ σημαντική για την ποπ κουλτούρα, η στιγμή που η Wonder Woman επιτέλους θα αποκτήσει δική της ταινία. Γυναίκες υπερήρωες έχουν παίξει σόλο παλιότερα βέβαια, αλλά μεταξύ μας το "Elektra" και το "Catwoman" ήταν δημιουργήματα μιας άλλης εποχής και επίσης πολύ μα πολύ κακές ταινίες. Οπότε ας το πάμε από την αρχή: Η Wonder Woman της Γκαλ Γκαντότ (του "Fast & Furious") θα έρθει στις οθόνες το 2017 πάνω από μια δεκαετία αργότερα από τότε που ο ένας κάποιος Τζος Γουήντον είχε προσπαθήσει να το καταφέρει, για να δει ένα σενάριο και δύο χρόνια δουλειάς να πηγαίνουν στα σκουπίδια.

(*Από τον Batroc the Leaper του "Captain America" μέχρι το ρακούν και το ομιλόν δέντρο του "Guardians of the Galaxy".)

Έκτοτε ο Γουήντον έκανε τους "Avengers" και άλλαξε το μοντέρνο μπλοκμπάστερ και η Warner κοιτάει αμήχανα το πάτωμα, οπότε καταλαβαίνει κανείς πως η πίεση, οι συγκρίσεις, και γενικότερα το όλο ιστορικό βάρος, θα κρέμονται απειλητικά πάνω από αυτή την ταινία. Δεν θα είναι μια απλή ταινία. Η Warner δεν μπορεί να τα θαλασσώσει εδώ, και γι'αυτό πιστεύω ότι όλο και κάτι καλό θα πετύχει.

Σε κάθε περίπτωση, το ενδιαφέρον είναι στον ουρανό.

 

2. Shazam (2019)

      Bwnl_foCYAA-m8S.jpg

 

The Rock!

Όταν ένας από τους αγαπημένους σου ηθοποιούς αναλαμβάνει ρόλο περίπου-κακού σε διασκευή ενός σαφέστατα διασκεδαστικού υπερηρωικού concept (πιτσιρικάς μπορεί να μεταμορφώνεται σε χτισμένο υπερηρωικό alter ego κατά βούληση). Σε έναν ουτοπικό κόσμο χωρίς σύνορα και θρησκείες και Marvel/DC κόντρες, τον ίδιο τον ήρωα θα έπαιζε ο Βιν Ντίζελ, δίνοντάς μας κάτι σαν sci-fi παραλλαγή του "Fast Five". Ο Τζον Λένον αυτό θα ονειρευόταν και το ξέρετε.

Αλλά αυτό δε θα συμβεί, οπότε περιμένουμε. Το 2019 απέχει πολύ ακόμα, αλλά το "Shazam" μοιάζει άχαστο.

(Εικάζεται πως αυτό εδώ δε θα έχει άμεση σχέση με το υπόλοιπο σύμπαν, αλλά δεν ξέρουμε σίγουρα, οπότε για την ώρα το αφήνουμε εδώ.)

 

1. Suicide Squad (2016)

      jl3.jpg

 

Υπερομάδα υπερκακών που αναλαμβάνουν black ops για την κυβέρνηση η οποία αρνείται τα πάντα; Ναι, πού υπογράφω; Αυτή η ιδέα μοιάζει έτσι κι αλλιώς ιντριγκαδόρικη και αποτελεί αναμφίβολα μεγάλο ρίσκο για τη Warner, η οποία προγραμματίζει αυτή την ταινία νωρίς νωρίς, το 2016, πριν σχεδόν οτιδήποτε από όλα τα (θεωρητικά πιο σιγουράκια) παραπάνω. Πόσο μάλλον που ήδη ακούγονται ένα σωρό τέλεια ονόματα για το καστ: Γουίλ Σμιθ! Τομ Χάρντι! Ράιαν Γκόσλινγκ!

Παίζει όντως να δούμε πρώτου μεγέθους σταρς σε ένα ensemble από καθάρματα με υπερδυνάμεις, να προσπαθούν να φέρουν εις πέρας τις επικίνδυνες αποστολές που κανείς άλλος δεν τολμά; Θα ήμουν με τα χίλια υπέρ αυτής της ταινία, ακόμα και χωρίς τον Ντέιβιντ Άιερ στη σκηνοθεσία. Αλλά πόσο μάλλον που θα τη γυρίσει αυτός. Ο σκηνοθέτης του "Sabotage" με τον Σβαρτζενέγκερ και του επερχόμενου "Fury" με τον Μπραντ Πιτ (που ακούγεται και ως πολύ γερό οσκαρικό χαρτί) αλλά και σεναριογράφος του "Training Day" και του πρώτου "The Fast and the Furious", ξέρει αναμφίβολα πώς να στήσει μια συναρπαστική, ματσό περιπέτεια αντιηρώων και τεστοστερόνης. Πώς θα μεταφραστεί αυτό μέσα από τις απαιτήσεις ενός υπερηρωικού μπλοκμπάστερ δεν ξέρω, αλλά δεν υπάρχει τίποτα σε αυτή τη λίστα ταινιών που περιμένω πιο πολύ να μάθω.

 

Πηγη: ΟΝΕΜΑΝ (Θοδωρής Δημητρόπουλος)

Επεξεργασία από Γάντζος
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  30457
  • Group:  Members
  • Topic Count:  1
  • Content Count:  43
  • Reputation:   196
  • Achievement Points:  43
  • Days Won:  0
  • With Us For:  3485 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  35

γενικα δε καταλαβαινω τη λογικη του να βγει πρωτα το Justice League καιμετα οι solo ταινιες. Δηλαδη θα δουμε τοσους νεους χαραχτηρες μαζι χωρις να χουν χωρο να αναπτυχθουν σωστα και μετα θα τους γνωρισουμε σε βαθος σαν χαραχτηρες; και ειναι τοσο σιγουροι για την επιτυχια που θα χουν που ανακοινωνουν κ sequel? βεβιασμενες και σπασμωδικες κινησεις μου φαινονται ολα αυτα. τουλαχιστον επιτελους θα δουμε ταινια wonder woman! 

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  2265
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  1000
  • Content Count:  20072
  • Reputation:   116990
  • Achievement Points:  20162
  • Days Won:  336
  • With Us For:  6191 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  47

Ίσως δεν έχουν τόση εμπιστοσύνη στην παρουσίαση των χαρακτήρων αυτόνομα πρώτα, κάτι που αν ισχύει θα λέει πολλά για τον τρόπο που... doing bussiness εκεί στην DC (που είμαι σίγουρος πως αυτό συμβαίνει, αλλά είπα να τους δώσω το δικαίωμα της αμφισβήτησης, για τους τύπους. :P )

 

Υ.Γ. Στην αρθρογραφία ή σε κάποιο ήδη υπάρχον θέμα δεν έπρεπε να είναι αυτό; 

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  23222
  • Group:  Moderator
  • Topic Count:  194
  • Content Count:  3505
  • Reputation:   24643
  • Achievement Points:  3325
  • Days Won:  6
  • With Us For:  4588 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  28

Δεν το εβαλα στην αρθρογραφια γιατι εκει λεει ''Οτιδήποτε έχει δημοσιευτεί εκτός της κοινότητάς μας σχετικά με κόμικς''.. θεωρησα οτι μιας και μιλαμε για επερχομενες ταινιες θα πηγαινε καλυτερα στη ''μεγαλη οθονη''! :) οπως και ναχει ας τοποθετηθει εκει που πρεπει! :)

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  30457
  • Group:  Members
  • Topic Count:  1
  • Content Count:  43
  • Reputation:   196
  • Achievement Points:  43
  • Days Won:  0
  • With Us For:  3485 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  35

Ίσως δεν έχουν τόση εμπιστοσύνη στην παρουσίαση των χαρακτήρων αυτόνομα πρώτα, κάτι που αν ισχύει θα λέει πολλά για τον τρόπο που... doing bussiness εκεί στην DC (που είμαι σίγουρος πως αυτό συμβαίνει, αλλά είπα να τους δώσω το δικαίωμα της αμφισβήτησης, για τους τύπους. :P )

 

Υ.Γ. Στην αρθρογραφία ή σε κάποιο ήδη υπάρχον θέμα δεν έπρεπε να είναι αυτό; 

 

 

πραγματικα απορω ομως. ειναι σαν να σκεφτηκαν "πω εχουμε μεινει πολυ πισω απο την marvel, οποτε πρεπει να βγαλουμε και εμεις το δικο μας συμπαν. αλλα επειδη δεν εχουμε χρονο να αντιγραψουμε πληρως  το συστημα τους θα το αντιστρεψουμε" 

πολυ φοβαμαι οτι δε θα εχει επιτυχια το ολο εγχειρημα...

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  12722
  • Group:  Members
  • Topic Count:  176
  • Content Count:  7346
  • Reputation:   39533
  • Achievement Points:  7346
  • Days Won:  40
  • With Us For:  5063 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  27

H DC έχει το προνόμιο να έχει πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες (σε σχέση με την αναγνωρισιμότητα των ηρώων της Marvel πριν από τις ταινίες τους). Λέγεται ότι ο Green Lantern δεν θα είναι στον αρχικό σχηματισμό της ομάδας στο Part 1. Και θα έχουμε γνωρίσει τους Batman, Superman και Wonder Woman από το Man of Steel και Dawn of Justice.

 

Πριν υιοθετήσει η Marvel το μοντέλο του "μια ταινία για κάθε χαρακτήρα και ένα team movie στο τέλος", ίσως ούτε αυτό να φαινόταν καλή ιδέα. Στην πράξη ίσως το μοντέλο της DC έχει τεράστια επιτυχία.

 

Η ταινία που περιμένω πιο πολύ, εκτός από τα JL και το BvS, είναι το Shazam. Η ταινία που περιμένω λιγότερο είναι του Cyborg. Και του Green Lantern, ανάλογα με τον ποιον (ή ποια) θα επιλέξουν.

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  30457
  • Group:  Members
  • Topic Count:  1
  • Content Count:  43
  • Reputation:   196
  • Achievement Points:  43
  • Days Won:  0
  • With Us For:  3485 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  35

να υποθεσω οτι μιλας για τους big 3 της DC συγκριτικα με αυτους της Marvel οταν λες οτι ειναι πιο αναγνωρισιμοι?γιατι σε καμια περιπτωση δε μπορω να δεχθω οτι ειναι πιο γνωστος  o Aquaman ας πουμε απο οσο ηταν ο  captain america η ο iron man πριν τις ταινιες τους.

 

τεσπα ας ελπισουμε να της πετυχει παρολα αυτα!

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  1271
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  716
  • Content Count:  3479
  • Reputation:   20263
  • Achievement Points:  3536
  • Days Won:  16
  • With Us For:  6289 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Η DC έχει αποδείξει επανειλημμένα (Superman reborn, man of steel.  green lantern) πόσο σκατά μπορεί να τα κάνει με τις ταινίες της....

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  30457
  • Group:  Members
  • Topic Count:  1
  • Content Count:  43
  • Reputation:   196
  • Achievement Points:  43
  • Days Won:  0
  • With Us For:  3485 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  35

ας μη ξεχασουμε την catwoman με τη  Halley Berry :P

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  21842
  • Group:  Members
  • Topic Count:  15
  • Content Count:  1519
  • Reputation:   9673
  • Achievement Points:  1519
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4640 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  34

Be patient my friend.

 

-Master Yoda-

 

Τι θέλω να πω: Ότι δεν έχει νόημα να προδικάζουμε. Μπορεί να αποδειχθεί ότι η φόρμουλα της DC πιάνει. To πιστεύω ότι μπορεί να πιάσει. Χρειάζεται μόνο τα σωστά χέρια. Άλλωστε, παίζονται πολλά πλέον και δε τους παίρνει να βγάλουν άλλο ένα "green lantern"...

 

ΥΓ πόσα χρόνια έχει να διαβάσει DC ο αρθρογράφος;

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  12722
  • Group:  Members
  • Topic Count:  176
  • Content Count:  7346
  • Reputation:   39533
  • Achievement Points:  7346
  • Days Won:  40
  • With Us For:  5063 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  27

 

 

Τέτοιο γλέντι όπως εκείνο στο "Entourage" δεν έχει ξαναγίνει για ταινία. Το ότι πάνε όντως στα αλήθεια να την γυρίσουν, είναι κάτι που με ξεπερνάει. Σε ολόκληρο σύμπαν ηρώων, δε μπορούσαν να βρουν κάτι καλύτερο από τον τύπο που μιλάει στα δελφίνια; Τουλάχιστον ο Νάμορ της Marvel έχει ολόκληρη Ατλαντίδα από πίσω του, συμβαίνει ένα κάτι. Αλλά Aquaman; Μα, Aquaman;

 

 

:damn:

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  2265
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  1000
  • Content Count:  20072
  • Reputation:   116990
  • Achievement Points:  20162
  • Days Won:  336
  • With Us For:  6191 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  47

sponsored by speedo.  :D

Επεξεργασία από GreekComicFan
Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους


  • Member ID:  21842
  • Group:  Members
  • Topic Count:  15
  • Content Count:  1519
  • Reputation:   9673
  • Achievement Points:  1519
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4640 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  34

Κανά πρόβατο marvelάκιας θα είναι και ο αρθρογράφος. Δεν εξηγείται αλλιώς. Και μάλιστα αδιάβαστος. Αλλά αρθρογράφος που γράφει για σε ελληνική στήλη είναι. Τι περιμένεις; Να είναι διαβασμένος;!

Σύνδεσμος για σχολιασμό
Μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.