Μετάβαση στο περιεχόμενο

Seraphimon_tk

Members
  • Περιεχόμενο

    58
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος Seraphimon_tk

  • Γενέθλια 07/08/1987

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://ds-seraphim.deviantart.com/

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

Seraphimon_tk's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

266

Συνολική φήμη στο GC

  1. Το αγόρασα σήμερα, μιας και είχα χροοοοονια να αγοράσω το Μικυ Μάους, αυτες οι ιστορίες είναι καινουριες για μένα! Δεν κρύβω πως ξεφυλλίζοντας το, το μάτι μου τράβηξε φυσικά "Ο Δράκουλας" μιας και το σχέδιο και ο χρωματισμός ήταν τέλεια!!
  2. Το είδα τυχαία και είπα να κοιτάξω το φορουμ που παντα ειναι ενημερωμένο και είχα δίκιο! Δεν είχα ιδέα για τις νεες εκδόσεις! Και σίγουρα θα στηρίξω το Φάντομ (μιας και το λάτρευα) και το Μίκυ Μάους Επιτέλους έγιναν σωστές κινήσεις!!!
  3. Ερώτηση! Επειδή το παιχνίδι αυτό κυκλοφορεί ακόμα στην ελλάδα σε αρκετά μαγαζιά, θα έχει μέσα το κομικ;
  4. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Είναι μεγάλο κρίμα όλο αυτό που έγινε... ΥΓ: Ευχαριστώ και σενα penguin
  5. Με λύπη μου πληροφορήθηκα τα νέα... Έλειπα και διακοπές το καλοκαίρι και έχασα 2 τεύχη! Μήπως ξέρετε που θα μπορώ να τα προμηθευτώ για να πω τουλάχιστον οτι έκλεισε η συλλογή μου;
  6. Λόγω υποχρεώσεων δεν μπορούσα να διαβάσω τα τεύχη για πολύ καιρό! Άρχισα πριν 2 μέρες και έφυγαν 5 τεύχη φτάνοντας στο 10ο σήμερα...Πραγματικά το σενάριο είναι τοσο καλό, και οι χαρακτήρες εξελίσσονται όσο πάει! Ανυπομονώ για τη συνέχεια !
  7. Πολύ καλά! Πρώτη φορά που έχω τοσο πολλά να αγοράσω! Τις ιστορίες με τον Μίκυ, τα ΟΣΚΑΡ τα θέλω όπως και δίποτε και φυσικα τον Φάντομ ντακ To Kingdom Hearts 2 δεν θα το δούμε ποτε στα ελληνικά; Στην ιταλία έχουν βγει; Δεν μαρέσει να έχω μισα ελληνικά και τα αλλα μισά στα αγγλικα Ασε που στα ελληνικά ήταν καλύτερη η έκδοση κατα τη δική μου άποψη...
  8. Πέρσι έκανα "δώρο" σε έναν φίλο μου ένα σχέδιο, φέτος δεν μπορούσα να μην επαναλάβω το ίδιο! *HV=High Vision, το HD για τους ιάπωνες! και για να καταλάβετε εδώ είναι το περσινό!
  9. Seraphimon_tk

    geokon's

    Ο τρίτος είναι ο καλύτερος XD Αχαχαχα η εκφραση του είναι όλα τα λεφτα xD
  10. @DarkChris: Σ' ευχαριστώ! Σύντομα θα πιάσω το ψηφιακό πινέλο και θα χρωματίσω ^_^
  11. Πωπω έπιασε σκόνη το θέμα μου! Με αφορμή τα 13 "γενέθλια" της σειράς Digimon Adventure έκανα κάτι γρήγορο και απλό! Ίσως το χρωματίσω και να προσθέσω και άλλους χαρακτήρες στη πορεία! Θα δείξει!
  12. Τέλεια νέα, ήταν κάτι που περίμενα αρκετό καιρό! Είχα αγοράσει μερικά τεύχη απο τον δευτερο κύκλο, αλλα σκόρπια. Ευκαιρία τώρα να ολοκληρώσω τη συλλογή. Βέβαια η διαφορά στην ποιότητα θα είναι φανερή, αλλα τι να κάνουμε... EDIT: Μόλις τώρα ξέθαψα τα τεύχη και μου έλειπαν μόνο 3... Γκαντεμιά...
  13. Αφου διάβασα όλες τις σελίδες του θέματος, είμαι έτοιμος να συμφωνήσω με τους περισσότερους (νομίζω δλδ) Η αλήθεια είναι οτι όταν πήγα στο περίπτερο περίμενα κάτι σε στυλ ΜΜ, αλλα δεν με χάλασε μόλις είδα και την τιμή (1,80€; Τζάμπα!) και νομίζω σαν άτομο που αγοράζει Disney Comics μόνο το καλοκαίρι (τα μεγαλα σήριαλ κλπ) και επιλεκτικά, πιστεύω πως πολλά άτομα που δεν είναι τακτικοί πελάτες των Disney Comics θα το αγοράσουν πιο ευκολα. Να ξεκαθαρίσω οτι δεν μου αρέσουν οι διαστημικές ιστορίες, αλλά προς το παρόν μου φάνηκε πολύ καλή και τη διάβασα ευχάριστα. Το σχέδιο ήταν πολύ busy και σε κάποια σημεία κούραζε, αλλα σε γενικές γραμμές μου άρεσε. Αυτά απο μένα ^_^ αντε να έρθει και το επόμενο τεύχος!
  14. Let me quote την στήλη αλληλογραφίας του περιοδικού μιας και το ρωτάνε αρκετοί: "Αγαπητέ [insert random name here], Θα σε συμβουλεύαμε να επικοινωνήσεις με το τμήμα κυκλοφορίας και συνδρομών της εταιρίας μας στο τηλέφωνο 210 9238672 και εκεί θα συ δώσουν τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να δεις πως μπορείς να αποκτήσεις τα τεύχη που θέλεις"
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.