Μετάβαση στο περιεχόμενο

Stamos

Members
  • Περιεχόμενο

    29
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Stamos

  1. Πολύ λίγα! Είχα κάνει μια απόπειρα να ξεκινήσω κομικς πάλι γενικά αλλά δεν υπάρχει περίπτωση λόγω υποχρεώσεων. Οπότε στον ελεύθερο χρόνο δεν θες να διαβάσεις τίποτα στην ουσία.. θες είτε να χαλαρώσεις είτε να κάνεις ενα "χειροπιαστό" χόμπι.
  2. Ορίστε και ο δικός μου, τον ολοκλήρωσα τώρα το Πάσχα (Χρόνια Πολλά κιόλας παιδιά!). Όμορφη διαδικασία κλπ, πολύ ωραίο αποτέλεσμα ΑΛΛΑ μου έχει αφήσει και το αίσθημα του πολύ ευαίσθητου/εύθραυστου. Εννοώ ότι... κάθε κομμάτι ξεχωριστά πραγματικά δείχνει οτι είναι μια χαρά γερό κλπ. Ολοκληρόνοντας όμως, από το βάρος, τείνει να θέλει να καταρεύσει. Αν δηλαδή λυγίσω τα γόνατα, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει όρθιος. Η αλήθεια είναι οτι έσφιξα τις ενώσεις περισσότερο από οτι λένε οι οδηγίες (ακριβώς επειδή περίμενα κάτι τέτοιο) αλλά παρόλα αυτά στο τελικό σύνολο, αλλιώς συμπεριφέρεται. Σίγουρα είναι εντυπωσιακός λόγω μεγέθους. (είχε και κάποια κομμάτια/σημεία που έριξα μπινελίκια φτιάχνοντας χαχα). Σειρά έχει το delorean, αυτό σίγουρα θα είναι πιο σταθερό έτσι κι αλλιώς αλλά πολύ πιο δύσκολο.
  3. Ναι δεν έχεις άδικο. Γιατί όντως θα περίμενα οι περισσότεροι να φρίξουν με τόσα κομμάτια, πόσο μάλλον να ασχολούνται με μοντελισμό γενικά. Τι να πω, δεν ξέρω χαχα
  4. Είναι μία λογική σκέψη αλλά με μία δεύτερη ματιά, σκέψου αυτό: Τριήμερα, γιορτές κλπ κλπ δεν πέφτει καρφίτσα σε όλους τους γνωστούς και άγνωστους προορισμούς! Αυτό πραγματικά με κάνει να απορώ! Μέχρι και περισσότερη κίνηση στις Εθνικές έχει πλέον όλα τα ΣΚ. Οπότε στο 10ευρω την εβδομάδα θα κολλήσει ο κόσμος. Επίσης (όπως το σκέφτομαι κι εγώ).. 1 ή 2 10ευρα την εβδομάδα δεν είναι τιποτα πλέον σε σύγκριση με το να παρεις κάποιους καφέδες, τίποτα σάντουιτς κλπ. Δεν "φαίνονται" σε κάθε εβδομάδα, αμα τα βάλεις κάτω σε σύνολο, λίγοι θα τα έδιναν όλα μαζί (ούτε εγώ πρόκειται να έδεινα ποτέ όλο το ποσό μαζί, αδύνατον)
  5. Λογικά πρέπει να κάνουν καλή έρευνα γιατί δεν τους παίρνει για φιάσκο. Είναι και αρκετά χρήματα, δεν είναι κάτι με 2-3 ευρώ/τεύχος
  6. Πάντως τελικά ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα (δυστυχώς γενικά). Εδώ έχει φτάσει τα 50 τεύχη το delorean που μου φαίνεται σαν χθες το πρωτοδιαφήμισαν
  7. Την μεγάλη εβδομάδα είναι το τελευταίο τεύχος. Και μέσα στο Πάσχα συναρμολογούμε επιτέλους
  8. Όντως έχω καιρό, δεν πήρα χαμπάρι οτι έγινε "χαμός". Πάντως ήταν μία στιγμιαία γκρίνια, δεν μπορώ να κάνω κάτι να αλλάξω την τιμή. Ως συνήθως, όποιος θέλει παίρνει στην τιμή που του ζητάνε και όποιος θέλει δεν παίρνει.
  9. Stamos

    MARVEL MOVIE COLLECTION

    Καλημέρα παιδιά, εγώ πάλι έστειλα ένα email χθες στους αρμόδιους σχετικά με την κυκλοφορία σε περίπτερα και όντως μου απάντησαν οτι θα κυκλοφορούν κανονικά στα περίπτερα στο επόμενο χρονικό διάστημα (δεν γνωρίζουν πότε ακριβώς αλλά φαντάζομαι λογικά σίγουρα κάπου μέσα σε αυτούς τους καλοκαιρινούς μήνες). Προσωπικά προτιμώ να αγοράζω από το περίπτερο γιατί μου αρέσει περισσότερο σαν διαδικασία και βέβαια για την συγκεκριμένη συλλογή, κάποια μπορεί και να μην τα θες (που σε συνδρομή θα τα πάρεις θες δεν θες).
  10. Stamos

    MARVEL MOVIE COLLECTION

    130 τεύχη??? Όχι όχι... κρίμα είναι, παρα είναι πολλά (και αγοράζω και τον ironman παράλληλα). Super είναι το playmobil, super! Ειδικά με 35 ευρουδάκια απο σκρουτζομάγαζο
  11. Stamos

    MARVEL MOVIE COLLECTION

    ω ρε φίλε, λογικά πρόσφατα θα το άνοιξε πάλι το site. Και είχα δει το delorean κάπου αλλού και το ζαχάρωνα... θα καταστραφούμε πάλι. Και έλεγα να πάρω απλώς το playmobil που έχουν βγάλει και είναι ωραιότατο.
  12. Stamos

    MARVEL MOVIE COLLECTION

    Μαζί με τον spiderman χθες, ήταν και το αναμενόμενο...
  13. Stamos

    MARVEL MOVIE COLLECTION

    Δεν είμαι σίγουρος αν απλώς ήθελαν να "δοκιμάσουν" την αγοραστική δύναμη.. Μία βόλτα στο e-shop της Eaglemoss και θα δείτε οτι τα μισά figures (ίσως και περαπάνω) είναι out of stock εδώ και καιρό. Οπότε μου περνάει απ'το μυαλό οτι ίσως να υπάρχουν ελλείψεις. Πάντως τα τεύχη δεν είναι οτι γίνονται ανάρπαστα και εξαφανίζονται από τα περίπτερα. Εγώ τα βρίσκω σε αρκετά περίπτερα αλλά ακόμα και τώρα να πάω, σχεδόν όλα τα τεύχη που έφεραν, εκεί θα είναι ακόμα.
  14. Stamos

    MARVEL MOVIE COLLECTION

    Το χειρότερο είναι οτι δεν μπορούμε να αγοράσουμε και απευθείας κάποιες που μας αρέσουν. Είχα στείλει email στην Eaglemoss και μου είπαν οτι δεν έχουν τρόπο να στείλουν Ελλάδα (γρρρρρ) αλλά δεν μου απάντησαν καθόλου στην ερώτηση για το αν υπάρχει κάποιο άλλο eshop με τα προϊόντα τους που να στέλνουν.
  15. Stamos

    MARVEL MOVIE COLLECTION

    Το τελευταίο τεύχος βγήκε σήμερα. Το επόμενο σε 2 εβδομάδες και μου είχαν πει οτι μετά θα διακόψουν και θα ξαναξεκινήσουν αργότερα! Το πότε θα είναι το "αργότερα" είναι άγνωστο. Για το πρώτο, απλά θα πρέπει να περάσεις απο κάποια κεντρικά περίπτερα ΑΝ το έχουν ακόμα. Αλλά το σημαντικότερο πρόβλημα είναι οτι ακόμα και να το είχαν, πιθανόν να το πήρε πίσω η διανομή πλέον.
  16. Stamos

    MARVEL MOVIE COLLECTION

    Ξέρει κάποιος από που μπορούμε να αγοράσουμε φιγούρες της eaglemoss? Στο site τους δεν περιλαμβάνουν Ελλάδα για delivery
  17. Stamos

    MARVEL MOVIE COLLECTION

    Κάποιος θα είναι πολύ τυχερός απόψε! Το λοιπόν.. λέω ας κάνω ένα "long shot" και να δοκιμάσω ένα "κλασσικό" περίπτερο (για το τεύχος 1 που δεν είχα πάρει χαμπάρι) μπας και. Και όμως... είχε όχι ένα, αλλά τουλάχιστον δύο τεύχη (δεν είμαι σίγουρος αν είχε και κανα άλλο παρα πίσω). Το περίπτερο είναι αυτό στην Υμηττού (Παγκράτι), απέναντι από την vodafone (100-150 μέτρα πριν το συντριβάνι). Οπότε όποιος διαβάσει πρώτος και βρίσκεται κοντά, ξέρει τι να κάνει! Η ειρωνεία είναι οτι του έχει μείνει το τεύχος 1 αλλά το 2 δεν του το έχουν πάει. Επίσης γνωρίζει καλά οτι στο 3 θα είναι ο Hulk και γενικά οτι το τοπίο είναι πολύ θολό με το συγκεκριμένο περιοδικό. Απ'οτι καταλαβαίνετε παιδιά, για όποιον όντως ενδιαφέρεται για τις φιγούρες, θα πρέπει να ψάχνει και σε διαφορετικά περίπτερα/ψυλικατζίδικα αλλά και να τσεκάρει σε διάφορες μέρες (γιατί ακόμα και στις μέρες σίγουρα θα τα κάνουν σκ.......). Υπομονή να δούμε τι θα γίνει
  18. Stamos

    MARVEL MOVIE COLLECTION

    Κάθε πότε βγαίνει παιδιά? Κάθε δεύτερη Πέμπτη? Και το επόμενο υποτίθεται ότι θα είναι στις 18 Νοεμβρίου?
  19. Stamos

    MARVEL MOVIE COLLECTION

    Κατά πάσα πιθανότητα θα τα πουλάνε αργότερα (μαζί και με παλαιότερα τεύχη) και στο site της GB Publishing και Turnaroundbooks. Το πότε θα γίνει βέβαια αυτό είναι άγνωστο δυστυχώς. Κάπως έτσι κι εγώ θα περιμένω αναγκαστικά να βρω/πάρω το 1ο τεύχος με τον ironman.
  20. Stamos

    MARVEL MOVIE COLLECTION

    Το ανακάλυψα κι εγώ όταν είδα τον καπτεν, δεν το είχα πάρει χαμπάρι νωρίτερα άρα έχασα ironman. Έβαλα τον περιπτερά και τους κάλεσε μήπως έχουν το 1ο τεύχος και του το φέρουν αλλά το μόνο που του είπαν είναι οτι θα το ξανακυκλοφορήσουν (χωρίς να πουν βέβαια το πότε).
  21. Καλησπέρα παιδιά, βλέπω δεν υπάρχει νέο post εδώ και καιρό αλλά μιας και σας βρήκα είπα να πω κι εγώ κάτι. Έφτασα και σταματάω ως εδώ: ..γιατί πολύ απλά η ντόπα της συναρμολόγησης είναι πολύ μεγάλη και όταν τελείωσα (που ήταν και γρήγορα) είχα στερητικό σύνδρομο. Επομένως προτιμώ να περιμένω να μαζέψω όλα τα τεύχη και να συναρμολογήσω το υπόλοιπο μια και καλή, τουλάχιστον να το ευχαριστηθώ αυτή την "μια κι έξω" φορά (κάτι όπως βλέπουμε ολόκληρη σεζόν απο σειρά μονοκοπανιά!). Η ποιότητα του φαίνεται όντως καταπληκτική, όχι μόνο σαν σύνολο αλλά ακόμα και σε τεχνικό επίπεδο (βίδες/ενώσεις) αφού είδα ότι σου συγχωρεί πολλές κακομεταχειρίσεις και καταπονήσεις την ώρα της συναρμολόγησης. Ξέρω οτι υπάρχουν και τα βιντεάκια για την συναρμολόγηση που είναι πάρα πολύ καλά, αλλά σκανάρω τις σελίδες συναρμολόγησης κάθε τεύχους και μετά όλα μαζί θα τα κάνω ένα pdf ώστε να έχω όλες τις οδηγίες μαζεμένες και να τις βλέπω απλώς από ένα tablet (αντί να ψάχνομαι σε τόσα τεύχη). Όποιος θα ενδιαφερόταν για το pdf, θα μπορώ φυσικά να το δώσω.
  22. Όντως! Πέρασα κι εγώ από κάποιον πιο ενημερωμένο και μου είπε οτι υπήρχε κάποιο πρόβλημα και θα τα πάνε αύριο. Να'σαι καλά πάντως που μου είπες γνώμη, τουλάχιστον με έκανες και πήγα σε ένα ακόμα περίπτερο και έμαθα τι γίνεται
  23. Για Παγκράτι λες? Θυμάσαι σε ποιόν δρόμο? Δεν θυμάμαι καθόλου την pizza hut εδώ γύρω αλλά αν θυμάσαι οδό, λογικά θα θυμηθώ
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.