Μετάβαση στο περιεχόμενο

Stamos

Members
  • Περιεχόμενο

    29
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Stamos's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

130

Συνολική φήμη στο GC

  1. Πολύ λίγα! Είχα κάνει μια απόπειρα να ξεκινήσω κομικς πάλι γενικά αλλά δεν υπάρχει περίπτωση λόγω υποχρεώσεων. Οπότε στον ελεύθερο χρόνο δεν θες να διαβάσεις τίποτα στην ουσία.. θες είτε να χαλαρώσεις είτε να κάνεις ενα "χειροπιαστό" χόμπι.
  2. Ορίστε και ο δικός μου, τον ολοκλήρωσα τώρα το Πάσχα (Χρόνια Πολλά κιόλας παιδιά!). Όμορφη διαδικασία κλπ, πολύ ωραίο αποτέλεσμα ΑΛΛΑ μου έχει αφήσει και το αίσθημα του πολύ ευαίσθητου/εύθραυστου. Εννοώ ότι... κάθε κομμάτι ξεχωριστά πραγματικά δείχνει οτι είναι μια χαρά γερό κλπ. Ολοκληρόνοντας όμως, από το βάρος, τείνει να θέλει να καταρεύσει. Αν δηλαδή λυγίσω τα γόνατα, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει όρθιος. Η αλήθεια είναι οτι έσφιξα τις ενώσεις περισσότερο από οτι λένε οι οδηγίες (ακριβώς επειδή περίμενα κάτι τέτοιο) αλλά παρόλα αυτά στο τελικό σύνολο, αλλιώς συμπεριφέρεται. Σίγουρα είναι εντυπωσιακός λόγω μεγέθους. (είχε και κάποια κομμάτια/σημεία που έριξα μπινελίκια φτιάχνοντας χαχα). Σειρά έχει το delorean, αυτό σίγουρα θα είναι πιο σταθερό έτσι κι αλλιώς αλλά πολύ πιο δύσκολο.
  3. Ναι δεν έχεις άδικο. Γιατί όντως θα περίμενα οι περισσότεροι να φρίξουν με τόσα κομμάτια, πόσο μάλλον να ασχολούνται με μοντελισμό γενικά. Τι να πω, δεν ξέρω χαχα
  4. Είναι μία λογική σκέψη αλλά με μία δεύτερη ματιά, σκέψου αυτό: Τριήμερα, γιορτές κλπ κλπ δεν πέφτει καρφίτσα σε όλους τους γνωστούς και άγνωστους προορισμούς! Αυτό πραγματικά με κάνει να απορώ! Μέχρι και περισσότερη κίνηση στις Εθνικές έχει πλέον όλα τα ΣΚ. Οπότε στο 10ευρω την εβδομάδα θα κολλήσει ο κόσμος. Επίσης (όπως το σκέφτομαι κι εγώ).. 1 ή 2 10ευρα την εβδομάδα δεν είναι τιποτα πλέον σε σύγκριση με το να παρεις κάποιους καφέδες, τίποτα σάντουιτς κλπ. Δεν "φαίνονται" σε κάθε εβδομάδα, αμα τα βάλεις κάτω σε σύνολο, λίγοι θα τα έδιναν όλα μαζί (ούτε εγώ πρόκειται να έδεινα ποτέ όλο το ποσό μαζί, αδύνατον)
  5. Λογικά πρέπει να κάνουν καλή έρευνα γιατί δεν τους παίρνει για φιάσκο. Είναι και αρκετά χρήματα, δεν είναι κάτι με 2-3 ευρώ/τεύχος
  6. Πάντως τελικά ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα (δυστυχώς γενικά). Εδώ έχει φτάσει τα 50 τεύχη το delorean που μου φαίνεται σαν χθες το πρωτοδιαφήμισαν
  7. Την μεγάλη εβδομάδα είναι το τελευταίο τεύχος. Και μέσα στο Πάσχα συναρμολογούμε επιτέλους
  8. Όντως έχω καιρό, δεν πήρα χαμπάρι οτι έγινε "χαμός". Πάντως ήταν μία στιγμιαία γκρίνια, δεν μπορώ να κάνω κάτι να αλλάξω την τιμή. Ως συνήθως, όποιος θέλει παίρνει στην τιμή που του ζητάνε και όποιος θέλει δεν παίρνει.
  9. Stamos

    MARVEL MOVIE COLLECTION

    Καλημέρα παιδιά, εγώ πάλι έστειλα ένα email χθες στους αρμόδιους σχετικά με την κυκλοφορία σε περίπτερα και όντως μου απάντησαν οτι θα κυκλοφορούν κανονικά στα περίπτερα στο επόμενο χρονικό διάστημα (δεν γνωρίζουν πότε ακριβώς αλλά φαντάζομαι λογικά σίγουρα κάπου μέσα σε αυτούς τους καλοκαιρινούς μήνες). Προσωπικά προτιμώ να αγοράζω από το περίπτερο γιατί μου αρέσει περισσότερο σαν διαδικασία και βέβαια για την συγκεκριμένη συλλογή, κάποια μπορεί και να μην τα θες (που σε συνδρομή θα τα πάρεις θες δεν θες).
  10. Stamos

    MARVEL MOVIE COLLECTION

    130 τεύχη??? Όχι όχι... κρίμα είναι, παρα είναι πολλά (και αγοράζω και τον ironman παράλληλα). Super είναι το playmobil, super! Ειδικά με 35 ευρουδάκια απο σκρουτζομάγαζο
  11. Stamos

    MARVEL MOVIE COLLECTION

    ω ρε φίλε, λογικά πρόσφατα θα το άνοιξε πάλι το site. Και είχα δει το delorean κάπου αλλού και το ζαχάρωνα... θα καταστραφούμε πάλι. Και έλεγα να πάρω απλώς το playmobil που έχουν βγάλει και είναι ωραιότατο.
  12. Stamos

    MARVEL MOVIE COLLECTION

    Μαζί με τον spiderman χθες, ήταν και το αναμενόμενο...
  13. Stamos

    MARVEL MOVIE COLLECTION

    Δεν είμαι σίγουρος αν απλώς ήθελαν να "δοκιμάσουν" την αγοραστική δύναμη.. Μία βόλτα στο e-shop της Eaglemoss και θα δείτε οτι τα μισά figures (ίσως και περαπάνω) είναι out of stock εδώ και καιρό. Οπότε μου περνάει απ'το μυαλό οτι ίσως να υπάρχουν ελλείψεις. Πάντως τα τεύχη δεν είναι οτι γίνονται ανάρπαστα και εξαφανίζονται από τα περίπτερα. Εγώ τα βρίσκω σε αρκετά περίπτερα αλλά ακόμα και τώρα να πάω, σχεδόν όλα τα τεύχη που έφεραν, εκεί θα είναι ακόμα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.