Μετάβαση στο περιεχόμενο

rythmhawk

Members
  • Περιεχόμενο

    57
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Καταχωρήσεις δημοσιεύτηκε από rythmhawk

  1. 6 ώρες πριν, spider-maniac είπε:

    Το πρώτο Ant-man το θεωρώ πολύ ωραίο (και όπως είπα πολύ υποτιμημένο)

    Το δεύτερο το θεωρώ επίσης πολύ ευχάριστο και αξιόλογο. Δεν θεωρώ οτι πέφτει το επίπεδο. Από όσο ξέρω όμως θεωρείται απαίσιο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.

    Το τρίτο είναι

      Αποκαλύψτε τα κρυμμένα περιεχόμενα

    :confuse::sick2::confuse::down::antekale::antekale::damn::moutra::moutra2::confuse::confuse:

    από κάθε άποψη. Και πάλι όμως νομίζω οτι ζουν ανάμεσά μας αυτοί που το θεωρούν καλύτερο από το δεύτερο.

     

    Αυτός τον οποίο αποκαλείς "γλύφτη", είναι ένας γνωστός youtuber που απλώς δεν είναι το ίδιο δυσαρεστημένος από την marvel όσο εμείς(λάβε υπόψιν οτι το βίντεο είναι περσινό που δεν είχαν βγει διάφορα χάλια). Είναι τεράστιος φαν (τα βίντεο του είναι breakdowns, easter eggs) . Για αυτό και η τόση ευγένεια που δεν μου αρέσει να την χαρακτηρίσω ως γλύψιμο. Φαντάσου κάποιον ταλαντούχο καλλιτέχνη που εκτιμάς εσύ και πως θα ήταν μια συνάντησή σου μαζί του (ναι, τώρα θα μου πεις τι συγκρίνω, τον καλλιτέχνη με την πρωταγωνίστρια μιας μέτριας σειράς, αλλά σου λέω οτι αυτός έτσι την βλέπει, είναι φαν της).

     

    Επίσης, το βίντεο το έβαλα ως αναφορά στο Kevin-616 ζήτημα και όχι τα (αξιέπαινα) λόγια του Mackie ή την συζήτηση μας περί ξεφτίλας των projects της phase 4 κι έπειτα, και γενικά δεν υποτίθεται καν οτι πραγματεύεται κάποιο από αυτά τα θέματα.

     

    :beer:

     

    Σύμφωνοι, απλούστατα θα μπορούσε να ρωτήσει περισσότερα και να εκφράσει την εκτίμηση του εκτός "αέρα". Χωρίς να θέλω να με θεωρήσω ψηλομυτη σε κάτι, θα σου πω ότι πολύ πρόσφατα ανέβηκα Αθήνα (που πλέον ανεβαίνω συχνά), και παρακολούθησα μια αγαπημένη Μπάντα που δεν είχε έρθει ποτέ Ελλάδα. Την επόμενη μέρα είχε συζήτηση, ακουστικό σετ και ένα ντοκιμαντέρ για τον συγκεκριμένο Μουσικό. Παλιπαίδισμος υπήρξε αλλά όχι έτσι. δηλαδή έκανα ολόκληρη κουβέντα με τον τύπο. Επί της ουσίας. Τέλος πάντων, επειδή το έχω διαπιστώσει συχνά σε τέτοιου είδους συνεντεύξεις στον οπαδικό κόσμο της Μάρβελ γι'αυτό το ανέφερα έτσι. 

    • Like 2
  2. 5 ώρες πριν, spider-maniac είπε:

    30 Αυγούστου είναι στην Αμερική, σύμφωνα με το imdb. Στην Ελλάδα οι περισσότερες ταινίες έρχονται μία μέρα νωρίτερα λόγω διαφοράς στις ώρες.

     

    Συμφωνώ, αλλά γενικά συνήθως δεν βλέπω τρέιλερς είτε μιλάμε για καλή είτε για κακή ταινία/σειρά γιατί θεωρώ οτι δίνει πληροφορίες που για εμένα χαλάνε την εμπειρία. Π.χ. Το αστείο που είδα σε τρία τρέιλερς δεν θα μου φανεί αστείο στην ταινία. Θα βγάλω συμπεράσματα οτι ο τάδε χαρακτήρας δεν πεθαίνει μέχρι να δω την τάδε σκηνή του τρέιλερ στην οποία εμφανίζεται (οπότε δεν έχει σασπένς). Επίσης, γενικά συνήθως αποκαλύπτονται σημαντικά κομμάτια της πλοκής, που έστω και αν ανήκουν στο πρώτο 40λεπτό της ταινίας προτιμώ να μην τα ξέρω, μόνο και μόνο επειδή αντί να κάνω υπομονή μέχρι να βγεί η ταινία είπα να κάτσω στο σπίτι μου και να "απολαύσω" ένα τρέιλερ για 3 λεπτά.

     

     

     

    Αρχικά θεωρώ το Endgame απλώς υπερεκτιμημένο. Όχι κακό, ούτε καν μέτριο ως ταινία. Και φυσικά αριστούργημα συγκριτικά με την πλειονότητα των projects του phase 4 κι έπειτα (μέχρι σήμερα). Γενικά τώρα που το ξανασκέφτομαι ο λόγος που το θεωρώ υπερεκτιμημένο (αν και σίγουρα όχι κακό) δεν έχει να κάνει τόσο με το πλήθος των ηρώων που εμφανίζονται, αλλά γενικότερα με τον χαμό που προκάλεσε και το πόσο έχει μείνει στην μνήμη του κόσμου συγκριτικά με άλλες αξιόλογες ταινίες του mcu.

     

    Όσων αφορά αυτό που γράφεις για τα κόμιξ ισχύει, αλλά πολλά από τα events είναι άθλια λόγω της κακής διαχείρισης όλων των χαρακτήρων(και για αυτό μπορεί να θεωρηθούν αρνητικό σημείο οι πολλοί χαρακτήρες επειδή είναι δύσκολο να τους χειριστείς) ενώ φυσικά άλλα κάνουν εξαιρετική διαχείριση όπως (κατ'εμέ) το Secret Wars (1984)

     

    Γενικά τα δύο μεγάλα κινηματογραφικά crossovers της marvel (τα 2 avengers) κάνουν επίσης καλή διαχείρηση αλλά πρέπει να έχεις δει τις προηγούμενες ταινίες για να σε ενδιαφέρουν και να καταλαβαίνεις τα γεγονότα που αφορούν τον Hawkeye, τους Guardians of the Galaxy, τον Dr Strange και τον οποιονδήποτε, το οποίο θεωρώ οτι είναι μειονέκτημα για μια ταινία. Όλο το χτίσιμο του κάθε χαρακτήρα (και η λεπτομερής σκιαγράφησή του) παραλείπεται, το οποίο δεν είναι πρόβλημα αν το παρακολουθήσεις ως σειρά ταινιών, αλλά ως αυτόνομη ταινία της λείπει αυτό.

     

    Πρώτον το Ant-man (2015) το θεωρώ πολύ υποτιμημένη ταινία. Στο τρίτο αναφέρομαι ως χάλια. Επίσης όταν λέω οτι υπάρχει και χειρότερο δεν εννοώ από οτιδήποτε της προ phase 4 εποχής, αλλά λίγο πολύ συγκρίνω αυτά που βγήκαν πέρσι και θεωρούσαμε ξεφτίλα (Thor 4) με τα φετινά (Ant-man 3, για το οποίο πιστεύω οτι οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν πως ξεπέρασε το Thor 4 σε αηδία, αλλά όπως και να έχει σίγουρα το έκανε για εμένα). Επίσης, το Star Wars δεν το θεωρείς κατεστραμμένο; (Star Wars 9, Resistance και οι περισσότερες live action σειρές του disney+). Και σχετικά με την καταστροφή του mcu με το "πριν διεισδύσει αυτός" δεν εννοούσα με το Ragnarok (νομίζω θεωρείται από τις καλύτερες mcu ταινίες και σίγουρα το θεωρώ πολύ ωραίο). Αναφερόμουν στο οτι δεν μας χρειαζόταν το Thor 4 για να καταστραφεί (αν και είχα ξεχάσει πως το She-hulk και άλλες αηδίες είναι πιο πρόσφατες, αλλά τέλος πάντων αν δεν ήταν τα projects πριν το Thor 4 χάλια, είχαν πάντως ξεκινήσει τα περισσότερα να αγγίζουν την μετριότητα).

     

    Το φαντάστηκα, απλώς επειδή της δίνεις credits, αναφέροντας την έλλειψη ποιότητας της σειράς φάνηκε κάπως σαν να βάζεις και την ηθοποιό μέσα σε αυτό(που εννοείται θα ήταν μια σεβαστή άποψη). Όμως είσαι κατανοητός, οπότε δεν χρειάζεται να απαντήσεις στο συγκεκριμένο θέμα.

     

    Τα βίντεο που λες τα είχα δει χθες όταν είχες κάνει την ανάρτηση και συμφωνώ με τα λεγόμενα του ηθοποιού.

    Όσων αφορά την συνέντευξη που ανάρτησα την είχα δει πριν λίγο καιρό και μόνο ένα απόσπασμα είναι σχετικό με αυτά που συζητούσαμε περί Kevin-616, οπότε προφανώς δεν περίμενα να το δει κάποιος ολόκληρο (ο χρόνος είναι χρήμα) , αλλά συνολικά μου άρεσε για τα λοιπά fun facts και για την γενικότερη mcu συζήτηση του βίντεο.

     

    :beer:

     

    Το πρώτο ANT-MAN είναι το καλύτερο απ'όλα τα υπόλοιπα κατ'εμέ. Την συνέντευξη της πιτσιρίκας απλώς την προχωρούσα όπου σαλιάριζαν. Πήρα τις ελάχιστες πληροφορίες που δίνουν και γεια σας... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βάζουν τον κάθε σαλιάρη, γλύφτη, Θα έπρεπε να βάλουν έναν από εμάς εδώ μέσα να τους ξεπαστρέψει. Να ρωτήσει επί της ουσίας πράγματα τέλος πάντων. Χωρίς σάλια. Μιλάμε ο τύπος ήταν λες και βλέπεις τον Αυτιά να γλύφει τον Κούλη...  

    • Like 2
  3. 13 ώρες πριν, spider-maniac είπε:

    Πραγματικά αξιολογότατο(χαχα γελάσαμε)

     

    Συμφωνώ για το σοβαρό ενδεχόμενο να μας αηδιάσει ο Taika με την προσθήκη του στο star wars, αλλά όπως και το mcu, έτσι και αυτό καταστράφηκε καιρό πριν διεισδύσει αυτός, οπότε δεν θα δούμε και κάτι καινούργιο (βέβαια πάντα αυτό νομίζουμε και ξεπετάγεται ένα Ant-man 3 και ένα Secret Invasion από το πουθενά και συνειδητοποιούμε πως υπάρχει και χειρότερο από αυτά που έχουμε δει).

     

    Όπως είπα (και ίσως γνώριζες ήδη), η ηθοποιός είναι μεγάλη φαν των κόμιξ και γενικά του έχει κολλήσει του Kevin κάνοντάς του ένα σωρό ερωτήσεις. Αν ενδιαφέρεσαι υπάρχει μια συνέντευξη της ηθοποιού που προσωπικά βρήκα αρκετά ενδιαφέρουσα εδώ.

     

    Όπως και να έχει, το γεγονός οτι η σειρά ήταν αυτή που ήταν δεν έχει σχέση με την ηθοποιό, αλλά με τα "εντυπωσιακά" σενάρια, σκηνοθεσίες, cgi και πλοκές που μας έχει συνηθίσει η marvel από το phase 4 κι έπειτα. Εκτός αν βέβαια δεν είσαι ικανοποιημένος από την ερμηνεία της γενικότερα στην σειρά.

     

     

    :beer:

     

    Συμφωνώ σε όλα... Αυτό που γράφεις στο τέλος περί σειράς, cgi, ηθοποιού κλπ. Κάτι τέτοιο λέει και ο Mackie. Δες τα βίντεο, είναι μικρά και αξίζει. Είδα και την συνέντευξη που έστειλες. Παρακολούθησα μόνο την ουσία βέβαια και όχι τα σαλιαρίσματα...

     

     

    12 ώρες πριν, Mandrake είπε:

    Δε θα την υποστηρίξω φίλε μου λέγοντας το κλισέ πλέον ότι "πρόκειται για τηλεοπτική σειρά και όχι κινηματογραφική ταινία" σε ότι αφορά την ευρεία "κατανάλωση" και την ποιότητα, διότι τα πράγματα στην Τηλεόραση έχουν αλλάξει άρδην. Θα πω τουλάχιστον ότι δεν έχει καμία σχέση με το κόμικ ως μεταφορά (για να έχει και τη βαρύτητα εκείνου) και ότι κατά τ' άλλα ήταν μια αξιοπρεπής σειρά, σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι στα επίπεδα άλλων σειρών που έχουν να κάνουν με μυστικές υπηρεσίες και σκοτεινές συνωμοσίες. Απεναντίας ήξερες κατευθείαν ποιος είναι ποιος και γιατί. Δε με χάλασε. Θα ήθελα όμως περισσότερη συνωμοσία και λιγότερες εξυπνακίστικες ατάκες απ' τον Nick Fury. Ξέρουμε ότι είναι ετοιμοπόλεμος και ότι ζει γι' αυτό, θέλουμε όμως περισσότερη δράση, περιπέτεια, δράμα και λιγότερες εξυπνάδες. Τείνει να γίνει comic relief χαρακτήρας και ο Nick Fury όπως το πάει. Στις αμέσως προηγούμενες σειρές που είχα παρακολουθήσει, ωστόσο, το "Secret Invasion" ήταν όαση!

     

    Για τους ίδιους ακριβώς λόγους που ανέφερες, δεν ενθουσιάστηκα για το Secret Invasion. Εσύ ο ίδιος τους ανέφερες... Τα ίδιο σκεπτικό υπάρχει. Και πως θα μπορούσε να μην συμβαίνει αυτό δηλαδή. Πχ. πιο πολλά είδαμε περί διαπροσωπικής σχέσης με έναν Skrull παρά δράση, συνωμοσία και ουσία... Δηλαδη.. Τι στο δαίμονα μας νοιάζει αυτό τώρα... Δείξτε το event το κέρατο μου μέσα. Στο σχόλιο που έκανες παραπάνω στον @ spider-maniac για το Endgame να κάνω ξεκάθαρο το εξής : Δεν είναι κακή η ποσότητα των ηπερηρώων. Τουναντίον μάλιστα.. Η ποιότητα έχει σημασία. Που και πάλι βασίζεται στους ίδιους λόγους που αναφέρουμε περί Secret Invasion.

    • Like 3
  4. 14 ώρες πριν, Mandrake είπε:

    Ξέχασες ν' αναφέρεις το "Secret Invasion" φίλε @ rythmhawk στις αξιόλογες. Με τον Taika Waititi δε ξεμπερδέψαμε. Φαίνεται να τον έχουν περιορίσει στα "Thor" (η υπόσχεση στο τέλος της τελευταίας ταινίας), αλλά θα τον φάμε στη μάπα πλέον ΚΑΙ στα "Star Wars"..! Άλλο franchise που θα πάει άπατο κινηματογραφικά εάν αρχίσει αυτός (που θα αρχίσει! Γι' αυτό τοποθετήθηκε εκεί!) να σαχλαμαρίζει... Και για τα "Star Wars" δεν ευθύνεται ο Kevin Feige για την εκεί τοποθέτησή του... Του παραπονέθηκε λέει η Iman Vellani; Αλήθεια τώρα; Παρόλο που δε μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα με το αποτέλεσμα της σειράς (προσπαθώ να είμαι ευγενικός...), της δίνω credits γι' αυτό!

     

    Καλά αυτός ο Waititi είναι για πολλά χαστούκια... Κατέστρεψε τον πιο δυνατό χαρακτήρα της ομάδας μαζί με τον Cap. Η "Αγία Τριάδα" έτσι και αλλιώς είναι Θόρ, Κάπταιν, Άιρον Μαν. Στα περί Miss Marvel συμφωνούμε απόλυτα. Γι'αυτό μάλιστα δεν ανέφερα κάν την σειρά... Ακόμα και το Secret Invasion δεν με ενθουσίασε, περίμενα περισσότερα γνωρίζοντας ότι είναι ένα τόσο μεγάλο event.

     

    14 ώρες πριν, spider-maniac είπε:

    30 Αυγούστου για την ακρίβεια :).

    Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που δεν βλέπω trailers, επειδή είναι συνώνυμα των spoilers.

     

    Ξεκάθαρα. Είναι η τελευταία ταινία που θα μπορούσε να "σώσει" το mcu.

     

    Συμφωνώ, για αυτό και θεωρώ το endgame υπερεκτιμημένο.

     

     

    :beer:

     

     

    To KRAVEN μου το βγάζει τοπικός κινηματογράφος στις 28/08... Παράξενο που το βλέπεις νωρίτερα... Είδομεν. Για τα τρέιλερ είδα που το γράφεις και παραπάνω, αλλά δεν θα έπρεπε ένα τρέιλερ να λειτουργεί σαν αποτρεπτικός παράγοντας. Θέλω να πω δηλαδή πως δεν φταίει το τρέιλερ αυτό καθαυτό. Είναι το περιεχόμενο των ταινιών που έχει το πρόβλημα. Για το Endgame συμφωνώ στο ότι είναι υπερεκτιμημένη ταινία αν και μου άρεσε γενικότερα. Αλλά επειδή το είχαμε συζητήσει με τον φίλο @ Mandrake , όντως δεν γίνεται όλο το βάρος του σύμπαντος να πέφτει στην Wakanda. Μακάρι βέβαια όλες οι επόμενες ταινίες από αυτό να ήταν ΣΑΝ αυτό έστω...

    • Like 2
  5. On 16/10/2023 στο 6:26 ΜΜ, spider-maniac είπε:

    Αρχικά ο Mysterio είπε στον Peter Parker οτι το mcu είναι η Γη 616, αλλά αποδείχθηκε παραμύθι, οπότε θεωρούμε ότι το τυχαίο νούμερο που διάλεξε είναι αναφορά στο βασικό σύμπαν των κόμιξ. Και αυτός είναι ο λόγος που θεωρώ πως δεν πρέπει το mcu να ονομάζεται 616 γιατί μπορεί να είναι κινηματογραφική μεταφορά, αλλά παραμένει άλλο σύμπαν, το οποίο συνυπάρχει στο ίδιο πολυσύμπαν με εκείνο των κόμιξ (όπως φαίνεται στιγμιαία στα Doctor Strange 2 και Spider-Man across the Spider-Verse). 

     

    Τώρα το mcu σύμφωνα με το fandom είναι η Γη 199999, το οποίο όνομα χρησιμοποιήθηκε επίσης στο Spider-Man: Across the Spider-Verse (της Sony) ως αναφορά στο mcu. 

     

    Έπειτα από την αναφορά του Mysterio το όνομα 616 επανήλθε στο Doctor Strange in the Multiverse of Madness(αχ αδιόρθωτε Kevin Feige :moutra2:) το οποίο πέρα από λάθος όπως ανέφερα παραπάνω, καθιστά τον Mysterio εξαιρετικό στις μαντεψιές (μιλάμε για τεράστια σύμπτωση). Βέβαια στο Doctor Strange 2 δεν είναι 100% λάθος γιατί η αρίθμηση των συμπάντων υποτίθεται πως ήταν η αρίθμηση που είχε ορίσει το σύμπαν που επισκέφθηκε ο Doctor Strange (το οποίο σημαίνει πως το κάθε σύμπαν έχει την δική του αρίθμηση και ό,τι αναφέρουμε ως σωστό και λάθος, έχει να κάνει με την αρίθμηση που και καλά έχουν ορίσει οι άνθρωποι του δικού μας σύμπαντος).

     

    Η Iman Vellani (a.k.a. ms Marvel) ως φαν των κόμιξ έχει παραπονεθεί στον Kevin Feige για την τάση του να ονομάζει το mcu Γη 616, μιας και όπως είπα ήδη πρέπει να διαφοροποιηθεί από το 616, που είναι το βασικό σύμπαν των κόμιξ.

     

    Τώρα δεν έχω δει το trailer του Loki (γενικά αποφεύγω τα trailers) αλλά αν θυμάσαι καλά, μάλλον ο Kevin έβαλε επιτέλους μυαλό:clap2:.

     

    Τέλος, ας μην παραλείψω ότι ένα παρατσούκλι του mcu είναι και το the Sacred Timeline.

     

     

    :beer:

     

    Ο Feige τα έχει κάνει σαν τα μούτρα του, για να μην πω τίποτε πιο βαρύ και δημιουργήσω θέμα στην κοινότητα. ειδικότερα από τότε που πέθανε ο Lee. Δυστυχώς... Τρανή απόδειξη είναι ότι μέχρι και οι ηθοποιοί παραπονιούνται. Όπως άλλωστε το αναφέρεις και στο σχόλιο σου παραπάνω. Και όχι μόνο για το σενάριο, αλλά και για άλλα σημαντικά ζητήματα που αφορούν την όλη παραγωγή του M.C.U. Το σύμπαν υπάρχει μόνο για να βλέπουμε τοποθέτηση προϊόντων, ξέπλυμα ρετσινιάς και απενοχοποίησης του αμερικάνικου τρόπου ζωής, το οποίο επιβάλλεται μέσα από την σάπια "ηθική" του πολιτικά ορθόν κ.α. Κοινώς οι δυτικοί έχουν "χρεώσει" όλον τον κόσμο για τα δικά τους λάθη και τις δικές τους ενοχές. Όχι ότι φταίνε μόνον αυτοί. Εμείς και αν είμαστε τέρμα δυτικοποιημένοι... Το τελευταίο "καρφί στον τάφο" μπήκε όταν τα πήρε όλα η Disney. Οι ταινίες περιλαμβάνουν μηδέν σενάριο, φτηνούς επαναλαμβανόμενους διαλόγους, συνεχόμενη κλάψα, τα ίδια και τα ίδια. Σε ένα τόσο εύπορο έδαφος έτσι... ειδικότερα στα κόμικ. Ευτυχώς που πλεόν ύπάρχουν τόσα άλλα πράγματα εκτός την Μάρβελ... Διότι την ίδια ώρα έχεις τόσα φρέσκα νέα μυαλά να φέρουν μια πνοή αλλαγής, σεναριογράφους κλπ. Παρεμπιπτόντως μιας και το ανέφερα. Οι σεναριογράφοι που έκαναν απεργία τόσο καιρό στο χολιγουντ με αποτέλεσμα να αλλάξουν οι ημερομηνίες πρεμιέρας, κατάφεραν και κέρδισαν όλα τους τα αιτήματα... Το Dune πχ. μεταφέρθηκε Μάρτιο του '24. Η ταινία του KRAVEN μεταφέρθηκε Σεπτέμβριο του '24... Που αν δείτε το τρέιλερ μονάχα, θα έχετε καταλάβει όλη την ταινία. Το LΟΚΙ ευτυχώς κάνει λίγο την διαφορά εν σύγκριση με όλες τις υπόλοιπες σειρές. Προς το παρόν... Η δεύτερη σαιζόν δείχνει καλή γενικώς. Προς το παρόν και αυτή βέβαια. Επίσης το Falcon/Winter Soldier κάτι κάνει. Η καλύτερη σειρά πιθανότατα να είναι το WandaVision.  Για τώρα πάντως δεν βλέπω να ξεκαθαρίζει το τοπίο όπως αναφέρει και ο φίλος @ Mandrake . Ωστόσο τον άλλο μήνα στις Έντεκα περιμένουμε το Marvels, το οποίο μία που θα το δω, και μια που δεν θα το δω ποτέ ξανά. Όπως συνέβη στο Eternals. Το μόνο που με χαροποίησε λίγο στην συγκεκριμένη ταινία ήταν η Post credit scene που δείχνει το ξεκίνημα του Black Knight. Μάλιστα, έχει ειπωθεί, ότι αυτός που μιλάει στον Jon Snow, δηλαδή στον Black Knight, είναι ο Marhesala Ali. Δηλαδή ο Blade. Άντε να δουμε... Φιλοδοξία του Feige είναι λέει να κάνει μια ταινία η οποία θα περιλαμβάνει όλους τους Ήρωες της Μάρβελ. Ή όσο πιο πολλούς γίνεται. Εγώ θα πω κάτι άλλο που λέγαν οι παλιοί. Less is more... Τα υπόλοιπα τα λέει ο ANTONY MACKIE σε αυτά τα δύο μικρά βίντεο :

     

     

     

     

    Υπάρχει και ολόκληρη η συνέντευξη για όποιον θέλει να την δει. Είναι από το Comic Con του Λονδίνου.

    • Like 5
  6. On 19/1/2023 στο 6:54 ΠΜ, Mandrake είπε:

     

    Challenge accepted! Το εξώφυλλο καταρχάς είναι απ' το περιοδικό του Αγγλικού "Penthouse" και συγκεκριμένα το τεύχος #10 της Vol. 9 περιόδου. Κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 1975. Στη φωτογραφία είναι η Viv Martell, γυναίκα παλαιστής της δεκαετίας του '70 και sex symbol της εποχής στο χώρο. Δυστυχώς εδώ διάβασα ότι πέθανε στις 4 Ιανουαρίου 2020... Θα δεις και μια μικρή ασπρόμαυρη φωτογραφία εκεί. Η 1η αναγγελία του θανάτου της πρέπει να έγινε σε αυτό εδώ το φόρουμ, όπου αναρτήθηκαν ένα poster κι ένα flyer από αγώνες που είχε κάνει τη δεκαετία εκείνη. Το εξώφυλλο του "Penthouse":

     

    PenthouseV09T10_Front.thumb.jpg.f36fc0fd6e1ee2a9e755fbf960c60687.jpg

     

    Πάμε τώρα στην ασπρόμαυρη... Καταρχάς μου θυμίζει πάρα πολύ την Britt Ekland. Είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι αυτή; :thinking:  Αυτή στο οπισθόφυλλο του τόμου που ανέβασε ο Γιάννης, θα μας πει ο @ rythmhawk ποια είναι! https://www.greekcomics.gr/forums/public/style_emoticons/default/bigwing.gif

     

     

    Αχ Κούλα... Αυτή είναι η Θεά Sybil Danning... Απόλυτο Σύμβολο του Σεξ στα 80's ειδικότερα. Μοντέλο, ηθοποιός κλπ. κλπ. Τσεκάρετε τις παρακάτω ταινίες ενδεικτικά :

     

    Hercules - 1985 (Παίζει ο Λου Φερίνιο με την άλλη Θεά μέσα Μιρέλα Ντ Άντζελο και την Ίνγκριντ Άντερσον. Η Danning ενσαρκώνει την Αριάδνη).

    Reform School Girls - 1986 (εδώ παίζει και η κορυφαία Wendy O'Williams των Plasmatics. Η οποία ήταν κολλητή του Τιτάνιου LEMMY και έχουν τραγουδήσει μαζί το ''Stand By your Man'' το οποίο έχει μπει στην συλλογή "No Remorse". Μάλιστα αυτός ήταν και ο λόγος που τα σπάσανε τότε ο Θείος με τον Fast Eddie Clarke.

    Howling II - 1985 (Εδώ συμμετέχει και ο Γίγαντας Christopher Lee)

    Battle beyond the Stars - 1980 (Επιστημονικής φαντασίας. Κάτι ανάμεσα σε ''Αρχοντα των Δαχτυλιδιών'' και ''Ο Πόλεμος των Αστρων'').

     

    Γενικότερα έχει ενσαρκώσει πληθωρικούς ρόλους, πληθωρική και η ίδια φυσικά, και έχει δηλώσει μεταξύ άλλων ότι βαριέται τους κοινότυπους ρόλους γυναικών. Έχει επίσης παίξει και σε ένα από τα τελευταία Halloween. Ψάξτε την όσοι δεν την ξέρετε. Αρχικά γράψτε το όνομα της στο "Θείο" Γούγλη και απολαύστε τις φωτογραφίες. Μετά ψάξτε την φιλμογραφία της.

     

    Αχ... Κούλα...

    • Like 5
    • Ευχαριστώ 3
  7. On 24/11/2022 στο 7:48 ΠΜ, v hunter d είπε:

    Δύο σύντομες κριτικές για τους τελευταίους τόμους:

     

    83. Ιστορίες της Άσγκαρντ: Ένας καταπληκτικός τόμος παλιάς σχολής κόμικς. Περιπέτεια για την περιπέτεια και όχι για κάποιους είδους μηνύματα, πομπώδεις διάλογοι, μπόλικη δράση, επική ατμόσφαιρα. Ο Kirby σε μεγάλη φόρμα. Πολλή κουβέντα έγινε για τις αλλαγές στα χρώματα. Δε βλέπω το λόγο που έγινε αυτό. Μου άρεσε, δε λέω, αλλά νομίζω πως αλλοιώνει την ιδέα που είχαν οι δημιουργοί κατά νου.

     

    84, Πολιορκία. Δεν είμαι οπαδός του Bendis και των ιστοριών του οφείλω όμως να ομολογήσω ότι τούτο εδώ διαβάζεται εύκολα και γρήγορα. Έχει δράση, έχει κάμποση παράνοια , έχει πολύ καλό σχέδιο. Έχει απ' όλα. Καλό είναι. 

     

    Ότι αφορά το ''SIEGE'' θα σου πρότεινα με την πρώτη ευκαιρία να διαβάσεις και το επόμενο ακριβώς χρονικά event, αν δεν το έχεις κάνει ήδη φυσικά, που είναι το AVENGERS PRIME. Έχει πολύ καλό σχέδιο από τον προσωπικά αγαπημένο ALAN DAVIS. Είναι και αυτό του BENDIS βέβαια αλλά είναι αρκετά καλή ιστορία.

    • Like 11
  8. On 6/11/2022 στο 12:50 ΠΜ, Mandrake είπε:

    Αυτά που δε μου άρεσαν στην ταινία είναι ότι αναφέρει ο αφηγητής στην αρχή "πριν τους Αιγύπτιους", "πριν τους Μεσοποτάμιους" και και και..και "σκάει το "2160 π.κ.χ.". Αλήθεια τώρα; Το 2022; Ακόμη και το "X-Men: Apocalypse" που ήταν ταινία προ δεκαπενταετίας είναι πιο κοντά που αναφέρει στην Αρχαία Αίγυπτο τον πρώτο μεταλλαγμένο περί το 5.000 π.Χ.! Πάντως στο θρόνο του Μίνωα τουρίστες δεν κάθονται φίλε Νίκο, η αίθουσα είναι κλειδωμένη και τον βλέπεις μονάχα από ένα παράθυρο, όπου ο χώρος είναι μικρός και μπαίνουν λίγοι λίγοι μέσα να τον δουν για λίγο και να περάσουν οι επόμενοι. Κάποια στιγμή στο παρελθόν ακούστηκαν διάφορα για ζημιές και φαίνεται ότι είναι κλειδωμένη πολλά χρόνια πλέον. Ο ίδιος επισκέφθηκα ξανά την Κνωσσό με ένα ζευγάρι φίλους (μετά από πάρα πολλά χρόνια...) πριν από 4 χρόνια και τότε το έμαθα. Το άλλο που δε μου άρεσε στην ταινία είναι ότι ο Black Adam χωρίς να μας δώσει κάποια εξήγηση ο σεναριογράφος, ξαφνικά άρχισε να μιλάει Αγγλικά! Αλήθεια τώρα; Δε μπορώ το συγκεκριμένο να το θεωρήσω επιστημονικοφανές για να το αιτιολογήσω στο ότι βλέπουμε Επιστημονική Φαντασία. Ειδικά όταν σε πολύ μικρότερου budget τηλεοπτικές σειρές, βλέπουμε κάποια εξήγηση να δίδεται, είτε ότι πρόκειται περί κάποιου "συμπαντικού μεταφραστή" σε εξωγήινους, είτε δείχνει κάποιον που έχει την ικανότητα να αφουγκράζεται και να μαθαίνει σιγά σιγά (αλλά "ταχύρυθμα") μια νέα γλώσσα ενώ προέρχεται από την αρχαιότητα και τέλος πάντων εδώ δε δείχνει τίποτα τέτοιο και μιλάμε για μία εταιρεία παραγωγής κολοσσό! Δεν το δέχομαι και δε θα έπρεπε να περνάει στο ντούκου. Το κάνει να δείχνει ψεύτικο και πρόχειρο. Δεν είναι το νέο "Baywatch". Πρέπει κάποια πράγματα να τα προσέξουν περισσότερο. Κατά τ' άλλα τον The Rock τον γουστάρω κάργα και επιπλέον που ασχολείται με το χώρο του Φανταστικού (μία υποδύοντας τον Ηρακλή, μία εδώ και άλλες διάφορες), δείχνει ακομπλεξάριστος και ευχάριστος άνθρωπος, υποκριτικά δεν είναι άσχημος (σε ταινίες Δράσης που ειναι πλούσιες σε εφέ πιστεύω ότι δε χρειάζεται να "έχεις" πολλά παραπάνω, άλλωστε) και η ταινία μπροστά στην αηδία που λέγεται "Thor: Love and Thunder" ήταν ένα αριστούργημα της Έβδομης Τέχνης! Λυπάμαι πολύ που το λέω, αλλά ακόμη και το "Shazam!" ξέραμε τι ήταν και ήταν πιο καλό από την τελευταί παρωδία με τον Thor. Αλλά ας μην κάνω άλλη αναφορά για εκείνη διότι θα εκνευριστώ πάλι και βγαίνω εκτός θέματος...

     

     

    Συμφωνώ σε όλα όπως και με τον προλαλήσα @ nikolas12 . Δεν ήταν μια ταινία να ξετρελαθείς αλλά όχι και μια αθλιότητα όπως έχει καταντήσει το MCU... Εισάγουν όμως υπερωικές ομάδες χωρίς να γίνει μια σχετική παρουσίαση... Εντωμεταξύ σήμερα είδα το νέο τρέιλερ του Shazam : Fury of the Gods το οποίο δείχνει τον ήρωα σε μια σκηνή με την ΤΕΡΑΣΤΙΑ Helen Mirrien να αυτοσαρκάζεται λέγοντας ότι όλοι οι σούπερ ήρωες έχουν ιερό σκοπό να προάγουν την οικογένεια ως μέγιστη αξία και λόγο ύπαρξης αυτών... Μέχρι και οι ίδιοι πλέον αρχίζουν να καταλαβαίνουν το ΠΟΣΟ στερεότυποι, Αμερικανοί και κουραστικοί έχουν γίνει με τα χαζά Αμερικάνικα σενάρια τους σε επίπεδο ευφυίας -1. Βλεπε Love & Thunder... Ένοιωσα ότι είδα ολόκληρη την ταινία βλέποντας το τρέιλερ.  Ξέφυγα εγώ τώρα λίγο, αλλά όλο αυτό είναι ένα θέμα με τις ταινίες υπερηρώων. Να δω σχόλια για Wakanda Forever... 

    • Like 3
  9. Καλησπέρα σε όλους. Να προσθέσω και εγώ στην κουβέντα ένα - δύο πράγματα που μου έκαναν εντύπωση μετά από δύο φορές που πήγα και είδα την ταινία. Καταρχάς η διάρκεια της αρχικά ήταν δύο ώρες και σαράντα λεπτά... Για αυτό και αν παρατηρήσετε προσεκτικά τα teaser τρέιλερ στο instagram και αλλού, θα βρείτε σκηνές που δεν υπάρχουν στην ταινία. Φυσικά αυτό το κάνουν και για εμπορικούς σκοπούς διότι αν στα δώσουν όλα στο πιάτο ΠΩΣ εσύ μετά θα πας να αγοράσεις την EXTENDED EDITION???? LONG LIVE PIRACY λοιπόν και εμείς... Όπως έγραψε και φίλος πιο πάνω η ταινία ήταν για την WANDA παρά για τον Stephen Strange. Περίμενα ότι θα άνοιγε μεγάλο κεφάλαιο με εμφάνιση χαρακτήρων κ.λ. αλλά που... Και δεν θα αναφέρω ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ το Politically correct που ευτυχώς δεν ήταν ΤΟΣΟ εντονο αυτήν την φορά. Πάλι καλά...

    Αρχίζω σιγά σιγά και αποδέχομαι πως ότι αφορά το MCU απλώς θα παρακολουθούμε τις ταινίες του χωρίς να έχουμε καμία προσδοκία πέραν του ότι είναι ταινίες για δεκάχρονα της κωλοdisney. Το Moon Knight το είδατε? Άλλο και αυτό.

     

    Υγ : Σε δύο μήνες θα είμαστε πάλι εδώ να μιλάμε για παρόμοια πράγματα για το THOR 4. που βέβαια μου άρεσε το τρέιλερ ΑΛΛΆ σαν μια ευχάριστη ταινία επιστημονικής φαντασίας που περιλαμβάνει χαρακτήρες από κόμικς της αγαπημένης μας MARVEL. Ο Taika Waititi (Κακή του ώρα εκεί που είναι), δήλωσε πολύ πρόσφατα το εξής :  ''Ουσιαστικά είναι μια ταινία για την κρίση μέσης ηλικίας''.... Χαχαχαχα Ρε πάμε καλά?

     

    Υγ ΙΙ :  Γενικώς είμαι ανοιχτός σε κάθε αντίληψη και στο να προσθέτουν πράγματα...Αυτοί όμως το ξεφτίλισαν το θέμα δείχνοντας συγκεκριμένα πράγματα - προϊόντα - στάση ζωής επανειλημμένα. Όλα αυτά ειπώθηκαν από έναν οπαδό με κάθε καλή πρόθεση που απλώς βλέπει τις προοπτικές να σβήνουν η μια πίσω από την άλλη. Είδομεν

    • Like 9
    • Ευχαριστώ 1
  10. Επος... Capullo/Snyder είναι εγγύηση. Μόλις προχτές αγόρασα το Dark Nights : Metal από της προσφορές του Public στο Ηράκλειο που έχει στα Graphic Novel με 30, 40, 50 & 70% έκπτωση. Επί τούτου τώρα. Πήγαμε με φίλο με σκοπό να μαζέψουμε όσο πιο πολλά σηκώνει η τσέπη μας και ο υπάλληλος μας ενημέρωσε ότι οι εκπτώσεις δεν ισχύουν σε όλα... Ασχέτως τι αναγράφεται στην ιστοσελίδα τους. Μάλιστα μας ενημέρωσε ότι στο κατάστημα Αθήνας και Θεσσαλονίκης μπορεί να ισχύει αλλά στου Ηρακλείου δεν είναι απόλυτο αυτό... Όσοι λοιπόν σπεύσετε να αγοράσετε από τώρα και έπειτα ξεκαθαρίστε το αυτό... Είτε πάτε στο κατάστημα είτε από την ιστοσελίδα τους. Αν και μέσω διαδικτύου δεν μπορεί να γίνει λάθος καθότι σε καθοδηγεί η σελίδα αγορών τους. Αλλά τελικά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα.

     

    Ελπίζω αυτή εδώ η έκδοση του DN : METAL να είναι όντως Deluxe και όχι σαν την πρώτη όπως έγραψε και ο φίλος @ Mandrake

    • Like 8
    • Ευχαριστώ 1
  11. On 30/12/2020 στο 10:14 ΜΜ, rythmhawk είπε:

    Ουσιαστικά λοιπόν το ''Η Κόρη της ονειροκλέφτρας'' δεν είναι Έλρικ. Απλώς εμφανίζεται όπως εμφανίζεται και σε άλλες ιστορίες λόγου χάρη όπως στον κόσμο του Κόρουμ κ.α.

    Ωραία τοποθέτηση με λεπτομέρειες έτσι ώστε να κερδίσουν παραπάνω αναγνώστες τα εν λόγω βιβλία και το συγκεκριμένο πολυσύμπαν. Μαζί με τα "Η Κόρη της ονειροκλέφτρας και " Η Εκδίκηση του Ρόδου" υπάρχει άλλο ένα μυθιστόρημα που δεν είναι αριθμημένο το οποίο μου διαφέυγει ο τίτλος τώρα... Θα επιστρέψω όμως επί τούτου με λεπτομέρειες, καθότι τα έχει κοντινός φίλος όλα αυτά. 

    • Like 5
  12. On 18/1/2022 στο 6:43 ΜΜ, Lord Makro είπε:

    Με αφορμή τον τελευταίο τόμο με το Captain America, έκανα μια σύγκριση των ελληνικών εκδόσεων...

     

     

    Έχω αρκετές τέτοιες ιδέες, θα κάνω κι άλλα παρόμοια βίντεο στο μέλλον ;)

    (ελπίζω να είναι καλά εδώ που το έβαλα σε αυτό το θέμα)

     

    Αθάνατες μεταφράσεις του Καμπανά... Χαχαχα. Εφόσον έχεις και τις ελληνικές εκδόσεις, συνέχισε και δώσε έμφαση στις μεταφράσεις... Είναι διασκεδαστικό θεωρώ. Να θυμόμαστε οι παλιοί και να βλέπουν οι νεώτεροι.

    • Like 10
  13. On 16/1/2022 στο 10:23 ΜΜ, Pilgrim είπε:

     

    Με το που το είδα στο φόρουμ ήθελα διακαώς να το πάρω και όταν έπεσε η τιμή στα Public, ήταν από τις πρώτες αγορές μου. 

    Λοιπόν αφού διαβάστηκε, θα συμφωνήσω με τους περισσότερους για την γραμματοσειρά που κουράζει και την ιστορία που είναι λίγο περίπλοκη στην αρχή, όπως επίσης και για την τελική μάχη που δεν παίρνεις χαμπάρι πότε άρχισε και πότε τέλειωσε. Όμως το σχέδιο είναι απλά κα-τα-πλη-κτι-κό!! Ανήκει στα πολύ διαφορετικά κόμικ με πρωταγωνιστή τον Ιππότη και τη WW που δεν διαβάζεις συχνά. Μιας που είπα WW, με άφησε άναυδο το σχέδιό της. Respect! :cheers2:

     

    Υ.Γ. Ψάχνοντας λίγο για το δεύτερο βιβλίο βλέπω ότι δεν έχει κυκλοφορήσει. Μείναμε στα 6 τευχάκια.:shit2:

     

    Ναι, δυστυχώς δεν έχει κυκλοφορήσει καν η αγγλική έκδοση του δεύτερου τόμου ακόμα... Οπότε υποθέτω ότι έχουμε δρόμο ακόμα... Επειδή παρακολουθώ τον Liam Sharp μέσω instagram, ανάρτησε πρόσφατα ότι είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει νέο Green Lantern, το οποίο θα είναι και το τελευταίο του δυστυχώς για τώρα. Στο προφίλ του έχει επίσης σκίτσα από ακυκλοφόρητα Projects βασισμένα στην Ιρλανδική μυθολογία, που ευελπιστεί να βρουν εκδοτικό οίκο κάποια στιγμή και να τα χαρούμε όλοι μάς. Αν έχεις λογαριασμό μπες στην σελίδα του, αξίζει...

    • Like 5
  14. Είμαι 1.000.000 πεπεισμένος ότι θα είναι πολύ καλύτερο από την γλυκανάλατη σειρά της Disney που συνεχίζει να παράγει ταινίες για δεκάχρονα με political correct σκουπίδια. Επίσης ωραίο σχέδιο, και μιας και συμμετέχει ο γίγαντας Alan Davis μέσα τόσο το καλύτερο. Από ότι καταλαβαίνω η ιστορία έχει στοιχεία που δανείστηκε η τηλεοπτική σειρά. Γεγονός που με κάνει να θέλω το διαβάσω ένα παραπάνω. Αναμένω και καλή μας ανάγνωση.

    • Like 1
  15. Φανταστικό σχέδιο... Σημαντικό κομμάτι για μένα προσωπικά αφού ένα καλό σχέδιο μπορεί να ανεβάσει και να αναδείξει μια μέτρια ή και ''κακιά'' ιστορία. Γενικά μιλώντας φυσικά... Συν ότι αναδεικνύεται όλη η τέχνη πίσω από αυτό που αποκαλούμε Κόμικ.

    • Like 7
  16. ...Την είδα και εγώ με την σειρά μου εχτές και θα έλεγα ότι τείνω πιο πολύ προς το ''Κρύο'' παρά προς την ''ζέστη''...  Αυτό που παρακολούθησα σε μια δίωρη plus ταινία ήταν κυρίως κλάψα, american politically correct bullshit (να το πω αμερικανικά), σε ΈΣΧΑΤΟ σημείο μάλιστα και χειρίστου είδους. Και εντέλει λίγο δράση... Γίνονται πολλές αναφορές σε διάφορα franchise τύπου : Star Wars, DC'S super heroes (ζήλεψαν τον Deadpool μάλλον, μόνο που αυτός TROLLάρει πετυχημένα τουλάχιστον) κ.α. Κοινώς γίνεται ένας αχταρμάς σε πολλά, και συμβαίνει λες και ήθελαν να καλύψουν ώρα ώστε να βγει η ταινία όσο το δυνατόν πιο μεγάλη σε διάρκεια. Δυστυχώς δεν έχω διαβάσει τις ιστορίες στα κόμικ οπότε έχω κενά και αμφιβάλλω για πολλά. Δεν ξέρω ειλικρινά, ας με διαφωτίσουν οι παλιοί εδώ μέσα παρακαλώ λέγοντας μου την γνώμη τους γιατί με έχει ξενερώσει η ταινία. Και για να μην φανώ απόλυτος στο ότι δεν άξιζε και τίποτα η ταινία θα συμφωνήσω με τον @ BATNICK στο ότι διευρύνεται κατά πολύ το σύμπαν, αν και βέβαια η Phase 4 του M.C.U. ξεκίνησε έτσι εξ αρχής. Το άλλο θετικό είναι ότι εισχωρούν τρείς χαρακτήρες μέσα. Ιδικά τον έναν τον περίμενα πως και πως. Δεν γράφω όμως περισσότερα για ευνόητους λόγους... Εντέλει έχω να πω ότι το M.C.U. δεν είναι αυτό που ήταν όταν ξεκίνησε. Σεναριακά, ως υπόσταση, εξέλιξη ηρώων κ.τ.λ. κ.τ.λ. Περιμένω γνώμες λοιπόν. Ιδιαίτερα από αυτούς που ξέρουν καλά τους Eternals και είδαν και την ταινία. Πολλούς χαιρετισμούς σε όλους.

    • Like 6
  17. With great power comes great energy bills! Όπως γράφει και ένας φίλος... Φαίνεται προσεγμένη έκδοση, για να δούμε όταν θα την πιάσουμε και στα χέρια μας... Σαν ιστορίες θεωρώ ότι είναι σημαντικό να τις έχει κάποιος γα να κατανοήσει καλύτερα την ιστορία του κάθε ήρωα ξεχωριστά αλλά και το σύμπαν της Μάρβελ... Μάλλον πρέπει να ληστέψουμε καμιά τράπεζα η να πάρουμε κομιξοδάνειο όπως πάει.

     

    • Like 12
  18. Αχ εποχές... Τα συγκεκριμένα τεύχη τα είχα πάρει όταν κυκλοφόρησαν. Τώρα ούτε που ξέρω που βρίσκονται. Ευτυχώς έσωσα πολλά και τα έχω πλέον στην συλλογή μου. Ιδιαίτερα το τεύχος με το εξώφυλλο του Βασιλιά Διαμαντή δεν το χόρταινα... Πρέπει να το είχα κολλήσει στον τοίχο του τότε δωματίου μου. Νομίζω ότι ή για τέσσερα ή για πέντε τεύχη συμπλήρωνες το εξώφυλλο του νέου δίσκου των Ι. Maiden - No Prayer For The Dying σε γιγαντοαφίσα. Δυστυχώς ούτε αυτήν την έχω πλέον. Παιδιά όποιος πουλάει παλιά M.H. επί την ευκαιρία ας μου στείλει μήνυμα.

    • Like 6
  19. On 15/6/2021 στο 3:42 ΠΜ, Mandrake είπε:

    "θεότρελη και αστεία", "μετά τη μεγάλη του επιτυχία". Αρκετά διάβασα και κατάλαβα πάλι τι με περιμένει...

    Άσε ένα παραθυρακι... Το σενάριο δεν είναι κακό... Μπορεί κάποια στιγμή να είναι καλά εκτελεσμένο. Ή εκτελεσμένο εξαρχής... χαχα. Είδομεν...

    • Like 1
    • Λύπη 1
  20. Για όποιον ενδιαφέρεται κυκλοφορούν σημερινά νέα άρθρα στο διαδίκτυο ως δώρο μιας και τελείωσαν τα γυρίσματα της ταινίας L&T προχτές. Φωτογραφίες, storyline, καθώς και σε ποια τεύχη θα βασίζεται η ιστορία. Υπάρχει και μια φωτογραφία του Chris Hemsworth να είναι τούμπανο που υποδεικνύει τις απαιτήσεις της παραγωγής για την σωματική διάπλαση του ηθοποιού μιας και ετοιμάζεται και για μια βιογραφική και καλά ταινία του Hulk Hogan.

    • Like 3
  21. Το "πρόβλημα" για μένα προσωπικά με το M.C.U. Είναι πως οι ιστορίες τους είναι κατά πολύ πιο επιφανειακές εν συγκρίσει με το τις ιστορίες και το υπόβαθρο τους στα κόμικ. Δεν περιμένεις βέβαια κάτι αντίστοιχο με αυτά μιας και ξέρουμε ότι η εκδοχή του M.C.U. Αμφιταλαντεύεται κάπου ανάμεσα στους ULTIMATES και κάτι άλλο. Βλέποντας το τρέιλερ καταλαβαίνεις που το πάνε σε μεγάλο βαθμό με όλα αυτά τα politically correct και το ξεφτιλισμα ηρώων (βλέπε Hulk κ.α.), ενώ το Wandavision δεν νομίζω ότι συγκρίνεται. Προσωπικά δεν έβγαλα καμία θεωρία για αυτό μιας και δεν είχα διαβάσει την ιστορία τότε. Μετά το δίαβασα απο την συλλογή της Hachette. Μάλιστα θα έλεγα ότι μπορεί να σταθεί σαν μια άλλη εκδοχή αυτού του μεγάλου event που είναι στα κόμικ. Θα δείξει όπως και να ΄χει... @nikolas12 το Last Jedi μιας και το ανέφερες, για μένα προσωπικά ήταν και παραμένει για τα σκουπίδια. Ήταν ταινία για 8χρονα που ανακαλύπτουν τώρα το Star Wars. Κατέστρεψαν το σύμπαν και τι ''Μαγεία'' του.  Σε αντίθεση με το Mandalorian. Περί ορέξεως βέβαια...

    • Like 3
  22. 10 ώρες πριν, ManaLeak13 είπε:

    Συλλεκτικες συλλογες για ολο τον λαο και στις καλυτερες τιμες της αγορας :party3:Τρεξτε να προλαβετε ! Και στην αγορα ολων μαζι γινεται και σουπερ τιμη καθοτι ειμεθα και large πωλητες :spidey_yeah_that:

    Χωρίς τίτλο.png

     

    Πόσο ζώα υπάρχουν πια εκεί έξω δηλαδή με ξεπερνάει ρε παιδιά... Ας υποθέσουμε ακόμα ότι κάποιος εκεί έξω το "φυσάει" το "τάλιρο" σε βαθμό που δεν τον νοιάζει ΤΙ ΠΟ ΤΑ... Και χωρίς ενδοιασμούς. Θα αγόραζε ένα Κομικ 12.500 ευρώ!!!??? Εντάξει όπου βγάλει τον καθένα. Ζούμε και σε καμένες εποχές...

    • Like 8
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.