Μετάβαση στο περιεχόμενο

KontantineSt

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από KontantineSt

  1. Καλησπέρα σε όποιον το διαβάσει και μπορέσει να απαντήσει , αυρο το περιοδικό έδινε δώρο ένα deck magic the gathering κάπου στα τέλη 90 ; Θυμάμαι καλά ή ήταν από άλλο μέταλ περιοδικό ;
  2. KontantineSt

    ΤΑΠΕΣ CHIPICAO [ (ΤΡΟΦΙΜΑ) ]

    Καλημέρα φίλος και χρόνια πολλά , μήπως υπάρχει περίπτωση να έχεις κατεβάσει σε pdf κανένα άλμπουμ ;
  3. Όπου και να γραφτείς φίλος δεν είναι και τόσο εύκολο να το βρεις όπως αναφέρεις , όπως είπα και στον φίλο που ρωτάει , είναι το το θέλει ο καθένας · αν το θες για ανάγνωση πάρε μια έκδοση μεταγενέστερη βρίσκεις και με 7€ σε άριστη κατάσταση , αν το θες για συλλογή υπάρχουν παράγοντες που καθορίζουν την τιμή των βιβλίων .
  4. Καλημέρα και χρόνια πολλά , υπάρχει η α ´ έκδοση της τριλογίας αλλά έβγαινε για καμία 10ρια χρόνια , μπορεί να πετύχεις εκτύπωση του ´86 πχ αλλά μπορεί να βρεις και του ´93 , πιστεύω αυτό καθορίζει την τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης όπως εννοείται και κατάσταση των βιβλίων . Επίσης υπάρχει και ο χομπιτ σε αυτήν την έκδοση , γενικά είναι καθαρά υποκειμενικό το αν αξίζει να πάρεις αυτήν την έκδοση , αν θέλεις την αγοράζεις όπου την βρεις και όσο την βρεις . Μην περιμένεις βα τα δεις κάπου 5€-10€ το βιβλίο , εγώ έχω βρει στην Πάτρα σε παλαιό βιβλιοπωλείο το 3ο βιβλίο σε φοβερά άθλια κατάσταση ( σκισμένο καλλημενο με σελοτέιπ , σπασμένη ράχη , μέσα σκισμένες σελίδες δε θυμάμαι αν ήταν και γραμμένο κιόλας ) και το έδινε 25€ . Για εμένα αν τα βρεις σς αξιοπρεπή κατάσταση μπορείς να διαθέσεις και 15€-20€ για τις πρώτες εκτυπώσεις .
  5. KontantineSt

    ΤΑΠΕΣ CHIPICAO [ (ΤΡΟΦΙΜΑ) ]

    Κανένας δεν εχει κατεβάσει το αλμπουμ ;
  6. KontantineSt

    ΤΑΠΕΣ CHIPICAO [ (ΤΡΟΦΙΜΑ) ]

    96 εχω σιγουρα , εχεις 93 απο δράκους μηπως ;
  7. KontantineSt

    ΤΑΠΕΣ CHIPICAO [ (ΤΡΟΦΙΜΑ) ]

    Εχει κάποιος τα αλμπουμ σε pdf να μου τα στειλει ;
  8. Καλημερα εχεις πμ , τσέκαρε τα εισερχόμενα .
  9. Ναι τα είδα όλα δεν υπάρχει σε κάποια φωτογραφία από αυτές που έχει εδώ .
  10. Καλησπέρα , έχεις δίκιο τώρα το πρόσεξα , δε βλέπω όμως το βιβλίο 1 με το μαύρο ζωγραφιστό εξώφυλλο με το ασπρο λογότυπο του κέδρου . Υπάρχει τελικά ή όχι ;
  11. Είναι σίγουρα δυο διαφορετικές εκδόσεις με τα μαύρα ζωγραφιστά εξώφυλλα όπως σωστά αναφέρει ο φίλος , δεν το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος κι έχουν μεγάλες διαφορές , ξεκινάμε από το λογότυπο του κέδρου που είναι μέσα σε πλαίσιο και σε χρώμα πράσινο , στο οπισθόφυλλο που έχουν διάφορες στο κείμενο και στη γραμματοσειρά και στις εικόνες που δεν έχουν τα επόμενα , μέσα μέχρι αυτήν την έκδοση με το πράσινο λογότυπο του κέδρου είχαν τον χάρτη μονοκόμματο που τον ξεδιπλώνεις , με την επόμενη έκδοση να αλλάζει το εξώφυλλο του τρίτου βιβλίου και για κάποιον ακατανόητο λόγο να γίνεται σχεδόν το διπλάσιο σε σελίδες ( από και και έπειτα ) , οι χάρτες πλέον είναι σελίδα σελίδα , και το λογότυπο του κέδρου εξωτερικά είναι άσπρο χωρίς πλαίσιο . ( Αν τα βάλει κάποιος δίπλα θα παρατηρήσει και άλλες διαφορές , δεν είναι μόνο αυτές που αναφέρω ) . Μπορώ κάποια στιγμή να ανεβάσω φωτο . Αν κάνω λάθος σε κάτι μπορεί οποίος θέλει να με διορθώσει , απλά θα ήθελα αν έχει κανείς το βιβλίο νο1 με το ασπρο ζωγραφιστό εξώφυλλο με το λογότυπο του κέδρου σε άσπρο να ανεβάσει μια φωτό .
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.