Μετάβαση στο περιεχόμενο

Krmr

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    14
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Krmr

  1. Krmr

    ΜΠΛΕ ΚΟΜΗΤΗΣ

    Καλημέρα παιδιά Σκέφτομαι να πάρω το τρίτο τεύχος να δω τι παίζει και να στηρίξω και την προσπάθεια. Περιλαμβάνεται κάποιο κόμικ σε συνέχειες που να αξίζει, ώστε να προτιμήσω το πρώτο τεύχος καλύτερα ή να πάω κατευθείαν στο τρίτο?
  2. Krmr

    HUNTER X HUNTER [YOSHIHIRO TOGASHI]

    Δεν έχω διαβάσει το manga, αλλά την μεταφορά του 2011 την απόλαυσα και μου έχει μείνει ως ένα από τα αγαπημένα μου anime. Το προτείνω πάντα σε όποιον αγαπάει το One Piece.
  3. Krmr

    Τα σχέδιά μου

    Καλησπέρα σε όλους! Μερικά ακόμα σκετσάκια. (τον Hisoka τον αντέγραψα από εικόνα)
  4. Τι μου θυμίσατε...! Και εγώ τρελό κόλλημα με τα Σαϊνια Ήταν το μόνο περιοδικό που έπαιρνα ανελλιπώς κάθε μήνα. Μετά άρχισε να το παίρνει και ο κολλητός μου, και όταν έβγαινε ήταν το Νο.1 θέμα συζήτησης! Μπήκα στην διαδικασία να ψάξω να βρω πού τα έχω. Έχω όλα τα τεύχη απ'το καλοκαίρι του 2004 μέχρι το τεύχος 202 (Μάρτης-Απρίλης-Μάης 2009). Μετά, δεν τα έβρισκα πια, και νόμιζα ότι τα σταμάτησαν, αλλά απ'ότι βλέπω εδώ κράτησαν λίγα τεύχη ακόμα. Επίσης, έχω όλα τα μίνι βιβλιαράκια με τα ανέκδοτα από αυτό το διάστημα, αλλά και τα καλοκαιρινά τεύχη τα οποία τα λάτρευα!
  5. Krmr

    Τα σχέδιά μου

    Ευχαριστώ για την συμβουλή, θα προσπαθήσω να εξασκούμαι με κάθε ευκαιρία!
  6. Krmr

    Τα σχέδιά μου

    Καλησπέρα και πάλι. Είπα να ανοίξω και εγω με την σειρά μου ένα thread με τα σχέδιά μου (μιας και υπάρχει εξεταστική σε εξέλιξη ). Παραθέτω κάποια σχέδια που έχω κάνει απ'το καλοκαίρι και μετά. Όπως είχα γράψει και σ'ένα άλλο thread το καλοκαίρι, ψαχνόμουν λίγο για μαθήματα, online tutorials κτλ επειδή πάντα ζωγράφιζα, αλλά ποτέ με τεχνική ή βάσεις, και τα τελευταία 4 χρόνια πάρα πολύ αραιά. Τελικά είδα κάποια βιντεάκια, τα οποία με βοήθησαν λίγο, αλλά δεν με κράτησαν για να συνεχίσω να βλέπω (και μετά το καλοκαίρι, ο χρόνος ήταν πολύ περιορισμένος ούτως ή άλλως). Πήρα επίσης ένα σετ νερομπογιές παιδικό , και έκανα κάποιες δοκιμές (μία απ'αυτές είναι και κάτω). Επίσης, έκανα και κάποια σχέδια προσπαθώντας να αντιγράψω κάποια εικόνα, 2 απ'τα οποία νομίζω μου πέτυχαν, γι'αυτό και τα κράτησα (η αίθουσα του θρόνου στο Dragonstone από GOT, και η Star Wars themed κόλλα). Όλες οι απόψεις εννοείται ευπρόσδεκτες!
  7. Σ'ευχαριστώ πολύ, θα τα κοιτάξω. Προς το παρόν με ενδιαφέρει περισσότερο το σχέδιο παρά η δημιουργία κόμικ, οπότε θα κοιτάξω τα βιβλία του Ντουντούμη που προτείνεις.
  8. Υπάρχει κάποιο καλό βιβλίο σχετικά με το σχέδιο που πιστεύετε ότι αξίζει να αγοράσω από κάποιο βιβλιοπωλείο?
  9. Είπα να μην ανοίξω νέο τόπικ, ως νέος στο φορουμ, αφού υπάρχει αυτό που ταιριάζει στην περίπτωσή μου. Πολύ χρήσιμες οι παρατηρήσεις σου! Η αλήθεια είναι πως χρόνος δεν υπάρχει αυτή την στιγμή για μαθήματα ή σεμινάριο λόγω σπουδών (από τιμές δεν έχω ιδέα, γι'αυτό ρώτησα άλλωστε), αλλά postαρα για να ακούσω απόψεις, ώστε αν αξίζει, να το προτιμήσω στο κοντινό μέλλον όταν θα έχω ξεμπερδέψει. Είναι αλήθεια αυτό που λες ότι η εκμάθηση απ'το internet είναι λίγο άναρχη, και το έχω παρατηρήσει και εγώ εδώ και λίγες μέρες που έχω ξεκινήσει να βλέπω κάποια tutorials στο youtube. Ελπίζω να με κρατήσουν και να συνεχίσω, αφού έχω ήδη μάθει κάποια χρήσιμα πράγματα.
  10. Καλή ιδέα και αυτή! Θα προσπαθήσω να παρατηρώ πιο συνειδητά το art και την τεχνική από αγαπημένα κόμικς και παιχνίδια.
  11. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Θα ψάξω για tutorials online για να μάθω τα βασικά και να κάνω λίγο πιο όμορφα τα δικά μου σκουπίδια
  12. Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ! Είμαι νέος εδώ και έχω αρχίσει και εγώ να ψάχνομαι λίγο για το πώς να εξασκηθώ στο σχέδιο. Πάντα σχεδίαζα και ακόμα σχεδιάζω περιστασιακά (κάθε εξεταστική πλέον, που πιάνω μολύβι στο χέρι μου ), κατά κύριο λόγο σε post-it, τετράδια και χαρτάκια. Διαβάζοντας τα παραπάνω ποστ, μπορώ να πω ότι βοηθήθηκα αρκετά, κυρίως στη συμβουλή να ζωγραφίζω με εικόνα ή πραγματικά αντικείμενα ως αναφορά, κάτι που για να πω την αλήθεια δεν έχω προσπαθήσει μέχρι τώρα. Επίσης να πω πως δεν ζωγραφίζω ρεαλιστικά, αλλά πιο πολύ στο στυλ του σκίτσου, όπως λέτε και για την Μάιρα πιο πάνω, αν και δεν μπορώ να δω τις ζωγραφιές που έχει ανεβάσει. Εσείς προτείνετε να δω tutorials online ή να κάνω μαθήματα σε κάποια σχολή για να πάρω τις βάσεις; Υπάρχει κάποιο σεμινάριο σχετικά οικονομικό που μπορώ να παρακολουθήσω ή δεν αξίζει; Να προσθέσω ότι δεν γνωρίζω ανατομία, σκιάσεις, χρώμα κτλ και κάποιες φορές εκνευρίζομαι που είμαι τόσο περιορισμένος σε αυτόν τον τομέα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.