Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μάιρα

Members
  • Περιεχόμενο

    86
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος Μάιρα

  • Γενέθλια 01/31/1997

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Female
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

997 προβολές προφίλ

Μάιρα's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

402

Συνολική φήμη στο GC

  1. Και που λέτε δεν έιχα τι να κάνω και είπα να ξεκινήσω One Piece.. Eχω δει τα 2 πρώτα επεισόδια, μένουν μόνο 770+, μέχρι να φτάσω θα χουν φτάσει 1.000, σίγουρα πράγματα.
  2. Μάιρα

    Riverdale (2017-2023)

    Το παρακολουθείτε; Εγώ ναι, αν και δεν έχω ξετρελαθεί κιόλας, κυρίως για τον Cole Sprouse ( Judhead) το βλέπω. Είναι λιγάκι crush, είχα να τον δω από τη σειρά "Ζακ & Κοντι σκανταλιές στο ξενοδοχείο"
  3. Stereophonics - I wanna get lost with you Νομίζω είναι το τραγούδι του μήνα, όχι της ημέρας, μου έχει κολλήσει για τα καλά.
  4. Καλώς ήρθες και καλή χρονιά! Πόσο ωραίο να σε μυήσει η κορούλα σου στο κόσμο των κόμικ, που ανέφερε και κάποιος παραπάνω. Να διαβάζετε μαζί και να πίνετε ζεστή σοκολάτα χοχοχ απλά φαντασμαγορικά μπορώ να πω. Εχω πει και στην δικιά μου μάνα να διαβάζει αλλά δεν! όχι πως εγώ διαβάζω φανατικά αλλά ανά καιρούς διαβάζω.
  5. ..πήγα σε book bazaar! Το καλύτερο ήταν που μόλις έμπαινες την αίθουσα, μύριζε βιβλίο.
  6. Πραγματικά ντρέπομαι και που τις ανέβασα, είναι για τα σκουπίδια χαχα Η αλήθεια είναι πως απλώς έψαξα στο ίντερνετ «εύκολα σχέδια» και προσπάθησα να τα κάνω και εγώ, τίποτα περισσότερο. Θα προσπαθήσω να κάνω τίποτα με γεωμετρικά σχήματα μπας και βγει καλύτερο. Όταν τα σχεδίαζα δεν είχα καμία ερώτηση στο μυαλό μου, ίσως να ναι βοηθητικές τέτοιου είδους ερωτήσεις έτσι ώστε να υπάρχει ένας σκοπός που θα το κάνω. Πιστεύετε πως το σχέδιο (γενικά οποιοδήποτε) είναι για όλους; Ή υπάρχουν και μερικοί που όσο και να προσπαθήσουν δεν θα τα καταφέρουν; Ο καθένας θα έχει ένα χ ταλέντο, δεν θα είναι σε όλα καλός.
  7. Καλά τα λες! Καλώς ήρθες και καλή διαμονή.
  8. Ναι είμαι 19, οπότε προσπαθώ να καταλάβω τι θα μου άρεσε να κάνω στο μέλλον.. ακόμα δεν έχω βρει κάτι συγκεκριμένο και σίγουρο. Επειδή βγήκαν τεράστιες οι φώτο, τις έβαλα σε σπόιλερ.
  9. Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές-σχόλια! Χτες έκανα λοιπόν τρία σχεδιάκια, ένα φύλλο, μια κούπα και έναν κορμό δέντρου. Αυτή είναι η αρχή μάλλον, αν δεν τα παρατήσω για ένα σωρό άκυρους λόγους, και απλά δεν προσπαθήσω να βελτιωθώ. Ισως όντως να μου αρέσει περισσότερο η γραφιστική, έτσι όπως τα λες είναι βασικά. Θα ήθελα να γνωρίζω και να είμαι έστω μέτρια, να σχεδιάζω αραιά και που οτιδήποτε μου έρχεται στο μυαλό και να βγαίνει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα, τουλάχιστον για μένα. Παρόλα αυτά όμως έχω σκεφτεί πολλές φορές τον εαυτό μου να σκιτσογραφεί βιβλία, θα μου άρεσε. Από την άλλη όμως δεν ξέρω, αξίζει να σπουδάσω γραφιστική και έπειτα να κατευθυνθώ προς το illustration(μπορεί να τη μάθει κανείς μόνος; δύσκολο δεν είναι; δεν είναι σαν το σχέδιο πχ) Aπό την στιγμή που δεν ξέρω καθόλου σχέδιο; Φαντάζομαι πως καλύτερα θα τα πηγαίνουν όσοι ξέρουν παρά οι άλλοι με καθόλου γνώσεις σχετικά.
  10. Να ένας καλός λόγος για να επισκεφτεί κανείς τη Θεσσαλονίκη!
  11. Ξανά έπιασα ένα που είχα αφήσει στη μέση, "αν είσαι έτοιμος πάτα έντερ" του συγγραφέα Ερνεστ Κλάιν
  12. Ενιωσα την επιθυμία να βγω απο το σπίτι, σπάνια μου συμβαίνει αυτό όντας σπιτόγατα. Τελικά βγήκα για λίγο, σαν το σπίτι πουθενά.
  13. Η αλήθεια είναι πως έψαξα λίγο αυτά που μου προτείνατε, ασχολήθηκα ελάχιστα και μετά τα παράτησα. Ισως όντως αν έχεις κάποιον καθοδηγητή να είναι πολύ πιο εύκολο και πιθανό να τα καταφέρεις, ισως πάλι να μην το θέλω τόσο ώστε να το παλέψω μόνη μου; Δεν ξέρω, μπορεί να ισχύει όμως. Ασε συχνά πυκνά μπαίνω στη σελίδα του ακτο και βλεπω τα μαθήματα, αν θα επέλεγα κάποια ειδικότητα θα ήταν η γραφιστική και όχι αποκλειστικά η εικονογράφιση. Εσύ τελικά τι έκανες; Γράφτηκες;
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.