Μετάβαση στο περιεχόμενο

JimK

Members
  • Περιεχόμενο

    39
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος JimK

  • Γενέθλια 03/22/1989

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

960 προβολές προφίλ

JimK's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

163

Συνολική φήμη στο GC

  1. Θα προσπαθήσω να ανεβάζω κάθε μέρα. Να το σημερινό Τι νομίζετε;;;;;;;; Υστερόγραφο: Θα αρχίσω και μια καινούρια σειρά με κόμικ και όχι στριπ, οπότε θελω να ρωτήσω κάτι: Οι ιστορίες μου θα προστείθονται στον κατάλογο ή όχι;
  2. ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Μόλις μαζευτούν πολλά στριπάκια θα τα μαζέψω όλα σε έναν τόμο. Το αν θα είναι δωρεάν ή προς πώληση, σε έντυπη μορφή ή online δεν το χω αποφασίσει ακόμα.
  3. Ήρθεεεεεε Btw, άργησε λίγο γιατί με δυσκόλεψε ο δράκος
  4. death note. απίστευτη ιστορία, εκπληκτική τέχνη και τρισδιάστατοι χαρακτήρες. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;;;
  5. ναι, μου φαινεται καλυτερο αν μιλαει κανονικα
  6. Φτιάχτηκε ο σκάνερ, οπότε να το και σκαναρισμενο
  7. Ναι, αλλα δεν δοθλεθε ο σκανερ οποτε αναγκαστικα... Btw, παραξενεύομαι που δεν ειπες τπτ για τον χρωματισμο
  8. Νέο στριπάκι με τον Μπλακ. Ελπίζω να σας έλειψε. Παρόλα αυτά τώρα ξαναείναι κοντά σας κι αυτή τη φορά για να μείνει. Ο λόγος που αυτό το στριπάκι ίσως δεν είναι τόσο ωραίο σαν τα προηγούμενα είναι επειδή χρησιμοποίησα ειδικό χαρτί και ενώ στην αρχή όλα ήταν μια χαρά μόλις πήγα να βάλω μελάνι κάπως έγινε λίγο θάλασσα... Τέλος πάντων, απολαύστε. Αν μέχρι το βράδυ τελειώσω και το επόμενο θα ανέβει κι εκείνο. Μέχρι τόε καλή ανάνωση και μην ξεχάσετε να αφήσετε ένα σχόλιο με την γνώμη σας, όποια κι αν είναι αυτή. Ουφ! Πίσω στη ζωγραφική τώρα μπας και τελειώσουμε και το επόμενο!
  9. Πώς σας φαίνεται αυτή η ζωγραφιά; Συγγνωμη που έχω καιορ να ανεβάσω, δεν είχα χρόνο. Παρόλα αυτά επιστρέφω δυναμικά!
  10. Και εκείνη την επόχη δεν ήταν όλα ρόδινα. Μην ξεχνάμε ότι διαδραματίζεται και στην Αμέρική της δεκαετίας του 50. Η νέα σειρά που θα φτιάξω, με έναν χαρακτήρα ονόματι Γκρήνπλιτς, επίσης θα διαδραματίζεται στην Αμέρικη το 1932, με την μεγάλη οικονομική κρίση λίγο πριν την εκλογή του Ρούζβελτ. Η εποχή είναι μακρινή, αλλά μπορούμε να ταυτιστούμε με τους χαρακτήρες, καθώς κι εμείς τα ιδια περνάμε!! έρχεται σύντομα!!!! Btw, όντως ο χρωματισμός είναι αδύναμος, αλλά όπως είπε κι ο Black Listed Outcast, ζωγραφίζω για να απομακρύνομαι και λίγο από τον υπολογιστη, όχι για να είμαι μπροστά στην οθόνη ακόμα περισσότερο! τα στριπ τα χρωματίζω επειδη δεν φτιάχνω background κι ετσι με το χρώμα μοιάζουν καλύτερα!
  11. JimK

    σχέδια Comic Maniac

    ο ντοναλντ ήταν τέλειος. Το κορίτσι μάνγκα δεν μου άρεσε. Το αγόρι μάνγκα ήταν πετυχημένο.
  12. Μικυ. Από όταν ήμουν μικρος ήταν ο αγαπημέος μου. Τον ψήφισα και για το τριγυρω καστ ομως. Λατρευω Γκουφι και ΜαυροΦαντασμα!!!!
  13. Angel.tze την ιστορια για το κομιξ wiki την ετοιμαζω. Το συγκεκριμενο στριπ το ειχα ηδη ετοιμο!!! Οπως και την σελιδα που θα ανεβασω ποψε το βραδυ
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.