Μετάβαση στο περιεχόμενο

Candy

Members
  • Περιεχόμενο

    9
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Candy

  1. Καλώς ήρθες φίλε Ανδρέα! Σου εύχομαι να ξαναθυμηθείς τα νιάτα σου! Have fun (και πίνε μπύρες... κι εγώ 3 μέρες εδω κι έγινα αλκοολικη!!!)
  2. Καλώς όρισες και από εμένα (νεούδι κι εγώ όπως εσύ). Σίγουρα θα περάσεις καλά μιας και τα παιδιά φαίνονται να είναι πολύ καταδεκτικά και ευγενικά. Καλό ξεφύλλισμα!
  3. Candy

    JACOVITTI BENITO [ (1923 - 1997) ]

    Όσο ζω μαθαίνω! Ένα πολυ καλό βιβλίο για τις αναμνήσεις των κόμικς είναι αυτό του Ουμπέρτο Έκο "Η μυστηριώδης φλόγα της Βασίλισσας Λοάνα". Ο ήρωας παθαίνει αμνησία λόγω ενός ατυχήματος και αποσύρεται στο εξοχικό του όπου ανατρέχει σε κούτες του παρελθόντος του, βασικά γεμισμένες με κόμικς.... και αναμνήσεις. Πολύ καλό!
  4. Xaxaxxa!!! Κοίτα να δεις ... Βασικά ήμουν και με τους δυο, αλλά δεδομένου ότι ο Άντονυ πέθανε και με άφησε στα κρύα του λουτρου, έπνιξα τον πόνο μου με τον Τέρρυ!!! Τα επεισόδια που αναφέρεις είναι γύρω στο επεισόδιο 20-30 όταν η Κάντυ ΄φεύγει απο το Αμέρικα και πηγαίνει στην Αγγλια για σπουδές. Ελπίζω κι εσύ να τσέκαρες το site μου! Συναδελφικούς χαιρετισμούς στην αδερφή σου!!!
  5. Δυστυχώς τα μόνα επεισόδια που γνωρίζω ότι υπάρχουν στα ελληνικά για donwload είναι στο blue-white όπου κάποιος ήρωας τα είχε και τα ανέβασε, αλλά νομίζω ότι είναι μόνο τα πρώτα 10 ή και λιγότερα. Έπειτα με ενημέρωσαν εδώ τα παιδιά για το animeclipse όπου γίνεται μια φιλότιμη προσπάθεια μετάφρασης (ήδη προσφέρθηκα!!) Από εκεί και μετά υπάρχουν στο utorrent σε γιαπωνέζικα (με αγγλ. subs) σε ιταλικά, γαλλικά και ισπανικά. Ελπίζω σύντομα να γίνει κάτι με το animeclipse και να μπορούμε όλοι να παρακολουθήσουμε την λατρεμένη Κάντυ!!
  6. Γεια και χαρά comrade! Ελπίζω κι εσύ να περάσεις όμορφα εδώ στο στέκι!
  7. σας ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα!!
  8. Candy

    Καλώς με βρήκατε!!

    Γεια σας και χαρά σας. Όπως φαίνεται απο το nick μου είμαι άλλη μια πιστή της Candy Candy. Θυμάμαι πριν μερικά χρόνια (όχι πολλά!! ) να περιμένω με αγωνία κάθε εβδομάδα να βγει το νέο περιοδικό της Κάντυ... Μπορεί να περνούσα όλη τη βδομάδα διαβάζοντάς το ξανά και ξανά. Είμαι σίγουρη ότι σε κάποιο πατάρι του σπιτιού μου βρίσκονται ακόμα ΟΛΑ τα περιοδικά της Κάντυ, συλλεκτικά πια. Υπόσχομαι να ανέβω και να τα ψάξω. Πάντα λοιπόν μου άρεσε η Κάντυ. Οι λόγοι είναι γνωστοί. Ήταν το πρώτο σήριαλ της παιδικής μας ηλικίας. Δεν ξέρω καμία κοπέλα που να ήταν κοριτσάκι απο το 1976 και μετά που να μην ήταν πορωμένη με την Κάντυ και ακόμα και τώρα να μην την νοσταλγεί. Είναι κρίμα που για μια ανόητη κόντρα μεταξύ της συγγραφέως και της σχεδιάστριας της Κάντυ για τα πνευματικά δικαιώματα, στερούμαστε όλοι (και ειδικά τα παιδιά της νέας γενιάς ή τα παιδιά που θα αποκτήσουμε) μια τόσο ευαίσθητη και όμορφη ιστορία γεμάτη διδάγματα ζωής. Αναφέρω ότι έχω δημιουργήσει ένα club για τους λάτρεις της Κάντυ στο διαδίκτυο. http://clubs.pathfinder.gr/candy_candy/723175 Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και αν θέλετε να υποστηρίξετε την προσπάθειά μου να γίνετε και μέλη. Ακόμα είναι στην αρχή, το υλικό το ετοιμάζω. Επίσης, χαίρομαι που υπάρχει επιτέλους και στην Ελλάδα ένα site που να ασχολείται με τα comic παντώς είδους. Χαίρομαι που όλοι κατά βάθος είμαστε παιδιά και δεν φοβόμαστε να το δείξουμε. Καλώς σας βρήκα λοιπόν!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.