Valtasar Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 10 Member ID: 1 Group: Root Admin Topic Count: 1760 Content Count: 9390 Reputation: 67456 Achievement Points: 8896 Days Won: 164 With Us For: 7252 Days Status: Offline Last Seen: 3 ώρες πριν Age: 63 Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 10 Τόμοι του Καμπανά που είχαν ξεστοκάρισμα των τίτλων ΚΟΝΑΝ και ΒΑΡΒΑΡΟΙ. Το μέλος @ constantinople έγραψε On 31/8/2025 στο 8:04 ΜΜ, constantinople είπε: Δεν έχω τόμους του Κόναν της Cobra Press. Αλλά τους τόμους της σκληρής γενιάς του Καμπανά τους έχω όλους και τους περισσότερους πάνω από μία φορά! Οι τόμοι αυτοί έχουν τυχαία τεύχη μέσα, αν και συνήθως γίνεται μια προσπάθεια σε θεματική συνάφεια, χωρίς να αποκλείεται και η έκπληξη (π.χ. κάνα τεύχος Σεραφίνο ή Τιραμόλα!). Συνήθως όμως κάθε τόμος Κόναν του Καμπανά περιέχει 5 τυχαία τεύχη ΚΟΝΑΝ και ΒΑΡΒΑΡΟΙ. Εγώ τον έχω 2 φορές. Το 1ο αντίτυπο περιέχει το Κόναν 4 και τα Βάρβαροι 4, 5, 6, 7. Το 2ο αντίτυπο περιέχει επίσης το Κόναν 4 και τα Βάρβαροι 1, 3, 4, 7. ΥΓ, παρακαλώ τον @ constantinople να μας σκαννάρει εξώφυλλα/οπισθόφυλλα από τους τόμους που έχει 9 3 Παράθεση
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις