AARDVARK Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 13 Member ID: 694 Group: MoM Topic Count: 68 Content Count: 708 Reputation: 3330 Achievement Points: 722 Days Won: 2 With Us For: 6924 Days Status: Offline Last Seen: 5 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 13 Το Computer Software ηταν περιοδικο για Computer ,γνωστο της εποχης ,ιδιαιτερότητα του συγκεκριμενου τευχους ηταν οτι σταλθηκε με το ταχυδρομειο σε καποιους αναγνωστες. Αφου δειτε το μεγεθος του στα στοιχεια και δεν το πιστευτε διαβαστε παρακατω τι εγραφε στο εισαγωγικο. Παράθεση Μια μινιατουρα δωρο για εσας. Η εκδοση που κρατατε στα χερια σας ειναι μια περιορισμενη εκδοση του Computer Software αυτου του μηνα που φιλοδοξει να σας παρακινησει να γνωρισετε το μεγαλυτερο ελληνικο περιοδικο πληροφορικης. Προμο δηλαδη ,με οχι ολα τα αρθρα του κανονικου μιας και μεσα στο εισαγωγικο γραφει επισης οτι το βαρος επρεπε να ειναι ακριβως 200gr ωστε τα ταχυδρομικα τελη να ειναι απλως .... υπερογκα. Τα 201gr στοιχιζουν τα διπλα απο τα 200gr. Mια μικρη ιδεα δηλάδη μιας και το κανονικο περιοδικο ειχε τετραπλασιο μεγεθος και διπλασιες σελιδες. 3 2 Παράθεση
AARDVARK Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 13 Member ID: 694 Group: MoM Topic Count: 68 Content Count: 708 Reputation: 3330 Achievement Points: 722 Days Won: 2 With Us For: 6924 Days Status: Offline Last Seen: 5 ώρες πριν Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 13 (Επεξεργασία) Γιατι δεν ανοιξα τιτλο για το κανονικο; Γιατι δεν χωραγε στο σκανερ . Επεξεργασία Νοεμβρίου 13 από AARDVARK 1 3 Παράθεση
Indian Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 14 Member ID: 20685 Group: Administrator Topic Count: 841 Content Count: 15073 Reputation: 109038 Achievement Points: 9268 Days Won: 538 With Us For: 5255 Days Status: Offline Last Seen: Δεκεμβρίου 10 Age: 44 Δημοσιεύτηκε Νοεμβρίου 14 Το "Computer Software", μαζί με το "RAM", το "Pixel" και το "Computer για όλους", αποτελούσαν την αιχμή του δόρατος στα περιοδικά που εισήγαγαν την γενιά μου στον μαγικό κόσμο των υπολογιστών και της Πληροφορικής. Κι όλα αυτά, σε μία εποχή που δεν υπήρχε το διαδίκτυο και η αναζήτηση μίας πληροφορίας τέτοιου είδους ήταν εξαιρετικά δύσκολη να βρεθεί. Προσωπικά δεν θυμάμαι αυτό το μικρό "αδελφάκι" του περιοδικού. Παίζει να μην το έχω δει ποτέ μου. 4 Παράθεση
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις