petran79 Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 23, 2024 Member ID: 2415 Group: Members Topic Count: 17 Content Count: 304 Reputation: 1086 Achievement Points: 309 Days Won: 0 With Us For: 6854 Days Status: Offline Last Seen: Τρίτη στις 04:43 PM Age: 46 Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 23, 2024 Το Μουφάσα (ή Μουσταφά, όπως μπερδεύτηκε ο άντρας της αδερφής μου που ήρθε να μας πάρει), χάλια. Επειδή θα πήγαινε ο 9χρονος ανιψιός μου να τη δει με την ποδοσφαιρική του ομάδα, είπα να πάω και εγώ. Σινεμά έχω καιρό να πάω. Είχα χαμηλές προσδοκίες έτσι και αλλιώς. Όσον αφορά το κοινό: Εκτός από την ομάδα, ήταν και γονείς με παιδιά. Παρατηρούσα σε όλη τη διάρκεια της ταινίας πολύ ανεβοκατέβασμα και πέρα δώθε. Και από τους γονείς και από την ομάδα. Και μιλάμε συνέχεια ανά 5-10 λεπτά σε μισοάδεια αίθουσα. Δείγμα πως ούτε συνεπήρε μέρος του κοινού, ούτε πως ήταν καθηλωτική. Ο ανιψιός μου μας είπε πως σκυλοβαρέθηκε και πως οι συμπαίκτες του ασχολούνταν με τα κινητά τους. Ενώ όταν περιέγραψα την κατάσταση την αδερφή μου, μου είπε πως όταν είδαν το prequel του Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας, κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε. Η δική μου εντύπωση: Έχοντας δει όλες τις τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες, αυτή είναι με διαφορά η χειρότερη. Και όχι μόνο η χειρότερη Lion King αλλά και μια κακή CGI ταινία. Τουλάχιστον αυτή του 2019 κράτησε το σενάριο και είχε τα παλιά τραγούδια. Εδώ δεν υπήρχε ούτε συνοχή, ενώ τα τραγούδια ήταν χάλια. Αφού πρώτη φορά σε Lion King ευχόμουν να μην τραγουδήσουν, ήδη από το δεύτερο τραγούδι. Ακόμα και τα παιδικά τραγουδάκια της Lion Guard πολύ καλύτερα από αυτό. Το σενάριο επίσης τίποτα πρωτότυπο. Μάλιστα από ένα σημείο ένιωθα πως ήμουν στην τρίτη σαιζόν της Lion Guard, ιδίως όταν είναι στα βουνά. 1000 φορές να κάνανε live action το Simbas Pride, που είχε και ωραία τραγούδια και καλύτερο ρομάντζο και σκηνές δράσης. Δυστυχώς έχει πέσει πολύ το επίπεδο της Ντισνευ. Trailer: Βασικοί συντελεστές: Barry Jenkins- Σκηνοθέτης Mark Ceryak, Adele Romanski- Παραγωγοί Aaron Pierre- Mufasa Thandiwe Newton- Eshe Tiffany Boone- Sarabi Lennie James- Obasi Anika Noni Rose- Afia Preston Nyman, Billy Eichner, Kelvin Harrison Jr.- Taka Preston Nyman- Zazu Mads Mikkelsen- Kiros Billy Eichner- Timon Keith David- Masego Blue Ivy Carter- Kiara John Kani- Rafiki Donald Glover- Simba Beyoncé- Nala Seth Rogen- Pumbaa IMBD Disney 3 1 Παράθεση
Θοδωρής Καραπάνος Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 27, 2024 Member ID: 36975 Group: Moderator Topic Count: 180 Content Count: 5054 Reputation: 27296 Achievement Points: 3030 Days Won: 146 With Us For: 1890 Days Status: Offline Last Seen: 1 ώρα πριν Age: 17 Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 27, 2024 @ petran79 , επειδή το ποστ σου δεν αφορούσε κάποιο future project της Disney, αλλά αποτελούσε κριτική για ταινία, πήρα το θάρρος να αυτονομήσω την απάντηση σε ξεχωριστό θέμα. Κράτησα ίδια την κριτική σου, ενώ προστέθηκαν οι αφίσες, τα teaser/trailer, οι βασικοί συντελεστές και κάποιοι εξωτερικοί σύνδεσμοι! Πάντως, πρέπει να είσαι από τους λίγους θαρραλέους που πήγαν και είδαν την ταινία... Περισσότερα όταν( και αν ) δω κι εγώ την ταινία! 2 Παράθεση
petran79 Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 28, 2024 Member ID: 2415 Group: Members Topic Count: 17 Content Count: 304 Reputation: 1086 Achievement Points: 309 Days Won: 0 With Us For: 6854 Days Status: Offline Last Seen: Τρίτη στις 04:43 PM Age: 46 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκεμβρίου 28, 2024 να φανταστείς, ούτε καν μπήκα στον κόπο να ανοίξω νέο θέμα για αυτή. καλά έκανες 1 Παράθεση
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις