Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις

• Member ID:  38058
  • Group:  Members
  • Topic Count:  6
  • Content Count:  1699
  • Achievement Points:  1728
  • Days Won:  58
  • With Us For:  1430 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Έπειτα από τη Krakoa era των X men, η οποία παρά το αμφιλεγόμενο τέλος της κρίθηκε από τις καλύτερες περιόδους των μεταλλαγμένων, ήρθε η ώρα για την επανεκκίνηση τους . 

large-7495021.thumb.jpg.3c38084f780b895b58bd9fe0bc46aef6.jpg

Αρκετά νέα ξεκινήματα για τους αγαπημένους μας μεταλλαγμένους (X-men , Uncanny X-men , Storm, X force, Wolverine, Phoenix κ.α. ) με αρκετά περιοδικά και από αυτά ξεχώρισα το περιοδικό Uncanny X -men  σε σενάριο Gail Simone και σχέδιο από τον David Marquez.

Προσωπικά βρήκα τη σύνθεση της ομάδας , αποτελείται από τoυς Rogue, Wolverine , Gambit, Nightcrawler , Jubillee, πολύ ενδιαφέρουσα και παρότι δεν έχω διαβάσει υλικό της Simone (μισο τεύχος απο wonder woman νομίζω μόνο ) επένδυσα στη σειρά στηριζόμενος στο καλό όνομα της σεναριογράφου και ρισκάροντας εμπιστευόμενος το ένστικτο μου.

large-7749267.thumb.jpg.bac40a86042752366b870df8470106c8.jpg

Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει 3 τεύχη της σειράς (τα 2 είναι  ήδη Ελλάδα και αναμένουμε ) και βάση των 2 πρώτων τευχών που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής  μπορώ  να πω πως το ρίσκο πέτυχε και πρόκειται για δυνατή αρχή.

Διάλογοι σωστοί που δεν κουράζουν αλλά σε κάνουν να θες να γυρίσεις και την άλλη σελίδα , σωστά μέχρι στιγμής γραμμένος ο κάθε χαρακτήρας και η πλοκή...χμμ θα έλεγα ενδιαφέρουσα και σου δημιουργεί την ανυπομονησία για το επόμενο τεύχος και τη συνέχεια της ιστορίας. Ξεκινά με τους αγαπημένους X men να περιφέρονται ψάχνοντας τη θέση τους στο κόσμο.(χιλιοειπωμένο θα πει κανεις αλλά γίνεται με σωστή ροή )

Άλλο ένα συν για μένα είναι ο σκοτεινός τόνος του περιοδικού που αγγίζει το Horror (λιγάκι μεν αλλά το άγγιξε ) .

Δεν πρόκειται για reboot όπου οι ήρωες δεν θυμούνται γεγονότα της προηγούμενης περιόδους τους ,συχνά το βλέπουμε αυτό σε επανεκκινήσεις, αλλά πατάει συναισθηματικά και σωστά για μένα η συμπαθέστατη Gail Simone που είχαμε και την ευκαιρία να γνωρίσουμε στο Athenscon 2019.

large-4157147.thumb.jpg.6157f22eb82ce7c6b037e7711d63fa52.jpg

Όσο αναφορά για το σχέδιο του  David Marquez κουμπώνει ιδανικά με την ιστορία και είναι εξαιρετικό.

Γενικά πρόκειται για μια σειρά σύμφωνα με τα όσα έχω διαβάσει ως τώρα συστήνεται για διάβασμα και σίγουρα για τους φίλους των μεταλλαγμένων . Και σύμφωνα με τα Teaser που κυκλοφορούν μέχρι και το 8ο τεύχος φαίνεται για δυνατή σειρά!

Μοναδικό αρνητικό που βρήκα είναι ότι θα βγουν 18 τευχη στη χρονιά αντί ένα κάθε μήνα αλλά αν διατηρήσει ένα υψηλό στάνταρ γραφής μπορεί να βγει και υπέρ του.

Ίδωμεν στη συνέχεια !!

"Καλα διαβάσματα και ενδιαφέρουσες ανταλλαγές απόψεων "

• Member ID:  5975
  • Content Count:  223
  • Achievement Points:  244
  • Days Won:  0
  • With Us For:  6279 Days
  • Status:  Online
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Θα συμφωνήσω ότι από όλες τις νέες X-ομάδες αυτή φαίνεται η πιο ενδιαφέρουσα και ελπιδοφόρα , με τους γνωστούς μας ήρωες να ταιριάζουν αρκετά μεταξύ τους και τους καινούριους που πρωτόεμφανίζονται ,να τραβάνε την προσοχή και να θες να μάθεις παραπάνω για αυτούς.

Ελπίζω να συνεχίσει δυνατά (η βασική ανταγωνίστρια μου αρέσει πολύ προσωπικά), γιατί με κάτι σαβούρες τύπου NYX, Exceptional και X-Factor δεν πάμε πουθενά.

• Member ID:  38058
  • Content Count:  1699
  • Achievement Points:  1728
  • Days Won:  58
  • With Us For:  1430 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
4 λεπτά πριν, kujo79 είπε:

Θα συμφωνήσω ότι από όλες τις νέες X-ομάδες αυτή φαίνεται η πιο ενδιαφέρουσα και ελπιδοφόρα , με τους γνωστούς μας ήρωες να ταιριάζουν αρκετά μεταξύ τους και τους καινούριους που πρωτόεμφανίζονται ,να τραβάνε την προσοχή και να θες να μάθεις παραπάνω για αυτούς.

Ελπίζω να συνεχίσει δυνατά (η βασική ανταγωνίστρια μου αρέσει πολύ προσωπικά), γιατί με κάτι σαβούρες τύπου NYX, Exceptional και X-Factor δεν πάμε πουθενά.

Άκουσα καλά λόγια και για τον X men τίτλο αλλά η μέχρι τώρα υπόθεση του σε συνδιασμό τον σχεδιασμό του beast δεν με τράβηξε .

Και εγώ ελπίζω σε συνέχεια ανάλογη της  αρχής του τίτλου !!

• nikolas12 changed the title to UNCANNY X-MEN [ GAIL SIMONE - DAVID MARQUEZ ]