Μενίγ Πουαγώ Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 20, 2024 Member ID: 25448 Group: Honored Topic Count: 583 Content Count: 4929 Reputation: 38570 Achievement Points: 5062 Days Won: 12 With Us For: 5024 Days Status: Offline Last Seen: 27 λεπτά πριν Age: 44 Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 20, 2024 Από το οπισθόφυλλο... Ένας αιμόφυρτος φοιτητής περιπλανιέται στο κέντρο της κατοχικής Αθήνας σαν χαμένος. Μία ομάδα από νεαρούς αντιστασιακούς διασχίζει την πόλη με τις τσάντες γεμάτες προκηρύξεις. Οι δρόμοι τους θα διασταυρωθούν και οι ζωές τους θα σμίξουν κάτω από τον ίδιο κοινό σκοπό. Η αυτοέκδοση που κρατάτε στα χέρια σας είναι μέρος μιας μεγαλύτερης ιστορίας που βρίσκεται υπό κατασκευή. Τα Πρώτα Λουλούδια της Άνοιξης περιλαμβάνουν παράλληλες ιστορίες ανθρώπων που ζουν, σκέφτονται και δρουν στις σκιές της Αθήνας της Κατοχής. Η γνώμη μου... Μου άρεσε. Ενδιαφέρον σενάριο. Το σχέδιο πολύ όμορφο όπως και ο χρωματισμός. Οι ήρωες νέοι και νέες που μάχονται για μία ελεύθερη Ελλάδα. Το χαρτί καλής ποιότητος με τα εξώφυλλα λίγο πιο παχιά από τα εσωτερικά φύλλα. "Η πρώτη γνωριμία" είναι ο τίτλος του πρώτου τεύχους διότι αναμένεται και συνέχεια... Θερμές ευχαριστίες στον @ nikos99 για την διάθεση του τεύχους για της ανάγκες της παρουσίασης... 6 5 Παράθεση
Argail Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 24, 2024 Member ID: 1252 Group: Veterans Topic Count: 87 Content Count: 1685 Reputation: 6838 Achievement Points: 1750 Days Won: 14 With Us For: 6997 Days Status: Offline Last Seen: 21 ώρες πριν Age: 45 Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 24, 2024 Τον Κωνσταντίνο Ρουγγέρη τον ήξερα απο κάποια πολιτικά σκίτσα του, μικρά στριπς και 2 παιδικά βιβλία που έχει εικονογραφήσει. Παντα μου άρεσε το στυλ του αλλά εδώ έκανε άλμα, πολυ όμορφη δουλειά και πολύ ωραία φαίνεται να είναι και η ιστορια, θα περιμένω με ανυπομονησία την ολοκλήρωση της ιστορίας. 5 Παράθεση
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις